Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz szimike79 #607 üzenetére
Szerintem a 6-os Droidra nem optimalizálnak rendesen, mert nem túl elterjedt (bár én ilyen problémával nem találkoztam még, csak olyannal, hogy némelyik alkalmazás jobban meríti a telefont MM-mel mint LP-pal tette). Remélhetőleg ez javulni fog.
A két proci közt szerintem a világon semmiféle különbséget nem lehet tapasztalni.
kano: én mondjuk abban egy kocsit csalódtam. Az S6, a Nexusok, meg a G4 is jobb képeket tud csinálni (bár az S6 csak jó fényviszonyok közt).
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Wucky
senior tag
válasz szimike79 #668 üzenetére
Na álljunk meg egy pillanatra. Nem vagyok szemellenzős. De egyenlőre még ti szóltok be mindig másnak ha nem tetszik nemi valami. Én lennék szemellenzős? Nézz körül a saját házad táján kérlek. Te nem vagy tisztában akkor azzal hogy az ilyen cégek(legyen az samu,lg,apple) a profitot tartják a legfontosabbnak. Ha ne adj isten bármilyen fatális ökörséget csinálnak a profit miatt,és az 10-ből 9-nek tetszik,akkor csinálni fogják. Senki nem mondta bogy ott hülyék dolgoznak. Sőt,okosabbak,mint te vagy én,hiszen ők pontosan tudják hogy mire ugrik a nép,mi az amit el lehet nekik adni. Azt is előre kikalkulálják hogy elérjék,mindig legyen szó az az adott termékükről. Ha vita,akkor vita,ha eszme csere vagy nyálcsorgatás akkor az.
Azt hiszed hogy nem vagy valamilyen manipuláció áldozata mikor bele állsz valakibe?
Egyáltalán miért kell neked és a hozzád hasonlóknak mindig leoltani mást ha nem az a véleménye mint neked? Azért valszeg,mert okosnak gondolod magad. Aztán ugye ki tudja?Na mindegy. Részemről befejztem. Ez az S7 Topic.
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
-
laci0530
senior tag
válasz szimike79 #761 üzenetére
Nekünk fekete volt, később szereztem hozzá egy barnát is. Mindig a "jó ebédhez szól a nóta" és a "Kossuth Rádió Budapest, híreket mondunk.." jut róla eszembe, na meg a finom, családi ebédek, együttlét, nyugalom.. asszem, egy időre visszamennék szívesen.
Na, de amíg valamelyik új Samsung telefonban, vagy a VR-ban ezt nem oldják meg, rádióra ott a TuneIn, tv-re pedig a MindigTv, netre meg a UPC Freedom L. Hiánypótló infrastruktúra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
válasz szimike79 #929 üzenetére
Ha még mod lennék, ki is emletem volna, nem hogy offba tenném és már takarítottam is volna. Mindig arra jövök vissza a topikba, hogy már-már lapozni kell, mert mindenki leírja, hogy holnap jön, meg már van is számlája, meg miegymás. Ez totál felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz szimike79 #1087 üzenetére
Előlapiban nincs OIS, ott inkább fizikailag van elcsúszva
S6 -nál nekem ugyan így elvolt csúszva és semmitől sem javult meg !
(#1089) Roadhammer
Nincs benne, a sz*r összerakás miatt van elcsúszva
Ezért már többen lehurrogtak hogy ez szőrszálhasogatás, de van akit nem zavar !
Kb. 2 hete beszéltünk is erről az Android OFF topikban, nem tudom Samunál milyen minőségi ellenőrök dolgozhatnak, de valamit nagyon rosszul csinálnak !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
veterán
-
veterán
válasz szimike79 #1776 üzenetére
Párom látta, neki is nagyon tetszett.
Tetszik az arany, de csak jobban áll majd a kezembe a fekete.
Tokot megnézem mennyire ront rajta, végül is csak az oldala arany.
Max eladom, és rendelek egy feketét.
Üveg fólia lehetne már normális áron.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szimike79
őstag
válasz szimike79 #1792 üzenetére
Bocs felületesen olvastam latom vodás..
Hát bontatlanul eladja? Magával a készülekkel igazából nem lehet gond, de szolgaltatós készüléknél lehet gond ha nem fizeti a számlát. Ha ismered és megbízol benne..Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
bigkokas
tag
válasz szimike79 #1792 üzenetére
Nem nem az..vodafon függö..még benne van a vodafonos zacskóban minden..ki sincs még bontva..mai szállitás..s7 edge+ vr gear szemüveg.??? 235 ezer amiböl lejön az én s6 om ára..80 ezer..igy szerintetek??
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
MartOOn
addikt
válasz szimike79 #1969 üzenetére
Pont most probaltam. 50%-rol 50 perc alatt töltötte fullra. Annyira gyorsnak nem mondanam.menuben kabeles gyorstoltes bekapcsolva természetesen. Telo nem is melegedett. Erdekes.
Tokok es folia rendelesekre reagalva: a hatlapi screenknight foliam jovo hetre van itt az elolapi meg ra egy hetre. 3 tokot rendeltem abbol 2 jovo heten itt lesz. Addig a már megerkezett shocksock-ban tartom.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
pohár
félisten
-
MartOOn
addikt
válasz szimike79 #2212 üzenetére
Ez is igaz. Ezek osszeadodva igen szep uzemidot adnak.
Megérkezett az elso tokom. Verus márkájú kb kemeny ezeröccá volt azaz £4. Ahhoz kepest nem rossz. A fotok igen xarok lettek. Asszony motoX 2nd editionnel készültek... [link]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Tibee86
nagyúr
válasz szimike79 #2236 üzenetére
Na erről beszéltem végig. Sok jót akkor nem jelentene nekem, mivel napi több órát is megy a navi. A pletykáknak (vagy hívjuk hírnek) én nem nagyon ülök már fel amennyi baromságot összehordtak az évek alatt, majd ha kiadták akkor.
SlayR: Akkor miért nem linkelsz egy hivatalos oldalt erről a hírről? iphoneközösség....nemár.
[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
válasz szimike79 #2236 üzenetére
Szerintem nézd meg a note3 kijelződet alaposan egy lcd test app-al. Sajnos beégnek ezek és nem kell hozzá 100% fényerő. Nekem note2 volt az s7 edge előtt(még most is megvan). közel 3.5éves, 1.5éve mielőtt lejárt a gari kijelzőt cseréltettem benne(mindent cseréltek az akku meg a hátlap kivételével, alaplapot 1évvel azelőtt), a lényeg hogy be volt kicsit égve a statusbar, nem látszott csak a test app-ban bizonyos színű háttérnél. De úgy voltam vele hogy még gari vége előtt legyen tuti a telefon. Azóta használok egy ALP connect nevű app-ot az autóban ami szintén sokáig mutat azonos tartalmat, nem full hanem max fél fényerővel. Nemrég amikor előkerült ez a téma örültem hogy, az enyém nincs beégve, erre pár napja megnéztem azzal az lcd test app-al és bizony egy kicsit be van égve, csak kék és fehér hátténél látszik egy kicsit de ki lehet olvasni a feliratot meg pár jelet, amit az ALP connect sokat mutat.
Az s7-nél is kell használnom ezt az app-ot, de nem izgat a beégés mert gari idő vége előtt úgyis ki fogom cseréltetni a kijelzőt beégés miatt. Próbálok addig is vigyázni rá de ha így is beég akkor jöhet az új kijelző. -
veterán
válasz szimike79 #2435 üzenetére
Szemüveg nélkül írja ezt.
Ha belerakom azt írja, az alkalmazás leállt...
Már vagy 10x leszedtem, újra tettem.
Fogalmam sincs mi lehet. Frissítés nélkül, nem enged tovább.
Nem lehet valahonnan leszedni a legfrissebb verziót?[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Ultra 49mm Cell.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch 6 44mm Kék Megkímélt/1 hónap gar./Akku 81%/p3796
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest