Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:10:35

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1599) VaDy


VaDy
tag

ForRedGlory Jaja, 4050 mAh vs 3600 mAh, ami kb 12%-al nagyobb aksit jelent, de közel se 12%-al bírja tovább, hanem sokkal többel, ami persze a gyengébb soc-nak is köszönhető!

PeteePeti Igen, igazad van, ez egy szubjektív vélemény volt.

aTom_DJ Azaz, Nokia 3310, jól bírja, kár h szaggat rajta a game, meg képeket is jókat csinál ám! :DD :DDD

tomboy0013 Pontosan, én így gondolom és ennyi. Egy power bank főleg ami 20.000 mAh-s nem kicsi és nem is könnyű + a kábel hozzá. elég macera főleh ha csak egy teló meg egy pénztárca van az embernél. Nálam meg az fontosabb hogyha 2 év múlva átmegyek a telón kocsival és kidobom a kukába se bukok annyit mintha te eladod ezt 3 hónap múlva használtam... :C :U

Ricardo Egy kerületben lakunk , negyed órás eltéréssel kelünk, mindenki akkor veszi le a töltőről a telóját, egy kocsival megyünk be (kb 5 perc a melóig), egyszerre nyomkodjuk és ugyananyit, aztán egyszerre tesszük le majd vesszük fel, ezért is vagyok benne biztos h elég hiteles ez a "teszt", ja és mint írtam egy gameval toljuk, azon kívül face + messsenger + viber + chrome és senki se lövi le ezeket állandóan a háttérből , a kamerát meg soha senki nem használja! Amúgy mindhárman állandóan panaszkodnak és nem értik hogy hogyan merülhet le ilyen gyorsan a telójuk.

somogyib A Chappinél vagyunk kutyaeledel tesztelők! ;]

Egyszerűen nem éri meg az árát 4x annyiba kerül mint más teló és hol 4x gyorsabb, hol van 4x szebb képe, hol csinál 4x jobb képet?!?!?!... üzemidőt már meg sem említem, viszont 4x annyi garantáltan buksz rajta! :Y

No de itt abba is hagyom, kihangsúlyozom ez egy szubjektív vélemény volt , mindenesetre szerintem ti se haragudnátok a Samsungra, ha pár mm-el vastagabb lenne a ház cserébe plusz 1000-1200 mAh-ért!
A másik és egyben utolsó dolog amit hozzátennék még, h lehet itt sokan tényleg kihasználják a telefont, de az én tapasztalatom az h az 10ből 1 ember (se), nem beszélve arról hogyha valaki tényleg fényképezni akar akkor vesz egy kompakt gépet 60ezerért ami jobb képeket csinál mint 300ért egy teló és még optikai zoom is van rajta.

PEACE :R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.