Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
toeki
senior tag
válasz
juliensorel #37855 üzenetére
nálam akkor csinált ilyet amikor az OIS beragadt. erőteljes rázással életre tudtam kelteni újra a fókuszálást
-
toeki
senior tag
megjött a hivatalos cyanogenmod 13 a One-ra!
nightly buildek letöltése:
[cyan13officialnightly] -
toeki
senior tag
válasz
beloadjoker #37021 üzenetére
a T-t alapból kihagytam volna a körből, gyanús hogy saját berkeken belül próbálták orvosolni a hibát és a csehekhez ki se jutott a telód...
Szerintem megint csak próbáld meg a htc ügyfélszolgálatos telefont vagy csetet és kicsit erélyesebben lépj fel, azt a telót javitaniuk kell -
toeki
senior tag
válasz
vazulka2800 #36456 üzenetére
szokásos.
átlag használat mellett :1 nap.
hardcore használat :3 óra.
éppen csak hozzányúlok+pár perc telefonálás :2+nap -
toeki
senior tag
válasz
ScrapUnit #36174 üzenetére
attól is függ mikor adja le vki.
a telemax csütörtökönként szállit ki ha jól emlékszem, ezért ha pénteken adja le vki akkor köv. csütörtökig tuti az országban lesz még, majd 1 héttel később szállitanak vissza. Ehhez hozzájön némelyik szolgáltatónál az elkeveredés vagy a saját szervizes mókolás... -
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
FA ha jól emlékszem a 2-es számú taiwan-i htc gyár, a milyen régióba szánták kérdés csak cid-mid szám alapján derül ki.
Ha a hibás kameramodullal van szerelve akkor garanciaidőn belül akkor is cserélik ha neked még nem lilul, csak úgy add le h kameralilulás, nem fogják tesztelni, h valóban rossz-e csak azt nézik h a szériahibás cucc van-e benne. -
toeki
senior tag
-
toeki
senior tag
szerviz:
Múlthét szerdán adtam le a one-omat liluló kamerahibával (most fog lejárni a 2 év gari és még pont belefér).
A telefont anno htcdev-en nyitottam, majd moonshine soft-off. Gariba leadás előtt a telefont visszaállitottam gyáriállapotra (mégegyszer kösz Ferob kollégának a fórumos segitséget), majd bevittem a blahán a smartshopba.
Tegnap hivtak, hogy készen van - kicsit több mint egy hét volt az átfutás. Ma felvettem, külsőleg olyan mint volt (karcos , bulisérüléses), kamerát cserélték, illesztési hiba nem volt és nem is lett.Szerintem gyorsak voltak, jól dolgoztak és sz*rtak rá h htcdeven nyitva volt!
-
toeki
senior tag
válasz
Tiger. #34790 üzenetére
értelmezz és láss a mondatok mögé...
Mivel a htc-nél nem jött lényegi újitás design tekintetében (igen az m7 designja gyönyörű csak ezt bámuljuk 2 éve gyakorlati ráncfelvarrás nélkül), ezért döntött úgy enginev3.0 hogy egy számára újdonságnak ható telefonra vált...szerk:
az előző hozzászólásban levő koncept pl ütött volna... azonnali musthave! -
toeki
senior tag
custom kernelem van kangaroo vagy elemental - azt hittem unsecured alapból :S
bootloader zárásnál újra elakadás. Feltettem az adb insecure-t, elinditottam, engedélyeztem, adb shell-t inditva áll egyhelyben, nem jön be a parancssor. Telefonon terminal emulatorba gépelve a bootloader záró parancsot megint permission denied-ot kapok
-
toeki
senior tag
hali
most készülök leadni a kameralilulásos cserére szervizben, ezért nekifogtam gyárira visszaállitani a rendszert de a tampered flag-nél már el is akadtam.leirás alapján végigzongorázva , beirom az echo-s parancsot de permission denied választ kapok rá.
maximus52-es rom, s-off még htcdevvel és moonshine módszerrel végrehajtva anno. -
toeki
senior tag
Nálam sem volt visszaállitás csak fr, tegnapelőtt már nem ébresztett.
Timely-nak plusz egy felhasználó -
toeki
senior tag
OIS-t miért felejtették ki az idei modellből is?
-
toeki
senior tag
válasz
#41180928 #34195 üzenetére
Az imei alapján ellenőrzik van-e még rá gari. Ehhez nem kell sem garipapir sem számla sem születési anyakönyvi kivonat. Ha azt mondják élő garancia van rá akkor leadod telemaxnál, nem kérnek semmit. Amennyiben ez nálad valamiért nem jön/jött össze akkor valamit kihagysz/ rosszul csinálsz :S
-
toeki
senior tag
A 2 héttel ezelőtti főzötteknél is ez volt, ott az segitett ha minden este az ébresztőt kipipáltam majd vissza.
Elvileg az új főzöttekben ezt már javitották (nekem ébreszt) - valószinű a gyári még hibás :S -
toeki
senior tag
"- többször előfordult, hogy elvesztette a térerőt, és vissza sem jött addig, amíg újra nem indítottam a telót - ez autóvezetés közben nem működik, mert a teló BT-n kapcsolódik az autóhoz, ha megszűnik a jel, az autó 1 percen belül megáll"
Itt egy picit leragadtam. Jól értelmezem, hogy ha megszűnik a telefonod és az autód közötti bluetooth kapcsolat, megáll az autód egy percen belül?
-
toeki
senior tag
válasz
enginev3.0 #33231 üzenetére
dráááááááága lesz!!!!!!
mitől prémium? mer fém??????????????????áhh mindig felcs*szem magam a hozzászólásokon...
-
toeki
senior tag
válasz
HUTCHDB #33056 üzenetére
a srác először fagyóba rakta és azt mondta, hogy minden probléma végképp! megszűnt.
1 hét után rájött, hogy mégsem...
majd a hozzászólások alapján már szét is szedte, betett egy aluminium lapot a kamerához+ hűtőzselét!, majd a probléma végképp! megszűnt...
szerintem aki megteheti, inkább a garanciális javitást válassza
-
toeki
senior tag
válasz
kvojnovics #33028 üzenetére
ha htcdev-es megoldásba fogsz akkor (hivatalosan) bukod a garit.
ezenkivűl csak a sunshine féle fizetős megoldás van 20-25 dolcsi körüli árért ha jól emlékszem
-
toeki
senior tag
amazon-on a karácsonyi free bundle után most újév alkalmából 30 app ingyen vihető egy ideig :
[link](nem bármelyik 30 mielőtt valaki nem tudná értelmezni... )
-
toeki
senior tag
válasz
Balazska15 #33008 üzenetére
nincsmit
Lobi: [ő] tuti, az első hozzászólás módositása alapján.
-
toeki
senior tag
válasz
Balazska15 #33006 üzenetére
kereső:
-
toeki
senior tag
válasz
gidion90 #32999 üzenetére
Egyetlen szakszerviz van aki ért is hozzá a cseheknél a vsp data. Gari nélkül oda kiküldeni is pénz meg javittani is, szerintem 20-as alatt nem áll meg...
Próbálkozhatsz itthoni "szakembereknél" is olcsóbban, de előtte irass velük alá egy papirt hogy rosszabb állapotban nem veszed át a telót mint ahogy leadtad.
-
toeki
senior tag
válasz
princesama2 #32899 üzenetére
meg
ha valami baja van az több10ezres alkatrész és javitási költség, ráadásul akármilyen szerviz nemtudja javitani mert nagyon egyben van. Most 5ezer, vagy később 30-40 ha baj van... -
toeki
senior tag
válasz
kvojnovics #32786 üzenetére
pdafanclub-on mintha egy gergő nevű srácnak lettek volna hasonló problémái 1 hónapja, nem tőle vetted véletlenül?
-
toeki
senior tag
válasz
Giovanny #32517 üzenetére
magyarországon csak a htc sense-felületével szállitanak, google edition-t szerintem max gsm boltban lehet kapni de még ott se nagyon.
ha nyitod a készüléket és átállitod a cid/mid számot és felraksz egy gyári gpe romot akkor szedhetsz le gpe frissitést de szerintem inkább várd ki azt az 1-2 hónapot amig kijön a sense-es verzió -
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32504 üzenetére
Sajnos nincs olyan bolt ahol ezt 100%-ra ki tudnád szűrni, akár speedshop akár más helyet nézünk.
Max annyi, hogy rendelésnél kikötöd megjegyzésben, hogy mindenképpen gyári! függetlent szeretnél, különben ne küldjenek. -
toeki
senior tag
válasz
CptAdamica #32499 üzenetére
gyári függetlenek, viszont ha nem tudnak beszerezni a gyártótól kellő mennyiségű telefont (2013 május - htc m7...)
akkor akár szolgáltatótól is vesznek és azt adják tovább függetlenitve, aminek az a hátránya hogy a cid szám alapján kap frissitést ami szolgáltatósnál nem mindig van az elsők között. -
toeki
senior tag
válasz
hurrikan #32492 üzenetére
A versenytársak miatt. Aki idén 3ezres akksival jött ki az jövőre 3500-el fog, tehát a htc megint kullog utána.
Bőven elég az fhd, sőt már a wvga is jó volt arra is azt irták hogy ilyen kis kijelzőn nem látod az éleket.
De látod a különbséget ha mellé teszel egy qhd-t...
3 giga ram most tökéletes de az egy év múlva megjelenő játékoknál, programoknál már lehet hogy kevés.
Mindig csak az aktuális felhasználásra gondoltok a jövőre nem.
A fémház és a szoftveres optimalizálás terén alkot nagyot a htc de a többi dologban mindig egy lépés hátrányban van, a kameránál 2 lépés volt eddig.
Ha ez lesz a specifikáció akkor nekem még nem éri meg váltani, vagy legalábbis nem erre :S
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest