Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 21:03:37

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24202) akosright


akosright
tag

Sziasztok. Tudja valaki az alábbi rejtély okát?
A telefonom (s7😃 ) általában délután négy órakor 30-40% on volt. Ezért egy idő után minden nap feltöltöttem dél körül gyári vezetéknélküli töltővel, (mindig gyorstöltéssel) nehogy estére cserben hagyjon.
Tegnap délelőtt elkezdett forrósodni a telefon.
90% ig sikerült tölteni mert öt óra alatt pokoli lassan töltött.
Töltés után két óra alatt 20%ig merült. Telefon végig forró volt.
Kikapcsolás, újraindítás, alkalmazások bezárása megtörtént.
Teljesen lemerítettem majd sima kábeles töltéssel feltöltöttem éjszaka. (És imádtkoztam elalvás elölőtt, hogy reggelre ne égjen le a ház. 😃)
Ma reggel levettem töltőről a hideg telefont.
Hibátlanul működik és ami érdekes az akksi jobban bírja mint eddig bármikor. Este fél hétkor 43%. Ilyen jó még sosem volt.
Valakinek valami ötlete mi történhetett?
Vagy hívjam Szkállit meg Múldőrt? 😃

[ Szerkesztve ]

(#24203) nikkor válasza kutga (#24199) üzenetére


nikkor
aktív tag

:)

Gerner1: Nyilván a 3g is sok mindenre jó, de ilyen a 21. sz. ember: ha már van 4g, szeretné használni.

[ Szerkesztve ]

(#24204) gerner1 válasza nikkor (#24203) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Nekem más definíció ugrik be az ilyesmire ... - de, legyen ez. :)

[ Szerkesztve ]

(#24205) Kroni1 válasza akosright (#24202) üzenetére


Kroni1
veterán

Nekem is volt ilyen. Beragadt valami gyári folyamat, ami a restart után már nem zabált.. Sajnos elöfordul S7en..

(#24206) johnny82


johnny82
őstag

Na megérkezett ma a 2 tok, amit rendeltem. Az egyik egy vékony Turata, a másik a Ringke Onyx. A Turata nagyon szépen passzol a telóra, a tapintása olyan selymesnek mondható. Nagyon vékony, kemény tok, nagyon esés ellen nem tudom véd-e, de nem lesz tőle sokkal nagyobb a teló. A gombokat szépen lehet nyomkodni, felrakás, levétel könnyem megy, a teló elejét/pofáját nem igazán védi. A Ringke abszolút más kategória. Sokkal robosztusabb, lényegesen nagyobb. Nehezebben rakható fel, de nagyon jól illeszkedik bele a telefon. Nem mindegy milyen irányból raktam fel, mert csak másodjára tudtam úgy felhelyezni, hogy a fülhallgató dugója is belemenjen a csatlakozóba. A tok maga nagyon szép /nekem tetszik, asszony is azt mondta nagyon szép! :-) /, hátulja mintha szálcsiszolt lenne, persze nem, fogása nagyon jó. A telót minden irányból védi, pofáját is, kb 1mm-es peremmel. Ami nagy kérdés még, hogy milyen lesz ez a tok üvegfóliával, nem-e fogja felnyomni a széleit. Remélem az is hamarosan megérkezik, majd írok róla. Képeket alább linkelek, balról jobbra: OP2, S7 Ringke Onyx, S7 tok nélkül.

Kép1
Kép2

[ Szerkesztve ]

(#24207) samu74 válasza nikkor (#24195) üzenetére


samu74
addikt

Nem hinném hogy létezik olyan telefon ami hibátlan.Ez a probléma valós,de volt itt olyan aki egy szoftveres modemfájl cserével megoldotta.Nekem pl. a nougat óta nincs gondom a hálózatkezeléssel.
Egy biztos,ha olyan helyen laksz vagy dolgozol ahol gyenge a lefedettség,nem ez a te telefonod. :)
De hogy egy kicsit odaszúrjak a P10-nek :) az S7-be legalább nem olyan tárolót szereltek be ami éppen le volt akciózva a piacon...

[ Szerkesztve ]

-----------

(#24208) handrash válasza harcitomi (#24172) üzenetére


handrash
őstag

Mennyi ideig volt fent az x-one?

[ Szerkesztve ]

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#24209) nikkor válasza samu74 (#24207) üzenetére


nikkor
aktív tag

Köszönöm az őszinte beszédet. Nálunk tényleg gyenge a lefedettség, ráadásul mindhárom szolgáltatónál.

(#24210) nikkor válasza samu74 (#24207) üzenetére


nikkor
aktív tag

Ez a nem elég jó vételi képesség egyébként az általános vélemény az s7 tulajok között, vagy csak a te saját tapasztalatod?

(#24211) Kroni1 válasza nikkor (#24209) üzenetére


Kroni1
veterán

Hozzáteszem a Telekomos előfizetők részére a VoLTE szolgáltatás valószínűleg megoldja ezt a gondot, hiszen akkor nem kell visszaállnia hívás esetén 3G-re.. Nekem nincs tapasztalatom vele, mert sosem volt még hálózati gondom az S7-el.

(#24212) nikkor válasza Kroni1 (#24211) üzenetére


nikkor
aktív tag

Ez nyilván részben lakhely és munkahely függő.

(#24213) Kroni1 válasza nikkor (#24212) üzenetére


Kroni1
veterán

Én nem tudom, sokan Bp-en belül is tapasztalták, én a pesti oldalon sokat mozgok, a belvárosban is, de még eddig nem jött elő sosem, kopp-kopp!

(#24214) Burt1793 válasza nikkor (#24191) üzenetére


Burt1793
veterán

Nyugalom, én telenoros vagyok, mindig 4G-re van állítva a telefon, adatkapcsolat is be van kapcsolva, amikor nincs wifin, ebben az évben még nem is volt ilyen gondom.

(#24207) samu74: A mai okostelefonok nagyon nagy része olyan, ami nem szereti a gyenge térerőt. Emiatt nem érdemes dobni az s7-et.

[ Szerkesztve ]

(#24215) samu74 válasza nikkor (#24210) üzenetére


samu74
addikt

Az van, hogy a vételi képessége nem rossz a telefonnak. Ahol nincs térerőm, ott másnak se nagyon.De az viszont probléma, hogy a telefon jelez térerőt, viszont hívni nem lehet. Erre ha rákeresel itt a topikban lesz pár találat. Az is baj, hogy sokan nem tudják hogy mitől javult meg vagy miért dobálja a hálózatot a nougat frissítés után. Mert akkor a Samsungot is lehet okolni ezért. Lehet felhozni példát hogy egyes esetekben más márka típusai is produkálják ezt a hibát ,de hogy a saját példámból induljak ki...Itthon van 5 mobil,mindegyik 4G-s ,de csak nekem vannak hívásértesitő sms-ek a telefonomba.És mivel 7 éve használók androidos telefont és ezalatt volt pár darab,4G is volt bennük (az S7 elött LG G2 mini,Lenovo Vibe X2) de csak ennél fordult elő ez...Akkor most mit mondják? :)
Amúgy fél éve nincs gondom ,lehet a szolgáltató is fejleszt közben, szóval bizakodó vagyok.
Ja,amúgy az S7 egy nagyon jó telefon, én ezzel együtt se bántam meg hogy ezt vettem.

-----------

(#24216) laslie92 válasza samu74 (#24215) üzenetére


laslie92
senior tag

Nekem is megvoltak ezek mindig csak jött az sms. De valahogy megoldódott. lekopogjam kb 4-5 hónapja nem volt ilyengondom pedig nem csináltam vele semmit. Tuti valami szoftveres gond volt.

Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C

(#24217) petrson


petrson
senior tag

Használja valaki a beépített Smart Lock-ot? Nálam nem működik teljesen jól, otthonra van beállítva, ehhez képest ma hogy beérkeztem a munkahelyemre, ugyanúgy nyitva volt a telefon. Fél óra múlva meg lezárt magától.

S23 / Watch Active2 / Xiaomi Pad 6

(#24218) Burt1793 válasza laslie92 (#24216) üzenetére


Burt1793
veterán

Az lehet, még, hogy a szolgáltató érzékelte ezeket a gondokat (biztos megjelenik nála is) és akkor állított valamit a kapcsolaton.

(#24219) gerner1 válasza Burt1793 (#24218) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Én is erre tippelek. Az elmúlt ~4-5 hónapban nem igen volt a telón soft frissítés. Jan-febr még az utolsó decemberi 6.0 -ra kiadott frissítéssel ment minden készülék, majd február végétől kaptuk a 7.0 -át, és erre csak most kezdték kiadni a frissítéseket. Szóval, itt, ezen az oldalon (felhasználók) nem sokminden változhatott, míg a hálózatot biztosan fejleszttették. Ennek egyik első eredménye, hogy a T -nél (ha némileg korlátozottan is) már van VoLTE.

(#24220) Jazzmedve


Jazzmedve
tag

Sziasztok. Nougaton nekem dobalta a halozatot, feltettem a 6os modemet, amit nokiauser linkelt, azota lekopogom de nem volt halozatdobas, remelem nem is lesz. A kerdes viszont az hogy en AUT-on vagyok viszont ez a 6os modemfajl tuti valami mas. Ez befolyasolja az OTA-t, vagy emiatt az egyetlen kis modemfajl elteres miatt ugyanugy kapok majd frissitest? Koszi

(#24221) geccoblaze


geccoblaze
aktív tag

S7 Activenek nincs fóruma? Van valakinek ilyenje? Nekem ideális lenne, csak tartok tőle, hogy tudnám szervizeltetni (garanciáról nyilván nem is álmodnék).

[ Szerkesztve ]

Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21

(#24222) student


student
őstag

elhagytam a telefont, volt rá biztosítás, kaptam egy másikat, de időközben megkerült a régi akkor azt ugyanúgy tudom használni a hálózaton?

(#24223) gerner1 válasza student (#24222) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Azt le kell adni a biztosítónál. Különben biztosítási csalás lehet belőle, mert a készüléket az azonosítói alapján be fogják mérni, és csak idő kérdése az "ipi-apacs" .

(#24224) jeni válasza student (#24222) üzenetére


jeni
félisten

Ebben az esetben vissza kell adni oda ahol ki lett állítva a csere igazolás. Elméletileg a régi letiltásra kerülhet.

Egyetértek az előttem szólóval.
Biztositási csalást követsz el ha nem adod le!

[ Szerkesztve ]

(#24225) TommyNagz


TommyNagz
senior tag

Sziasztok! Nálatok is qrva hangosak a hívások? Egyszerűen hiába veszem le minimumra a hangerőt, meg lehet süketülni egy hívásnál, arról nem is beszélve, hogy más is hallja, amit beszélünk. Van erre valami megoldás, vagy egyedül vagyok ezzel?

Köszi!

T.

encapsulation dot1q

(#24226) kutga válasza TommyNagz (#24225) üzenetére


kutga
nagyúr

Én süket vagyok úgyhogy örülök a hangos hívásoknak. ;]

Egyébként volt már hangosabb telefonom is, az előző P8 Lite viszont annyira halk volt hogy utcán, bkv-n igencsak fülelnem kellett.

[ Szerkesztve ]

Let the Zone take me if I am.

(#24227) appel


appel
őstag

Pár hete odinnal felraktam a 7.0 (xeh) romot, ami ugye xeo lett, mert a gyári csc-m aut. Ma kíváncsiságból és egy wipe cache miatt beléptem a gyári recoverybe. Cache törlés, majd újraindítás után az eddigi 4G ikon hirtelen LTE lett és megjelent vagy 2 szirszar cseh alkalmazás, amit törölni nem lehet, csak kikapcsolni. Egy Legimi ebooki és egy cseh nyelvű Player progi. Ez csak nekem ajándék v. másnak is?

[ Szerkesztve ]

(#24228) kulu22 válasza appel (#24227) üzenetére


kulu22
aktív tag

Nálam is, én dual sim-es verzióra tettem az xeh-t.

(#24229) gerner1 válasza appel (#24227) üzenetére


gerner1
Topikgazda

Ez érdekes. Mivel XEO -ra áll be a készülék, így Lengyel nyelvű moslék az, ami esetleg megjelenhet....

(#24230) handrash válasza petrson (#24217) üzenetére


handrash
őstag

Nincs bekapcsolva véletlenül, hogy a zsebedben ne zárjon le?

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#24231) petrson válasza petrson (#24217) üzenetére


petrson
senior tag

Szia petrson! Azért volt nyitva később is, mert be van kapcsolva a Smart Lock/Viselésérzékelés is.

S23 / Watch Active2 / Xiaomi Pad 6

(#24232) petrson válasza handrash (#24230) üzenetére


petrson
senior tag

Oh, kösz neked is :DDD

S23 / Watch Active2 / Xiaomi Pad 6

(#24233) samu74 válasza Jazzmedve (#24220) üzenetére


samu74
addikt

Biztos hogy kapod az OTA frissítést, de le fogja cserélni a modemfájlt.
Ha szarakodik,legfeljebb megint felrakod a CP fájlt Odin-al .

-----------

(#24234) fornettisuti válasza TommyNagz (#24225) üzenetére


fornettisuti
veterán

Kihangosítót kapcsold ki

iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod

(#24235) Jazzmedve válasza samu74 (#24233) üzenetére


Jazzmedve
tag

Oke. Koszi szepen

(#24236) zsolt0638 válasza laslie92 (#24216) üzenetére


zsolt0638
tag

Nekem 6 alatt nagy ritkán volt ilyen, a 7 megoldottá egy ideig de kb egy hete megint kapok néha hívásértesítőt. Semmit nem csináltam, nem volt frissítés se. Nem értem, de elviselem mert különben szeretem a telefont.

(#24237) Burt1793 válasza attka (#24185) üzenetére


Burt1793
veterán

Helló!

Csináltam egy videót, sajnos nincs jól tájolva. Próbáltam elforgatni, de csak 30fpsben tudja kiexportálni a gyári vágó. Az elejét, végét is levágtam, de értelemszerűen azt se tudtam megtartani, így itt a nyers fájl. Lejátszóban általában el lehet forgatni.

[link]

(#24238) nikkor válasza samu74 (#24215) üzenetére


nikkor
aktív tag

Az már nekem is többször előfordult a jelenlegi telefonommal, hogy jelez térerőt, mégsem lehet (normálisan) telefonálni. Ha csak ennyi a gond az s7-tel, az viselhető.

(#24239) kutga válasza nikkor (#24238) üzenetére


kutga
nagyúr

Elvégre telefonról van szó. ;]

Let the Zone take me if I am.

(#24240) Burt1793 válasza nikkor (#24238) üzenetére


Burt1793
veterán

Ez elég súlyos hiba, de szerencsére tényleg megszűnőben van, sokaknál meg is szűnt már. Ha hetente lenne gondom vele, már rég lecseréltem volna, az A5-ömön sose tapasztaltam ilyet, s7-en se lassan egy fél éve. Nyáron még heti rendszerességgel volt vele szívás. Van itthon most egy lumia 610 cseretelefon, az folyamatosan hozza ezt a bugot ma is. Szerencsére mindjárt visszajön az xcover b550.

(#24241) samu74 válasza nikkor (#24238) üzenetére


samu74
addikt

Mondjuk úgy, hogy nehéz belekötni a telefonba, ezt leszámítva.
A kijelző színei, kontrasztja, fényereje hihetetlen. Anno még az S1-nél tátva maradt a szám az amoledtől. A bővíthetőség, a vízállóság, a vezetéknélküli töltés és a jó üzemidő miatt választottam, na meg szerintem jól is néz ki. :) A kamera meg a legjobb amivel eddig volt dolgom.
Mostanra már az ára is elfogadható szerintem, szóval nem rossz választás.

[ Szerkesztve ]

-----------

(#24242) Aventador91 válasza samu74 (#24241) üzenetére


Aventador91
őstag

szerintem is szinte tökéletes telefon. le sem cserélem amíg él :D

(#24243) samu74 válasza Aventador91 (#24242) üzenetére


samu74
addikt

A feleségem telefonján cseréltem alaplapot (nem bírta a meleg teát),szóval mire feladja az S7 lesz rutinom. :) Feltámasztom.
Neki nem S7 van,mert akkor ettől még nem romlott volna el... :D

[ Szerkesztve ]

-----------

(#24244) harcitomi válasza handrash (#24208) üzenetére


harcitomi
tag

Még nem szedtem le, most van egy x protectorom, de megvárom a kínai rendeléseim is, majd akkor kezdem leszedni és felrakni a következőt, azután megint a következőt, ha nem válnak be. Lesz 3 fajtám, ha egyik se válik be, újrarendelem az x-onet.

(#24249) Kroni1


Kroni1
veterán

Tudom már volt itt szó róla, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez a normális:
A fényerő másnál is felmegy teljesen a maximumig szabadtérben, úgy hogy már piros a csúszka színe?!

Tudom, hogy automata, meg hogy megjegyzi, stb. De az A3-on csak akkor vette fullra, ha tényleg ezerrel sütött a nap, ez meg még felhős, esős időben is. Nem is volna baj, de fura. Az S7-nek papíron sokkal nagyobb a fényereje, ehhez képest én úgy látom, hogy nem nagyobb, sőt... Érzésre az A3 háromnegyed fényerőn is olyan erős volt mint ez maxon!

Lehet köze hozzá esetleg, hogy a felbontás FHD? Bár gondolom másnál is FHD-ra van állítva.. :F

(#24250) kutga válasza Kroni1 (#24249) üzenetére


kutga
nagyúr

Igen fel.

Let the Zone take me if I am.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.