- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
CptAdamica #28699 üzenetére
Mostmar legalabb tudjuk: a HTC-ben a T a Trollt jelenti.
-
CptAdamica
veterán
HTC Magyarország facebook posztja: [link]
-
shadowcam
tag
válasz
Nightfall75 #28693 üzenetére
Köszi a tippet, megneztem a diagnosztikában, nagyon vacakul hallom vissza magam. Koszt nem látok sehol, de azért mégpróbálom kicsit megpiszkalni. Nem nagyon voltam poros helyen mostanság. Remélem nem halt be ez is.. :/
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #28692 üzenetére
Na most tudtam hosszabban is írni.. a fránya szerkesztési idő.
Szóval a FireWaternek amúgy oly mindegy a hboot
Annyi a lényege, hogy rootolt készüléken kell végezni.
Ami ugye KK base romokon Dev.es unlock nélkül nem lehetséges és temproot se megy még." Pre-requisites for normal method:
...
Your device must be HTCDEV unlocked and rooted or have a working temproot/root.
... "" Temproot method: This will typically only work on M7 and older devices with android version 4.3 or lower. Do NOT seek support if this temproot does not work for you. "
-
Ununqatrium
aktív tag
Nah, elment szegény One kamera cserére. A régebben úgy imádott Desire-t kb. két órája használom mindössze, de csak eddig legalább ötször össze akartam törni. A megszokás hatalma, hiába
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #28692 üzenetére
En öszig varok mostmar a gariztatassal, kamera igazabol marhara nem erdekel, mas komoly baja meg egyelöre nincsen. Aztan utana ha meg mindig nem lesz müködö s-off ami nyitja a bootloadert, akkor nyitom htcdeven, jövö ilyenkor ugyis lejar a gari, addig mar csak nem lesz baja. Ha meg nem lehet egyaltalan s-offolni, akkor bizony elbucsuzok töle..
De nem igazan ertem, miert nem tudtak eddig megoldani. Nekem kicsit ugy tünik, inkabb nem akarjak.. Mostmar ugyis itt az M8, fejlesztök nagy resze azzal van elfoglalva, M7 mar csak amolyan "mellekag".
One X-nel a tegra miatt nem tudtak egyaltalan ugye, na de itt mar egyszer megoldottak, nem hiszem, hogy egy hboot frissites kifog rajtuk.. -
Nightfall75
tag
válasz
shadowcam #28690 üzenetére
A diagnosztikai menüben (*#*#3424#*#*) az audio test-ben ki lehet próbálni az alsó és a hátsó mikrofont is külön-külön. Ha ott sem működik rendesen, akkor lehet el van dugulva alul valamilyen szösszel. Megpróbálhatod esetleg egy merevebb de nem túl hegyes eszközzel (pl. fogkeféből kitépsz egy szál sörtét) kipiszkálni.
-
Steve1207
veterán
válasz
NandorHUN #28668 üzenetére
Úgy van, az S-OFF még megy 1.57-en is, de előtte nyitni kell. Mivel a temproot nem működik, gyanítom nem is lesz már rá módszer, ezért is nyitottam dev-en, aztán (szerencsére) ment firewaterrel az S-OFF is. Kicsit azért összecsináltam magam, amikor irkálták, hogy emmc chipből is több van a telókban és van egy bizonyos széria, amiket nem is lehet S-OFF-olni
A mostani firmware egyébként EKKORA betűkkel írja induláskor, hogy fejlesztői pre cucc, de attól függetlenül ilyenkor már nem szoktak módosítani rajta. Max 3 hét kb, amíg jöhet hivatalosan.
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28689 üzenetére
Igen. A CPU-teljesítmény és Adatkapcsolat van bepipálva. A kijelző automatán van, mert tökéletesen jól állítja a fényerőt. Az adatkapcsolat opció hat szerintem a legjobban az üzemidőre. Tegnap este 9-10 körül vettem le töltőről és most 57% az akksi. Ma volt eddig 1,5 óra zenehallgatás kb. fél óra facebook és sok messenger. Persze, ma melóztam, szóval "visszafogott" terhelést kapott.
-
shadowcam
tag
Ez a második HTC - m, aminél behal a mikrofon. Nem hallanak beszélgetés közben, olyan mintha víz alól beszélnék. Miért lehet ez? Ha kihangosítom, akkor jobb egy fokkal. Hol van olyan szerviz, ahol adnak csere készüléket és megbízható? (Telenor)
-
Laurh
aktív tag
Garanciáztatásnál, elég a jótállási jegy vagy számla is kell a hivatalos átvevő ponton?
-
dns86
tag
Arról lehet tudni valamit, hogy ota-n mikor jön a 4.4.3? Biztos kész van már, hisz a főzött rom is kell, hogy valamire épüljön, nem?
-
adodaniel
őstag
Ezen a HTC ügyfélszolgálaton szokott lenni magyar CC-s is?
-
NandorHUN
addikt
válasz
s3nsitivity #28674 üzenetére
Oktoberben adtam be szervizbe, azóta mivel nem tudom gari nélkül nyitni nem vagyok otthona témában
(#28673) Kiskopika:
Smart Remote erre nem jó? -
jozso1989
őstag
válasz
Tiger. #28675 üzenetére
Hát az tény, hogy szórakozóhely-feelinget varázsol a One-ból.
Valami zseniálisan szól a füles, amit adtak a kicsikéhez. De tényleg nagyon merít... Mindegy, a szokásos 30-40% helyett 20-30% lesz majd este az akksi, nem gáz, csak vannak olyan helyzetek, amikor az a 4-5% is sokat számít, amit a PA megeszik.
-
-
jozso1989
őstag
Elég csúnyán meríti a telefont a Poweramp... a média végig ébren van tartva. Azt hittem ezt már javították régről.
kb. 45-50 perc zenehallgatással merült 5%-ot... a gyárival 1 óra alatt merült 1%-ot. Valamit lehet kezdeni ezzel a média cuccal? Az a baj, hogy túlságosan jól szól beállítva a PA és nem szeretném visszacserélni a fapados gyárira. D:
-
szegto
senior tag
Üdv.
Autós töltőből milyet érdemes venni?
Van egy 5V/1A-es töltőm, vszint navigálás közben kiírja hogy a teló túl sok energiát fogyaszt, ezért kapcsoljam ki az alkalmazást és hagyjam tölteni üresjáratban mert nem ad le annyi töltést amennyivel +ba menne.... nyilván ez nem túl jó ha navigálni akarok.
Mennyi az az érték ami még nem b*ssza el az akksit?
1,5A? A 2A-t már soknak tartom....
Valakinek tapasztalat?
Köszi a választ.
Üdv -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #28663 üzenetére
En a szorakozohelyeken szoktam kapcsolgatni a tvket, meg munkahelyen a legkondikat, mindig csodalkozo szemmel szoktak nezni, hogy mi tortenik.
-
s3nsitivity
addikt
Érdekes dolgot találtam..
[link]
Sőt nagyjából már minden portolva van.. megtört a jég az app support miatt.
Valamit valamiért, így legalább non HTC-s készüléken is bele lehet kóstolni -
szekra
addikt
válasz
enginev3.0 #28663 üzenetére
Te egy igazi rosszfiu vagy.
-
enginev3.0
félisten
Voltunk ma tescoban, oda álltam a tv-k elé, bekapcsoltam a tv-s progit, nyomkodtam a gombot és váltogatta a csatornákat a tv-n
Furcsa hogy nem programoztam be az app-ot, de még is váltott, bár csak egy tv-n
-
s3nsitivity
addikt
Most tűnt fel, hogy már van fent Vomer-nek 6.06.401.1 -es firmwareje! [link]
Nem wipeol semmit, nem bukik se az unlock se az S-OFF!
-
válasz
s3nsitivity #28658 üzenetére
Akkor elég csak a logo2meüt bekapcsolni?
-
jozso1989
őstag
Akit érdekel, mit tud a Sense6: 22 óra 17 perc üzemidő eddig, most 27% az akksi.
Ebben: nagyjából 1,5 óra messenger, kb. ugyanennyi facebook, 2 óra zenehallgatás, meg videóztam, fotózgattam picit bulin. A kijelzőidőt nem tudom, hogyan lehetne megnézni.
Szóval azt hiszem, ez az üzemidő oltári jó! Az energiatakarékos mód nagyon faszán működik. Levettem töltőről és még 3 óra múlva is 100%-ot mutatott.
Nyilván, ha megy a kijelző, pláne facebook, akkor szépen tud merülni, de annyit úgy sem használja az ember szerintem. Nap végéig lazán kitart.
-
válasz
s3nsitivity #28654 üzenetére
Ki kapcsoltam mind mert nem kellenek,akkor ez volt a baj?
Ha teljesen új a rendszer akkor elfogadta. -
dani3l
őstag
válasz
s3nsitivity #28654 üzenetére
Ha jol emlekszem konkretan a Logo2Menu deaktivalasa a felelös ezert.
-
Ilyennel találkozott már valaki?
Sajnos a com android.systemui alkalmazás leállt.
Csak a kernelt akartam frissíteni elementalX 14.12 re. -
jozso1989
őstag
Használ valaki Poweramp-et??? Tegnap leszedtem, hogy megnézzem, van-e különbség a gyári és eközött minőségben... hát annyit vettem észre, hogy zenelejátszás közben belassult a telefon. A gyárival semmi probléma... Ez mitől lehet vajon?
-
Steve1207
veterán
Nos sikerült az S-OFF is 2 nap szenvedés után 1.57-es HBOOT-nál
(#28649) dani3l: jaja, nyitottam, már nem bírtam magammal. Firewaterrel ment szépen már.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28643 üzenetére
Újra lehet nyitni és küldenek mindent ismét, HOX-nál így volt úgy emlékszem, gyanítom itt is ez a helyzet.
Akkor marad a TWRP, köszi!
-
s3nsitivity
addikt
Tudja valaki, hogy a HTCDev-es bin fájlt újra lehet -e kérni?
Ha kijön a 80-as ARHD felraknám az új frimet is előtte csak nincs meg a binfájlom mert nem én nyitottam anno.
Vagy esetleg más unlock módszert tudtok? -
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #28640 üzenetére
Eddig talan meg mindig a TWRP 2.6.3.3. a legstabilabb, az gond nelkül megy, afölöttiekkel meg a CWM-ekkel sokszor van problema amennyire xda-n latom..
Mike-ra en is varok, remelem a 80-as ARHD mar jobban sikerül, mert az elözövel kezdettöl fogva vannak problemak, csak lusta voltam lecserelni eddig..
De lassan tenyleg erik egy proba a MaximusHD-nak. -
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28638 üzenetére
Jó a béta kernel, megy minden klasszul eddig
(csak nem bírtam ki és nyitottam végül)
Mivel nincs 4.3-ból stock deodexed rom (csak hivatalos után szokta mike is felrakni) és nem tudok csinálni a forrásból, ezért maximust kicsit kimókolva már van egy stock deodexed rendszerem, délután összedobom a szokásos minimalista kialakításomat stock rendszerre hajazva egy-két apró moddal.
Most 800 MB-nál tart, de lesz ez még kisebb is
Más: mennyire válogatósak a recoveryk? CWM-mel csak a bajom volt eddig (PhilZ touch-csal úgyszintén), volt, amit nem telepített, meghülyült az egész. Ez jellemző eset?
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott valaki olyan hibával,hogy frissítés óta a felvett videókat nem játsza le a smart tv? -
baani59
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28635 üzenetére
Sense 6 Android 4.4.3
ElementalX-m7-16.0-Sense BETAvagy
Sense 6 Android 4.4.2
ElementalX-m7-14.12-SenseMelyiket készítetted be?
-
Bem-Bem
csendes tag
Szervusztok !
Ma kaptam vissza a One-t szervizből, két hét alatt megjárta. Kamera cserét kértem lilulás miatt.
Az állapota hibátlan. Sőt.
Mikor megvettem tavaly májusban, voltak rajta apró illesztési hibák , most már nincsenek... -
adamboro
csendes tag
Sziasztok. A One-om jelezte,hogy elérhető az új frissítés: 5.11.401.10 . Cid-em: HTC_203. Az lenne a kérdésem, h ez ugyanaz-e mint amit többen már hetekkel ezelött megkaptatok, vagy egy újabb példány? És, hogy érdemes e leszedni? Mert többen panaszkodtak rá, hogy többek között kameralilulás egyből a frissités után jött elő, meg témák rondák, stb... Tud-e annyit, h nélkülözhetetlen legyen a letöltése? Vagy érdemes-e várni a hibák kijavítására. Jelenleg semmi bajom az 5.5-ös sense-vel, ezért kérdem.
Köszi a válaszokat. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #28628 üzenetére
Na jó, te nyertél.
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #28627 üzenetére
Azért a fizetésben jól mutatnak
-
Gee_-
tag
Sziasztok.
Nemrég vettem egy battery bart a telomhoz de szét ment a kábel amit adtak hozzá.
https://www.dropbox.com/s/iqs3uozytto1n3d/IMAG3402.jpgEzt a t-nél cserélik garanciásan?
Vagy érdemesebb vásárolni egy új kábelt, tudtok valami rövid és masszív kábelt ami jó lenne hozzá?
-
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #28621 üzenetére
Nincs negatív.
Úgy kaptam vissza ahogy eladtam. Kamerával ment le, de sok mindent cseréltek. Hangerő gombok, kijelző, hangszórók. Lehet, higy szerelésnél ezek megsérültek. De nincs hiba a javításban.
-
spawn21
veterán
Hú de szép ez a sense6
-
hurrikan
addikt
válasz
viktor82 #28615 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt. A 14hónap alatt már vagy 10-12x biztos leejtettem. De a sarkain kívül ennek sehol nincs nyoma. Pedig ebből 1x lépcsőn, és vagy 4-5fokot pattogott lefelé.
De esett ki kerékpározás közben zsebből betonra, miközben száguldottam. Sőt 3hete becsúszott a mosogatóba, de gyorsan kikaptam, eddig nem jelentkezett semmi gond nála. Biztos érzi hogy imádom és ez erőssé teszi.az egyetlen telefon, amit 1év elteltével is ugyan úgy csodálok mint amikor megvettem.
-
Sheepczx
tag
a gyári billt be lehet úgy állitani hogy tanuljon de soha ne javasoljon semmit?
most hogy igy beszéltetek erröl a témáról ugy kipróbálnám milyen ez... -
SeatLeon08
tag
válasz
Nightfall75 #28585 üzenetére
Ha nem teszem a fülemhez, akkor rezzen. Ha fülemnél van, akkor nem.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
jozso1989 #28602 üzenetére
Nekem elsőre olyat esett az M7, hogy karc lett rajta. Buszon sikerült eldobnom egy igen erős fékezésnél, csúszott a padlón fél métert, a homokot nem bírta. A kijelző is karcolódott kicsit, az alumínium sarkok meg durván.
Volt azóta több ejtésem, de csak nem akar törni.Majd a banán márkájú telefon lesz az igazi prémium. Minden majom kedvence.
-
pjen
félisten
válasz
s3nsitivity #28601 üzenetére
Az a baj,hogy a fogyasztó védelem nem hatóság
Álltalában a békéltető biróságot javasolja.
-
jozso1989
őstag
Azért kemény, hogy a kijelzőn egy deka karc sincs, még magasról leejtve sem. Az iphone5s fél méterről ledobva szilánkosra törik. Át kéne értékelni a prémium kategóriát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged