Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boeing 737
senior tag
válasz
üzenetére
Bocsi aszittem eggyértelmű
a filmbe az ápoló aktivált valamit és a pilóta utasításai alapján és így nem pottyant le a helikopter nem magától kapcsolt be. Mit tud akkor egy robot segíteni? Ugye a repülőn te is montad hogy egyedül is tud menni. Helikopteren mit segít? Egyébként biztonságosak a helikopterek? (most komolyan) ugye mondjuk egy 737-esen ott van két hmű a szárny meg a robot. ha baj van ezek mind megmenthetik a gépet.(szárnyal lesiklik, robot nem tudom mit tesz ami be van állítva , hmű ből meg ugye 2 van) De mi történik mondjuk egy MD-500-ason ha beüt a baj?
Balkezesek nem mehetnek helikopter vezetőnek.
(én eddig csak olyan helikoptert láttam ameiken a lábak közötti kar jobb kezesre volt formálva.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a filmbe az ápoló aktivált valamit és a pilóta utasításai alapján és így nem pottyant le a helikopter nem magától kapcsolt be. Mit tud akkor egy robot segíteni? Ugye a repülőn te is montad hogy egyedül is tud menni. Helikopteren mit segít? Egyébként biztonságosak a helikopterek? (most komolyan) ugye mondjuk egy 737-esen ott van két hmű a szárny meg a robot. ha baj van ezek mind megmenthetik a gépet.(szárnyal lesiklik, robot nem tudom mit tesz ami be van állítva , hmű ből meg ugye 2 van) De mi történik mondjuk egy MD-500-ason ha beüt a baj?
(én eddig csak olyan helikoptert láttam ameiken a lábak közötti kar jobb kezesre volt formálva.