Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Valószínűleg noob vagyok, de eddig csak költésre használtam a kártyámat, hogy feltérképezzem a vásárlási szokásaim.Most viszont utalnék, magánszemélynek, alacsony összeget, de a neve és IBAN száma (amit kikalkuláltam már a sima magyar OTP-s számalszámából) mellé a lakcímét is kérdezi az app.
Fogalmam sincs róla, és nem is szeretném megkérdezni.
Mi a teendőm? -
félisten
-
félisten
Revolut utalás magyar bankfiókba mennyi idő alatt szokott átmenni?
Magyar bankból magyar bankba szinte azonnali szokott lenni, de Revolutból küldve negyed órája pending.
Nem nagy összeg, párezres tétel. -
félisten
-
félisten
HUF, saját magamnak utaltam a saját Revolutomból az OTP fiókomra, kíváncsi voltam, hogy mennyire gyors, mert ezentúl a Revolutról akarom intézni a mindennapi utalásaim is.
Akkor ezek szerint az országon belüli sürgős utalásokat nem árt továbbra is az itthoni fiókomról utalni Revolut helyett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Sziasztok.
Tudtok olyan opciót, amivel a folyamatos split billezés nélkül lehetne közös számlát nyitni Revoluton?Tehát az elképzelés, hogy van egy havi büdzsénk amiből vásárolunk egy hónapban, azt minden hónap elsején ráutalnánk egy ilyen közös valamire, és abból költenénk.
-
félisten
Nálatok is bugos az utalás?
Írnám be az IBAN-t, és folyamatosan elugrál a mezőben, hozzáad számokat, belejavítgat... ÖT percig írtam be egy mezei IBAN-t, végül úgy felkúrt hogy elküldtem magamnak e-mailben, kimásoltam onnan, és még abba is belejavított, amit kijavítva végül sikerrel jártam.
A teló billentyűzetén minden javító opció ki van kapcsolva, nem értem, mit nyomiskodik.Összességében is egyre hitványabb az app, a UI verzióról verzióra borzalmasabb, sokat lassult is (bár a telóm nem épp új, tehát az gondolom csak az én problémám).
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest