Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SUPREME7

őstag

válasz madrac #2242 üzenetére

Na most már bosszantott ez az offline navigáció-gps jel probléma, és kipróbáltam. Eddig amikor GPS alapú programot használtam, akkor adatkapcsolattal másodpercek alatt talált jelet. Most kipróbáltam, és gyári beállításokkal seholsemmi. DualSim-es topik #0-ban van egy program amit ajánlanak a GPS beállítására.

Ez nem más mint a GPS Status & Toolbox

Feltelepíted, elindítod (Első beállításnál szükség van adatkapcsolatra és szabad ég alatt kell művelni):

Menü/Eszközök/A-GPS kezelés

Itt ráböksz az "alapállapot"-ra és törli az adatokat, majd ráböksz a "Letöltésre" és ki is írja, hogy letöltötte. Kikapcsolhatod az adatkapcsolatot.

Ezután visszaléphetsz a kezdőképernyőre, és várd meg amíg megtalálja a poziciódat. Ez első körben eltarthat pár percig. Ezután elmenti a talált műholdakat, és legközelebb már 1-2 másodperc alatt talált nekem jelet. Letöltöttem a Sygic navigáció próbaverzióját és adatkapcsolat nélkül kb 5-10 másodperc alatt már navigált is.

Eddig nem mondtad milyen programmal akarsz navigálni. Ha a gyári "navigáció"-val akkor azt felejtsd el, mert az adatkapcsolatfüggő.

Házon belül így sem talál jelet, de amint kilépek a házból egyből, pár másodperc alatt működik.

Új hozzászólás Aktív témák