Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
-
Cilindrik
aktív tag
Sziasztok
Lehet hogy volt már.
Telekomos készülék 7 es droiddal
A tárcsávó megnyitásávál azonal dobja a téretrőt (áthúzott karika) amint kilépek pár másodperc múlva visszajön.
Tegnap 5 óra felé próbáltam hívni róla (elveb annkr már jó voklt a telekom hálózata) de ugyan ez volt a probléma. Mobilnet viber stb simán ment.
Valami ötlet? Megoldás?Hívást fogadni tudok.
-
veterán
Sziasztok!
Csak kíváncsiságból: van olyan köztetek, akinek a Telekom már aktiválta a VoLTE-t (tehát megjelent a kapcsoló a menüben, és híváskor nem ugrik vissza 3G/2G-re), és erről esetleg SMS-t is küldött?
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
petrson
senior tag
Akit érdekel: az új Touchwiz Home-ot lehet úgy telepíteni, hogy nem kell minden adatot és beállítást törölni.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Kroni1
veterán
válasz szabogabor10 #24510 üzenetére
Sajnos én flottás számon vagyok, ezen egyenlőre hiába aktív a Volte a menüben, de mégis visszaugrik. Azt mondják, hogy flottában és Domino-nál csak később tervezik bevezetni a funkciót, egyenlőre a normál előfizukon kéne mennie..
-
Kroni1
veterán
Még mindig elégedett vagy ezzel az Ultimate üveggel? Vagy már mást használsz?
Én még mindig nem tudom mit vegyek rá, félek, hogy a teljes üveg cucc nem lesz jó, mert a Frosted Shield elnyomja majd... Van itthon egy Spigen Rugged Armor tokom is, de a Nilkin Frosted jobban láttatni engedi a telefon szépségét, inkább azt használnám hétköznapokon.
-
veterán
-
hr2
őstag
válasz szabogabor10 #24510 üzenetére
A hívott félnek is tudnia kell a volte-t, lefedettség és készülék is.
-
veterán
-
gerner1
nagyúr
válasz szabogabor10 #24517 üzenetére
Szerintem is. Vezetékes számot is, ugyan úgy tudnom kell hívni miközben mondjuk, plö éppen nagymennyiségű adatforgalmat is bonyolítok 4G -n.
-
Burt1793
veterán
-
hr2
őstag
válasz szabogabor10 #24517 üzenetére
Mikor az Telekom bejenlette a volte-t, valamelyik cikk írta.
Ha nem így van elnézést. -
veterán
-
veterán
válasz Burt1793 #24526 üzenetére
Emiatt (is) lenne nagyon hasznos nekem is. Mármint a fülhallgatós / kihangosított telefonálás miatt.
Én szifonnal eddig soha nem tapasztaltam hívásgondokat Telekom hálón, kopp-kopp.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Streampunk
tag
Sziasztok! A Google play szolgáltatásnak milyen engedélyeket érdemes megadni hogy megfelelően működjön? Illetve okozhat több merülést ha rosszul vannak megadva ezen engedélyek?
Tegnap és mai is elég sokat eszik ami eddig nem volt szokása. Akkor kezdett enni sokat mikor töröltem a gyorsító tárát. Gyanús hogy össze függ a plusz fogyasztás. De hát ha nem jól gondolom ezért is kérdezem lehet el vettem engedély és ezért büntet ☺️Telekomos romra vkinek megjött már az április patch?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz Streampunk #24530 üzenetére
Feltölti a gyorsítótárat szinkronizált dolgokkal, ilyenkor érdemes wifivel, mobilnettel pihentetni a telót.
Nekem ma a messenger kicsit beleharapott, levitt a szokásoshoz képest +5%-ot, annyira azért nem vészes, most is majdnem 80-on vagyok. Nem olyan, mint tavaly az az egy napos messenger maraton, amikor mindenkinek le lett nullázva az aksija aznapra, folyamatos ébrentartás miatt.
-
samu74
addikt
válasz Streampunk #24530 üzenetére
Van úgy hogy néha sokat fogyaszt, de általában helyreáll egy idő után. De olyan is volt már, hogy pár nap után jött egyből a következő update mert gobdolom panaszkodtak páran...
Szerintem adj neki pár napot aztán ha folyamatosan az a legnagyobb fogyasztó akkor mehet a cache törlés.-----------
-
Burt1793
veterán
válasz Kroni1 #24535 üzenetére
Én is szerettem a sima A5-ömet (2015-ös), de a fasorban sincs ehhez képest. Oké, az jó vékony volt és fém, ennyi minden előnye.
Azok miatt cseréltem le, amiket írsz, plusz az ujjlenyomatolvasó és a HDnál jobb kijelző hiányzott nekem (5 colon a pixeleket számolgattam az A5-ön). Persze ez a sokkal gyorsabb működés is fontos most már.[ Szerkesztve ]
-
hematoma1
aktív tag
Frissítettem a telót a legutóbbi frissitéssel wifi-ről és mintha többet fogyasztana.Nálatok?
-
Streampunk
tag
Köszönöm a válaszokat ☺️ Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.
Engedélyekről a véleményed adjak meg neki mindent? -
kutga
nagyúr
-
hematoma1
aktív tag
ROM felrakásnál nem elég az AP fájlt bemásolni és úgy felrakni telepíteni?
Mindenképp mind a 4 fájl bemásolása telepítése kell vagy muszáj? -
nikkor
aktív tag
Mobilcorner 1 év teljes körű gyártói garanciát biztosít. Más forgalmazó is ennyit ad alapból? Ez bővíthető? Tényleg nem adnak garancia levelet? És ez nem hiányosság?
Sajnos, későn született meg a döntésem, ezért lemaradtam a MM 140 ezres akciójáról. Várható még hasonló leárazás náluk, Edigitalnál, vagy más ismert forgalmazónál Karácsony előtt? -
Zlika
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple notebookok
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óra topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest