Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6201) Djuree


Djuree
félisten

dual active vagy dual stand by a teló? mert egyik helyen ezt írják másik helyen azt. :U

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6202) JNSK válasza Djuree (#6201) üzenetére


JNSK
aktív tag

Dual akativ... ha beszelek az egyik kartyan, a masikon siman tudnak hivni.. internet is megy..

(#6203) mauimagic válasza Shyciii (#6199) üzenetére


mauimagic
aktív tag

Mondjuk én sem elsősorban telefonhoz használom a külső DAC-ot, hanem laptophoz, ott meg már nem oszt nem szoroz a méret

(#6204) sohi83


sohi83
tag

Szűk egy hét együttlét után egy rövid élménybeszámoló:
WP-ről váltottam, eléggé féltem a platformváltás miatt. Első nap kevés kellett, hogy megüssön a guta az android miatt (se kontaktokat szinkronizálni nem tudtam, sem e-mail szinkronizáció), de hála Istennek végül mindent sikerült megoldani. Az Android továbbra is fura, de ez még valószínűleg az újdonság szele.
A telefon viszont parádés, eddig (szinte) csak pozitív, amit írni tudok róla. Az akksija az előzőnél jobb, ami nekem nagyon fontos szempont, a kamera is kifejezetten jó, hangminőség, jelerősség, wifi, mind-mind szuper.
Ami megoldásra vár, idegesít: spotifyt használok, és nagyon sok alkalmazás, ha zenehallgatás alatt megnyitom, leállítja a zenelejátszót - ezt lehet valahogy állítani (alkalmazások némítva, tehát az nem lehet gond)? Zenehallgatás alatt, ha értesítés érkezik, megszakad a lejátszás egy pillanatra - ez is elég idegesítő.
Továbbá a gyári füles kábelhossza nekem egyszerűen túl rövid, de ez nem a telefon hibája, szimplán nem értem a spórolást azon a további 10-20 centin...
Összességében tökéletesen elégedett vagyok eddig, ezek a kis bosszantó hibák élhetőek, illetve remélem ki is küszöbölhetőek valahogyan. :)

(#6205) Djuree válasza sohi83 (#6204) üzenetére


Djuree
félisten

én pont a céges wp-s telóm akarom leváltani, valami rettenet ez a wp, visszasírom a régi droidos telóim mennyire könnyen kezelhetők és érhetőek voltak, sokkal bővebb lehetőségek vannak benne, sokkal jobban változtatható minden, ez a wp lényegében semmit nem enged csak amiket olyan mint az ios az 5S-emen.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6206) jegenye77 válasza sohi83 (#6204) üzenetére


jegenye77
addikt

Gyári fülest azt csukott szemmel messzire!
Helyette olcsón ezek közül tudsz választani :
[link]
Vagy egy minőségibb fülest érdemes beszerezni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#6207) sohi83 válasza Djuree (#6205) üzenetére


sohi83
tag

Én nagyon szerettem/szeretem a WP-t, második telefonnak megmaradt az is. De sajnos ahhoz már kütyüt nem nagyon tudtam venni, így barátkozni kell azzal, ami van. :)

(#6208) daninet válasza Shyciii (#6199) üzenetére


daninet
veterán

Nem tudom mennyi tesztet olvasol, biztosan olvasol, pont arról volt szó az utóbbi időben, hogy pl a szuperjónak titulált Pono player és az általános flagship modellek között gyakorlatilag alig van minőségbeli különbség. Nekem botfülem van, a közép-felső kategóriás cuccokat már kiválónak érzem, de ezt vájtfülüek mondták.
A legtöbb mobil DAC amit hozzágumizhatsz a telefonodhoz pedig csak arra jó, hogy nehezen meghajtható fejhallgatókat is használhass.

Ami nagyon fontos és milliószor milliószor leírt klisé, hogy a zene bitrátája egy szint felett egyáltalán nem befolyásolja a hallható hangok mennyiségét és minőségét. Ezek teljesen a masterelésen múlnak amikhez szándékosan flat-re masterelt audiofül zenéket kell keresni, mert ugye a zenék nagyrésze agyon van kompresszorozva.

Keríts egy jó minőségű fejhallgató erősítőt és egy aktuális flagship telefont és ugyanazzal a fülessel hallgasd ugyanazt a zenét a kettőn. Gyakorlatilag alig van különbség, és azért a minimális hajszálnyi különbségért sem érdemes beáldozni minden más funkciót, pláne, hogy tudjuk a telefonról milyen környezetben hallgatják a zenét az emberek.

A 16 és 24bites jól masterelt zene között pedig bizonyítottan nincs hallható különbség. Tucatnyiütucatnyi zenebuzi fórumon, cikkben írtak erről.
Kicsit rendbe kell tenni mire is kell igazából a mobil, mit is hallgatok egyáltalán milyen környezetben és mivel, mennyi a lényegi eltérés, és rögtön nem is olyan fontos az a szuperjó DAC.

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#6209) gti16v válasza Shyciii (#6197) üzenetére


gti16v
őstag

értem én mit mondasz,meg tudom is miről beszélsz :-)
de a kérdés nem ez volt, igaz nem is ebbe a topicba tartozik közvetlen,de még is...

szóval a P9 plusban ,van olyan jó a hangrendszer mint a P9 litében(nem fülessel első sorban ,hanem a hangszórójával kérdeztem de ez-is az is érdekel)
vagy olyan középszerű mint a Sima P9 ben?
amúgy a hivatalos,honlap egyedül a P9 ben nem emel kis semmit az audio képességben a a P9 családban.

(amúgy a P9 lite már-már helyettesít egy alsó középszintű bt hangszórót a hangminőséggel)

[ Szerkesztve ]

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg

(#6210) icecave válasza gti16v (#6209) üzenetére


icecave
nagyúr

Nekem plus van és az való igaz, hogy elfordítva youtube, vagy bármi más videó nagyon jól szól, mert olyankor nem csak az alsó hangszóróból jön hang,hanem a felsőből is (ami ugye a füledbe nyomja a hangot telefonáláskor).

Viszont a fülhallgatóra kijövő hang halkabb, mint a sima P9-en, azaz hangosabbra kellett vennem, hogy ugyanolyan hangerőn hallgathassam a zenét, mikor váltottam (füles ugyanaz).

[ Szerkesztve ]

(#6211) Balzak83 válasza daninet (#6208) üzenetére


Balzak83
senior tag

Érdekes dolgokat irsz, nem értek hozzá, de igy egy kicsit képbe hoztál. Viszont abban teljesen igazad van, hogy többnyire nem otthon hallgatunk zenét fülesről, inkább áll az, hogy utazás közben, vonaton buszon villamoson hallgatunk zenét, unaloműzőnek. Adja is magát, mert telefon kéznél van, egy füles meg bármelyik zsebbe behajítható. Azt, hogy mi hány bites, milyen bitrátával jön, egy bizonyos környezeti zajszint felett biztos hogy nem számít.

(#6212) Balzak83


Balzak83
senior tag

Nagyon off, de ezt a rejtett kamerás felvételt érdemes megnézni, nem túl gyakran jönnek ki ilyesmik: link

(#6213) Shyciii válasza daninet (#6208) üzenetére


Shyciii
veterán

Csak nagyon röviden válaszolok, mert OFF téma, de olyan olyanokat írsz, hogy audiofil körökben csak lesnének, hogy minek...

"a szuperjónak titulált Pono player és az általános flagship modellek között gyakorlatilag alig van minőségbeli különbség."

Megnéztem ezt a szuperjónak titulált eszközt, amiről még nem hallottam. Nah a szuperjó eszköz alig több mint 300USD. Már itt éreztem hogy valami nem stimmel a mondandóddal. Elolvasva az első tesztet rögtön írják, hogy nem olyan jó, mint az akkori Sony terméke. Hö. Ha egy Sonyval hasonlították össze, akkor pláne semmi köze nincsen a jóhoz, pláne nem a szuperjóhoz.

Aztán bizonyított tényeket említesz, erre fórumokat mondasz példának. A fórumokat hagyjuk mint bizonyított tényeket, mert semmi köze hozzá. Aztán jössz azzal, hogy bizonyos bitráta felett nincs plusz részletesség, hangminőség. Ugye tudod, hogy most a fizikának mondtál ellent, jah és ledegradáltad a bakelitet, hisz analóg elv miatt részletesebb tud lenni egy 32 bites flacnél is, ami szerinted semmi pluszt nem ad? Ugye tudod, hogy olyan nagy neveknek mondasz ellent, mint pl Hiroshi Nakano, vagy Martin Logan alapítója (és sorolhatnám a szakmák nagy neveit is), akik pont nem azt mondják mint a te és a google-s fórumozóid, hogy mindez felesleges, és hülyeség, sőt gondolom szerinted egy baromság a DSD technológia is, közben olyan nevek dolgoznak vele, használják, hogy a guglizhatnál hetekig.

A non plusz ultra pedig ez amit írtál: "A 16 és 24bites jól masterelt zene között pedig bizonyítottan nincs hallható különbség."

Mindenre bizonyítottat írsz (ezen külön jót szórakoztam), de egy kanyi normális linket nem írtál, mint hatalmas bizonyíték, pedig nagyon kíváncsi lettem volna hogy az internet mély gödréből mekkora baromságot húzol elő. Szerintem hagyd abba a guglizást, mert ahhóz hogy a keresővel rákeresel bármire, az nem csak tudást ad neked, hanem borzalmas fél- vagy hamis információkat. Mindent ki lehet tenni a netre, mert senki nem ellenőrzi vissza, lásd fake kamu hírldalakat.

Részemről ennyit erről, mert ordas hülyeségekre, guglizott tudásokra több szót nem vesztegetek.

(#6214) daninet válasza Shyciii (#6213) üzenetére


daninet
veterán

Na akkor forrasok, mert anelkul nem hiszed el.

Brad Meyer es David Moran - Audio Engineering Society 2007 tanulmany, vakteszten kb 49.82% azaz 50/50% volt a megitelesi arany 16 es 24 bit kozott link szerintem ha valakinek nekik lehet hinni

reszletes elmelkesdes a temaban link

egy audiophile oldal cikkje a temaban [link]

A jel egy dolog. Nem mondtam, hogy fizikailag kevesebb az anyag. Van nekem is 24bites zenem tudom, hogy nagyobb meret, tobb anyag, van egy dragabb hifi is a szobamban, de soha egyetlen sacd vagy nagy bitratas zene nem volt szamomra sem meggyozo. Tobb mint 10-15 eve az audiofil szegmensben is elfogadott hogy semmi szukseg a nagy bitrata hajszolasara.

Illetve azt is irtam teszteld. Ulj le es probald ki. Ugyanaz a hangfajl, flagship telefon, fejhallgato erosito valami mas forrassal. Csinald felvaltva. En probaltam, nem volt kulonbseg, es egy majd' 200k fejhallgato volt a fejemen. Nem a semmibol mondom ezeket tenyleg. Kicsit probalgasd.
Nem lesz annyi kulonbseg amiert megeri minden masban kompromisszumot kotni mobil eszkoz teren

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#6215) the_pimp


the_pimp
senior tag

Srácok, azt hol tudom kikapcsolni, hogy ha vezetek, akkor a Google ne értesítsen ha az utamon valami történik?
Mindig kapok infót a forgalomról, de nincs rá szükségem. És egy csomószor hülyeség.

(#6216) mauimagic válasza daninet (#6214) üzenetére


mauimagic
aktív tag

Az általad linkelt cikkek/vaktesztek egyértelműen a gyíkember illuminálus által kreált hamisítványok! Tele vannak számokkal, mértékegységekkel és beskálázott (!!!) grafikonokkal, pedig mindenki tudja, hogy egy igazi tesztben ilyenek nem megengedettek! ;)

(#6217) mauimagic válasza the_pimp (#6215) üzenetére


mauimagic
aktív tag

google mapsban: settings-->notifications--->traffic és kikapcsolod ami nem kell

(#6218) daninet válasza mauimagic (#6216) üzenetére


daninet
veterán

Ez a tema totalisan szubjektiv mert mindenki mast hall. A placebo hatas is mukodik a dolognal. Szoval nehez kiszurni. Nyilvan lehet 100 tanulmanyt hozni ellene/mellette de vannak dolgok amiken kar rugozni mert az emberi test a fizikai akadaly. Jelen esetben a ful.

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#6219) MK VII


MK VII
veterán

Sok a bla-bla-bla...
Srácok ez most komoly? Azon vitáztok, hogy kinek profibb a hallása és ki mit hall ki? Meg ,mi a különbség zsíroskenyér és zsíroskenyér közt?
Az egyiknél felejtős a telefonos zenehallgatás, megjegyzem számomra érthetetlen módon, a másik meg győzködi, hogy jó az...

Mi lenne, ha csak simán hallgatnátok a zenéiteket anélkül, hogy ócsárolnátok a telefonokat zenei téren, vagy dícshímnuszokat zengenétek a nyóc'milliós DAC-okról. Kell ez?
Dugd be az alljzatba a fülest, húzd a fejedre a sapkát aztán robogj a négyeshatoson'... Kell ennél több egy utazásnál? De most komolyan...
Aki meg azzal jön, hogy az otthoni másfélmillás hangrendszerét egy trelefonnal akarja meghajtani és nem jó a hangminőség, annál meg komoly gondok vannak..

Értem én mindkét oldalt, de nah.. :)
:R

[ Szerkesztve ]

(#6220) mauimagic válasza daninet (#6218) üzenetére


mauimagic
aktív tag

pont a placebóhatás miatt jó a double blind teszt, nem is vagyon forszírozzák a neves gyártók valamiért...

(#6221) Shyciii válasza daninet (#6214) üzenetére


Shyciii
veterán

1. Azt állítottad, hogy bizonyítottan nincs különbség bizonyos bitráta felett (16 és 24-ről volt szó). Erre bevágsz egy linket, ahol a fele hallotta a különbséget. Most akkor hol a mindent elsöprő bizonyíték?

2. Ha már fülesekről volt szó, ebben a tesztben hirtelen két fejhallgatót vettem ki azonnal: Sennheiser HD800. Az újságok odavannak érte, a hifisták kerülik. AKG SR325-öt meg csak egy igen szűk réteg szereti, mert bár részletező, de a hang karakterisztikája nfm tetszetős. Szal vitatható, hogy ezek a megfelelőek, de a legnagyobb baki, hogy komolyzene tesztet dinamikus fejhallgatókat használnak? Ez vicc? Ha igazán hozzáértők lettek volna, akkor elektrosztatikus fülest használtak volna erre a célra.

3. A célcsoportról csak annyit tudni, hogy mi a munkájuk és hány %-a honnan lett behívva. Utcáról levő embert hagyjuk. Zenész, hangmérnök. Ők kik voltak? Mert azt nem tudni, hogy Mari néni boltjában kever, vagy pl B.B. King hangmérnöke volt. Semmit nem tudunk a kvalitsukról.

4. Elmondásod szerint botfülü vagy, tehát kvázi "vakon" jelented ki, hogy nincs hallgató különbség, más, aki kifejezetten így fejleszti a cuccait, az meg nyilván hülye, hisz ő nem egy cikket olvas, hanem "csak" zenét hallgat. Köztük én is, hisz pont ezért hallgattam végig 8 fejhallgatót, mert olyat akartam, amivel hallható a 24 bites flac-ek részletezőképessége is, és most kapaszkodj, a DSD 1 bites hanganyaga is. Az is milyen xar, hisz csak 1 bit...apropó. szakma egyik fele a DSD-re esküszik, másikfele a PCM-re. Tehát akkor egyik fele ugye tök hozzánemértő ugye? :D

(#6222) moleculez válasza MK VII (#6219) üzenetére


moleculez
veterán

Nemérted, ez hitvita volt! Amúgy vannak témák amik, ha előkerülnek, egy komment alatt ilyen vitát vált ki. Ilyen a DAC is, meg a fotós topicban vannak még ilyenek.

Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!

(#6223) Djuree


Djuree
félisten

na most hozta a futár az enyémet is! :C még nagyon hideg nem kapcsolom be hagy melegedjen.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6224) Thunder86


Thunder86
tag

Sziasztok!

Furcsa jelenségnek voltam ma részese... Reggel telefon 100%-on.. Alap napi dolgok használata böngészés stb.. Majd most konstatálom, hogy az akksi 64%-on van. Furcsálltam, hogy ez hogy lehet hiszen nem is gyilkoltam semmivel és a mindennapi böngészés stb ennyire nem eszi.. Megnéztem, hogy mik a fő fogyasztók és az első helyen a "Médiaszerver" nevű alkalmazás található ami 1 óra 10 percnyi CPU időt produkált és 400 mAh-t nyalt le... Videót nem néztem rajta, zenét nem hallgattam..

Ilyet még soha nem tapasztaltam. Valaki látott már hasonló esetet a médiaszerverrel?

Nyomok egy rebootot.. aztán meglátjuk.

Köszi!

[ Szerkesztve ]

No Sacrifice, No Victory!

(#6225) Djuree


Djuree
félisten

a 3 év gyári garanciát hogy kapom? be kell vhova regisztrálni a telót?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6226) daninet válasza Djuree (#6223) üzenetére


daninet
veterán

mikrozd meg ;]

#25 olvass bele az elso hsz-ba ;)

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#6227) Trevize1987 válasza Djuree (#6225) üzenetére


Trevize1987
aktív tag

HiCare a telefonon. Huawei azonosítódat regeled egy kattintással.

(#6228) MK VII válasza daninet (#6226) üzenetére


MK VII
veterán

:C

(#6229) Djuree válasza daninet (#6226) üzenetére


Djuree
félisten

sütöttem én már alsó-felső 120 fokon vidikarit...és rendbejött. :DDD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6230) mauimagic válasza Shyciii (#6221) üzenetére


mauimagic
aktív tag

"1. Azt állítottad, hogy bizonyítottan nincs különbség bizonyos bitráta felett (16 és 24-ről volt szó). Erre bevágsz egy linket, ahol a fele hallotta a különbséget..."

Engem sikerült meggyőznöd, de hogy miről, azt nem árulom el :)

(#6231) ORCA58 válasza Thunder86 (#6224) üzenetére


ORCA58
addikt

Csak tipp!
Ha jól emlékszem valamelyik Xiaomi telefon produkált hasonló hibát, ha a telefonon volt mkv videó fájl. A megoldás az volt, vagy leszedni, vagy a könyvtárába betenni a ".nomedia" fájlt.
Az is lehet, hogy már keverem valamivel?

Mostanában nem vagyok biztos magamban. Vagy mégsem?

[ Szerkesztve ]

(#6232) Thunder86 válasza ORCA58 (#6231) üzenetére


Thunder86
tag

Lehetséges, de nálam semmilyen .mkv vagy bármi más média fájl nem került be... Azóta olyat is láttam, hogy Chrome-al lehet összefüggésben.. vagy csak simán beragadt a process.. még 1x nem volt ilyen... Csak gondoltam hátha esetleg másnak is volt már ez a jelenség.

No Sacrifice, No Victory!

(#6233) PLacc


PLacc
senior tag

Sziasztok,

Arra rájött valaki hogy lehet az üzenetjelző hangok (pl sms) hangerejét külön szabályozni?
Köszi!

(#6234) MK VII válasza PLacc (#6233) üzenetére


MK VII
veterán

Szia.
Arra még várnod kell a 7-es droidig...

(#6235) the_pimp válasza mauimagic (#6217) üzenetére


the_pimp
senior tag

Már mindenhol kerestem, köszi!!

(#6236) se4ever2


se4ever2
aktív tag

Sziasztok!
Valahogy meg lehet oldani hogy az értesítések a statusbaron ne színesek hanem monokromok legyenek?
Esetleg majd az ujabb szoftververziókban nem fog ez valtozni? Eleg rondák ezek a színes ikonok...

Előre is köszi!

(#6237) b3Ro válasza se4ever2 (#6236) üzenetére


b3Ro
senior tag

Szia. Az új verzióban nincsenek ikonok, csak egy szám, es ha lehuzod akkor látod h mi micsoda. Számomra letisztultabb sokkal ez az új megoldás.

(#6238) Djuree


Djuree
félisten

adott ez a tok ebayon. [link]
1. ez vajon tényleg eredeti huawei?
2. ezen most van egy külön kijelző? (mert az 5. képen úgy látszik)
3. hogy kapcsolódik a telóhoz a kis kijelző?
nekem ez furcsa h csak ennyibe kerül...vagy én nem értelmezem jól a dolgot.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6239) se4ever2 válasza b3Ro (#6237) üzenetére


se4ever2
aktív tag

Esetleg egy kepernyőképet tudnál mutatni róla?

(#6240) icecave válasza Djuree (#6238) üzenetére


icecave
nagyúr

Nincs rajta kijelző, csak a promó képen olyan. Az, hogy nem eredeti, onnan tudom, hogy nekem van (mármint eredeti, Edigitalban vettem), és teljesen más az anyag texturája rajta (nem ilyen a mintázata).

(#6241) Djuree válasza icecave (#6240) üzenetére


Djuree
félisten

ahha én is így gondoltam. :K :R

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#6242) b3Ro válasza se4ever2 (#6239) üzenetére


b3Ro
senior tag

Nincs most semmi uzenetem, de lathatod, h milyen. A "3" bal felso sarokban ne zavarjon be, az a szolgaltatom.

Kep1

Kep2

(#6243) se4ever2 válasza b3Ro (#6242) üzenetére


se4ever2
aktív tag

Köszi! :)

(#6244) MK VII válasza b3Ro (#6242) üzenetére


MK VII
veterán

Használd a PH beépített képfeltöltőjét. A változtatások óta elég barátságos. ;)

(#6245) icecave válasza b3Ro (#6242) üzenetére


icecave
nagyúr

Mondjuk ez nem túl jó, én szeretem tudni, milyen progi küldte anélkül, hogy lehúznám az értesítési sávot, az ikonokból látszik most. Tudom, főképernyőn is látszik. Vajon megoldották, hogy 1-1 értesítést főképernyőn is törölni lehessen, vagy csak az az opció van, mint eddig, hogy jobbra húzom rajta az ujjam és belép a progiramba, ami küldte?

Más: 2017 első negyedév, EMUI 5.0. Akkor még annyira nem remegek, soká lesz az még, mire csippan az OTA értesítés.

[ Szerkesztve ]

(#6246) MK VII válasza icecave (#6245) üzenetére


MK VII
veterán

Ehhez mondjuk csatlakoznék... Sokkal jobb, hogy az ikonból látom, hogy milyen értesítés jött... Aztán, ha nem fontos, nem kell huzogatnom az értesítési sávot.

(#6247) b3Ro válasza icecave (#6245) üzenetére


b3Ro
senior tag

Zart képernyőn az értesítések jobbak lettek. Mostmár lehet törölni elhuzassal. Előző verzioban ha zenet hallgattam, akkor nem mutatott semmit, most igen. Szoval ilyen teren elorelepes.
Az igaz, h ez a szamos megoldas nem a legjobb, de en hamar megbaratkoztam vele. Van olyan plusz opcio is, h lehet a not.barrol is valaszolni uzenetekre. Bar ez ha jol elekszem az uj droid egyik újítása.

(#6248) icecave válasza b3Ro (#6247) üzenetére


icecave
nagyúr

"Zart képernyőn az értesítések jobbak lettek. Mostmár lehet törölni elhuzassal."

(#6249) pp88 válasza MK VII (#6138) üzenetére


pp88
tag

Szia! Esetleg nem rendeltél kettőt belőle? Nekem is kellenne egy ilyen tok.

(#6250) Djuree


Djuree
félisten

Ébresztö hangot h lehet állitani?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.