- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_one
tag
Nekem egy Thomson SpeedTouch ST780-as ADSL2+ HGW van.
Családiról, Netmámia M-re váltás után ilyen vonali sebességgel kapcsolódik:Link Information
Uptime: 0 days, 0:14:08
Modulation: G.992.5 annex B
Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.276 / 20.156
Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,01 / 1,51
Output Power (Up/Down) [dBm]: 13,0 / 13,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 4,5 / 6,0
SN Margin (Up/Down) [dB]: 17,0 / 9,0A kapcsolat stabil, 15 óra alatt olyan 500 FEC hibát produkált. CRC és a HEC hibák elhanyagolhatók (2-3db).
Jelenleg kb. 10 méter árnyékolatlan sima 2 eres (nem sodrott és nem csavart) telefonkábel jön be a külső fali csatlakozóról. Szeretném ilyen kábelre lecserélni, a felesleges csatlakozásokat megszünteti ill. beforrasztani. Bízom benne, hogy jó hatással lesz a link sebességre! Tudja valaki hogy milyen max sebességre vannak belőve az ADSL2+ DSLAM-ok a NetMánia M-es díjcsomagnál?
A HGW-nek egy nyári vihar alkalmával 2 Ethernet portja elszállt. Anno nem mertem cseréltetni, féltem hogy egy leharcoltabbat kapok, ezért inkább vettem egy plusz switchet. Külön modemmel elég macerás VOIP telefon, amit a család elég aktívan használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest