Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lac10
csendes tag
a hang mégsem drámaian xar, most már azért sokat használtam, az első pár napban valószínű a hívók telefonja volt a problémás. vagy a fene tudja. most már közepesnek mondanám a beszédhangot. azaz elviselhető. szerencsére. úgyhogy maradhat a féltégla
a lap az szaggat továbbra is, meg a fényerő valóban furcsa, de szummában elfogadható a cucc. -
törölt tag
11.0.5.0 van rajta?
Nekem is az elozo szoftverrel akadt mint a bűn (11.0.3.0) de a mostanival jó lett...Esetleg ments le róla mindent és FR. (Igaz nekem a Gcam akad de az MIUI baj) Jobban aggaszt hogy ha ROM-olni szeretnék akkor a Magiskot is fel kell rakjam mert különben a custom rom nem bootol be
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest