- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Orba szájba nyomoodom a frissítés gombot, de úgy érzem, csak én nem fogom a sense 6-ot kirpóbálni
-
MaddeNNNN
addikt
Eddig azt hittem, hogy csak placebo hatás, hogy gyorsabb, simább a gép az új sense-el, de ahogy olvasom a kommenteket rá kell, hogy jöjjek, hogy tényleg csak a HTC tud normálisan szoftvert írni. Eddig olyan volt mint forró kés a vajban, most olyan, mint Darth Vader lézerkardja a vajban.
-
dani3l
őstag
válasz
w.miki #27793 üzenetére
Ha elindult a telefon, a Beallitasok - Be/Ki menüben alul kapcsold ki a Gyors rendszerinditast.
Utana telo kikapcs, majd hangerö le + powerrel bekapcs es ismet bent vagy a hbootban.Ez az egyszerübb verzio. A masik hasonlo, mint ahogy a FW-t is frissitetted, fastboot segitsegevel, getvar all paranccsal.
De ha a Beallitasokban a Nevjegy - Szoftverinformacional megnezed es a ROM-verzional az 5.11.401.10 van, akkor fölment a FW, ugyhogy frissült a hboot is.
Szerk.: Frissült, ugy jo!
FW frissites visszateszi a gyari recoveryt, ugyhogy ha kell, vissza kell tenned a TWRP-t ujbol, egyebkent vegeztel. -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27789 üzenetére
köszi, a leírás alapján végigment a folyamat, be is kapcsolt a teló
de most megint nem tudok belépni recovery-be
hogyan tudnám ellenőrizni máshogy?no, most be tudtam, az előbb mit rontottam el?
Tampered * Unlocked *
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT 1.57.0000
Radio-4T.27.3218.14
OS-5.11.401.10
SN: HT338W900348
MB: 41KH532600975
közben leszedtem a CID getter.apk-t, eszerint a CID:02_102így akkor már jó lesz, befejezhetem az aggódást?
de most megint nem tudok recoverybe lépni
-
Csib0r
csendes tag
Nekem HTC001 a cid-em zárt bootloaderrel S-on-al, csináltam factory resetet és mégsem talál frissítést!
Van valakinek ötlete?
-
kenny123
addikt
Miért lehet, hogy a telefon felső harmada kb sokkal kevésbé érzékeny, mint alatta?
Főként a konyvjelzo sávban zavaró.. -
Loboda
senior tag
válasz
w.miki #27787 üzenetére
Bootloaderbe kell tenni a telefont, piros fastboot usb feliratot kell látnod rajta mikor összekötöd a pcvel!
Kiadod sorba a parancsokat, ha végzett és visszatért bootloaderbe, ellenőrzöd hogy a hboot verzió 1.57.0000-ás lett e!
És újraindítod a készüléket!
android-adb_fastboot
mini-sdk -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27786 üzenetére
Köszi
a leírás alapján úgy csináljam mintha recovery-be lépnék?
Csak a Fastboot opciót válaszzam?
Utána még kell valamit nyomni a telón?
Bootloader/Reboot/Reboot Bootloader?
Vagy csak USB-re dugni a Fastboot választás után?.. vagy előtte?
FASTboot.exe-s mappát tudnál linkelni? -
stilo18
addikt
Nagyon frankó lett a Sense 6.
Viszont egy észrevétel :szerintem az alkalmazás listának a háttere előtte fekete volt, szerintem most meg szürke lett...
Vagy, hogy mélyebb volt a fekete ott, az tuti...
-
w.miki
veterán
válasz
csacsi67 #27782 üzenetére
nekem kicsit kínai, pontosan melyiket töltsem le, és hogy tegyem fel?
(#27783) Loboda: hol a leírás, és melyik FW?
ez kell nekem? -
Loboda
senior tag
válasz
w.miki #27779 üzenetére
(#27781) dani3l linkelte a jó firmwaret, (#27782) csacsi67 a leírást!
Itt az én leírásom is ha kell, a 2. ponttól kell csinálnod! -
w.miki
veterán
válasz
Loboda #27771 üzenetére
aha, köszi, eddig hosszan nyomtam a bekapcs gombot, de így, röviden jó
itt mit nézzek?
Tampered * Unlocked *
M7_UL PVT SHIP S-OFF RH
CID-11111111
HBOOT 1.44.0000
Radio-4A.17.3250.14
SN: HT338W900348
MB: 41KH532600975
közben leszedtem a CID getter.apk-t, eszerint a CID:02_102ezt feltettem, most elindul a teló, de félek, hogy valami nem megfelelő, és valahol ki fog akadni
-
Steve1207
veterán
5.11.401.10 stock, de-odexed rom-ot látott már valaki? Én csak az OTA dolgokat találom xda-n...
-
Loboda
senior tag
válasz
w.miki #27766 üzenetére
Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre
Kellene egy kép a készüléked bootloaderéről!
-
w.miki
veterán
válasz
dani3l #27764 üzenetére
alapfokon, de hosszú szövegbe belekeveredek
nincs ilyen pár lépéses gyik?Ez alapján próbálkoztam, és most elindul, de fogalmam sincs jól csináltam-e
És pl. a végén már nem is értem mit kérdez tőlem a srác...
Most elindul a teló, de most meg recovery-be nem tudok belépni... -
becenevem
aktív tag
Hiába keresem, nem találom, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a Home gombon tappintok duplán, akkor jöjjön be a menü és ne legyen a fekete csík a képenyő alján a három ponttal.
Segítséget kérhetek? Tuti debil vagyok, hogy nem veszem észre...
-
viktor82
őstag
Megjött nálam is a frissités csak kár hogy 14%-os az akum
-
szekra
addikt
Most vagy bemeselem vagy tényleg veszett gyors lett a telefon, komolyan úgy nyomkodom már vagy 1 órája mint amikor először kibontottam.
-
dani3l
őstag
válasz
w.miki #27722 üzenetére
Szedj le egy a CID szamodnak megfelelö RUU-t es azt futtasd le, az visszaallitja a gyari romot, recoveryt, satöbbit, utana lefrissitheted.
Vagy ha meg szandekozod tartani a recoveryt es tovabbra is rootolt telefont szeretnel, akkor szedj le egy rootolt stock romot est azt telepitsd föl recoveryböl.
Mokolt telefont nem frissitünk OTA... De meg factory resetelni se ajanlot. Arra van a wipe a recoveryben. -
dani3l
őstag
válasz
spawn21 #27749 üzenetére
HTC azt nyilatkozta, hogy a dunaujvarosi piacra szant keszülekekre sanos nem lesz elerhetö..
De valaki homalyositson mar föl: Sense 6 elött ugye alulrol kellett fölhuzni az orat a zarkepernyön, az oldotta föl a telefont. Ha volt ertesites (nem fogadott hivas, sms), akkor az alatta volt es ha azt huztad föl, akkor direkt oda ugrott. Na de most fölül jelzi, szinten az ora alatt, de hiaba huzkodom, böködöm, simogatom, baszik reagalni.. Ezt is kivettek volna? :/
-
szekra
addikt
A lépés számláló hol található? Külön program kell hozzá? Csak ott vettem észre, hogy extreme power saving módban írja, hogy ki lesz az is kapcsolva.
-
jozso1989
őstag
Hát emberek, minden tiszteletem a HTC-é, emelem kalapom előttük! Hihetetlen, mennyivel gyorsabb lett a telefon, főleg a multitasking. Már nem veszek észre akadozást multitask közben, minden smooth, ahogy kell. Nekem nagyon bejön az új Sense és végre eltűnt az a hülye fekete sáv a dockról. Kell a halálnak új android, ez így tökéletes!
Vessük össze az Xperia Z 4.4 frissítésével, ahol szaggat az opciók menü is... inkább ne, ég és föld.
Hahaha!
-
pet4321
csendes tag
Örülök, hogy megérkezett, a sense 6, a boldogságomat viszont jelentősen csökkenti, hogy én nem kaptam meg. Van még valaki rajtam kívül aki cid 32, vodás és nem kapta meg? Van ötletetek mi lehet nálam a galiba?
-
spawn21
veterán
Nekem miért nem frissít? Délelőtt még nem zavart, de már kezdek féltékeny lenni
-
tiborp.
újonc
A előfizetésem szerint kellene, hogy legyen a telo hivatalos telenoros.
-
ndavey
tag
válasz
enginev3.0 #27738 üzenetére
Igen igaz, de azok eltűnnek ha kb 1 mp-en belül nem nyomom meg a kijelzőt.. Utána meg full ronda, szóval ennyit nem ér.. :/ Nekem legalábbis nem tetszik.. Egyébként ahhoz képest mennyien írjátok, hogy milyen gyors lett, én többször veszek észre laggot, mint előtte.
-
Valkűr
addikt
Ami nagyon tetszik, h lehet a betűket változtatni...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #27743 üzenetére
Na ja, jobb volt az időjárásos lockscreen [link]
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Red Bull fan #27739 üzenetére
Párszor biztosan leírták már, hogy a témáknál kell változtatni témaszínt, és úgy változik a blink feed színe is.
Pl: sárga, fekete, nemtom... (4 téma van 4 képernyő képpel)On:
Nekem egyébként tetszik ez a szensz 6. Letisztultabbnak tűnik, és ami tényleg érdekes, hogy gyorsabb is, mint előtte. Pedig nem gondoltam volna, hogy ezen a telefonon még tudnak gyorsítani.
A blink feed kimondottan tetszik, eddig is szerettem ,de most jobb lett.A feloldó képernyő az nekem annyira viszont nem tetszik.
Jobb volt az időjárásos cucc. -
Valkűr
addikt
válasz
Red Bull fan #27739 üzenetére
Átlehet állitani , asszem 4 szin van...Beállitások: Testreszabás/ Téma opció alatt...
-
robit74
tag
Helló,
Egy ismerősömnek még az előző frissités után eltünt a mobilnet. A szolgáltató sem tudta életre kelteni, azt mondták, hogy a modul rossz
Sajnos sufni GSM-es a készülék, a "szervizükben" bevizsgálták és szerintük nem hibás a készülék (de ők sem tudták megmutatni, hogy műköőképes a mobil net része) egyszerűen azt nyilatkozták, hogy a szolgáltatóval van a gond
Patthelyzet alakult ki.
Valaki találkozott már ilyen hibával? esetleg megoldás?
A CID-je 032-es, de a HTC support szerint az IMEI alapján ázsiai piacra szánták (ez is nagyon érdekes).
Most ráfrissitettünk az új szoftra is, de nem oldotta meg a problémát -
Red Bull fan
aktív tag
A BlinkFeed -nèl,hogy lehet átállítani a zöld színt,vagy csak ez van?
-
jozso1989
őstag
Végre hazaértem, már csorog is a Sense 6!
-
Szpisti
addikt
Érdekesség:
Nekem a HTC Útmutató-t, a HTC Sense TV-t és a HTC Blinkfeed-et nem dobta fel legfelülre a Google Play-ben a Saját alkalmazásoknál, hogy frissíteni lehet őket, hanem amikor rákerestem a HTC alkalmazásokra, akkor láttam meg, hogy ezeknél ott a zöld "Frissítés" szöveg... -
Redplee
senior tag
Előbb megjött a sense 6.. azóta meghülyült a telóm. Pl az emberek widget hófehér lett, pedig amúgy a téma fekete... Letöröltem a widgetet és ujra felraktam, de ugyan az. Mi történhetett? :/
-
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #27730 üzenetére
Ha jól tudom vodánál nincs LTE, pedig ők tesztelték legelőször. Az okát nem tudom. Viszont engem is idegesít, hogy van okos ráadásban 1GB adatforgalmam de olyan lassú a net hogy a MA' fórumot rosszul tördeli(jobb oldalt az itt szóltam hozzá alatt kezdődik a hsz lap teteje és onnan még jobbra kell menni hogy lásd az irományokat) mondjuk az is érdekes hogy más oldalakon nincs ilyen hiba.
-
tiborp.
újonc
Valakinek van LTE? Nekem még most sincsen. 😂
-
FeRRaR1
őstag
válasz
w.miki #27722 üzenetére
Power gombot nyomva tartod amég újra nem indul, de akkor egyből nyomva tartod mellé a hangerő le gombot is, akkor belép a hbootba, ott a hangerő gombokkal ránavigálsz hogy factory reset, és power gombal leokézod.
DE!!!!
Ezt csak akkor ha biztos hogy nem te toltál el valamit, vagy biztos hogy nem indul a teló, mert frissítés után tovább tart az első indulás.
Mondjuk ha teamwin recovery van rajta akkor nem kellett volna rá engedni a frissítést, mármint ha a gyári volt az.
-
Valkűr
addikt
Nekem az óra és időjárás nagyon hiányzik a kezdőképről, amúgy nagyon bejön..
-
robit74
tag
Sziasztok,
Na megjött a kicse a csehektől (11 nap)
A kamera csere megtörtént, a javítás hibátlan plusz kicserélték a hangszórókat, mert a szervíz teszten szerintük recsegett.
És jön le a fissités is -
Leafnshit
tag
Ha szeretnek gyari visszat csinalni mert meg sosem volt (nem is kellett
) de gondoltam artani nem arthat akkor eleg a rendszert igaz, az adatokat nem kell? Es eleg csak a frissites utan?
-
w.miki
veterán
Segítsetek, ha tudtok.
Ismerősömnek van HTC M7 SN: HT338W900348 telefonja.
Jelezte, hogy van frissítés, gondolta meg is frissíti...
Azóta nem kapcsol be a teló, csak recovery jön be TeamWin 2633.
Sehogy nem tudunk továbblépni, mit kell ilyenkor csinálni? -
ndavey
tag
Nem tudja valaki, hogy az alsó fix ikonsáv és a fölötte lévő ikonok közt miért lett ekkora üres hely? Nem lehet valahogy lejjebb hozni az ikonokat?
-
jozso1989
őstag
Áh, nekem is jelzett, de még 4 óra, mire hazaérek.
-
markyy18
aktív tag
Nekem most települt éppen. Gyári független CID_032.
Egy dolgot nem értek, hogyan lehet az alkalmazásokat rendezni az app driveren belül? Eddig ha hosszan nyomtam rá akkor lehetett ide oda rakni a driveren belül de most mindenképp a kezdőképernyőre akarja tenni.Szerk.: Közben rájöttem.
-
szekra
addikt
Hú de fura, hogy nincs ott az a fekete csík alul.
Gyári böngésző iszonyat gyors lett.
-
BenHans
addikt
Nekem a legnagyobb szívfájdalmam az hogy kiszedték azt a megmaradt kevés animációval operáló időjárás kezdőképernyőt.
Ezen kívül viszont nincs vele bajom, és nem fogom csak ezért egy korábbi verzión tartani a cuccot. Pedig nekem az etalon időjárás az a Desire-ben volt ahol ha esett egy autós ablaktörlő lapát le is törölte a cseppeket. Nagy hiba volt a HTC részéről hogy ezt kukázták, és remélem hogy egyszer visszakerül. Ezen felül viszont maga a rendszer egyre tökéletesebb lesz /van összehasonlítási alapom, és a HTC pont nem az aki a nevével akar bármit eladni mint ahogy a haterek mondani szokták, hanem külcsín és belbecs, és bár a külsőn lehet vitatkozni de az optimalizáltság túlmutat a konkurencián, ráadásul teszi mindezt egy kiválóan használható és átlátható szép felülettel ami minden fölöslegtől mentes/
-
pg1966
senior tag
Megjött a frissítés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest