Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz PartyShan #12255 üzenetére
Basszus... ne haragudj, nekem sem működik. Amikor a hsz-t írtam, nem volt kéznél Type-C kábel, így csak haver telójával és a tabletommal tudtam kipróbálni. Mindkettővel működött.
Szerk.:
Nálam a Messenger 91.0.0.19.70-es verziója van fent, ebben nincs benne a kamerás baromság, és nem kajálja az akksit sem. De nekem sosem tette. Próbáljátok meg kikapcsolni az alkalmazás háttéradatait, hátha segít. Nekem már nagyon régóta ki van kapcsolva és mindig a lista alján van.[ Szerkesztve ]
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
syler123
veterán
válasz PartyShan #13717 üzenetére
Köszi!
Igen ez a gond, hogy lehet valaki nem érzékeny rá túlzottan (Mint 30fps kontra 60fps), de nálam simán látni hogy nem így kellene futnia. Nem tartom valószínűnek hogy csak én kaptam ilyen speciális kiadást, valószínűleg mindegyiken ilyen 3.2.7 alatt. Hamarosan jön az Android Nougat alapú Community, arra majd váltok és kíváncsi leszek milyen lesz azon a játék.
Nippel: Köszönjük az értelmes hozzászólást...
[ Szerkesztve ]
-
Macika66
őstag
válasz PartyShan #15068 üzenetére
Na de akkor úgy villog, hogy 1x zöld, 3x lila, 2x kék, 1x vörös, majd elölről?
Szerintem ennek semmi értelme nincs.
Jelezzen akár egy natúr fehérrel, hogy van VALAMI. És akkor bekapcsolod a képernyőt és megtudod, mi(k) az(ok), ami(k) érkezett/-tek.
Ha nem villog semmi, akkor meg fölösleges felébreszteni a készüléket.
Szerintem...
-
ToniSlow
senior tag
válasz PartyShan #15139 üzenetére
Outlookban van pár postafiók beállítva, van olyan amire csak kb. rendszer üzenek érkeznek jellemzően késő este vagy éjjel (pl.: kevés hely, mentés renben lement, ilyesmi). Az egyik ilyen üzenet általában hajnal 2 körül jön, amikor a telefon már tuti alvó módban mivel nem piszkálom, és némára szoktam állítani éjszakára.
3.2.x alatt reggelre ott volt a kis outlook ikon felül hogy van egy email, plusz zárolt képernyőn is az előnézet. Most viszont egyik sincs, azonban ha megnézem a fiókot akkor ott az olvasatlan mail.
Nagyjából ennyi a történet (lehet elég lesz csak az outlook alkalmazásnál kikapcsolni ezt a funkciót).
[ Szerkesztve ]
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz PartyShan #16211 üzenetére
Köszi! Közben eszembe jutott , hogy bekapcsolom a zseblámpát , úgy , hogy a kijelző vilâgítson . Melyik színnèl èrdemes beègèst keresni ? Fehèrnèl nem láttam . Meg igazából nem is fèlek tőle , mert akkor nem vettem volna meg ezt a telefont ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Scooter74
őstag
válasz PartyShan #16261 üzenetére
Nugat beta alól sem nehéz visszatérni.
Úgy müxik mint az unroot, annyi külömbséggel, hogy recoveryben modosítani kell az F2FS particiót EXT4-re, és utánna kell flashelni a full romot.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
válasz PartyShan #16276 üzenetére
Igen jól tudod.
De azért írtam, hogy majdnem megegyezik az unroottal.Más Tészta: Ha minden igaz akkor a héten elérhető lesz a Beta 9.
A végleges 7.0-s verziót Dec.29 vagy 30-ra írják.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
őstag
válasz PartyShan #17815 üzenetére
Így raktam fel, maradt minden, TWRP-t se kellet újraflashelni.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
NextError
tag
válasz PartyShan #18029 üzenetére
Akkor ez a dolog csak a régebbi rom verzióval fog működni, mert újabbakkal nem működik, egy kis segítség jó lenne, mert így nem akar elindulni, mit csináljak másképp? Másik rommal tuti menni fog? Utána mehet ota frissités? Vagy milyen más lehetőségem van hogy biztos rámenjen egy rom, de picit részletesebben leírva mit tegyek, régen másik telommal flashtoolal ment a romolás itt ez picit új nekem, egy kis útmutatásért hálás lennék.
-
dfcwolf
tag
válasz PartyShan #18921 üzenetére
Sziasztok! Valakinek jelentkezett már olyan probléma, hogy indítás után a Page Manager egyszerűen bezárja magát?
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5
-
Rick4
félisten
válasz PartyShan #19362 üzenetére
Ködös, borús időben 3 percem volt 10 ilyen alkatrészre, csak kivettem a dobozból, és a csomagtartóban már lőttem is. Az, hogy volt fény erős túlzás, csak gyorsan lőttem őket, délután negyed négy volt. A jó fényerő persze mindenhez kell, sötétben nem szokás fényképezkedni.
Biztosan van jobb fényképezős telefon, nekem egy nyaralásra is tökéletes lesz...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Macika66
őstag
válasz PartyShan #19360 üzenetére
Letöltöttem a képedet, megnéztem az EXIF-et.
1/17 mp-cel, 2.00 blendével, ISO 1600-on fotóztad az amúgy tökéletesen éles képet.
Elhiszed-e vagy sem, számomra közömbös, de UGYANEZEKKEL az adatokkal egy (optika és váz együtt) félmilliós DSLR géppel nem tudnál ilyen minőségű (fényerő és színhelyesség) képet lőni, a képélesség pedig sehol sem lenne ehhez képest.
Akit zavar ez a fajta zajosság, az két dolgot tehet
1. csak olyan helyen fotóz, ahol van megfelelő mennyiségű fény.
2. elég sok – akár ingyenes – programmal lehet utólag zajmentesíteni a képet, igaz, ez részletesség-vesztéssel jár.Az automatika ennyit tud, ha ennél igényesebb vagy, tanuld meg használni a manuális módot és fotózz DNG-ben vele, kiváló fotókat fogsz tudni csinálni vele.
Ez a félárnyékos metroállomás amúgy igen kiváló lenne teszthelyszínnek, más mobiltelefon kameráival összehasonlításra...
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz PartyShan #19420 üzenetére
az a kavicsos kép ugye, ott is se túl szerencsések a képek + ködös, akármilyen idő + jpeg motor, sajnos ilyen.
(#19419) sutszi: a DSLR kérdést megválaszoltam. ha van kedved szórakozni vele akkor hajrá mehet a raw, de ott se HQ se HDR mód nincs, de egy próbát simán megér. Nekem nem lenne mondjuk kedvem telefonos raw-val szórakozni, van elég képem amin dolgozni kell/lehet.
(#19423) purcigeorge: a jófajta akksis balhé után nem is csoda, hogy olcsón adják
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest