- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
focvis
üzenetére
Először azt írtad, hogy valószínűleg eltörlik a kártyás feltöltést, most pedig már hitelkártyáról beszélsz. Valójában mindegy, mert egyik állítás sem igaz: cimborám a német accountját továbbra is ingyen tölti bankkártyával, miközben már évek óta utalni is tud rá helyi pénzt, vagyis eurót.
Tényleg jó lenne, ha tényeken alapulnának az ilyen betonbiztosként leírt állítások.
-
pictigjis
őstag
válasz
focvis
üzenetére
nagy kár, hogy légből kapott feltételezésekre és előérzetekre alapozol. te annyira személyes irányba vitted ezt el, ami értelmezhetetlen egy ilyen szolgáltatás szempontjából. ennek valójában nem volt sok értelme
mert innen indultál:
+1, nem szeretnék se leánybankot, se fióktelepet.
és azóta se magyaráztad meg valójában, hogy ha ezek meglennének, ami valódi fejlődést hozna a szolgáltatásnak, attól neked mitől lenne biztosan (tehát feltételezések és előérzetek nélkül) rosszabb. részemről pont
-
pictigjis
őstag
válasz
focvis
üzenetére
és szerinted mitől lenne neked rosszabb, ha lenne magyar számlaszám? kötelező lenne használni? aligha. de arra azért ne vegyél mérget, hogy a hitelkártyás feltöltés örökké ingyenes lesz
ha bármi értelmes érvet írnátok a magyarországi fióktelep/számlaszám ellen, az igazán jó lenne amúgy!
-
-
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Elsőre szokatlan volt, de már megszoktam, egész jól átlátható kezelhető

Korábbi hiányosságok is kezelve
#47643) daninet
Délelőtt küldtem, azt írta, másnapra ott lesz, de még az nap átment. Ha fontos, erre azért ne vegyél mérget.
Kártyás utalással azonnali, csak nem ingyenes. -
TrollBalint
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Én mindig azt csinálom. Kiszámolom kb. mennyi készpénzre lehet kint szükségünk és felveszem itthon. Meg egy picit rászámolok, ha valahol nem működne a terminal. De jellemzően, ahol lehet inkább kártyával fizetek. Max a nagyon kis összegekért, néhány euró, valami ajándékboltba, nah ott lehet inkább készpénz.
-
TrollBalint
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Én ugyan két éve voltam Spanyolban, de akkro semmilyen automatát nem találtam, ami ingyenes lett volna. Nem gondolnám, hogy azóta meggondolták magukat
De ha nem sűrgős a pénzfelvétel, felfedezhetsz automatkákat, hátha találsz ingyenest. Ha esetleg nem tengerpart közelébe mész, akkor még az is lehet, hogy szerencsével jársz. -
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Igen, ez nézőpont kérdése is lehet. Én pl nem tervezek autót bérelni, viszont a lounge miatt hasznos lehetne, néha. A többi már csak plusz
Ha váltanék inkább prémium lenne, mint metál Revolutnál. Jelenleg arra sincs nagyon szükségem. Prémium áron biztos megérte a Metál aki ki is használta a lehetőségeit. 
A Biztosítás részleteit nem néztem. Nem tudom mi a különbség a kettő kártya között. Sokaknak előny lehet a magyar nyelven történő ügyintézés kapcsolat. Talán utolérhetőbb, könnyebben kezelhetőbb. Revoluttal nincs sok tapasztalat. 1-2 esetről olvasni, ott előfinanszírozott volt a dolog. Valakinél könnyen ment valakinél döcögősebben az intézés. Olyan is volt ahol állítólag magyar nyelven zajlott z intézés Alianz esetén, ami már változott, más biztosító van.
Gránit kártyánál, biztosításon kívül:
- Díjmentes készpénzfelvétel: 4 db/hó belföldön és 2 db/hó külföldön Ilyen * Az atm üzemeltető felszámolhat pl külföldön. Itthon akár 800 ezer is felvehető egy tranzakcióval MBH atmből.
- Prémium repülőtéri várók: Ingyenes belépés a budapesti Mastercard Lounge és a bécsi Vienna és Sky Lounge-ba
- Fast Track Lane a Budapest Airportnál: gyorsított biztonsági ellenőrzési folyosó használata
- Priotity Pass tagság, amivel a világ 1300 repülőterének Priority Pass társalgói használhatók 24 eurós kedvezményes áron.
- Kiemelt autókölcsönzési lehetőség AVIS VIP tagsággal
Az Avisnál történő regisztráció után foglalásánál automatikusan magasabb kategóriás autót (elérhetőség függvényében) valamint 10% és 20% közötti nemzetközi kedvezményt kap. A regisztráció menetéről a "részletek" gombra kattintva tájékozódhat.
- Booking.com kedvezmény
2025. március 31-ig történő foglalások esetén akár 10% kedvezmény
- Prémium betéti kamatok
- Díjmentes hozzáférés több mint 7000 nemzetközi és magyar online magazinhoz és újsághoz a PressReader applikáción keresztül, így az utazás során is biztosan mindig lesz olvasnivalónk.
- Müpa prémium szolgáltatások
Müpa concierge, Privát vezetett túrák, Pezsgőbár, 10% kedvezmény a jegyárból
- Maternity Magánklinika: szűrővizsgálati csomagjaira 15% kedvezmény
- Dedikált telefonos ügyfélszolgálat
- Díjmentes online vásárlási biztosítás +1 év garancia, árkülönbség kedvezmény, Termékbiztosítás egyes esetekben
- Egyéb.Ahogy a Revolut metálnál, úgy itt is lehet válogatni. Ki -ki melyik elemet használná többet. Melyik éri meg jobban. Vagy akár mindkettő.
Amiben biztos előnyösebb a Revolut az a váltás még, fizetős csomagnál. európán kívül 1% pénzvisszatérítés, a csomagdíj mértékéig. Készpénz felvételnél kevesebbet lehet vele felvenni, viszont jobb a váltás külföldön. Van jegy, vásárlás védelem, pénz visszatérítés szálláshelyekre. Repülőgép késésnél lehet különbség. Tőzsdei és kriptó kedvezmények- más kérdés, hogy aki komolyan gondolja, nem itt tőzsdézik.
Erről a személyi felelősség biztosításról sincs információ, gyakorlati tapasztalat, pedig érdekes lenne róla olvasni.
biztosítás témához, mi mindig külön biztosítást kötöttünk.
focvis, volt olyan esemény, hogy igénybe kellett venni valamiért a biztosítást? Volt kifizetés? Érdekelnének a tapasztalatok.
-
TrollBalint
addikt
-
atillaahun
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Nekem OTP-nél devizaszámlánál jóváírásért is volt kemény díjazás (~10 EUR/USD), jobb ha utánanéz, nála ez mennyi.
Amúgy meg utalás előtt gondolom kiírja a Revo mennyi lesz az indítás díja, ha egyáltalán lesz neki.#43037 Oliverda
Mért kérdezné meg bárki is hogy mért utaltál? Már azt se lehet csak úgy kedvedre? -
-
rumkola
nagyúr
-
TrollBalint
addikt
válasz
focvis
üzenetére
A betéti kártyáknál is csak lefoglalják, majd elengedik, persze a bérlés költségét levonva. Legalábbis itthon, de itthon se mindenki fogatja el a betéti kártyát, inkább a hitelt részesítik előnyben. (Igazából én nem értem miért, mert annyi a különbség, legalábbis amit én tudok / gondolok, hogy betétinél a Te pénzed a fedezet, hitelkártyánál meg a banké. De ha egyszer beterhelik, akkor mindenképpen le tudják vonni betéti kártya esetében is. )
-
kp78
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Nézegettem szállásokat ahova tervben van utazás a jövőben, de eléggé magas árfekvésű szállásokat mutat csak.
Autóbérlésnél én úgy tudtam, h Revolut kártyát nem nagyon szeretik, csak a hitelkártyákat. De tapasztalatom nem sok van, egyszer ezer éve béreltünk Töröko-ban.
Melyik országban volt ez ha nem titok?
Többször is béreltél már Revolut kártyát használva?
Nyáron tervben van pár EU-s ország, ahol valószínű autót lenne ideális bérelni.
Köszönöm, ha osztasz meg ilyen tapasztalatot
-
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Ezt látni vhol Revo oldalán is?
Banki oldalról "oké" ott a kimutatás...Én cetelemmel próbáltam ki hó elején, ez 2014 körüli vagy régebbi kártya lehet talán.
Simán engedte a feltöltést (minimum összeg 4000ft ).
Cetelem oldalán még visszatérítést is kaptam, igaz ha jól néztem kevesebbet, mint bolti vásárláskor.Csak a Kártyára nem lehet küldeni... és ha jól rémlik az utalást is próbáltam azt sem fogadta el...
Legalább egy irányba megy

* újabb kártyák esetén lehet más a helyzet.
-
-
Moleman
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Valami MÁK termék vételére gondoltam, pl 2 hét múlva lejáró DKJ, aztán visszautalni. Nyertél egy kis kamatot, plusz 1%-ot.
MÁK-ból Revolutra nem tudsz forintot utalni, csak magyar számlaszámot fogad el.

De ha mindenképp hitelkártyáról szeretnél Revolutot tölteni, akkor a hitelkártya-MÁK-debit számla-Revolut útvonal működőképes.
Vagy a Curve, majd július 8-a után kiderül.
-
zerodot
aktív tag
válasz
focvis
üzenetére
Ugye minden relatív, régebben teljesen ingyenes volt bármennyi utalás
Persze a klasszik bankokhoz képest még így is bőven jó.
Viszont arra a "holnap odaér"-re ne hagyatkozz, nem pontos az infó, általában tovább tart, mint amit ott kijelez, ha nem eurót utalsz. Bár konkrétan kunával még nem próbáltam. -
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Érdekes... gondolom statisztikailag ez a kisebb arány. Nálunk mint írtam mind kb idei rendelés, volt ami karácsonyi időszak környékén/után. 3-ből kettő idő előtt megjött, a 3. ami szebb csomagolás, de mind standard az jött később...
egy idő után nyilván érdemes rákérdezni egyéb... De mondjuk, a sima, hazai banki bankkártya is vagy 2-3 hét, min. Legalábbis ha jól rémlik.
-
-
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
Adtak. Pár éve cserélte a takarék az mc-s kártyámat, ugyan úgy, ahogy itt a Revolutnál téma, lejárat előtt... Azt nem tudom, hogy banki összevonásnak volt-e köze hozzá... de ha így van akkor hamarosan megint változna...
Inkább szerződésben, díjakban lehet változás. Van továbbra is MC takaréknál is csak magasabb csomagban, annyira meg nem izgat. Revolutnál is, ha vki prémiumként rendelt kártyát, az már kaphat Mc-t. Lehet, hogy későbbiekben lesz prémiumom is... de egyelőre nem tervezek. Mondjuk a régi MC kártyákból van amit megtartottam, hogy legyen azért olyan is, még ha dísznek is

"(#36541) fant0mi"
És az változtat vmin, hogy Dublin? (adó-optimalizáláson túl pl?) -
ACE-
addikt
válasz
focvis
üzenetére
Én megnézném a Zen-t is, ott 5€ havi díjért korlátlanul válthatsz, bár itt sincs HUF számla, tehát előtte Wise-t be kell iktatni, majd onnan viszont már bankkártyával rá tudod tölteni a HUF-ot Zen-re, átváltani, és onnan utalható, 1 SEPA mindenképpen ingyenes de az 5€ csomagban több is. [link]
Ja nem jó mert a kártyás top-up csak 5000€-ig díjmentes... akkor ez sem a legjobb. -
pictigjis
őstag
válasz
focvis
üzenetére
érdekes, nekem meg tényleg nem rémlik, hogy valaha láttam volna közlemény hozzáadása sort, szóval lehet, mindenkinek igaza van
de végül is mindegy, mert az biztos, hogy van automatikus rész, nem is rövid, és én biztosan nem kockáztatnék azzal, hogy a végére odabökött számsor is biztosan átmegy-e
és azzal se kockáztatnám az államkincstári fiókomat, hogy céges számlára magyarosan bepipálom a magánszemély mezőt, szóval ezt mindenképp engedd el szerintem
-
-
-
törölt tag
válasz
focvis
üzenetére
"miközben magyar állampapír vásárlásra nem ad semmit."
Ezt pont múltkor kérdeztem meg a takarék bankba, utalás kapcsán, ez nem minősül vásárlásnak. Végül is, ha az államkincstárhoz utalsz, akkor az utalás valóban, egyik számláról másikra... és külön lépés a vásárlás... így érthető vhol.
Viszont a revoluttal kapcs, mai napig nincs még infóm... itt meg úgy látszik mindenki máshol van...
-
Somatom
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Egyik cimborámnak rövid időn belül háromszor zúzták le az autóját. A jóbarátok mindíg segítenek. Írtunk egy levelet hivatalos, kacifántos megfogalmazással, hogy bár egyszer sem ő volt a hibás, de a biztosítónak ez akkor sem éri meg és felbontják a szerződését. Bedobtuk a postaládájába. Nem irigyeltem azt a biztosítós ügyintézőt, aki másnap őt kapta. Persze, aztán rájött, hogy honnan fúj a szél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Idesírni meg kötelező.