Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24994) gerner1 válasza mateus (#24981) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nézd. Számos megoldás felszínre került már, és bármelyik is legyen az, amelyik valamelyikünknél megoldást eredményez, mert mindegyikkel van valami járulékos nehézség, kellemetlenség is.
Van aki, nem akar 6.0 -ás modem file -t feltologatni, és az miatt OTA-n frissítést nem-kapni ... -illetve nem akar annyit Odin -ozni, amellyel egyébként megoldható. Van, aki nem akar másik CSC -re lépni. Van, aki ha már 4G -s készüléket vett, nem akarja azt egy régebbi hálózattípusra állítva használni, amíg széleskörben elterjedt aktív VoLTE lesz ... -akkor sem, ha éppen a napi tevékenységéből merítve, semmi nem indokolná a 4G tempó (ami plö kettes, vagy hármas térerőn már nem is biztos, hogy olyan "combos") feltétlen szüksegességét. Van, aki rendszeresen a repülő üzemmód KI/BE megoldást preferálja, akár naponta több alkalommal is. ... - Lehetne sorolni tovább...

Mindegyik érthető álláspont, és ki - ki a saját belátása szerint választ ezek közül. Az én szubjektív véleményem továbbra is az, hogy inkább helyfüggő a dolog (és-hogy azon a környéken, az egymással szomszédos cellatornyok installációja - egymással azonos -e, vagy sem ... ), mert ha ugyan az a készülék -azonos felhasználási móddal- a legtöbb helyen jó, és használható -> másutt pedig anomáliákat produkál, akkor az az én olvasatomban picit részletesebb vizsgálatért kiált, mint egy szimpla készülékre, vagy annak szoftverére fogom egyszerűsítés, miközben ezzel más készülékek is érintettek ..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.