Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas01
aktív tag
válasz ForRedGlory #1648 üzenetére
1. Pixel hiba az hibának minősűl pláne ha vr siakba nézed 5x akkorának tűnik.
Az lehet ,hogy senki nem fog telefont szűli csak rosszul olvastad ezekszerint a történetet. Mert előkaptak valahonnan egy új s7 edget csak nem volt cikkszáma mivel még a boltba nem kapható...
Jah és a webshopon leadott rendelésre más szabélyzat van mint a boltban vásároltra. Ez tegnap egy másik t- üzletben derült ki.Gondolom te sem hagynád, hogy egy új telefon pl itt s7 edge-ről beszélünk pixelhibás legyen.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz tomas01 #1651 üzenetére
Teljesen jol olvastam, attol mert valaki esetleg kicsereli meg nem jelenti, hogy igazad van. Magyarul az elado sem ismeri a jogszabalyt. Persze, nyilvan igyekszik cserelni, mivel ellenkezo esetben az ugyfel elall a szerzodestol.
Olyan meg nincs, hogy mas a 72 oras szabaly ha webshopon vagy uzletben veszed...
Csak jogszabalyrol beszelek, en sem hagynam, de a 72 oras csere nem pixelhibara van kitalalva. Ha cserelik, makod van. 14 napos elallas ami jatszik elsosorban, a robbi szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
válasz ForRedGlory #1652 üzenetére
Akkor oksi
Sajnos egyik sem tudja rendesen a jogszabályt. A más szabályzatot arra céloztam, hogy pl , hogy hogy nincs cikkszáma egy telefonnnak? Amikor a webshopban meg lehet rendelni. Szoval ebben sem stimmelt valami sajna. -
les_polish
csendes tag
Sziasztok,
kedden megkaptam speedshoptól a telót, előtte kb 3* hivtak hogy VR csak később jön, erre ma szóltak hogy meg is van a VR, este át is vettem. A csupa jó és pozitiv tapasztalat mellett megosztanék veletek 2 dolgot hátha nálatok is előfordult, és van rá vmi magyarázat:
1) Oculus regisztráció nem mükszik, hiába kaptam verification emailt, az az Oculus honlapon 404 not found oldalra visz. Most levelezgetek a supporttal de eddig nincs megoldás.
2) LEraktam a telót a fürdőben a földre, 2 perc múlva magamhozveszem, nem kapcsol be. Full sötét a kijelző. Letörölgetem a párától, semmit. Akksinak még kb 50%-n kellett lennie. Rátettem töltőre, semmi... FElhivtam a számom másik telóról, ami a másik telón kicsörgött, az Edge meg se mukkant. Levettem a töltőről, leraktam magam mellé, amig bekapcsoltam a PC-t, hogy rákeressek erre a hibára, egyszer csak magától megjelent a Samsung felirat és elindult... Azóta újrainditottam, mükszik....Valaki tapasztalt hasonlót?
-
wong kok wah
senior tag
válasz les_polish #1656 üzenetére
Nálam is megfagyott egyszer a teló, de ezt irtam is 2 nappal ezelőtt...
Nekem nem volt sőtét a kijelző, hanem éppen a gyorsmenüt -értesítősávot húztam le... és úgy maradt.
Hivni tudtam kicsörgött a másik telóban... Csak a Hangerő + Home + Bekapcsal tudtam újraindítani.... (újraindítás útán, ott volt a nem fogadott hívás..) -
Kasya
nagyúr
Uj elet...felraktam a UK BTU romot. Osszesen 325 apk-t erek el, ebbol 18-at gyarilag vagy a mobilon, tovabbi 20-at gepen tiltottam.
Ami elsore feltunt, hogy nincs rajta Brief. Helyette a Upday elerheto. Ez jobbnak is tunik, aki szereti az ilyet. Tovabba elerheto a whitelist is.
-
Bazijoe73
senior tag
válasz ForRedGlory #1652 üzenetére
Ez baromság 72 orán belűl el is álhatsz a vásárlástól nem hogy még hibásan necseréljék ki! A pixel hiba is hiba csak otthon nem akarják kicsrélni. Nekem 2 éve az S5-öt it UK-ben 22 napracserélték egy pixel hibával szó nélkűl.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Kasya
nagyúr
Aki esetleg debloat-ra szanna el magat, itt van par lista. Ha pc-n nem akarja valaki, Package Disable Pr-t ajanlom.
-
Keem1
veterán
válasz ForRedGlory #1661 üzenetére
Azt amúgy én se értem, hogy a kolléga miért a macerásabbik utat választotta, ahelyett, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállna a vásárlástól. Megrendeli újra és kész.
Mielőtt bárki beírná, az nem indok, hogy újból várnia kell pár napot, hogy megkapja, mert amennyit most szív, már lassan a csendesebbik megoldással is megjönne az új cumó.
Én amióta rendszeresen vásárolok neten, ha bármi hiba jön ki a két hét alatt, egyszerűen csak visszaviszem, nem állok neki a garis procedúrának. Volt, hogy a MM-ból megvettem valamit, rossz volt, megrendeltem újra, és megvártam, míg átvehetővé vált. Visszavittem a hibásat, mondtam, hogy ezt vissza, meg van egy új rendelésem is. És már vittem haza az újat.
[ Szerkesztve ]
-
HUN]Repa
aktív tag
Bocsi a láma kérdésért, de nem tudom a Face kapcsolataimat a névjegyekkel szinkronizálni. S6-al simán ment itt hiányzik az a menüpont a facebook app-ból. Ötlet ? a 3rd party programokon kívül. Köszi!
God save us from the arrows of the Hungarians.
-
Keem1
veterán
válasz #72042496 #1664 üzenetére
Ez az indok egy vicc... akkor szívjon.
HUN]Repa: Kb. fél éve kivették az androidos appból a névjegy szikronizációt. Valószínűleg az előző telódon egy régebbi verzió volt fent és nem frissítetted. Most is vissza tudsz tenni egy korábbit, de az auto frissítést kapcsold ki előtte.
[ Szerkesztve ]
-
tomas01
aktív tag
A szerződéstől elállás az nem 2hét hanem 30nap.
Csak emiatt nem történt meg ez. -
ForRedGlory
félisten
válasz vadászcsiga #1667 üzenetére
14 nap, mint ahogy az elallas is 14 nap.
Nem 30, mint amit irt. Nem tudom az ilyen hulyesegeket honnan szedi, de kezdi felhuzni az agyam...
-
Lala6
őstag
Ilyen rossz lenne a Samsung garanciája? Most kicsit kezdek tartani tőle, nehogy valami baj legyen vele...
Van egy Iphone 4s telefonom, a kijelzője meghibásodott, bevittem a T-hez szervizbe (akkor még garis volt). Kb. 3 percet kellett várnom, felvették az adataim, és kb. 2 hét elteltével mehettem az új telefonért, addig használtam a régit. Szerviz átvétel, vagy javítás szóba sem került. Akkor már ez a telefon nem számított kiemelt terméknek, már volt 5s is, mégis kiemelten kezelték. Az új telefonra újra kaptam 1év garanciát. Azóta is emelem a kalapom az Apple garanciájának.
-
Ákkk
addikt
válasz ForRedGlory #1669 üzenetére
Gondolom az előfizetői hűség szerződés amire gondol ott 30 nap van.
Lala6 ha t-hez viszed hetekig tart cserekészüléket nem adnak.
Ők már csak átveszik és küldik. A futáros megoldással gyorsabb és a javításig cserekészüléket is lehet igényelni a my samsung oldalon ahol a + 1 év garancia miatt regisztrálni lehet a készüléket.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
tomas01
aktív tag
Ezt a hülyeséget a t-től szedi..
-
MartOOn
addikt
Vki használ 3rd party launchert? Pl nova? Edge funkcio működik alatta?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
isakamay
tag
-
nemerei
tag
Sziasztok.
Valaki tud infót mondani a micro sd sebességről? Érdemes gyors kártyát rakni bele vagy vagy elég a sima? Pl egy sandisk ultra?üdv: nemerei
-
isakamay
tag
válasz nemerei #1676 üzenetére
Én nem vinném túlzásba ezt a kártya témát, a rendszer csak bizonyos applikációkat enged átmásolni rá a gyors futás érdekében. Videómentést telefonmemóriára állítanám, majd később átmásolnám a kártyára az elkészült videóállományt, akkor meg már nem fontos a sebesség, CLASS10 kártyánál olvasni tud elég gyorsan, ha írni nem is. Szóval ha videó és raw fotó közvetlenül nem megy a kártyára, akkor elég a fent említett típus.
-
Vincent-Vega
tag
Másnál is ilyen rohadt hangos,kattogós a home gomb? Nagyon nem egy 270 ezres csúcskategóriás telefon hatását kelti,lassan már a szomszédok kelnek arra ha visszalépek valahonnan. S6-nál is ugyanezt szoptam be,csak ott ráadásul még lötyögött is. Miért ilyen undorító retek a Samsung,hogy nem képesek normálisan megcsinálni az egyetlen fix gombot a telefonon?
-
isakamay
tag
válasz Vincent-Vega #1679 üzenetére
van hangja, az tény, de ettől nem lesz gagyi telefon... engem jobban zavar az éles élű zár és hangerőgombok tapintása...
-
spanglee001
addikt
igen sajna, de nem is nyomkodom, előző telón sem használtam, nyomkodom a inkább a vissza nyilat
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
dodicsaba
aktív tag
Az első szériás s6-ok is pont úgy lötyögtek. Későbbi széria már nem lógott. Legalábbis nálam.
BlackBerry Passport
-
MartOOn
addikt
válasz dodicsaba #1682 üzenetére
Mi lötyög? Az enyém egy tized millimétert sem lötyög. Neha kicsit hangosabb a kelletenel de pl ez engem abszolute nem zavar.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek a telefonján az ékezet lenyomáskor ott marad a feljövő ékezet panel, nem tűnik el egyből.
T-mobilos maga a telefon, és a billentyűzet kiosztása Magyar QWERTZ,
Más telefont is megnéztünk, ott Magyar QWERTY, és ott eltűnik az ékezet panel. Tehát hosszan nyomjuk az e betűt, feljön az ékezet panel, és ugye alapból é van, ezután ha elengedjük, beteszi az é betűt és eltűnik, ennek így kell lennie.
Sajnos itt nem így van, van valami megoldás? A telefont kb 1 hete vették a T nél. -
addikt
2 nap után a negatívumok Xperia Z2-höz képest (pozitívumokról mindenki ír, az a több):
- nem kapcsol be ismert hálózatoknál a wifi automatikusan, ez nincs Samsungnál?
- az automatikus fényerőszabályzás valami katasztrófa: kb. 10%-ig túl sötét, utána olyan fényes, hogy kiégeti a szemem. Sonynál egyenletes végig. Vagy AMOLED tulajdonság?
- nagy fáljrendszer terhelésnél megakad, serceg a zenelejátszás (gondolok itt telepítésre a Play Store-ból)
- akkuidő nálam egyelőre gyengébb, mint a Z2-n, de erről inkább majd 1-2 hét múlva újra nyilatkozok
- az éjjeli óra fényereje túl magas és nem lehet külön állítani, ahogy az always-on kijelzőét semEnnyi, szóval viszonylag kisebb, szoftveresen javítható bugok, kérdés, hogy a Samsung javítja-e majd.
Amúgy pozitív az összbenyomásom, csak még mindig nem egyszerű root nélkül átköltözni egy másik Android készülékre 500+ appal...
-
laci0530
senior tag
Elég határozott hangja van, ez igaz. Viszont ez könnyen kiküszöbölhető, ha nem a közepén van a lenyomáskor a nyomáspont, hanem a billentyű valamelyik élhatároló (jobb vagy bal) szélén. Ilyenkor teljesen halk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz wong kok wah #1688 üzenetére
Ebben benne van a gyári összes apró apk, a tényleges saját app 270 az 594-ből. És igen, noti helyett ezen van minden, ami kell munkához + magáncélra is.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #1689 üzenetére
Meg az ékezetekkel.
-
Yany
addikt
Ha érdekel valakit egy kis throttling info: [S7 Edge Exynos Throttling]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Lala6
őstag
A T-nél lett készlet, remélem az enyémet is elindítják rövidesen.
-
csubííí
senior tag
Teljes mértékben igazad van. Internetes vásárláskor 14 nap alatt lehet a vásárlástól elállni,úgy,hogy meg sem kell magyarázni miért. Én az Euronics-ban jártam így,a vásárolt terméknek (netes) volt némi hibája,de nem annyi,hogy garanciában cserélték volna,ezért elálltam a termék megvásárlásától a 13. napon. A készülék árát a boltban egyből visszakaptam,gondolom ezt boltja válogatja,de 30 napon belül mindenképp vissza kell adni a vevőnek. Viszont jó tudni,hogy a Media Markt ezt már "kitolta" 60 napra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik