Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23151) picur220


picur220
veterán

Használ valaki EXT2-es modot a teloján? Megéri a rászánt időt/munkát?

(#23152) DeadMeat válasza picur220 (#23151) üzenetére


DeadMeat
veterán

Azt az 5 percet amibe tart?annyit meg ;)

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#23153) orrlyuk


orrlyuk
aktív tag

Spica-fikázás kapcsán (és szerintem ez nem off):

1. Ez a fórum azért kicsit olyan, mint egy márkaszerviz: mindenki a problémáját osztja meg, ezért úgy tűnik, csupa gond az élet Spicával. Pedig azért korántsem, amit feltelepítesz megy, ha hívnak, beszélgetsz, stb - ez az alapélmény.

2. Mint telefon, annak idején Samu nagyot akart vele dobni, a design mindenképp sokkal fincsibb, mint kategóriatársainál. Az első iPhone egy elég idegesítő darab valami volt, de a design miatt igenis mindenki lenyelte a mérgét, és igyekezett élvezni.

3. Kategóriájában néhány hardevereleme jobb az átlagénál: a GPS-antennát mindenki dicséri, a kijelző képére sincs panasz, nagyon szép, általában jó az anyaghasználat, nem karcolódik. Az immár használható MT is elég impresszív.

4. Kamera ügyben nagyon vitatnám Blyan véleményét, korábban posztoltam ide pár Spicával lőtt képemet. A legendás SE750-esekénél is sokkal jobb a kamera, csak a gyári szoftver helyett a 360-at kell használni.

Szerintem kifejezetten kézreálló kis mütyür, jól néz ki, telefonálni lehet vele, és jelenleg abszolút nem tudom, mire cserélném a kategóriájában.

[ Szerkesztve ]

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#23154) vadászcsiga válasza Maximum1 (#23136) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Ennél megbízhatatlanabb telefonom még nem volt.
Mert nem volt még E52-őd :DDD

Én imádom a Spicámat, imádtam akkor is amikor még 1.5 volt rajta. Lehet szépíteni a dolgokat de az SGS-sel is meg a Commtiva-val is vannak, lesznek gondok. A elsőről biztosan tudom (több ezzel foglalkozó topikot is olvasok) a másodiknak meg megelőlegezem.
Aki fikázni akarja nyisson egy topikot neki.
Amíg marad a Spica addig kiállok mellette mert sok szép percet okoz(ott) nekem de szerintem itt mindenkinek, viszont ha egyszer lecserélem biztos hogy nem fogok visszajönni osztani az észt.

(#23155) picur220 válasza DeadMeat (#23152) üzenetére


picur220
veterán

At írják, 15 perc. Meg ugye csinálnék egy backupot előtte, ami másik 15 perc:DDD

(#23156) picur220 válasza vadászcsiga (#23154) üzenetére


picur220
veterán

Az E52-vel semmi gond nincs, tanúsíthatom, ahogyan eddig egyet kivéve Nokiákkal sem volt bajom. Ez az egy pedig a legendásan szar 3510i.

(#23157) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Valaki vár egy telefonra ami érintőkijelzős, és QWERTY-s. Hát itt van: http://www.mobilport.hu/hirek/20101011/ujabb_galaktikus_telefon_a_samsungtol/

picur220: én meg tanusíthatom hogy van. Majdnem 3 hónapig szervízben volt mig valaki felvilágosított hogy már 1 hónap után kérhetek egy vadiújat, ez lett a Spica. A környezetemben mindenki küzd a nokiákkal. Soha többé nokia!

[ Szerkesztve ]

(#23158) eftepe válasza Blyan (#23115) üzenetére


eftepe
tag

Nagyon "élveztem" a "fikázásodat". Ha ennyire "ótvar" akkor dobd ki és ILLENDŐEN búcsúzz el a fórumtól. Nem az ilyen hozzászólásokért olvasom a fórumot.

[ Szerkesztve ]

(#23159) BloodRay


BloodRay
veterán

Csak a fikázók miatt szólalnék meg én is újfent.
Nálam érdekes módon probléma nélkül(fagyás, FC, pattogás, egyik sincs) megy a telefon régóta gyorsan, zökkenőmentesen. Néha persze karban kell tartani.
Über faxa 3D-re meg nincs szükségem, akkor psp-t vettem volna, vagy iPhone-t...
Én a normális navigombja, nem teljesen tucatkinézete miatt választottam ezt és nem csalódtam. Plusz külön öröm, hogy legalább a hátulja nem az a ratyi csillogós anyagból van. Még a Legend ami tetszett/tetszik, de annak az ára egy vicc.
Plusz a kamerája sem rossz szerintem cseppet sem. A konkurenciához képest meg végképp nem. A feljebb lévő "nyomva kell tartani a gombot autófókuszhoz" dolgot meg nem is értem. Használtad már a telefonod? Megnyomod, fókuszál, kész...

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#23160) orrlyuk válasza BloodRay (#23159) üzenetére


orrlyuk
aktív tag

Az új C360-ban van teljesen normális érintős autofókusz, mint a "nagyoknál" :DDD

Más kérdés, hogy a pirinyó lencsék miatt így is-úgy is hatalmas a mélységélesség. DSLR még a Galaxy S-ben sincs. (Csak az ötös szifonban lesz.)

Szerkesztve: ANYÁM, ÉN VICCNEK SZÁNTAM!!! :Y :Y :W

[ Szerkesztve ]

No hay banda! Il n'est pas de orquestra!

(#23161) BloodRay válasza orrlyuk (#23160) üzenetére


BloodRay
veterán

Totál praktikus a cucc. :DDD

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#23162) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

(#23163) eftepe válasza orrlyuk (#23160) üzenetére


eftepe
tag

:))
:W

(#23164) syler123


syler123
veterán

Nekem is elegem van ebből a Spica fikázás témából, nem fikázni kell hanem eladni szépen, és az aktuális telefon topic-ját szemetelni, nem tudom mi a francnak nem próbáltátok ki mielőtt megvettétek? Érdekes mód nekem semmi baja nincs a telefonomnak, életében egyszer fagyott le az én hibám miatt. És ez a topic a segítség nyújtás miatt él még, semmi sem tökéletes és mindenen lehet javítani, nem is kicsit. Nekem a sebességgel sincsen semmi bajom, 3d meg egyátalán nem érdekel. Minden nap elolvasom a hozzászólásokat, de már kezd elegem lenni a fikázásból.

Bryan vegyél commtivát és mennyél annak a fórumjára.

Nah csak ennyit akartam.

Üdv: Syler

[ Szerkesztve ]

(#23165) Ronin- válasza vadászcsiga (#23162) üzenetére


Ronin-
senior tag

már jó lenne egy teljes verziós ,megbízható rom, ami mindent tud és hibátlan.. ameddig ilyen alpha hülyeségeket nyomatnak, addig nem akarok rootolni :S

jh1 van fenn nekem,mióta kijött, de ez már kezd kicsit fura lenni.. vannak érdekes belassulgatások, ami már kicsit zavarnak, jó lenne már valami stabilabb cuccos rá.

[ Szerkesztve ]

(#23166) Blyan


Blyan
félisten

Bocsánatot kérek, nem tudtam, hogy csak a pozitív véleményt lehet leírni itt. :D
Az én kurvaanyámat. :D

De nem kell aggódni, egyelőre nem adom el, és továbbra is leírom, ha valami nem tetszik a telefonnál. :D Szóval no panic.

És azt sem tudtam, hogy a szubjektív vélemény fikázásnak számít. :D
Még egyszer bocsánat minden Spica b.zitól, akit megbántottam. :C :U

[ Szerkesztve ]

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#23167) vadászcsiga válasza Blyan (#23166) üzenetére


vadászcsiga
félisten

A szubjektív véleménnyel nincs baj, a stílussal van a gond. Gondolom volt ma egy rossz pillanatod, erre rásegített a Szipka, ezért írtad olyan hangnemben a hsz-t mintha mindenki hülye lenne aki "széthackeli" a telefonját, a mostani hozzászólásod meg már csak dac. Kedvenc szavaid: fos, ótvar.
Ez is olyan téma mint a tv, ha nem tetszik elkapcsolsz..

[ Szerkesztve ]

(#23168) feri1014 válasza Blyan (#23166) üzenetére


feri1014
senior tag

Még véletlenül se lásd be, hogy nem kicsit túlzó voltál, és nem megfelelő hangnemben írtál. :U

Az, hogy te leszarod, hogy hogyan működik a rendszer, csak működjön és kész, attól ne legyen már a telefon hibája, hogy pár ember a szabadidejénben megold ezt-azt, mert lehet.
Hidd el, aki kicsit jobban foglalkozik a telóval, az a 150k-s telóját is moddolni fogja, akármennyire is tökéletes az.

A másik milyen "Spica b.ziról" beszélsz? Az, hogy nem tudsz olyan érvet felhozni ellene amit részben vagy teljesen nem lehet megcáfolni, nem a mi gondunk. Sajnos rossz telót választottál, mert ez minimálisan de moddolni kell, hogy ne csak az átlaghasználat mellett legyen "gyors". ( A kedvedért idézőjelbe raktam nehogy azt hidd, hogy Spica b.zi vagyok. ;) )

Szvsz, te sokkal többet vártál ettől a telefontól, és simán csalódtál benne... :U

[ Szerkesztve ]

(#23169) eftepe válasza Blyan (#23166) üzenetére


eftepe
tag

Nem csak a pozitív vélemény érdekel, de a stílusod hát ...elég "ótvar" Nem kívánok többet idézni Tőled mert nem az én stílusom, de megkockáztatom, hogy nem is ennek a topicnak a stílusa. Édesanyádat sem szidta eddig senki és ha valaki buzi az meg legyen egy másik topic témája.

(#23170) DeadMeat válasza Blyan (#23166) üzenetére


DeadMeat
veterán

Megkeresünk meglincselünk!Néhány perverzebb egyén megerőszakol feldarabolás előtt,aztán utána is.Mostmár ősellenség lettél.Véged!Az erő velünk van. ;] :P :DDD

Semmi baj nincs evvel.Van már újabb telefon,ami jobb.??Év elején akkor is a spica volt a legjobb ár/érték arányú telefon a piacon.Eljárt felette az dő ez is tény,hibái is vannak jócskán,ez több mindennek köszönhető,nagy része orvosolva van/lesz.Ma már én sem ezt venném,nem egy olyan kategóriás telefon,amit érdemes megvenni kifutó mdellként is.Ez is tény.Szóval igazad is van,meg nem is.Nekünk is meg nem is.
De azért utálunk... akarom mondani erre való a fórum. :R

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#23171) feri1014 válasza DeadMeat (#23170) üzenetére


feri1014
senior tag

Teljes mértékben egyet értek vele. :DDD :R

Szerk: Vagyis nem, a megbilincselős részt kihagynám. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23172) Kephamos válasza feri1014 (#23171) üzenetére


Kephamos
addikt

Látom nem jön be a bilincselés. Nem baj, szerencsére a megerőszakolástól nem határolódtál el. :DDD

(#23173) Batawanga


Batawanga
tag

Nos, nekem 2 hónapja van Spicám, és nem bántam meg a vételt. Imádok ilyen kütyüket moddolgatni, aki ezt nem szereti, annak nem való, ez tény. Hozzátenném, hogy az eddigi legstabilabb firmware az 1.6 volt, amit hivatalosan vele adtak. Igaz csak 2 hetet volt fent, amíg megismerkedtem a rendszerrel. Szerintem nem véletlenül fejlesztgetnek rá önkéntes programozók, van valami nagyon szimpatikus benne (szép design és elfogadható hardver). Ha ebben a tempóban haladnak a fejlesztők (ma kijött egy újabb cyanogenmod), karácsonyra mindenkinek Froyo lesz a telefonján, és megszűnik az összes probléma, be lehet zárni a fórumot. :)
Ps: Valaki tesztelné az új cyanogenmodot? Már nagyon fenem rá a fogam, de még nem szántam rá magam, bár azt a pár dolgot, ami nem működik még benne, úgysem használnám. Csak hát alpha és ez elijeszt.

(#23174) Blyan válasza vadászcsiga (#23167) üzenetére


Blyan
félisten

Soha nem írtam azt, sőt nem is céloztam arra, hogy hülye aki széthackeli a telefonját, azt írtam, hogy létezik sőt léteznie kell enélkül is egy jól használható telefonnak.
Nekem a Spica tanulópénz volt, belépés az Android világába, csak számomra ez a rendszer többet tartogat, mint amit a Spica képes kiszolgálni, ennek adtam hangot, tökéletesen normális hangnemben. Ami tény és való, hogy a hardver amivel a Spica szerelve van (processzor, ram/rom méret) mára már elavult - ótvar helyett igaz írhattam volna ósdi és elavult szavakat, de ez is vörös posztó lenne a fanatikusok szemében.
Mert itt nem az fáj a hőbörgőknek, hogy milyen a szóhasználat, hanem a szent készüléket leszóltam, sőt mertem olyat is írni, hogy a mai kínálat mellett nem ajánlanám senkinek, mert van jobb alternatíva is.

Tetszik a telefon külseje, a kijelzője, kezelőgombjai - ezek alapján választottam főleg, és a többit menet közben a saját "bőrömön" tapasztaltam meg/ki és ez alapján véleményeztem és ragaszkodom is ehhez. Ez nem fikázás, csak az érem másik oldala, ami nem olyan szép és főleg nem csillog olyan hamisan, mint a fanatikusok által vázolt szép világ.

No, részemről befejeztem, sőt már rég megtettem, hiszen nem az volt a célom, hogy lavina induljon el, hanem, ahogy egy fórumhoz illik, leírjam a véleményem.

Sorry a közösségnek okozott heves szívdobogásért, remélem mindenki nyugodtan alszik majd. :R

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

(#23175) DeadMeat válasza feri1014 (#23171) üzenetére


DeadMeat
veterán

Az a bilincs az lincs :D bi nélkül.perverz hordó :DDD

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#23176) akos727 válasza vadászcsiga (#23162) üzenetére


akos727
senior tag

Lehet hogy hülye vagyok, de ez konkrétan egy rom? Vagy ez már a 2.2?

Sokan mondták, hogy ez a hardware kevés. Próbáljátok ki a Pulse-ot, Hero-t,G1et stb :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23177) Batawanga válasza akos727 (#23176) üzenetére


Batawanga
tag

Ez a Leshak féle Froyo. Valaki tegye fel, és írjon egy tesztet, nekem csak hétvégém lesz időm babrálni vele. A Bluetooth, divx lejátszás, videófelvétel és wifi tethering még nem működik, de ha ezenkívűl használható és stabil, akkor már érdemes váltani.

[ Szerkesztve ]

(#23178) vadászcsiga válasza Blyan (#23174) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Részemről písz, annál is inkább mert előre bocsájtottad hogy szubjektív vélemény lesz.

(#23179) picur220 válasza vadászcsiga (#23157) üzenetére


picur220
veterán

Nagyon erősen az ellenvéleményen vagyok, a Nokia N79-esemmel semmi baj sem volt, bezzeg a Spicával van annyi, mint az állat, egy szartalicska az N79-hez képest, de legalább érintős ;] :DDD
A fater E52-esével sincs semmi gond, legalábbis ő dícséri, pedig ő tényleg nem szeret várni semmire, meg ha van egy hiba, akkor már szar az egész:DDD

(#23180) Drachoo válasza akos727 (#23176) üzenetére


Drachoo
senior tag

Ez a leshak féle 2.2.

Okos pilóta alagútban nem katapultál.

(#23181) konkolyz válasza Batawanga (#23177) üzenetére


konkolyz
tag

Akkor még csak 2 napja volt fent, azóta is jól működik....
[link]

(#23182) ravebp


ravebp
senior tag

Nekem is a 6.2 volt fent utoljára és nem tűnt fel semmi hiba. Stabil és animáció nélkül rendkívül gyors is volt.
Ami tuti:
Nem ment a hivás kihangosítása, Fekete fehér volt a kamera,nem ment a videó, bluetooth csak párosodni volt hajlandó.
A többi használható volt absz

Rave

(#23183) vadászcsiga válasza picur220 (#23179) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Én mindig eggyel erősebb ellenvéleményen leszek a nokiával szembem. Én győztem :)

(#23184) BalanceR


BalanceR
addikt

Megnézném énis a 2.2-t, de sokat hallgatok zenét BT fülessel, meg viszonylag sokat mozizok rajta
(hetente TBBT,HIMYM,SGU :DDD )
Szóval a DivX, meg a BT nagyon hiányozna....

A jelenlegi romom Atomstabil, és a sebesség is nagyon ottvan [FEbeta8v9)
(tudom, hogy ezek csak számok, de egy gyári GalaxyS VS TurboSpica linpack-tesztben a Spica nyert :P )

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#23185) picur220 válasza vadászcsiga (#23183) üzenetére


picur220
veterán

Ha most nem fórumban lennénk, megmondanám a magamét!:DD

(#23186) Cöletibi


Cöletibi
tag

Sziasztok!
Próbáltam a keresőbe is de nem jutottam elöbbre a következőbe:
handcent sms-t használok, hunsoftkeyboard bill.-tel.Hiába írok
hosszú í,ó,ú stb. betűt,mikor elküldöm csak rövid i,o,u stb. betűk
jelennek meg.Hogy lehet ezt megoldani?

(#23187) petipetya válasza Cöletibi (#23186) üzenetére


petipetya
nagyúr

Sehogy. Sms-ben használj balra dölö ékezeteket, a nagybetük esetén pedig semmilyet.

"nincs rá lezsóidő"

(#23188) BalanceR válasza Cöletibi (#23186) üzenetére


BalanceR
addikt

Nem lehet, hogy ki van kapcsolva az ékezetes üzenetküldés az üzenetbeállításoknál?

I ▓ unicode...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#23189) Skynet258 válasza BalanceR (#23184) üzenetére


Skynet258
veterán

(tudom, hogy ezek csak számok, de egy gyári GalaxyS VS TurboSpica linpack-tesztben a Spica nyert :P )

És pont ezzel derül ki, hogy mennyire nem ér semmit a Linpack eredmény. ;]

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#23190) Kakumix válasza Skynet258 (#23189) üzenetére


Kakumix
senior tag

Visszavágysz hogy fikázod a Spicát? :)

Legyen szép napod!

(#23191) Skynet258 válasza Kakumix (#23190) üzenetére


Skynet258
veterán

Ne kezd ezt a baromságot, nem fikázok, hanem leírtam valamit, ami igaz. Ez neked gond? :F
Rám aztán sok mindent lehet mondani, de hogy fikázom a Spica-t... ;)
Pont azért írom, mert sokan a Linpack eredmény miatt pakolnak fel minden instabil szart - miközben láthatóan felesleges erre gyúrni, mert nem ér semmit az eredménye.

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#23192) Kakumix válasza Skynet258 (#23191) üzenetére


Kakumix
senior tag

Peace és smiley! Nem mindenki támad!
Úgyis tudom, hogy csak az irigység beszél belőled! :)

szerk3: Kicsit lenyugodtál már? :)

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#23193) Skynet258 válasza Kakumix (#23192) üzenetére


Skynet258
veterán

Mit tudni már, írásban nem jönnek át rendesen a dolgok :DDD De én tényleg nem fikázásból írtam, csak hogy nem kell új, instabil dolgokat felrakni, mert 12 lesz a Linpack. Lehet 2 is akár, és akkor is gyors egy készülék. De ez olyan szélmalomharc, mint a Taskkiller dolog. :)

https://geekpulse.hu

(#23194) bigsee válasza Kakumix (#23190) üzenetére


bigsee
addikt

Ugyan hagyd, savanyú a szőlő... :DDD :DDD :DDD

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#23195) bigsee


bigsee
addikt

Skynet258: ment PÜ!

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#23196) Kakumix válasza bigsee (#23194) üzenetére


Kakumix
senior tag

Szerintem is tud már valamit! Van valami bennfentes infója, hogy az új 3D meghajtóval és a hivatalos Froyo-val milyen brutál lesz ez a 800MHz-es proci. Sajnálja már a 25ezer forintját, amit arra a randa tepsire költött :)

Legyen szép napod!

(#23197) Skynet258 válasza Kakumix (#23196) üzenetére


Skynet258
veterán

Csak 22 :P :DDD Na nem offolok többet mert kivágnak innen. :D
bigsee: ment vissza is. ;)

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#23198) bigsee válasza Skynet258 (#23197) üzenetére


bigsee
addikt

REPÜ!

MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

(#23199) feri1014 válasza DeadMeat (#23175) üzenetére


feri1014
senior tag

A fenébe. Ezt elnéztem. :DDD Ezt már nem magyarázom ki, azt hiszem... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23200) roti86


roti86
őstag

Valaki megmérné, hogy mekkora a kijelző valójában? Milyen széles és milyen magas? (Azt tudom, hogy 3,2", de az arányaira vagyok kíváncsi.)

előre is köszöntem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.