- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonic*
aktív tag
válasz
CptAdamica #28999 üzenetére
Nem akadozik?
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok! Megéri meg M7-et venni?
-
Geri89
aktív tag
válasz
sztomi89 #28996 üzenetére
SZERINTEM jobban jársz, ha a vodánál "nem vallod be", hanem valahol megcsináltatod az érintőt.. az 500-nál egyben van az érintő az lcd-vel, 20-25 közt van az alkatrész, munkadíjjal sztem 30 körül vagy meg. Amennyire tudom, ha a vodánál bevallod, és ők csináltatják meg, akkor kb. 2x ennyivel lehet számolni.
Az a baj, hogy ott soha nem fogod tudni bebizonyítani,hogy nem te verted oda valamihez, vagy dobtad le..
-
sztomi89
tag
válasz
Majkee84 #28951 üzenetére
Nekem is előjött közel 1 év hibamentes használat után, így a meghibásodott fülhallgatóval együtt beadtam itt a debreceni vodafoneban.
Kaptam cserébe egy HTC Desire 500-at az első hazafele vezető úton (buszon utaztam, nem verte oda semminek) berepedt a kijelzője, ebben az esetben mi a teendő?
-
Steve1207
veterán
válasz
Juliuska #28993 üzenetére
Fő a biztonság, esett már meg, hogy lenyomtam az egészet és visszaaludtam. Ezen kívül még 3 ébresztő van nagyobb időközzel egy butafónon, 5 perces szundikkal, ahogy vázoltad is, és van asztali órám is. Ritkán alszok rendesen, de akkor nagyon mélyen. (anno pár éve volt, hogy a szekrény tetejére raktam az órát, hogy tuti felébredjek reggel, amíg felmászok érte, erre 11-kor arra keltem, hogy ott pihen mellettem az is... ez egy szimpla reggel volt
)
-
Juliuska
senior tag
válasz
Steve1207 #28990 üzenetére
karramba... 6 ébresztő..???
Az nem semmi...!
Pusztán kíváncsiságból kérdem: miért nem elég egy aminek a beállításai között az oldalsó gombokat felprogramozod szundinak, a (szundi) idejét pedig tetszés szerint 5 perces időközökkel állíthatod, így növelve az esélyét annak, h még véletlenül se az "elvetés"re tapadj ébresztéskor. -
Flyme
senior tag
Sziasztok,
fekete színben, gyári garival kapható még valahol a készülék? Expansysnál csak ezüstben láttam, Partneronál meg már csak bolti garis van. -
Steve1207
veterán
Az akksis üzemidő nézőknek, ma nem reggel, hanem már este lehúztam éjfélkor a töltőről a telót. Adatkapcsolat meg a vackok maradtak bekapcsolva. Reggel 99%-on állt, pedig 6 ébresztőm van beállítva, az is nyomatta rendesen.
-
Juliuska
senior tag
Mano66 #28969 én ezt úgy védtem ki, h PC-n a G fiókban létrehoztam különböző céges csoportokat (vállalatnév szerint), majd az adott cég képviselőjének névjegyét (elérhetőségeit, fényképét+hozzáfűzött egyéb infóit) hozzáadtam az adott cégcsoporthoz és így már hiába van 4-5 azonos nevű, simán ki lehet választani közülük azt, akivel fel akarom venni a kapcsolatot. Ha összeszinkronizálod a telódat a G fiókoddal, akkor a Telefonkönyv/Csoportok alatt meg is leled a PC-n létrehozott céges csoportjaidat. Ha ezek után leszűröd névre, ahogy azt korábban említettem, szépen elkülönülten fognak majd látszani az azonos nevűek.
Steve1207 #28986 ez egy jó hír, hajrá hTc
-
saintex72
aktív tag
válasz
szegto #28978 üzenetére
Nem nálad van baj! Kb két hete nem megy a miracast nálam sem, egy készülékkel sem. Szerintem volt egy frissítés a tv-n. Dlna megy. A youtube néha csak úgy indul el, ha előbb a tv youtube alkalmazást megnyitod. A HBO go-ba be sem tudok lépni a tv-én. Elég bosszantó amit az lg néha kiad frissítés címen.
Ezért beszereztem egy chromecast-et, hétfőn kapom meg, remélem az stabilabb lesz. -
Steve1207
veterán
-
Redplee
senior tag
abban kérném segítségeteket, hogy ha gariztatom a telót, szeretném az adatokat lementeni.
minden adatot, teljes biztonsági mentést (telefonkönyv, üzenetek, képek beállítások stb)
ezt hogyan tudnám elkövetni? úgy, hogy egy tök üres telót akarok elküldeni, hogy semmilyen adatomat ne tudjanak kivenni belőle, és ha visszakapnám, gyorsan visszarakni mindent. megoldható valahogy?
-
Majkee84
aktív tag
Erre valaki esetleg?
Gond lenne, ha egyből a telemaxhoz vinném? A lakóhelyem és Budapest Kb 5-600 km oda-vissza, elég költséges gariztatás lenne. -
szegto
senior tag
Üdv.
Esetleg találkozott ilyennel valaki....Próbálnám csatlakoztatni a telót Media kimeneten a beállításoknál az LG LA690-es Smart TVhez, de folyamatosan azt irj hogy nem lehet csatlakoznia következőhöz: "TV neve"
A TVt látja a teló és a Youtube-ot is sikerült már egyszer kirakni a TV-re, viszont a teló képernyőjét még nemnagyon.
Valaki tud erre valami megoldást vagy állítási lehetőséget? -
Redplee
senior tag
8-10 évre visszamenőleg kell alkatrészeket gyártaniuk
ezt anno egy HP-s szervizestől tudtam meg amikor elromlott a laptopom
úgyhogy, szerintem ne erre játssz
))
hát remélem hivatalos helyre küldik, de még nem is válaszoltak az emailemre, hogy mi a teendő... pedig már lassan 24 órája küldtem
-
toeki
senior tag
nekem már féléve lilásodik. mégis arra gondoltam, hogy megvárom a 2 év végét és előtte adom le kameracserére (most 14 hónapos) hátha addigra valami nagyobb megapixelű, új fejlesztésű kamera lesz csak raktáron
-
Redplee
senior tag
speedshopnál valaki gariztatott már valamit? 1 év 2 hónapja boldog tulaja vagyok az m7 nek, erre ma este óta lilás a készített fotó.. erről már olvastam itt bővebben. mennyi ideig fog tartani a javítás, van tapasztalat?
-
MaddeNNNN
addikt
Ma kezdtem az új nyári munkahelyemen, ebédidőben hívtak, aztán leraktam a telefont az asztalra. Bejön a főnök, megáll mellettem, nézegeti, kérdezi, hogy meg vagyok-e elégedve vele. Én nagy büszkén mondom hogy teljesen, erre zsebből előveszi az M8-at, na mondom jól van, legalább mindkettőnknek jó az ízlése
-
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28966 üzenetére
"Nem hivatalos és elveszik a formalitás."Na ez ami nem érdekel csak jó legyen és hr után gyorsan használható formában legyenek a névjegyek.
Rátapintottál a lényegre csak a kedvenceket menti nagy felbontásban.Közel 500 név kezelhetetlen lenne kedvencként.Igy marad a kép ujra betöltése minden névnél.Juliuska:Ha csak név lenne megadva jó is lenne.De én a cégeket (név,beosztás,cégnév,helység),hogy tudjam mikor kit hivok.Van olyan név (Pl
ovács Zoltán 5-ször)ami többször is szerepel és nem szeretném mindegyiket felhivni,hogy eltaláljam azt akit keresek.
-
-
Redplee
senior tag
még egy sw jellegű kérdésem is lenne. 2 hétig csak hotel wifit tudok használni, ami ugyebár nyilvános. érdemes valamilyen védelemmel ellátni a telót, hogy elkerülhessek adatlopást esetleg? eddig CM security volt fennt de letöröltem mert szerintem semmi érdemlegeset nem csinált.
-
Steve1207
veterán
válasz
Mano66 #28965 üzenetére
De az nem hivatalos és elveszik a formalitás.
A kontakt képek is jók, nekem a kedvenceknél csak nagyfelbontású képek vannak. Valami kavar egyébként lett, mert a legtöbbhöz volt képem és még KitKat előtt a szimpláknál is hq kép volt. Azóta csak kedvenceknél rakta be és áthelyezésre marad a pixeles.
Amúgy, majd a lollipop ezen is segít (azért szégyen, hogy ICS óta alig változott a google képkezelése e téren és az nem most volt ugye)... -
Mano66
senior tag
válasz
Steve1207 #28964 üzenetére
"A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél..."
Ezt a legegyszerübben úgy lehet megoldani,hogy mindent csak a "vezetéknév"-hez irsz.Soha többet nincs kavarodás.Minden hr-nél ugyan az a sorrend fogad.A hivófél képek lenne ilyen egyszerű.Az aki kitalálta,hogy nem lehet rendes méretben menteni a gmail fiokban.
Minden nap beiktatnák nála egy hr-t 500 neves lista vissza állitással.
-
Steve1207
veterán
válasz
Stunts666 #28963 üzenetére
A gmail fiókomban megcsináltam pc-n. Egy ilyen nagyobb volumenű dolog után, azt az 1-2 új embert egyből helyesen viszed fel, vagy egyszerű javítani a kisbetű, nagybetű, országhívó 06 és +36 dolgokat, hogy egységes legyen az egész telefonkönyv.
A legnagyobb szenvedés a keresztnév és vezetéknév helyes rublikás átirkálása volt mindenkinél...SIM-en van pár létszükséges, de azokat is rejtem, telefonon nem tárolok névjegyeket, így marad az account. Listázásnál csak a g acc-ok vannak beállítva.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28959 üzenetére
Jó ég, így már világos sokak részéről
(#28960) Stunts666: na az az, amit kerülök, hogy csatolgassa. Két körre van bontva, sima saját account és melós. Igaz arra rászántam 2-3 napot, hogy minden user tökéletesen legyen kitöltve a fontos adatokkal, elérhetőségekkel, címekkel, képekkel stb, ha szükség van rá.
-
Steve1207
veterán
válasz
Stunts666 #28955 üzenetére
2 órába mi telik amúgy? Sose értettem, hogy mit lehet álligatni annyi mindent, csak kíváncsi vagyok
FR - 3 perc, Droid/Sense/gyári progi beállítások megszokottra - 5 perc, gyári baromságok letiltása - 3 perc, Google sync - 2 perc, appok kiválogatása play-en és telepítése (kb 25 app) - 10 perc, Account beállítások a progiknak és a settingst mindenhol átrohanni - 5 perc, (esetleg tárhelyre fontos cuccokat visszamásolni, ha gyalu volt teljesen - vehetünk még 10 percet)
Itt ennyiből évek óta megvan és elérek mindent, ami csak kell. Ezért fura látni, hogy mindenki hogy fél az FR-től, pedig nem tart semeddig ahhoz képest. -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nekem is előjött a kamera lilulás.
Egyelőre nem zavar, mert este nem szoktam fényképezni nap közben meg normális képet csinál.
A garancia az ujgsm.hu -hoz szól.
A kérdésem az lenne, hogy ha gariztatnám vihetem-e a nyíregyházi telemaxhoz (hozzám ez van a legközelebb)? -
Juliuska
senior tag
porkiy: na, örülök, h megoldódott
Igazából azért javasoltam az EPS-t még a Fact.Reset előtt, mert arról azt olvastam, h kilő minden háttérfolyamatot (azt is, ami benn ragadt). Kiskopikanak is ezt javaslom első körben. Persze vitathatatlan a gyári visszaállítás eredményessége is, de ameddig vannak pofonegyszerű megoldások, addig...
Apropó Stunts666, Neked mennyi időt vett az el életedből a FR, míg visszatettél mindent...? -
Kiskopika
senior tag
válasz
CptAdamica #28942 üzenetére
Es ezeket tesztelte mar valaki?
En is gondolkozom ilyenen, de felek tole! -
porkiy
aktív tag
Nem tudom mit sikerült átállítanom, de ma reggelre írd és mondd 5 %-ot esett
Tiger, ha Redplee-nek nem kell engem lehet, h érdekelne.....
-
Redplee
senior tag
-
adodaniel
őstag
Na visszajött a szervizből és az OV4688-as modult rakták bele.
Remélem már nem lesz vele gond, mert nehéz volt az élet nélküle.
-
Redplee
senior tag
Helló!
Kapható M7 re teljesen vízálló tok? Tehát nem ilyen zacsi forma, hanem mint egy műanyag tok. Iphone 5 re van egy csomó, de One m7 re nem találokBúvárkodni kellene, víz alatt szeretnék vele felvételeket lőni és egy GoPro kamerát kicsit sokallok a célra
-
porkiy
aktív tag
válasz
Stunts666 #28938 üzenetére
Én félek a resettől annyi minden van fenn és nem akarom, h elszálljon....nem tudom hogy lehet visszarakni mentésből....
Más, hogy lehetne újra életre kelteni a felolvasást? Most ez van:
http://kepfeltoltes.hu/140702/Screenshot_2014-07-02-19-50-57_www.kepfeltoltes.hu_.png -
Kiskopika
senior tag
Az aku nalam is vacakol, nem ulyen esze-veszett. De ehszaka siman esik 15-20%-ot, es 3 ora a max kijelzo. Korabban hozta a 4 es fel gyakran beleszaladt az 5 be.
De egyenlore huzom a resetet. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #28936 üzenetére
Egyébként nem akartam felhozni, de ez előtt 1 windóz fónom volt.
Htc 8S.
Csak 2 hónapig volt meg, le is cseréltem a One-ra. Azt meg nővéremnek adtam ajándékba,
nőknek elég a windóz oprendszer.
És most hétvégén láttam neki is ugyan ott, 1 tök nagy sárga foltot....Ocsmányul néz ki.
De mondom nem hozom itt fel, biztos nem htc betegség.
De ezek szerint akkor van/volt valami gond régebben a kijelző technológiájukkal.
Meg még most is nálam. -
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #28935 üzenetére
HOX-nál örült az ember, ha csak annyi sárga folt volt
(#28937) The Nuke: simán a kijelző ragaztás és a hő miatt van. Felmelegedik és ott látni a ragacsot. Van, hogy eltűnik, de sokszor nem. Apple-nél is voltak anno ilyen gondok, nem HTC nyavaja.
-
Nuada herceg
őstag
Azt hiszem az én vánom is megérett 1 szervizre....
A kamera ugye teljesen lila képet csinál, 1 ideje már tervezem a cserét.
De pár napja észrevettem a kijelző bal oldalán középen egy (kisujj) köröm nagyságú sárga foltot.
Eléggé zavaró, főleg fehér háttérnél, akkor nagyon szembetűnő.
Érdekes, akkor erősebb, ha meleg a teló, játék után ilyesmik.
Én meg arra allergiás vagyok. Mármint a kijelzőre. Lelkileg felkészültem,
hogy 2-3 hétre megválok a telótól, szóval ha legközelebb arra járok, ahol vettem, adom is be. :/ -
MaddeNNNN
addikt
A GPE-k már kapják a 4.4.4-et
-
Juliuska
senior tag
-
Xaels
félisten
Azt hiszem, ha jön az "L" akkor ez lesz a tökéletes választás, nem kell majd azokat az ocsmány minimál navigációs gombokat nézni
-
Steve1207
veterán
válasz
makrar #28923 üzenetére
Általában a google cuccok eléggé eszik az akkut, ami nem kell célszerű letiltani teljesen (főleg Google+, GoogleNow kártyás hülyeség, Chrome (főleg, ha szinkronizálja a könyvjelzőket), ami sokat eszik). Térképnél is van pár funkció, ami felesleges és csak meríti, így ott is lehet pár dolgot kikapcsolni. Csak az aktuális pozícióhoz kéri le a helyzetet, ha térképekezek, minden más kikapcsolva. Ezek bármelyik droidos telón sokat dobnak mindig.
Nekem az üzemidőm jobb Sense6-nál, minden frissítéssel csak javulgatott. Blinkfeed is tele van minden vacakkal és normálisan merül csak.
(#28925) Juliuska: még csak most szedik hírbe az egy hetes Google IO konferencia dolgait? Elég lassúak tech2-nél
-
Juliuska
senior tag
Közérdekű hír következik: HTC-k 90 napos Android L frissítés ígéretével -> cikk
-
F_Gergely
őstag
válasz
Steve1207 #28922 üzenetére
En meg ev elejen megvettem, szinten akciosan azota ezta hasznalom kocsiban navikent. Nem mondom hogy hibatlan, de mar ketszer frissitettek a terkepet, es folyamatosan javitjak a hibakat. Bar neha magatol leall a program ilyenkor ujra el kell inditsam, de ez csak az elejen van, navi alatt sose lepett meg ki. Bar a kedvencem a Navigon de az 2,5x ennyibe kerul mint a Sygic, es navigaciot csak ugy van ertelme hasznalni mint a virusirtot - folyamatosan frissited es naprakesz.
Szoval vegyetek, nagyon jo program! -
makrar
csendes tag
Sziasztok!
Úgy látom nem mindenkinél jelentkezik a merül a telefonom a sense frissítés óta hiba!
Mióta a 6.0 sense frissítést megkaptam nekem kb.: felére esett vissza az üzemidő tartós használat mellett, alvó módban harmadára. Korábban nem volt olyan, hogy alvómódban 4 óra alatt 100%-ról 60 %-ra esett volna le az akkumulátor kapacitása. Valami iszonyatosan eszi
Ezután megnézve a használatot: Google-szolgáltatások 65%
Android rendszer 30%
Android OS 5%
A többi meg elhanyagolható. Természetesen az összes takarékos funkció bekapcsolva, alvó mód stb. Kérem azokat a fórum társakat akik angolból és androidból perfektek, segítsenek nekünk gyári romot használóknak utánanézni angol nyelvű oldalakon, hogy mit lehet tenni azért, hogy visszakapjuk az eddigi jó akku időt.
Tényleg zavaróan nagy a különbség.
Köszönöm előre is! -
Steve1207
veterán
OFF: A Sygic akciós a mai napig, akinek kell az vigye szerintem. Igaz nem használom sűrűn, de 20 euro az európa-orosz pack, szóval lehet becserkészem.
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #28919 üzenetére
Így van. A kamera és az akku miatt is több helyen és módon kárpótol.
Az ömlengést is meg lehet valahol érteni, mert inkább olyan legyen az ember hogy imádja amije van és hónapok után is megfelel, tetszik neki mert megdolgozott érte és azt kapta amire vágyott. Mert vannak olyan emberek is akik nem tudnak örülni hosszabb ideig semminek, nem is becsülik annyira stb...
-
Juliuska
senior tag
válasz
s3nsitivity #28918 üzenetére
az Élet apró örömei...ne vedd el tőle...
Szerintem, itt mi mindannyian tisztában vagyunk azzal, h ezt a gyönyörűséget NEM az akku üzemideje miatt választottuk... -
saintex72
aktív tag
Az automatikus mentés működik nálatok? Nálam hiába van bekapcsolva, magától nem csinál semmit.
-
BenHans
addikt
válasz
jozso1989 #28913 üzenetére
Én nem panaszkodom az üzemidőre, de nem is haragudnék ha 2300mAh helyett 2600mAh elfért volna mint az M8-ban... Múltkor számolgattam egy kicsit a merülési adataimból, százalékokból és az jött ki, hogy ebben e telefonban, az én legaktívabb felhasználásom mellett, (ami ugye nem mindennapos) ~2700mAh körülire jött ki az általam igényelt akkukapacitás. Ez persze 1 napra van levetítve erősen aktív használattal(heti 1-3nap) az én személyemre szabva, és ebből következik hogy normál használatban(hét többi napja) nálam éppen menne a 2 nap. De mondom, én most sem panaszkodom, mert igaz nem annyira aktív használattal de elmegy nap végéig és ált. mikor töltőre teszem még olyan 15-30% van benne használattól függően, de ennél nem merítem le jobban.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28911 üzenetére
Mert mi számítana jó teljesítménynek? Ha 0-24 óráig mehetne az Asphalt8?
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #28909 üzenetére
Én most raktam fel a töltőre 3 nap után. Ennyi erővel ez is huu de jó teljesítmény.
Azt leszámítva, hogy nagyjából a 3 napban a kijelző 1 órát ment. Igaz végig wifin volt de a használat akkor is kevés, ha rendesen használom akkor 6-7 óra alatt csutkára is lemerül.(#28910) porkiy
Már a launcher neve is blinkfeed lett. Szerintem maga a BF mint oldal ki sem lőhető simán.
-
porkiy
aktív tag
http://kepfeltoltes.hu/140701/Screenshot_2014-07-01-11-10-38_www.kepfeltoltes.hu_.png
Miért van 2x a blinkfeed, és ha kilövöm akad egyet a home gombra és visszatölti magát....
(Hogy kell rendesen képet linkelni?
)
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28901 üzenetére
Hát, nekem ennyi az igényem... 4G-n vagyok, itthon meg wifi. Dolgozom, úgyhogy, ha akarnám sem tudnám 6 órát nyomkodni. Xd Minden szinkronizálás be van kapcsolva+hotmail e-mailem is.
Nekem ennyi megfelel.
-
saintex72
aktív tag
válasz
porkiy #28905 üzenetére
Nézd meg a gyári progival is a Google +-t mert a gsam néha nekem is a legnagyobb fogyasztónak mutatja a gyári meg normálisan. Amúgy azt tudod törölni nem?
Az utóbbi pár nap nekem is erről szólt. Rohadtul merül. Most csak gsmre tettem, úgysem használom a mobilnetet annyira, max visszakapcsolom, és mintha jobban bírná. A snapdragon batteryt felraktam az tudja valamennyire a sszinkronizálást managelni, de még tanul. -
porkiy
aktív tag
Most látom, hogy a Blinkfeed megint 16 %-ot fogyaszt, de nincs is a képernyők között, hogy lehet kilőni ezt is meg a google+-t is a háttérből? Greenify nem engedi....
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, mostanában megint 15 %-ot merül éjszaka 6-7 helyett, elkezdtem nézegetni monitorban, láttam, h google+ és blinkfeed fogyaszt (utóbbi pedig ki van kapcsolva), próbálgattam törtölgetni, irogatott ott valamiket, erre az összes kezdőképernyő widgetje törlődütt és a google lett az egyetlen ikon, minden más eltünt, nem törlődött a telefonról semmilyen alkalmazás, csak a kezdőképernyők módosultak....most pakolgathatom vissza a mappákat, widgeteket....
-
Sheepczx
tag
Nekem 2x másfél hét volt az egyikben benne volt egy húsvét is, igaz ez uk, de ha már szervizek, akkor ez is nyögvenyelös kellene legyen, nem?!
remélem valamilyen úton szétszeded öket!(#28901) s3nsitivity: nekem majdhogynem inaktiv 6-7 óra alatt is lemerül!
Ennyire sokat enne a 4g? magyarországon ahol csak wifin kap netet nem kell minden nap 2x töltenem... -
NandorHUN
addikt
Kicsit off, de hátha:
PowerAMP-nél nem tudjátok esetleg hogy lehet kikapcsolni azt, hogy ha listáról rákattintok egy lejátszás alatt lévő számra akkor azt újrakezdi? Tehát anno az lenne a jó, mint iphone-nál, ha azt játsza, rámegyek és nem akad meg , nem kezdi újra stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Subaru topik
- Hobby rádiós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest