Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:10:35

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2951) Szellem. válasza P3Dr0 (#2950) üzenetére


Szellem.
nagyúr

namost majd kapol :DD

(#2952) Bence004


Bence004
aktív tag

Lehet hogy hülye kérdés, de a sok nyomkodástól a nyomásérzékelő tönkremehet, ha mindig a virtuális home gombal oldom fel a telót ?

(#2953) khorvat válasza P3Dr0 (#2950) üzenetére


khorvat
senior tag

Én csak az első bekezdését olvastam el, de ez alapján arra következtetésre jutottam, hogy soha nem lesz iPhone-om.
Nekem egy komoly hibája jött le a hozzászólásokból az iPhone-nak a Samsunggal szemben, még pedig az hogy a Samsungokon van ENTER gomb az iPhone-okon pedig NINCS ENTER gomb!
:) :)) :)

(#2954) McNamara


McNamara
Ármester

Valaki vitt vissza S8 vagy + 14 napon belül? Gondolkozom hogy veszek egyet az iPhone mellé tesztelésre mielött végleg váltanék. Az lenne a kérdésem hogy ha lesz a telefonon egy picike karc akkor is visszaveszik?

[ Szerkesztve ]

(#2955) #67656192 válasza joeyboy83 (#2895) üzenetére


#67656192
törölt tag

Te meg honnan jöttél?

(#2956) barmar


barmar
aktív tag

Sracok, tud valaki olyan appot amivel be lehet allitani jogy bizonyos alkalmazasok fullscreenbe legyenek? Ne legyen alul a fekete navigacios sav?
Koszi!

(#2957) Mr.Silkó válasza McNamara (#2954) üzenetére


Mr.Silkó
veterán

Ha karc lesz a telón, akkor nem biztos, hogy visszaveszik.

(#2958) Tamás34 válasza McNamara (#2954) üzenetére


Tamás34
senior tag

Visszaveszik, mert nagyítóval nem fognak neki álni a készüléknek de majd amint a Webshop átnézte( hozzájuk küldi vissza Telekom ) és észre veszik a karcot hívni fognak, hogy X összeget fizess be, vagy inkább tartsd meg! Ismerősöm így járt! Imádkozz, hogy ne vegyék észre!

[ Szerkesztve ]

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#2959) McNamara válasza Tamás34 (#2958) üzenetére


McNamara
Ármester

Utólag hogy tudják bizonyítani hogy én karcoltam meg a telefont? Lehet egy szállítási hiba is akár. Egyébként nincs S8-am csak ezen spekulálok, hogy veszek egy függetlent kicsit tesztelni és 14 napon belül vissza vinni.

(#2960) viera válasza McNamara (#2954) üzenetére


viera
őstag

Nekem két nap után az i7-es(Jet Black)home gombja körüli perem szélén egy picit lepattogott a bevonat.Nehezen lehetett észre venni,de azért ott volt.Nekem nem szóltak érte.Az is lehet,hogy szerencsém volt.

[ Szerkesztve ]

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#2961) ckaresz122 válasza Tamás34 (#2958) üzenetére


ckaresz122
tag

Elég cink azt bizonyítani onnantól, hogy átvették és visszaadták a pénzt. Az üzlet dolgozója is elejthette, megkarcolhatta miután már tőled átvették!
Nem nagyon tudnak mit csinálni.
Ha az átvételkor, pénzvisszafizetéskor nem veszik észre, akkor annyi... (van ahol brutálisan átnézik pont emiatt...)

(#2962) ckaresz122 válasza McNamara (#2959) üzenetére


ckaresz122
tag

Inkább attól lehet agyfaszt kapni, hogy azt utána ám eladják újnak. MM-ban többször futottam ilyenbe. Azt mondják azért vannak bontogatvava gyári dobozok mert átnézik, hogy minden benne van. Hahaha.. persze... Bontottat nem szeretek megvenni emiatt...

(#2963) McNamara


McNamara
Ármester

Ha esetleg rajtahagyom a gyári fóliát akkor fogom tudni használni rendesen a készüléket? Így talán meg tudom védeni mindenféle karcoktól.

Közben néztem egy unboxing videót és úgy látom hogy lehet használni normálisan

[ Szerkesztve ]

(#2964) Tamás34 válasza McNamara (#2959) üzenetére


Tamás34
senior tag

Igen, ez jogos! Ilyenkor meg kell kérni az átvevőt, hogy írja rá a Visszáru nyomtatványra, hogy karcmentes új szerű állapotban adtad át a készüléket, viszont ha észre veszi a karcot, akkor vagy nem veszi vissza, vagy rá írja a papírra és a Webshop eldönti!

[ Szerkesztve ]

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#2965) ssgt1981


ssgt1981
senior tag

Találkoztatok már olyannal, hogy telepített program teljes mappája magától kitörlődik?

(#2966) utomi válasza joeyboy83 (#2895) üzenetére


utomi
senior tag

Bocs előre írom, hogy csak nagyjából futottam végig mert egyrészt megölsz a tőmondatokkal másrészt pedig ékezetek nélkül 100 sor gyilkos. DE
Mekkora baromság már , hogy a hangszóró ilyen meg olyan szar. Biztos ugyanazt hallgatjuk? Nem mondhatnám, hogy az iPhone 7 Plusom jobban szólt mint az S8+. Elvileg sztereó de csak ilyen fél megoldás, elmegy de mindkettő pont ugyanarra jó: kellően hangosan szólnak.
A nem tűéles az AMOLED hanem mosott kijelentésen meg hangosan felröhögtem :DD Ott komoly problémák vannak szem ügyileg. Amúgy is komolytalan vagy, hogy feltettél egy állítólagos 11e forintos skint majd másnap eladod mert szar. Na de akkor nem okosabb lett volna 1 napig anélkül használni? Vagy inkább nem arról van szó, hogy az életben még csak a kezedben sem volt a telefon csak trollkodsz? Nekem nagyon úgy tűnik.

Egy dologban igazad van az iOS még mindig reszponzívabb de ezért cserébe fizetni kell (értsd tele van korlátozásokkal). Ez van akinek megéri van akinek meg nem. Mindenki dönthet de ma és most nem ér 350e-t az iPhone 7 Plus. Egyszerűen egy 2 éves konstrukciónak tűnik az S8+ mellett.

Viszont neked inkább javaslom, hogy felejtsd el ezt a fórumot mert ide a stílusod nagyon nem való. Nem a véleményed gond hanem minden más. :R

(#2967) ssgt1981


ssgt1981
senior tag

Lassított felvételeket, hogy lehet kimenteni?

(#2968) Ákkk válasza McNamara (#2959) üzenetére


Ákkk
addikt

Simán.

[ Szerkesztve ]

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#2969) mchawer


mchawer
tag

Nos. Helló. Én tényleg az MC Hawer vagyok. Samsung fan. Nem azért, mert pénzelnének, hanem mert 13 évesen (1978) már megszereltem a fekete-fehér tévénket. Rendkívüli - csaknem 40 év technológiai fejlődést - élhettem meg. Mindet csodaként. A mai napig. A 90-es évektől van számítógépem is, azt is végigkövettem, ahogyan a zeneipar fejlődését. Az iPhone első megjelenésekor éppen Amerikai turnén voltam, mikor megjelent. Megvettem. Két héten belül eladtam óriási csalódással, melyet a mai napig nem dolgoztam fel. De nem megyek iPhonos fórumokra köpködni. Én csak butafonnak hívom, mert megvezetik a technológiailag kevésbé tájékozott embereket. Nem akarok kisregényt írni, de ezt le kellett, hogy szögezzem. Az S4-nél kezdtem felfigyelni a Samsungra, azóta mindegyik S-en átmentem... Idén április 20.-a óta (megjelenésétől) hálózatfüggetlen Galaxy S8+ tulajdonos vagyok. (persze mellé rendeltem egy Telekomosat is a biztonság kedvéért) S7 Edge-ről váltottam, így biztosan sokak kérdésére válaszolok, mikor azt mondom: IGEN, megérte. Miért? Egyrészt nem szélesebb, mint az S7E, csak picit magasabb. A külsejéről nem kell beszélnem, tudjátok, egyszerűen lenyűgöző, pláne, hogy végre oldalt is fekete, nem fémszínű... Az S7E emellett kőkorszakinak tűnik számomra... Miben más? Az, hogy 6,2 colon szinte kijelzőből áll az egész... Future... A modem sokkal gyorsabb, itthoni wi-fin mértem a képen látható sebességet. Miután szakmai ártalom, hogy sokat fotózzam magam, ezért az előlapi kamera felbontásának növelése és autófókusza jelentős mértékben meggyőző. A hátsó kamera sem emelkedik ki már az egész fogása tok nélkül is elképesztően kényelmes. Meglepő módon, számomra az ujjlenyomat a leggyorsabb, az írisz másodlagos, az arcot nem használom, mert sok a fotó rólam a neten... :) Sokat utazom, ezért minden, amit az átlagember számítógépen csinál, nekem telefonon kell megoldanom. Az orgazmust emiatt a DeX is okozza... :) Csak dokkoló, HDMI kábel, flexibilis billentyű és bármelyik szálláson bármelyik tévére rányomulok azonnal, pláne, hogy minden adat nálam van a 256 GB Evo+ memkártyán, de biztonságból van OneDrive is, 1 TB (!) Uszkve bárhol a világban a zsebemben elfér minden, ami az életem részét képezi digitális formában... :) Nem emelem most ki a Bixby-t, mert még tanulófunkcióban van, de minden rongyrázás nélkül mondom, hogy a világ legtökéletesebb telefonját birtoklom... Csak ennyit szerettem volna elmondani. Örülök, hogy itt lehetek és élvezettel olvasom a hozzászólásokat. Azért még egy kérdés a végére. A Telekomos tényleg kártyafüggetlen? Még nem volt alkalmam másik kártyával kipróbálni... Köszönöm, ha elolvassátok, talán hozzájárultam tapasztalatommal néhány válaszhoz. Üdv néktek. A Samsung legyen veletech... :DD :R :K

[ Szerkesztve ]

MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro

(#2970) CHIPman válasza Oposzumtoszó (#2932) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Ugyanilyet rendeltem csak Aliról (bár nem tudom neked honnan van), nekem még nem jött meg, a Spigen utánzattal egyetemben. Mindig ilyen tokokat használtam minden telómon, és akármi történt velük, tökéletesen megvédték. Csinálnál róla több képet? Főleg a széle érdekelne, illetve hogy alul-felül mennyire lóg a képernyő "fölé".

Más:
Próbált már valaki üvegfóliát? S7E-re azért nem volt ajánlott, mert a home gomb alatt a kis rész nem tapadt rá, és cuppogott ha megnyomta az ember a home-ot. Itt ugyebár nincs gomb, és így vékony alsó rész sem. Én személy szerint rendeltem ebayről egy olcsóbb darabot, ennyin nem múlik.

(#2969) mchawer:
Igen, az. Allee Telekom üzletben járkál egy Samsungos srác, nem tudta hogy függetlenek, de miután mondtam neki, utánaérdeklődött. Azt mondta, hogy jelenleg még biztosan függetlenek, és elméletileg nem is fogják lezárnif rissítéssel sem, de a joguk meglenne rá. (Mondjuk ezzel vitatkoznék, mert a Telekom nem /SL típusjelű telefonként adja el, ergo egyértelműen nincs rajta simlock, és nem hiszem hogy tehetnének rá.)

[ Szerkesztve ]

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#2971) ssgt1981 válasza ssgt1981 (#2965) üzenetére


ssgt1981
senior tag

A gyári tárhely karbantartó törli ki.

(#2972) mchawer válasza ssgt1981 (#2971) üzenetére


mchawer
tag

Köszönöm. Akkor az /SL az SIMlock, értem. Nem. A számláján nincs ilyen, akkor tényleg az... Én viszont próbáltam a gyári fóliát. 4-szer... Nehéz felrakni pontosan, de sz**t sem ér és hólyagzik néhány óra után. Megkapartam körömmel és feltudtam szakítani. Emellett borzasztóan rondítja ezt a gyönyörű telefont...

MC Hawer - az igazi... - Galaxy Z Flip 3 5G - Watch3 Titan - Watch Active2 - Buds Pro

(#2973) lasse001 válasza ssgt1981 (#2971) üzenetére


lasse001
senior tag

Az Igo mappát nekem is. Lehet ellene tenni valamit?

(#2974) Oposzumtoszó válasza CHIPman (#2970) üzenetére


Oposzumtoszó
senior tag

Itt vannak a képek:


Egyetlen hátrányát tapasztaltam a toknak, az én ujjbegyem nem fér oda az ujjlenyomat olvasóhoz. Bár vastag ujjaim vannak. A jack aljzatnál lévő rés és a töltő csatlakozónál lévő tökéletes.
Amúgy masszív cucc. Nem kotyog benne a telefon. Viszont a külső burkolatot lehámozni a gumirétegről nehézkes, úgy, hogy a telefonon van szinte lehetetlen. A felrakás is művészet, viszont ha fent van akkor stabil.

(#2975) wozzy válasza P3Dr0 (#2950) üzenetére


wozzy
tag

Apu nem vette meg az ájfont?
Elektronikailag ... :D Jézusúristen

[ Szerkesztve ]

(#2976) Gee_-


Gee_-
tag

Valaki nem tudja hogy telekomnál személyesen meglehet venni a telefont? Mert a weboldalon ugy látom nem lehet sehol személyesen átvenni.

(#2977) Oposzumtoszó válasza Gee_- (#2976) üzenetére


Oposzumtoszó
senior tag

Szia!

Az Allee-ban tuti van. Amikor én voltam vasárnap, akkor is azt írta a weboldal, hogy nncs, pedig volt 15 darab.

(#2978) poli27 válasza Gee_- (#2976) üzenetére


poli27
veterán

En a polusba vettem penteken.

Az igo izrael csak a gps meg glonasst tudja hasznalni ?

(#2979) viera válasza Gee_- (#2976) üzenetére


viera
őstag

Meg tudod venni üzletben is. :K
Én is ott vettem 28-án.

Soha ne mondd,hogy soha!!!

(#2980) WiZARD


WiZARD
addikt

Korábban írtam, hogy az ujjlenyomat olvasó nem tűnik annyira érzékenynek mint a Mate8-on volt, és néha többször kell rátenni az ujjam.
Na ez megoldódott, a tok miatt volt. Gyári alcantara tok, látszólag megfelelő kivágással, de mégis zavaró. Erősebben kell rányomni azzal az ujjam, hogy jó legyen.
Most egy vékonyabb tokkal hibátlan. (Ringke Slim)

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#2981) #67656192 válasza WiZARD (#2980) üzenetére


#67656192
törölt tag

Itthon vetted a Ringke tokot?

(#2982) WiZARD válasza #67656192 (#2981) üzenetére


WiZARD
addikt

Nem, ebay.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

(#2983) ssgt1981 válasza Gee_- (#2976) üzenetére


ssgt1981
senior tag

Mammutban is van.

(#2984) Gee_-


Gee_-
tag

Köszönöm a válaszokat.
Képzeljétek mára van ígérve a szállítás nap de még mindig az a státusza hogy Szállításra vár..
Várható szerintetek hogy megérkezik vagy hogy történik ma valami? Létezik olyan hogy csúsznak egy napot?

Valakivel történt ilyen?

(#2985) Ateszpapa válasza Gee_- (#2984) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Az baj.
A telekom fiókodban fel vannak töltve a gari meg a számla?
A fiókodban is azt írja?

Ha kiszállítás alatt lesz, az a jó.

(#2986) Tamás34 válasza Gee_- (#2984) üzenetére


Tamás34
senior tag

Nálam is ez volt, közben már rég a Pick-Pack ponton volt! Ha mára ígérték, akkor ma fogod megkapni!

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#2987) Ateszpapa


Ateszpapa
addikt

Srácok, remek ez az Oculus VR.
Szerezzetek be egy VR szemüveget, megéri. :)
Már csak egy irányító kellene, akkor jobb az élmény.

(#2988) Gee_- válasza Ateszpapa (#2985) üzenetére


Gee_-
tag

Nincsen feltöltve se számla se gari papír.
Beszéltem most egy ügyintézővel ő azt mondta úgy látja minden rendbe a megrendelésemmel arra vár hogy a futár felvegye.

Akkor ez most jó vagy rossz hogy még mindig nincsen számla meg gari papír? Ügyintéző csak biztosat mond nem?

(#2989) Bence004


Bence004
aktív tag

Az újjlenyomat olvasó mindenkinek karcolódik, vagy csak nekem van benne olyan ami már pár nap után csupa hajszálkarc ?

(#2990) somogyib válasza Gee_- (#2988) üzenetére


somogyib
őstag

Az ügyintézők annyit tudnak, amennyit... Telekomtól még nem rendeltem, de ha van csomagazonosítód inkább vedd fel a kapcsolatot a futár céggel.

(#2991) Ateszpapa válasza Gee_- (#2988) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Csak a személyes tapasztalatom, hogy ha reggel nem kaptál emailt a GLS-től, akkor nem bizti, hogy ma megkapod.

Amikor rendeltem előtte fel voltak töltve az anyagok a fiókba, rendelés is változott kiszállítás alatt.
Reggel meg jött az email, hogy mikorra várhatom a futárt.

Ügyintéző meg néha azt sem tudja hol van, nem mindig mondanak tutit.
Nekem is azt mondta, hogy csak 27.-én kapom meg, és mégis megkaptam 20.-án, úgyhogy erről ennyit.

Szerk:

Még annyit, hogy amit kaptál a Telekomtól megrendelési számot az elé tegyél egy egyest és írd be ide a keresőbe: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Azt kiírja, hogy mi a nagy helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#2992) kbadam83 válasza Bence004 (#2989) üzenetére


kbadam83
senior tag

Nekem 1 hét használat után semmi hajszálkarc nincsen rajta.
Orchidea grey

(#2993) Viktor0610 válasza Bence004 (#2989) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A korábbi S-eknél is volt ilyen visszajelzés.

Mondjuk, azt nem tudom, milyen kézzel nyúlsz hozzá és/vagy hol tárolod, hogy pár nap után hajszálkarcos... ;]

Samsung Galaxy A54

(#2994) tothl


tothl
addikt

20 -a óta nincs hajszálkarc. Hozzáteszem tokban van, az ujjhegyeimet pedig minden nap reggel este csincsilla-hónalj váladékkal kenegetem.....

(#2995) Gee_- válasza Ateszpapa (#2991) üzenetére


Gee_-
tag

Nincsen ilyen csomag azonosítjuk.
Attól félek hogy valami gebasz van a rendszerükbe és a megrendelésem nem halad előre.

Amikor leadtam a megrendelésem hűség idő meghosszabbítással a megrendelés állapota rögtön Szállításra vár volt és azóta nem változott ezért félek hogy valami elvan akadva a rendszerükbe. Telefonon nem is kerestek nem tudom hogy ez szükséges e.

(#2996) manokaki válasza tothl (#2994) üzenetére


manokaki
őstag

de attol puha lesz nem ??

(#2997) Ateszpapa válasza Gee_- (#2995) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Nem lehet, hogy a régi csomagot akartad hosszabítani?
Mert már csak az új díjcsomagokat lehetett kérni online is.

Hívd csak fel őket, valszeg törlik azt a rendelést.

(#2998) Gee_- válasza Ateszpapa (#2997) üzenetére


Gee_-
tag

Új díjcsomagra váltottam
És az áttekintésnél a hűség időnek +2 évet ír a megrendelés napjától.

(#2999) utomi válasza WiZARD (#2980) üzenetére


utomi
senior tag

Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy ezzel az új szoftverrel (XXU1AQDG) javult az ujjlenyomat olvasó is? Mert eddig voltak tévesztések de most egy se, plusz nekem gyorsabbnak is tűnik! Másnak nem tűnt ez fel?

(#3000) WiZARD válasza utomi (#2999) üzenetére


WiZARD
addikt

Nekem eddig se tévesztett, javulást meg a tok számlájára írtam, de lehet hogy az update is segített.

Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.