Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callmaster
tag
Nekem sem volt gondom amig megvolt a 15 Mbit, mégis ez lett a vége.
T-comos ember mondta nekem, hogy mindenkire ez a sors fog várni.
Software dönti el ami végkép érdekes lehet. Hiszen ahogy 1-2 vonali képet elnéztem régen akadtak olyanok akiknek mondhatni megvolt a 15Mbit valósban és 10 dB felett voltak.
Megkérdeztem hogy vissza vennék-e mondjuk 2 dB-l(nekem az is sokat jelentene főleg feltöltésnél),erre mondta hogy a "nem tudom milyen" Software automatikusan konfigol és az abban megadott érték ugyan fixnek mondható, de 2 határ között változhat( negatív, pozitív irányba azaz inkább nagyobb dB).
Hülyeséget én sem akarok írni, ennyit tudok...
Sajna ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest