- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Akkor jöhetne minél hamarább, mert nekem 27-30 óra amit kibír 4.2.2 vel nap végén már tölteni kell
Szmúúútságra mennyit javult ?
Nekem vannak kisebb fagyások 4.2.2 vel, bár sose kapcsolom ki és nem is szoktam újra indítani, ha 1 hónapba egyszer van ilyen akkor az is azért mert lemerült
Remélem ezeket a dolgokat javították 4.3 nál
-
vkp
aktív tag
Felraktam a romot, full wipe után azzal fogadott, hogy olyan bootloopba került, hogy nem tudtam rebootolni a telefont, hiába nyomtam percekig a kikapcsgombot!!! ADB reboot megoldotta, ezután elindult, majd ezek után felraktam a legújabb ElementalX-m7-5.4 *beta* kernelt, ezzel most megy.
Aztán kiderül. -
kllzslt
tag
Én olyasmit tapasztaltam, hogy néha egyik pillanatról a másikra eltűnik az ébresztőt jelző óra, de szerintem még ébreszt attól. Ha ilyenkor ki, majd bekapcsolom az ébresztőt, akkor újra megjelenik.
Illetve, de ez már szerintem szolgáltató hiba, amikor olyan helyen vagyok, hogy nincs térerő, majd kimegyek és újra lesz, akkor nem jön vissza a mobilnet, csak ha repülő módba kapcsolok majd vissza.
-
Kevin's
senior tag
-
enginev3.0
félisten
Rootolni lehet tört rom nélkül?
-
Luser2000
addikt
Taiwan megkapta a 4.3-at!
-
törölt tag
Sziasztok,már vagy 2napja nem működik az ébresztőm,és nem tudom,mi lehet a gond,ötletek?
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14080 üzenetére
Sikerült?
-
enginev3.0
félisten
Megjöttem
Szürke készülékkel
-
Xaels
félisten
válasz
makaveli666 #14072 üzenetére
Használj balra dölő ékezeteket és úgy jó lesz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
makaveli666 #14072 üzenetére
Ne irj ekezetet. Hol a gond? Miert nyomnad hosszabban a maganhangzokat az ekezet miatt, ha nem akarsz ekezetet kuldeni?
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom beállítani,hogy az sms eket ne ékezetesként küldje, vagy nem tudom, hogy fejezzem ki magam... Szóval jelenleg 1 rövid mondatot 2 smsbe küld... másik androidos eszközökön volt erre beállítás, de itt nem találom.
szerk.: Mondd már meg a t9 nek, hogy ne használj ékezeteket barátom -
adodaniel
őstag
válasz
m0rd0k #14068 üzenetére
Úgy tűnik nekem igen. Egy érdekes cikket találtam az interneten, miszerint T-mobile-os kártyáknál fordult elő eddig (nemcsak itthon). Hiába cseréltek kártyát, ugyanúgy előjött, tehát valószínű a kártya gyártásában lehet a hiba. Mindegy is, a megoldás:
Kiveszed a kártyát, és a hátuljára ragasztasz pl. szigetelő szalagot. Így már szorosabb lesz a rekeszben. Én 2-3 hete csináltam ezt meg, azóta jó. Előtte sokszor előfordult ez. A családban van egy Lumia 520, szintén T-s és ott is előfordul ez a jelenség. -
zack
nagyúr
-
baani59
aktív tag
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Sikerült valakinek megoldani ezt a hálózat/sim kártya dobálós hibát? Mert most már elég idegesítő jelenség.
-
Caaabi
senior tag
Az air call accept nevű progit próbálta már valaki? Nekem valamiért sehogysem akar működni :S
-
pedro7
tag
Gyári 4.1.2-es romnál, alvó módnál érkező hívás esetén szép nagy a fogadás, elutasítás gomb meg a fénykép helye is, de a hívószám elég pici méretű és rossz helyen van.
Állítható ez valahol vagy másik tárcsázó alkalmazás kell esetleg hozzá ?
Ha utóbbi akkor tudtok ajánlani valami közkedvelt, jót ? -
hurrikan
addikt
Egy kérdés.
A tegnap esti Facebook frissítés óta nektek működik a Blinkfeed-ben a Facebook posztok kattintása?
Mert nekem frissítés óta, a Blinkfeed hírfalon megjelenő Facebook hírekre kattintva nem indul el a Facebook app, így a hírt sem tudom betölteni.Két telefonon is ugyan ez a helyzet. Újraindítás nem segít.
-
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14058 üzenetére
Sokat írtunk erről az elmúlt napokban, és úgy folyamatában sok szó esik erről, hiszen mindenkit foglalkoztat. Az első és legegyszerűbb módja hogy járatos legyél, hogy követed a topikot, és ha kell vissza is olvasol. Tehát így nem tudom mit szűrtél le, de az olvasás hiányában minden bizonnyal téves. 1.44-es Hboot esetén működik az S-OFF, és nem bukod a garit. 1.54-es Hboot verziós telefonnál sem feltétlenül, mert nyitni lehet, csak visszazárni nem (HTC dev-es nyitás). Erről sok infó nincs, de ha nem köthető a garanciális probléma a szoftverhez, valószínű javítani fogják gariban.
-
g.gergo
senior tag
Ha rendelkezem egy készülék S/N számával, hol tudom ellenőrizni, hogy él-e még a a garancia a készülékre, és mondjuk egy s-off-olás miatt nem szállt-e el?
-
lofagi
addikt
Sajnos annyira nem vagyok még járatos az Android világában, főleg ebben a főzött ROMokban, de ha egy dolgot kellene mondani, hogy miért jobb egy főzött ROM, mint mondjuk az alap, vagy maradjunk a Sense-nél, akkor mit mondanál? Mert annyit talán jól szűrtem le, hogy ha főzött ROMot felpakolsz akkor bukod a garit is, vagy már erre is van megoldás?
-
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14056 üzenetére
Ki tudja mi lesz...Közel a 4.4 KitKat is. 5.5 Sense nem érdekel, mert eddig sosem használtam. Next Launcher-nek jó ideig nem lesz alternatívája számomra.
A főzöttek többsége pedig már eleve 4.3-ra épül. Szóval nekem aztán tök mindegy mikor jön hivatalosan.
4.4 KitKat alapokkal rendelkező főzötteket viszont várom.Gondolom ha kint a Nexus 5, onnantól 1-2 hét, és portolva lesz.
-
lofagi
addikt
Lehet Európában mégsem lesz olyan közeli az a 4.3-as update, a HTC One tulajoknak. Persze, csak ha jól értelmezem. :]
-
mumk1
addikt
Találtam egy hasznos kis appot.
Jó páran szenvedtek már az APN kézi beállításokkal itt is. A Tweakker APN 200 ország 1100 szolgáltató beállítását tudja, köztük a hazaiakat is, Blue Mobile, Postafon, T-Mobile, Telenor, Vodafone, szerepel a kínálatba.
-
csacsi67
addikt
Ezt nem birom amiben jobb az IOS el kell ismerni.Sehol sincs a droid e wifi kezelésben.Épp tegnap probáltam ha sohára állitom az onét még a hálozatra sem hajlandó vissza csatlakozni automatikusan ha felébresztem a kijelzöt.Jó lehet ez rom hiba majd tesztelem.Nem tudtok megfogni mert itt van mind2 készülék elöttem.
Valamint ezt nem az Onera irtam ha nem a droidra mert az a hiba fen állt a nexusnál az xpériáknál is.Hogy alvo modbol nem ébred fel.
-
ferob
őstag
válasz
Zirowe #14002 üzenetére
Csak a Telemax központjában leadott telefonok után kapott 7 jegyű, csak számjegyeket tartalmazó munkalap száma alapján tudod követni a telefonod szervizelésének az állapotát.
A szervizpontok bármelyikén leadott telefonra kiállított munkalap száma csak hozzájuk szól, majd az általuk a Telemaxhoz eljuttatott készülékről újabb munkalap készül, aminek a száma alapján nyomon lehet követni a készülék állapotát.
A Telemax ügyfélszolgálatát felhívva, a telefon IMEI száma alapján ki tudod kérni ezt a hétjegyű számot, amivel már működni fog az általad linkelt oldalon.
Jó hosszan kell hallgatni, hogy hányas gombokat kell nyomni, szóval először 8-as gomb "Gyártói ügyfélszolgálat kapcsolása", majd 3-as gomb "Telemax ügyfélszolgálat".
Nagy valószínűséggel elég sokszor kell majd próbálkoznod a hívással, mert pár csörgés után bemondja, hogy jelenleg minden munkatársuk foglalt (konkrétan az az egy fiatal srác, aki mindig felveszi), majd üzenetrögzítőre kapcsol és sajnos visszahívni nem fognak úgyse.Az állapot nyomon követésénél nagyon sűrű frissítést és részletes információkat azért ne várj, de azt, hogy elküldték a szervizbe vagy esetleg, hogy visszaküldték a szervizponthoz, azt meg fogod találni, valamint a készülék elejéről és hátuljáról készített fotót, a munkalap és a jótállási jegy másolatát is.
A legvégső állapotfrissítéskor egy html formátumú munkalapot is feltöltenek, amin megtalálható lesz a hiba leírása, a cserélt főbb alkatrészek rövid listája, valamint a dátum, amikor átadták a futárnak visszaszállításra. -
lofagi
addikt
OMG H D C !!! Ez ám a replika!
-
csacsi67
addikt
válasz
spawn21 #14042 üzenetére
Mondom ez router függö is lehet de nem jellemzö inkább maga az android rendszer hibája.Még egy ios eszköz pár perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit és nem szivja az akksit mig a droid ha le is kapcsolja nem bizti hogy még gmailnél üzenetnél is felébred.Tapasztaltam sajna.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14038 üzenetére
Ha is kapcsol létezik a ping amit a droid nem igazán kezel jól.Épp ma irtam egy forumtársanak erröl hogy ebben a droid elbujhat az ios mellett.
-
PiE137
senior tag
Szevasztok!
olyan gondom van, hogy sztem pl fb értesítéseket nem kapok alvó módban, csak aktív képernyő alatt.
ezt meg lehet változtatni?köszi.
-
Xaels
félisten
Holnaptól EZ lesz a zenei társam a One-al hajtva. Simán megbirkózik vele és a mikrofon is jól működik.
-
pap
senior tag
Lehet nem ide való,de a miniről tud valaki valamit, mikor lesz már a szolgálatóknál? mi a késés oka?
-
-
Loboda
senior tag
válasz
WinZol #14025 üzenetére
Próbáld ezzel S-OFF-olni, HTC One Toolkit!
-
enginev3.0
félisten
ujgsm-es garanciával 365+365nap, érdemes venni egy ilyen készüléket? 110k, független, szürke
-
dns86
tag
http://www.droid-life.com/2013/09/23/htc-one-developer-edition-receiving-android-4-3-this-week/
Gyerekek. Kezdhetünk várakozni talán mi is? -
WinZol
aktív tag
Szia!
Mi lehet a hiba, hogy nem megy fel az S-OFF?
HBOOT 1.44.0000
Android 4.1.2
Senese 5.0
Software version 1.29.401.16
HTC SDK API 5.12
Kernel 3.4.10-g91c239d
Build 1.29.401.16 CL177101A renove 0.2.1 mindig elszáll "faild to map memory" üzenette.
S.O.S kellene a segítség.
renove 0.2 nincs valakinek?
hátha azzal menne.Köszi
WinZol
-
lofagi
addikt
válasz
István10 #14008 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam mint te is, nekem is ez az első olyan telefonom, ami nem épp az olcsóbbik kategória. Viszont ahogy oda kerültem,hogy na most már meg lesz véve, egyből fóliát akartam rá. GG elvileg véd a kulcsoktól, szikéktől, meg láttunk már nagyon jó videókat a neten, hogy milyen kemény ráhatásokat is kibír. Viszont a zsebet, bármennyire is tiszta, előbb vagy utóbb lesz benne apró pór szem, kis homok kristályok, amik bizony szépen nyomot hagynak. Akkor bizony inkább a fólián, mint a kijelzőn. Ha pedig tükör sima fóliát veszel rá, semmit nem von le a kép láthatósági értékéből.
-
Balinov
titán
Sziasztok, hamar kiegeszitok a tema, ki milyen autostartot ajanl?
-
István10
csendes tag
Sziasztok! Most vettem fekete One-t, csodálatos, főleg Sony E. Live után...
Arra lennék kíváncsi, hogy a gorilla glass mellé szükséges-e a kijelzővédő fólia? Nem ismerem a technológiát, gyakorlati tapasztalatokra lenne szükségem. Nem szoktam nagyon kímélni a telefonjaimat (bár nem is volt még csúcskategóriás cuccom), de erre vigyázni fogok, ettől függetlenül nem azért vettem, hogy minden pillanatban féltsem.
Szóval, egyáltalán karcolódhat a kijelző, átlagos behatásoktól? Tehát nem csavarhúzóra gondolok, hanem zsebben lévő tárgyakra.Ja és igen, preferálnám a fólia hiányát, tehát ha nem kell, nem akarok rárakni "csak, hogy biztos legyen".
-
adodaniel
őstag
válasz
Leafnshit #14005 üzenetére
Az ilyen toldozások nem nagyon vezetnek jó eredményre, már ami a hang minőségét illeti... Elképzelni is nehéz, hogy lehet ezt normálisan használni ráadásul. +1 méter lesz a teljes kábel hossza, léptetőgombok lent lógnak valahol...
Jobb megoldás venni új fülest szvsz. -
Leafnshit
tag
Sziasztok!
Nagyon sokáig keresgéltem a neten jó gombos agybadugós fülhallgatót (a gyári nem rossz, de nem voltam azért maradéktalanul megelégedve vele), mert már nagyon idegesített, hogy elő kellett vennem a telefont ha számot akartam váltani, hangerőt állítani stb. A baj ráadásul az volt, hogy van egy féléves füllhallgatom amit nagyon szeretek, és nem is volt nagyon olcsó, ezért sajnáltam volna pénzt kiadni megint egyre. De most megtaláltam a megoldást!
Lehet, hogy csak nekem újdonság, de most vettem egy ilyet (feketében persze). Csak gondoltam szólok, ha más is hasonló cipőben járna, és neki is újdonság lenne eme csodálatos kis kütyü létezése!
-
TheProb
veterán
-
Zirowe
nagyúr
Aki már adta le szervizbe a telefonját telemax/smartshopon keresztül, sikerült valaha is a készülék nyomonkövetése?
Mert már az x-et se tudtam nyomonkövetni, és most a one-ra se ad ki semmit itt a munkalap+imei-re.
Vagy rossz helyen nézem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest