Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7251) Strangers válasza ruarua (#7249) üzenetére


Strangers
tag

Áruljátok el, nem pont az volt a cél a dupla kamerával hogy a kevés fényű helyeken is viszonylag jó fotók készülhessenek? Azt mondják az egyik kamera fekete fehérben dolgozik a több fény beengedése miatt és a két képből készül 1 jó vagy legalább jobb fotó! A gyakorlatban ez mégsem így van?

(#7252) ruarua válasza Strangers (#7251) üzenetére


ruarua
tag

Szerintem nem sikerült ;]
De ár érték arányban verhetetlen. S7edge nem tud annyival többet, mint amennyivel drágább.

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#7253) Gabbbb válasza Strangers (#7251) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Szerintem sikerült, de én figyelek arra, hogy ne remegjen a kezem, ha sötétben fotózok. S6-nál jobb sötétben pl. Jó mondjuk, gyártási szórás is van, én elégedett vagyok az én készülékemmel.

Itt egy kép az s7E mobilarénás tesztjéből: https://mobilarena.hu/dl/cnt/2016-03/126269/photo15.jpg
Ezt a szintet a p9 hozza, szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#7254) Strangers válasza ruarua (#7252) üzenetére


Strangers
tag

Értem, kösz. Tehát a Leica közreműködése mégsem váltotta be a hozzá fűzötteket, vagy nem csináltak semmit csak a nevüket adták némi pénzért a reklám miatt. :)

(#7255) Gabbbb válasza Strangers (#7254) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Leica csak a nevét adta, de itt nem ez most a lényeg ^^

(#7256) Strangers válasza Gabbbb (#7255) üzenetére


Strangers
tag

A lényeg az eredmény, azt meg ti tudjátok :-) A jelek szerint változó véleménnyel. :-)

[ Szerkesztve ]

(#7257) Gabbbb válasza Strangers (#7256) üzenetére


Gabbbb
senior tag

A gyártási szórás mobillencséknél nagyon nagy, így ez nem is annyira meglepő. Annál, akinél eltérő szögben decenteres mindkét lencse magától értetődő, hogy sötétben egy homályos massza lesz a végeredmény.

Galaxy-nál is van szórás, elég megnézni a mobilarenás s7 és s7E teszteket, a sima s7 kamerája jóval rosszabb állapotban jött ki a gyárból :D Szürke-importos újracsomagolt példányoknál ebbe nagyobb eséllyel futsz bele.

(#7258) joy_k


joy_k
tag

Sziasztok, autós töltő közül melyiket ajánljátok a telefonhoz:
https://m.aliexpress.com/s/item/32744879086.html
Vagy
https://m.aliexpress.com/s/item/32599848424.html
Köszi
Ja és iPhone is kell töltenem vele
Esetleg más jobb alternatíva?

[ Szerkesztve ]

(#7259) k-adi


k-adi
nagyúr

Sziasztok,

Erősen gondolkozom egy P9-es megvételén a közeljövőben. A Honor8 is szóba került, de a fém borítás jobban tetszik. A samu s7 kizárva (túlságosan lekerekített desing és az ára miatt is).. Most lumia 925 telefonom van (WPhone), tehát tuti "nagy ugrás lesz számomra" szinte minden tekintetben, ha megveszem ezt.

Lényegében 3 dologra használnám igazán: fényképezés, chat (messenger), böngészés (pl. facebook)
Ami fontos számomra: Kamera és chat appok indításának gyorsasága, illetve alapvető megbízhatóság (erős/prémium ház, jó akkuidő, rendes OS support)

Elég sok videót néztem YT-n a P9.ről, elolvastam a mobilarénás cikket is persze, de azért lennének még kérdéseim, többsége "személyes tapasztalatot" kíván, azért kérdem:

1. Túlmelegedés nélkül, a fémház ügyesen szétteríti a hőt?
2. Facebook & Messenger akadás-mentesen, gyorsan működik? (ciki vagy nem ciki, számomra ez a 2 app fontos :) )
3. Akku idő ehhez kapcsolódóan? aktív messengerezés mennyire szívja le az aksit? (mostani Lumiám aksiját megeszi 2 óra alatt, azért kérdem ezt)
4. FM rádió esélytelen? hardware hiány?
5. Kijelző + kamera karcolódás? Porszemcsék? (néztem persze damage és bend teszteket YT-n) Homokos, sivatagos területen kibírná a fényképezgetést? Nem kell félnem az apró homokszemcséktől?
6. EMUI 4.1 - miez, mire jó? (mivel Windows Phone OS-ről jövök, nem tudok semmit) Ha jól értem akkor ez a program az ami kézmozdulatokkal, app-ok rendezésével, navigációval, stb. van kapcsolatban? Illetve sok helyen olvastam, hogy rögtön egy "normális" launcher installálásával kell kezdeni az áruházból? (Nova vagy a google now launcher?) Mivel sosem volt még android-os mobilom, ezért nem tudom "milyen lehetne"alapból...de feltételezem hamar megszokható ez a emui..?
7. Huawei megbízhatósága, Jövőbeli frissítések várhatóak rá? pl. 7.0 nugát? stb.
8. Szerintetek érdemes megvárni áprilist amíg megjelennek más mobilok, illetve a samu s8? Lejjebb fogja nyomni az árát a P9.nek vagy kb. mindig 150.000 körül lesz végső áron is, míg kifut?
9. Melyik színt javasoljátok? Fehér, ezüst, szürke, arany...? (mondjuk ahogy nézem csak a ezüst színben kapható Mo.n)
10. személyes tapasztalatok: a 3 GB RAM elég? (a mostani lumiámban kevés van de a WP-hez kevés is kell) Játszani nem fogok rajta (max. keveset), így feltételezem ennyi elég (a mobilarénás cikk szerint minden app bezárása után 1,8 - 2,2 gigabájt RAM marad szabadon)
11. Képstabilizátor hiánya nagyon meglátszik szerintetek a képek minőségén? elég sokat fotóznék vele (túrák során, nagy tájképek, panorámaképek, stb)

(#7260) philoxenia válasza k-adi (#7259) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ha igazán szeretsz fényképezi,arra a célra vegyél inkább fényképezőgépet. A mai telefonokkal relatíve jó fotókat készíthetsz, de rossz telefonnal fényképezni és hiányzik az optikai zoom. Nem beszélve a lencsék cserélhetőségéről esetleg, az optikai keresőt meg számomra nem pótolja semmi. P7-ről váltottam most, fényképeztem egyszer vele muszájból, nappal és jó fényviszonyok mellett emlékképek készítésére nagyon megfelel. Azonban a fotózás valódi élményét nem lehet átélni egy telefonnal. Első blikkre sokat javult a kezelhetőség, gyors a P9 kamerája, de a miniatürizálásnak is megvannak a korlátai. Ezt nemrég csináltam egy 8 éves fényképezőgéppel. Nem így sikerült, ilyet akartam és mindent be tudtam a gépen (Pentax K10D) állítani. Nagyjából ezt látta a szem is. A mai gépek tudása ennél sokkal több, még ha nem is akkora a fejlődés, mint a mobiloknál. A makróról meg ne is beszéljünk. Az, hogy a közelfényképezést itt makrónak hívják, még nem jelenti azt, hogy ezek valódi makrók lennének. Az ott kezdődik, hogy 1:1 arányú a leképezés. Teleobjektív dettó. Mindig van olyan, hogy nem tudsz eléggé közel menni.

(Bocs az offért, de a P9 - S7 összevetése fotós szemmel kicsit olyan, mintha a magyar NBII színvonaláról lenne szó focitémában.... ;] )

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#7261) MK VII válasza ruarua (#7249) üzenetére


MK VII
veterán

"Aksija elég erős, P9-et lenyomja. Aki mást mond az elfogult.
Kérlek mutass valam hasonlót az S7 hudekurvajóEdgtől.



3 nap 10 óra.

Mutass hasonló eredményeket. Nem kell jobbat, csak hasonlót.
Én nagyon sokáig olvastam az S7Edge topikot, mert kiszemelt volt nekem is az a telefon, de otthagytam, mert egy-két hónappal a megjelenése óta tele lett a topik a hibáival. Máskülönben közel nem láttam ilyen kijelzőidőket. ;)

[ Szerkesztve ]

(#7262) migabi24 válasza MK VII (#7261) üzenetére


migabi24
nagyúr

Ezt még a sima S7 is túlszárnyalja, nemhogy az edge, legalábbis nekem ez mindenapos üzemidő az S7-el

(#7263) migabi24


migabi24
nagyúr


(#7264) MK VII válasza migabi24 (#7262) üzenetére


MK VII
veterán

Azért a "mindennapos" szerintem picit tulzás.
Ott is vannak kiemelkedően jó kijelzőidők, de nem az a mindennapos, erre a nyakamat teszem.
Mindenesetre tényleg szép eredmény. :)

[ Szerkesztve ]

(#7265) migabi24 válasza MK VII (#7264) üzenetére


migabi24
nagyúr

Igazad van amit beraktam képet az a max, de a 6-7h az mindennapos igaz nincs a telefonon facebook, az lehet leszívná, egyébként S7 tujaként is elismerem a P9 tudását, sőtt tetszik is, és bármikor átülnék egyre, S7 előtt P8 volt azt is imádtam, de a gyerekek fotósa miatt fontos volt a brutál gyors focus, és abba az S7 etalon

(#7266) laci1892 válasza migabi24 (#7263) üzenetére


laci1892
senior tag

Ezt a képet akárhonnan nézem 2 nap üzemidő. Míg a fent említett p9 3 nap alatt hozta a képernyőidőt. Nem mindegy! Nem vitaképp mint inkább érdekesség, de nekem meg van a 8,5 óra ha egész nap filmet nézek meg netezek. ( az ünnepek alatt volt rá példa) Bár... az is igaz csak alig egynapos használat mellett.

Ami a fókuszt illeti ez viszont eléggé frusztrál de a note 4 hamarabb fókuszált bizonyos körülmények között. Lézer és két lencse megléte mellett ez kicsit frusztráló

[ Szerkesztve ]

(#7267) migabi24 válasza laci1892 (#7266) üzenetére


migabi24
nagyúr

Nem a 3 napos üzemidőhöz tartozik a kijelzőhasználatos screenshot, félreértések elkerülése miatt leírom, hogy én nem nézek telefonon filmet arra ott az 50" 4K tv, nálam nyomkodás netezés teszi ki az üzemidőt

Nem offolom tovább a topikotokat, csak a felkérésnek tettem eleget, elnézést

[ Szerkesztve ]

(#7268) ruarua válasza MK VII (#7261) üzenetére


ruarua
tag

Nem bizonygatom, én ezt tapasztaltam és nem nagyon cáfolta meg semmi. Nem fényezni akartam az s7et, csak próbálok reálisan látni. Ha valaki kérdezi a különbséget, akkor túlzás lenne azt mondani, hogy P9 jobb.
Nem vagyok fényképész szerencsére, se verselemző, viszont annyira van szemem, hogy látom a különbséget két kép között.
És én is P9 tulaj vagyok, kinézetre huawei jobban is tetszik. Stabil a működése is. Mondjuk én sem ezen élem le az egész napom, és nem merítem nullára. 35-65% -al térek haza. Ha meg 20%alá megy ott a mobil aksi. Ha jól tudom nem jó ezeknek az aksiknak, ha csutkára merítjük. De majd jön mindjárt egy villamosmérnök, vagy szakács, aki ebbe is beleköt.

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#7269) Mr. Deluxe válasza ruarua (#7268) üzenetére


Mr. Deluxe
tag

Szerintem a P9 sokkal P9ebb, eloszor is tobb benne a p betu, illetve 9!!! Nem 7, 9! Talan majd a Samsung Galaxy S9...

(#7270) EndyCretu


EndyCretu
csendes tag

Lassan úgy érzem magam mind ha a Samsung S7-es fórum oldalán lennék! Muszáj annyit beszélni más telefonról? Az megtisztelő hogy ezt a kis telefont más nagy ágyú telefonhoz van hasonlítva de nem többet kellene törődni a mi kis P9-el? Elnézést de nekem ez a véleményem,és ha másnak más lenne én tiszteletbe tartom,de ha mégis azt akarjuk hogy ez egy kis P9-es oldal legyen akkor többet kellene törődni a saját telefonunkkal!

(#7271) ruarua válasza EndyCretu (#7270) üzenetére


ruarua
tag

Amíg jönnek a kérdések, hogy melyiket vegyem, nehéz lesz.

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#7272) Viper26 válasza ruarua (#7271) üzenetére


Viper26
nagyúr

Baromira nem nehéz, nézd csak...

VAN külön topic erre.

Plusz saját OFFtopic is tartozik hozzá.

Csak néha használni kéne a keresőt.

[ Szerkesztve ]

iPhone 14 | FR955

(#7273) ruarua válasza Viper26 (#7272) üzenetére


ruarua
tag

Akkor majd következő ilyen kérdésnél linkelem.

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#7274) MK VII válasza EndyCretu (#7270) üzenetére


MK VII
veterán

Igen ez a P9 topik. Nem rég óta vagy itt, hogy ezt gondold amit.
Ritkán jönnek elő más telefonok, de előjönnek. Ezeket nem lehet elkerülni. S7 topikban is szóba kerül a P9, biztos lehetsz benne....
Egyébként meg offban vannak a nem ide illő hozzászólások szóval ki is kerülheted őket. Nem fontos elolvasni. ;)

(#7275) Gabbbb válasza EndyCretu (#7270) üzenetére


Gabbbb
senior tag

A "kicsi" p9 alig olcsóbb, mint a szürkeimportos s7, szóval itt szó sincs arról, hogy ne lenne érdemes összehasonlítani őket, aki most áll telefonvásárlás előtt. P9-nek rengeteg előnyös tulajdonsága van ebben az összehasonlításban és mindenkinek mások az igényei.

http://imgur.com/a/Jtp8K

[ Szerkesztve ]

(#7276) Balzak83 válasza Gabbbb (#7275) üzenetére


Balzak83
senior tag

Oké, de az szürkeimportos, és arra nincs 3 év garid

(#7277) Strangers válasza EndyCretu (#7270) üzenetére


Strangers
tag

Ahogy a kollégák mondják (írják) nincs azzal semmi baj ha készülékek összehasonlításáról írnak a fórumtársak, sőt, a vásárlás előtt állóknak jól jöhet mások tapasztalata, segít eldönteni a kérdést. :K

[ Szerkesztve ]

(#7278) Gabbbb válasza Balzak83 (#7276) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Hát a mobilcorneres p9 is szürkeimportos, csak arra megadják a 3 évet, de Samsung-ra is adnak egyet :) Persze igen, most médiában etc. is relatíve jó áron lehet kapni a p9-et, ami az s7-re nem igaz.

(#7279) kontarr


kontarr
csendes tag

Sziasztok,
Jövőhéten vennem kell valmit :)
P9 vagy Honor 8

(#7280) TGa


TGa
tag

Hát én lassan többet tudok már az S7-ről, mint a P9-emről...

Amit nem tudok, hogy a telekom B141 mikor fog frissülni. Csak remélem egyből jön az android 7 és az EMUI 5.

[ Szerkesztve ]

(#7281) TGa válasza kontarr (#7279) üzenetére


TGa
tag

P9 vagy Honor 8 már nehezebb döntés. Én is ezeken gondolkodtam. A P9 mellett a Leica brand döntött és a kicsit komolyabb kinézete. A Honor 8 egy igazán szép dizájn mellett fiatalos külsőt kapott, a fehér modell pedig igazi stílusos női kiegészítő.
A P9 fém háza néha csúszós a kézben emellett az 5,2-es mérete egy kicsit nagyobb méret a számomra ideálistól. Emiatt többször ejtettem már le, sőt az első héten a kijelzőt darabokra törtem... Le a kalappal a Huawei extra garanciája előtt! Most már nagyon oda kell figyelnem mikor neccesebb helyzetben ha megfogom (kocsiból kiszállva, hideg időben a járdán). Az előz P7-em volt számomra a tökéletes méretű kézre álló telefon, ugyan az üveg hátlap extra csúszós volt de csak lerakva, a kézben soha.

(#7282) k-adi válasza philoxenia (#7260) üzenetére


k-adi
nagyúr

Köszi a hosszú választ. Nyilván rendes fotózásra rendes gépet kellene venni, de most telefon csere a cél, illetve egy rendes igazi fényképezőgép pedig nem is olcsó, most viszont annyi pénzem nincs, hogy mindkettőt vegyek. Ezért gondoltam úgy, hogy ha úgyis kell telefon akkor valami erősebbet veszek, jó kamerával..

__

Esetleg a többi kérdésemre (#7259) 1-10 kaphatok valakitől választ? :R

Látom az utolsó kommentek az aksiról szóltak, ezért kifejezetten érdekelne (pl. 3. kérdésem), hogy nagy fényerő + aktív chatezés (pl. fb messenger) közben is tartja magát vagy ilyen 2-3 napos értékek csak akkor vannak, ha kb. hozzá se nyúl az ember?

(#7283) Jaded válasza k-adi (#7282) üzenetére


Jaded
senior tag

Én is Lumia 925-ről váltottam. Ha annak szeretted a fényképezőjét, ezt is fogod (jobb képeket csinál, van részletes beállítási lehetőség mint anno a Lumia Cameránál). Sötétben azért auto módban meg lehet fektetni, de átlagos napi fényképezéshez teljesen jó.
1.nekem egyedül Skype videóhívásnál melegedett (azért egy rántotta nem sült volna meg rajta),játszani nem játszok rajta
2.FB és Messenger nálam teljesen jó (ha visszaolvasol,volt aki itt panaszkodott rá) viszont egy egész napos Messenger lezabálja az akksit (bár szerintem ez Messenger hiba)
3.2óra alatt nem eszi meg,de 4-5 szerintem igen,főleg ha folyamatosan megy a kijelző (nem tudom hogy tudtad elviselni a Lumián a Messengert 😃 )
4.hardveres
5.erre csak annyit tudok mondani,hogy nekem nincs rajta fólia,nem is karcos,gyári flip tokban van
6.emui lényegében a huawei launchere,kb mint a csempék. Semmi egetrengető nincs benne 1-2nap alatt megtanulható. Mivel neked is új lesz,szerintem felesleges lenne cserélgetni.
7.Android 7 biztosan lesz rá,nemrég volt bétateszt
8.Biztos megy lejjebb az ára,bár P8 lite-ot is osztogatnak még,rengeteget nem zuhant az ára
9.MM-ban láttam 3 színt minimum (szürke,fehér biztos)
10.nekem még eddig mindenre elég volt a 3GB,amit ír a cikk az helyes
11.a Lumiában sem volt,itt sem fog hiányozni (már meg kellett volna szoknod😃) Egyébként nem lenne rossz,de lehet élni nélküle

+1 ez csak egy kis személyes: egyáltalán nem rossz telefon,ajánlom,de ha most kellene vennem,nem ezt venném. Közben lett egy iPad-em és annyira megtetszett a rendszer,hogy iPhone kellene (ezért is árulom a P9-et). Még a Win10-es gépet is lecserélem idővel,az úgy ahogy van egy vicc

Renault Megane IV Limited

(#7284) k-adi válasza Jaded (#7283) üzenetére


k-adi
nagyúr

Köszi a részletes választ a kérdéseimre!

A Lumia túl fakó képeket lő, bárhogy is állítom az app-ot, ez meg kicsit sötétet ahogy nézem a tesztképeket itt-ott a neten. :)
Nem egész napos Messengerezésre gondoltam nyilván, de szerintem is szoftveres bug lehet az aksi zabálása. Azt hittem csak WP betegség ez, de akkor ezek szerint minden platformon gond... :( (Lumián a Messenger nagyon lassan indul és minden alkalommal "felcsatlakozik", az megint +5másodperc... :W )
Én MM-ben csak "mystic silver" színválasztékban láttam eddig... a p9lite van fehérben és aranyban, a p9plusz pedig szürkében....legalábbis online. Én azt hittem, hogy az üzletben csak 1 minta példány valamelyik színnel van kirakva, és a neten vannak a színek, stb. ??

(#7285) richardb8308 válasza k-adi (#7259) üzenetére


richardb8308
csendes tag

Szia!

1.) az eddigi tapasztalataim alapján, a készülék szétteríti a hőt, intenzívebb kamera használatkor se melegedett fel annyira, hogy a P6-nál jó pár esetben tapasztalt túlmelegedés elleni védelem miatt mindent kilőjön.

2.) Nálam mind a két alkalmazás, valamint a WhatsUp, Viber, Hangouts, Skype illetve a levelező kliensek nagyon reszponzívak, azonnal indul, nem fagy le. Ha a kijelző zárolva van az értesítéseket akkor is megjeleníti, ha épp nincs a közelemben a készülék, és kikapcsola a kijelzőt akkor is a hangszóróba épített LED az adott alkalmazásnak megfelelő színben villog.

3.) Az akumulátor esetemben a szokásos módon merült, az alkalmazásokat felváltva használom (hanal 4-kor veszem le a töltőről, és este 10-11 körül kerül ismét töltő közelébe a készülék, de így is általában 30-40% körül még van az aksiban.

4.) Hardveresen biztosan esélytelen, mivel az FM receiver kimaradt a készülékből.

5.) Erről érdemben nem tudok nyilatkozni, mert a készülék még csak 2 hetes, bár eddig nem láttam nyomát a karcoknak.

6.) EMUI 4.1 - kb olyasmi mint a desktop Windows-okon az asztal ahol az összes telepített alkalmazás ikonja megtalálható az asztalon, de nincs Start menu. Ezen a felületen keresztül tudod "használni" a telefont, Ami sokaknak problémát okoz, hogy az EMUI-ban nincs külön menü ahonnan el lehetne érni az egyes alkalmazásokat, hanem minden a főképernyőn van. Az ikonok természetesen csoportosíthatóak. Valahol az EMUI szerintem átmenet az IPhone és a standard Android launcherek között. Van aki szereti, van aki azonnal telepít alternatív launchert.

7.) Frissítések tekintetében azt tudom mondani, hogy igen adnak ki rá frissítéseket bár az előző P6-os esetében nagyon le voltak maradva a frissítésekkel. Remélem, hogy ez az elmúlt három évben pozitív tekintetben változott. A P9-re elvileg 2017 első negyedévében meg fog jelenni a 7-es Android. Abban az esetben ha szolgáltatótól vásárolsz készüléket akkor elképzelhető, hogy a frissítés üteme még lassabb lesz.

9.) Mo-n eddig én csak a fekete, szürke, illetve az ezüst színben láttam. Nekem a Mystic Silver verzió van, ezen én nem annyira veszem észre azt, hogy új lenyomatos lenne a készülék, és a koszt se annyira gyűjti.

10.) szerintem elegendő a 3GB memória, amellett hogy chatelek, általában szoktam még filmet nézni, vagy zenét hallgatok, alkalmasint a navigáció is futkorászik, és eddig nem volt vele gondom.

People tend to forget the old adage; KISS. (Keep it simple stupid.)

(#7286) k-adi válasza richardb8308 (#7285) üzenetére


k-adi
nagyúr

Kösz a részletes választ neked is richardb8308!

Ha szolgáltatótól veszem (pl. telekom) akkor miért jön később a 7.0 rá (ezt már a WP-nál se értettem, hogy a 3 szolgáltató nem egyszerre kapta meg, sőt országonként még az is eltérő volt melyik hamarabb..)?

Elképzelhető, hogy alapból 7.0-ás verzióval kapom meg ha később veszem meg vagy mindig 6.0ával jön és nekem kell majd frissíteni? (bár gondolom ez 3 kattintás)

(#7287) pepetech válasza ruarua (#7268) üzenetére


pepetech
őstag

Napi használatban igen is jobb. A rendszere annyira rossz hogy amíg egy embert felhívtam a telefonkönyvből megőrültem. Mint írtam hardver ügyileg és kinézetben is jobb/szebb az s7edge tudom hisz arról váltottam. De maga a rendszer annyira optimalizálatlan hogy az elöl menekültem. Feleségem s7e-je rengetegszer fagy, forrósodik beakadnak appok merül mint a titanik. Na igen amikor én váltottam P9-re ott tartott az s7edge hogy 2-3 óra sot volt csak. Merült mint a titanik valami Google cucc miatt. Egy 240 ezres telefon ne csináljon ilyet. Azóta eltelt 8 hónap kijött egy valag frissítés a telefonra tudom mert látom, hogy az asszony telefonja fojton frissül. A sok frissítés mind hibajavítás. Igen elfogult vagyok mert jó a P9. Ár értékben pedig abszolút elpicsázza a konkurenciát. A hobbit 8-ról nem is beszélek. Anno a P8 is jobb volt mint a Note 4. Azóta hű vagyok a márkához. Samsungba pedig 4x csalódtam. Galaxy S, S3, Note4, S7edge. Egyedül a note 3 volt szimpatikus a maga idejében de az a feleségem és volt.

A fotós része pedig hidegen hagy. Tudjam lefotózni a munkaterületet ennyi.

[ Szerkesztve ]

Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

(#7288) pepetech válasza pepetech (#7287) üzenetére


pepetech
őstag

A hobbit 8 az a honor 8 csak javított a Google billentyűzet :D

[ Szerkesztve ]

Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

(#7289) Viktor0610 válasza pepetech (#7287) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Hobbit 8? :D

Samsung Galaxy A54

(#7290) Jaded válasza k-adi (#7284) üzenetére


Jaded
senior tag

Nem egy profi fényképezőgép egyik sem, ez tény. A Lumia tényleg fakó képeket csinál, ezzel szerintem nincs ilyen gond. A Messenger az iPadet is megfekteti, szóval szerintem teljesen mindegy melyik platform.
Nekem is ment a P9 3 napot 5-7óra kijelzőidővel, perzse ez akkor van meg ha mondjuk napi egy órát nyomogatod utána pl egy napot kevésbé. Nekem ez hétvégente jött össze, akkor inkább család, de pl hétköznap meló közben vagy este lefekvés előtti nyomkodás, jobban meríti. Persze mióta tablet van, van ott 4nap is😃

Renault Megane IV Limited

(#7291) ruarua


ruarua
tag

Tudtok olyan helyet ahol nem arany áron van a gyári tok? Médiában nézzem tegnap, 17e :Y

iPhone 13 128gb; Xiaomi Mi 10T PRO; iPad Pro 11 64gb; Lenovo Ideapad 710S; PlayStation 4

(#7292) laci1892 válasza ruarua (#7291) üzenetére


laci1892
senior tag

Emag? Nem néztem meg ugyan hogy akciós e még... De én ott kerek 10.000 pénzért vettem fekete színűt. Ingyéé házhoz szállítással

(#7293) k-adi válasza Jaded (#7290) üzenetére


k-adi
nagyúr

A gyorstöltő gondolom nem jön a dobozban. Érdemes megvenni vagy a gyári sima is feltölti 2-3 óra alatt max.ra?

(#7294) laci1892 válasza laci1892 (#7292) üzenetére


laci1892
senior tag

Igen még mindig annyi. De csak fekete van

(#7295) Gabbbb válasza k-adi (#7293) üzenetére


Gabbbb
senior tag

Én gyorstöltőt kaptam hozzá.

(#7296) laci1892 válasza k-adi (#7293) üzenetére


laci1892
senior tag

Ha mostanában veszel vagy vettél p9-et már gyorstöltő van benne alapból

[ Szerkesztve ]

(#7297) Djuree


Djuree
félisten

már megint visszarakta az első sim csengőhangját alapbeállításra a teló. :W ez miért lehet? már harmadjára csinálja. :o

de ahogy nézem el is tűnik a csengőhang a telóról. ez mi a f@sz? :W két hétig jó volt, most meg már a telón sincs rajta a fájl....

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#7298) weinmaker


weinmaker
őstag

Srácok miért nem látja windows a telót? Eddig minden telefonom simán látta, most meg rádugom a gépre és semmi csak tölti :(
Még egy hiba, hogyha rá van dugva a kábel, akkor nem ismeri fel az ujjlenyomatot, ha lehúzom akkor meg egyből. Nem kerek itt valami :(

[ Szerkesztve ]

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

(#7299) k-adi válasza laci1892 (#7296) üzenetére


k-adi
nagyúr

Tényleg? Na ez jó dolog. :K

(#7300) Gabbbb válasza weinmaker (#7298) üzenetére


Gabbbb
senior tag

http://imgur.com/a/8yMMR

Itt rányomtál a "fájlok"-ra?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.