Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
faresz5 #2280 üzenetére
De akkor írják azt, hogy ez ilyen, és nem egyedi hiba, ahelyett hogy sumákolnak. Ez nem bizalomgerjesztő hozzáállás, mikor az ember nem kevés pénzt már kifizetett érte/nekik. Elvárható lenne, hogy foglalkozzanak az emberrel érdemben, akkor is, ha már megvette a készüléket, és ne csupán addig legyenek kedvesek és reszponzívak amíg nem fizette még ki a készüléket.
Nekem itthon az erkélyről van hogy 5 perc alatt fixál net nélkül, van hogy 10 perc alatt se. Kocsiban, bérházas kis utcában ki se merem próbálni, azután, hogy buszon és vonaton képtelen volt fixálni, de azért kíváncsi vagyok.
Galaxy S-nek hírhedten rossz a gps-e, ezt én is olvastam. Vagyis nem biztos hogy abból kellene kiindulni, annak ellenére hogy megértem ha valakinek az volt, és már annak is örül, ha annál ezzel gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest