Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Itt is megkérdezem, hátha...
Egy alkalmazást, hogy lehet alapértelmezetté tenni? Konkrétan azt szeretném ha nem a Google Térkép lenne az alapértelmezett Térkép alkalmazás a telefonon.
Az Xperia Arc S-en, ha a címjegyzékben lévő címre nyomtam elindult az általam kiválasztott navigációs program, a W8-on pedig állandóan a Google Térkép indul el......és ez qrvára idegesít!
A programok kezelésében a "beállítás alapértelmezettként" és az "alapértelmezés törlése" inaktív. :-(
Megvettem a Default App Manager Pro alkalmazást ami elvileg erre hivatott, de azt vettem észre, hogy például a Geo Locations funkcióba "be van égetve" a Google Térkép, mert nem is aktív a Clear Default menü. Képen látszik.
Próbáltam már azt is, hogy "jegeltem" a Google Térképet, de akkor meg semmit sem csinál ha egy címre bökök, a default app manager pedig abban az esetben azt írja, hogy No Installed Apps.Esetleg ötlet a megoldásra?

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest