Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Woooooow. szuperek vagytok. Írom is neki akkor!
(annyira csoda ez a fórum, mindenkinek nagyon nagy
) -
moma
őstag
Sziasztok. Egy ismerősömnek kéne aránylag gyorsan utalni külföldre. Mennyi idő, ha most igényel egy revulutos kártyát, hogy erre képes legyen? addig is tud esetleg, amíg megjön a fizikai kártya? Nem emlékszem már nálam hogy volt.
-
zerodot
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Egy oldalt, ahol az alapértelmezett kártyát lehet beállítani. De nem a régi cgi-s cucc, hanem az újabb look szerinti. És csak egy-egy checkbox van minden kártya előtt, semmi más beállítási lehetőség nincs.
De a PayPal topikban már ki lett ez tárgyalva, ott találsz screenshotokat is, ha visszaolvasol.
-
Oliverda
félisten
válasz
Joke21
üzenetére
De, működik, ezen a linken keresztül biztosan.
C64: Akkor lehet, kitolták a határidőt. Korábban január 6-ról volt szó.
-
Somatom
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Revolut v7.30.3 apk
Saját, nem rootolt telóról mentve. Eredeti forrás: Play -
viharhozo
addikt
Aki regebbi kinai Androidos telefont hasznal, _NE_ frissitsen a legujabb verziora, mert nem fogja tudni hasznalni. Ez is elkezdett ugatni, h rootolt keszuleken nem hajlando futni, holott a telefon nem rootolt. Eddig a Telekom appjatol lattam ilyet, ott se javitottak soha tobbet.
Ugyanitt keresnek regebbi verziot, megbizhato forrasbol.
-
zsola400
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
A letétkezelési díj százalékosnak kell lennie mert nálam ez 0,01$, alap csomag.
-
azozo
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Löszi
Én is most kezdenék bele és ezért néztem a Revot
-
C64
őstag
Sziasztok!
Újabban nem tudok feltölteni OTP kártyáról, mert 3ds hiba miatt folyamatosan elutasítja és ugyanez van akkor is, hogy fizetési bekéréssel szeretnék pénzt utalni rá...
Mi a gond? van valami megoldás?
Köszi
-
pictigjis
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
bizi990
üzenetére
Nem marad ki a Paypal. Paypal-ben megadom a Revolut kártyát, fizetésnél pedig a Paypal hiába próbálkozik be hogy ő váltsa, át lehet állítani hogy a bankom, azaz a Revolut váltson*, így a Paypal EUR/USD/stb-ben terheli meg azt.
*ezt minden egyes alkalommal ki kell választani, mindig visszaáll forintra
-
bizi990
senior tag
Írjátok, hogy kínai honlapokon revoval fizettek euro váltás miatt. Így a paypal kimarad a fizetésből, de az meg elég keményen ki tud állni a nem vagy hibás teljesítések esetén. Ez kártyás fizetés esetén nincs, csak a honlap üzemeltetőjén múlik a reklamáció elfogadása?
-
Somatom
veterán
Át kéne állítanom Revo virtuálisra azt a kártyát, amiről az HBO automatikusan vonogatja a GO havidíjakat. Szerintetek ebben az új
azonosítgatós rendszerben ez lehetséges, működni fog? -
azozo
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Amugy melyik csomag előfizetésben az alapnál ?
-
podcast
tag
a havi 3 db jutalékmentes részvényvásárlásba beletartozik az eladás és vétel is?
tényleg felszámolnak 0,01% letétőrzési díjat?
felvesznek kérésre új értékpapírokat a kereskedhető papírok listájára? -
nhpeti
tag
Sziasztok! Abszolút kezdő revolutosként lenne egy kérdésem, bár lehet hogy butaság, akkor bocsánatot kérek.
Tegyük fel, hogy hétvégén mennék valahova külföldre vásárolni, a revolut számlámon forint van csak, tehát akkor már felszámolásra kerülne a plusz váltási díj mivel hétvégén fizetek a kártyával pl. euróban? Tehát, érdemes még hétköznap az appon belül Eurót váltanom, hogy fizetéskor már ne legyen exchange? -
Tuomas
addikt
Újabb fizetős csomag került bevezetésre, a neve Plus.
A standard és a prémium közé árazták, havi 1 199 Ft-ot (vagy egy évre egyben kifizetve 11 999 Ft-ot)kérnek érte (nem tartom vészesnek).
Néhány funkció: hamarosan elérhető egyedi tervezésű kártya, kamatozó megtakarítás (ez a legolcsóbb csomag, ahol ez elérhető, ingyenes nem tartalmazza, 0,3%-os kamat, még mindig magasabb, mint itthon a jegybanki alapkamat), biztosítási és egyéb extrák, bővített junior funkciók. A limitek (pl havi kp felvétel) úgy látom megegyeznek a standard csomagéval.
Jah és a kártya standard postázása is ingyenes így. -
sopruk
senior tag
-
vesir
tag
-
vesir
tag
A magyar personal accountom mellé létrehoztam egy osztrák business accountot (egyéni vállalkozás) ám idáig jutottam a verification processben:
Ha rányomok a felső boxra, ez fogad:
A Request accessnél a saját e-mail címem van, mint mailto. Ezt hogy értik, hogyan kérhetek magamtól accesst? Vagy itt mit kellene tenni?
-
sopruk
senior tag
válasz
w.miki
üzenetére
A SWIFT-nél nem kell a referenciaszám.
Viszont belföldi cégek ezt nem fogják elfogadni, mert nemzetközi, drága utalás lenne nekik, illetve Ft-ot nem is tudnának visszautalni rá. Ahogy #27527 emeritus is írta, csak nemzetközi utalásra...A Helyi-nél szereplő gyűjtőszámlának IBAN kalkulátorral meg tudod nézni hogy mi az IBAN száma. De ha elfelejtik a közleménybe beírni a referenciaszámodat, akkor sok utánajárás lesz mire megkapod a pénzed.
Én valószínűleg inkább a rendes bankszámlaszámom IBAN számát nézném meg a kalkulátorral és azt adnám meg nekik... -
w.miki
veterán
Csináltam én is USD zsebet, hogy azzal vásároljak Ali-ról. Úgy látom pár 100Ft tényleg nyerhető vele. Ezt hogyan érdemes tölteni?
Bankkártyáról forinttal, USD-t tölteni, vagy inkább Ft-ot töltsek fel a Revo-ra, és app-on belül vásároljak belőle dollárt, az USD számlára? -
balinlin
senior tag
-
kp78
veterán
válasz
balinlin
üzenetére
A kezdeti (jan. eleji) problémák után tegnap rövid idő alatt egymás után 3x is töltöttem 10e-t , se CVC, se megerősítés, a pénz azonnal Revolut-on volt.
Ezt megelőzően egyetlen alkalommal volt most januárban az új 3ds rendszer szerint ezzel a Maestro kártyával topup, amikor Smartbankban megerősítést is kért.
Ezek szerint egyetlen 3ds megerősítés elég volt neki, és innentől biztonságosnak minősítette a tranzakciót?
-
balinlin
senior tag
Érdekes, nekem az auto topup nem akar menni kh mc debitkártyámmal. Pedig ha simán topupolok, akkor nem kér se cvv-t se 3ds kódot és meg is jelenik egyből az összeg.
-
azozo
senior tag
válasz
Echodynamic
üzenetére
Melyik előfizetéssel?
-
emeritus
tag
válasz
w.miki
üzenetére
A revolut.com sugó szerint: "A HUF-számlád adatainak megtekintéséhez lépj a > Kezdőképernyő Számlák > lapjára, válaszd a Magyar forint > lehetőséget, majd koppints a magyar zászlóra (az adatokat a „Helyi” lapon találod). A helyi HUF-számlád adatai egy számlaszámból, egy bankkódból és egy egyedi referenciából állnak." Továbbá: "Ha ... szeretnél átutalást indítani egy bankszámlára, koppints a „Fizetések” lapon található „+ Átutalás” lehetőségre, majd a „Címzett hozzáadása” elemre. Ezután meg kell adnod a banki átutalásra vonatkozó adatokat." (Nincs egyedi számlaszámod, a közleményeid azonosítanak.)
-
tboy93
nagyúr
Sziasztok!Érdekes anomális történt, amiben eltűnt 60$-om.Az imént a geekbuying alkalmazásban leadtam egy rendelést és Paypal-al fizettem. A Paypal-hoz egy Revolut kártya van csatolva. A fizetés folyamán az alkalmazásban megnyíló Paypal felület nem töltődött be, így megszakítottam a folyamatot. A rendelés létrejött, viszont a geekbuying szerint nincs kifizetve. A Paypal szerint nem történt tranzakció. A Revolutról viszont eltűnt a 60$ és Paypal-os fizetésnek van jelölve. Tehát a Revolut azt mondja hogy ki lett fizetve, a Paypal szerint meg nem.Hol a zseton? Mi ilyenkor a teendő?Sztornózták, visszakaptam a pénzt.
-
Echodynamic
újonc
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek a részvénytőzsde, és a brexit kapcsán. Gondolom aki használja részvényezésre az appot olvasta az új szabályozásokat, illetve pár napja még a Cryptopiac esetleges későbbi kivonása is be lett lengetve, ami nem túl jó kilátás.
Közben a részvényvásárlás és annak nyomonkövetése rémegyszerűen működik, pár hónapja használom és a dividend kifizetésekkel szintúgy minden rendben van.
Mi a véleményetek hosszú távon?
-
Viper26
nagyúr
Korábbi telóm resetelve lett, és most próbálnék belépni a másikon, de csak regelni van lehetőség...
Hogyan tudok belépni a már meglévő fiókkal?
-
zerodot
aktív tag
válasz
Batistuta7
üzenetére
Nincs. Erre a Curve jó.
-
Batistuta7
tag
Sziasztok .
Van olyan lehetőség revolut kártyával hogy gpay-hez hozzáadom , de egyenleget nem töltök fel rá , hanem fizetéskor levesz csak annyi összeget a bankkártyámról amennyit fizettem.
-
viktorhu
veterán
válasz
nhpeti
üzenetére
Gondolom nem járt még le a foglalás az otp kártyán. Ha előjegyzett a tranzakció, akkor nem vettek le semmit a kártyádról, csak "félretették", és ha x ideig (egy hét? kettő? nem emlékszem) nem kéri le a Revolut, akkor megszűnik a foglalás, és látszani fog az elérhető egyenlegedben (visszatérítési tranzakció nem lesz, csak az egyenleg változik).
-
nhpeti
tag
Múlt héten jártam úgy, hogy fel akartam tölteni az OTP-s mastercard bankkártyámmal a Revolut egyenlegemet, amit be is terhelt az OTP-s számlámon, de revolutba sokáig csak pending volt, majd pedig sztornózva lett a tranzakció. Írtam a supportnak, mondták, hogy valami gond van a kártyás topupokkal és, hogy max 5 munkanap és visszakerül az OTP-s számlámra az összeg. Na lassan letelik az 5 munkanap, de még mindig nem került vissza. Valaki járt már így közületek? Írjak még egyszer a supportnak, vagy az OTP-nél keressek meg valakit?
-
kmarci25
veterán
-
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
miután váltottam néhány szót az egyik agenttel, végül 14 napon belül downgrade-eltem a plusról, ami csak a visa kártya miatt kellett. az agent azt írta, nem deaktiválják a kártyát, de a szállítást ki kell majd fizetni. az 1200 forintos előfizetést vissza is kaptam azonnal, de postázási díjat nem vontak le
ezeket a számokat később korrigálják majd, valakinek van ilyen tapasztalata? azt hittem, egyszerre történik majd a plusz 1200, mínusz kártyakézbesítés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elindítottam egy chatet 40 perce, most várok.