- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom.
Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".
Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi.
Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem.
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28497 üzenetére
Jaja, meg volt!
Nem sokan járnak, mi is azért voltunk mert Radio1 pary volt és kolega DJ-zett!
-
hurrikan
addikt
Egy kis Kínai HTC siker
Ennyi pénzért nem csoda hogy viszik mint a cukrot. Vinnék Európában is. Remélem erre a HTC is rájön. -
kdennis
aktív tag
Ezt a felvételt diszkóba túl a sokadik sörön készítettem, és már a stabilizátor sem segitett rajtam. Viszont a hangot érdemes hallgatni mennyire bírta azt az iszonyat hangos beltéri zenét.
-
-
BenHans
addikt
válasz
stilo18 #28475 üzenetére
Nem vettem észre változást. És már arra is rájöttem, hogy ezt a galéria frissítést miért kellett kétszer letöltenem. Mert a két letöltés között volt egy szerviz. Én meg azt hittem hogy ez már egy másik...
Bocs.
SwiftKey-hez is jött egy update, most letöltöttem és hát csesszék meg, lassabb mint eddig.
Mi a legjobb ingyenes megoldás, a gyári bill. helyett? Mert ez a SK már kezd felidegesíteni így lehet egy ideig mellőzöm.
-
saintex72
aktív tag
válasz
szekra #28486 üzenetére
Nekem Xperia t is csinálta, ahogy az egyik kollégámé is. Évek óta jelen lévő probléma szinte minden androidos telefonnal előjön néha. A kereső milliárd találatot hoz rá. Most a nejem használja az Xperiát és a mostani szoftverrel legalább ez jól működik.
De a htc nekem még soha sem csinálta. -
Leafnshit
tag
SH35T - ez május huszon valamennyi ha jól számolok, akkor még lehet a nokia mikrofon? zsíír ki fogom próbálni
-
jozso1989
őstag
válasz
stilo18 #28479 üzenetére
Jó csak az SP "fényképezésre sem való", mert hiába 8 MP a kamerája, a nem is tudom hány éves k800i-m élesebb képeket csinál. Akkor mire jó? Mert okostelefonnak sem... engem munka közben hagyott cserben, akkor döntöttem el, hogy lecserélem. És szerencsére épp közbejött a One <3
Igazából a One kamerájával én sem vagyok kibékülve. Nyilván szebb képeket lő azért az átlagnál (és szép éleseket), gyönyörű videókat csinál (a HDR videó elég király) de az ultrapixel napos időben nagyon fail.
-
stilo18
addikt
válasz
jozso1989 #28477 üzenetére
Ez egy olyan téma,hogy mindig azt fújja az ember,ami felé hajtja a malmot...
Nem videózásra való a telefon...? Rendben. Ne foglaljunk állás pontot.
Fényképezésnél meg a One tulajok mondogatják, hogy ez így elég,nem erre való a telefon,stb...
Ebben soha nem lesz igazság. Vagy mindenki elfogadja amit a készüléke tud,vagy tényleg vesz mellé cél hardvert...
-
hurrikan
addikt
válasz
Zirowe #28299 üzenetére
Számomra nem hozott semmi bosszantót.
Tetszenek az új funkciók, gyorsabb, akku jobban bírja, kamera jobb lett.
Inkább talán olyan van amit még elvártam volna de nem kaptunk. Pl. art környezet, dupla tapis ébresztés+gesztusok. Nade talán mjad 4.4.3-mal, vagy majd az 5-tel.
Bugot meg nem nagyon vettem észre. Csak pár pici apróságot, de azok előtte is megvoltak. Viszont simán együtt lehet velük élni mert tényleg aprók, amik nem befolyásolják a működést.De mivel tesztelek szinte minden más gyártónak is, és ismerem azok hibáit, így igen is magasztalom a HTC-t. Samsungnál, LG-nél, Sonynál, sokkal több és nagyobb hiba van. A Kínai olcsó húsokról nem is beszélve.
De a Nexusokon, Motorolákon sincs kevesebb bug. Sőt.... -
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #28476 üzenetére
A Sony topicban a fanok azt mondták, hogy ez így teljesen jó, mert a telefon nem arra való, hogy videózzunk (csak tudnám, akkor miért vesz fel 1080p-t). Vegyek videókamerát. Szóval az SP anno volt 80 ezer és még vegyek 100ezerért kamerát. Ennyi.
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28444 üzenetére
A call delay-t azért elvárom hogy javítsák. Weather élő hátteret tegyék vissza. És persze azokat a problémákat is pofozzák ki amit a többiek észleltek és jeleztek itt a topikban.
Legyen több téma, mert most narancssárgát használom, és a swiftkey orange skin is megy hozzá, de azért jobb lenne több lehetőség közül válogatni.A gyorsaságra nincsen egy rossz szavam sem, mert az már telhetetlenség lenne pláne ha megnézzük a konkurenciát.
-
Steve1207
veterán
Van nagyon jól bevált adatvisszaállító cuccom, viszont itt nem látja sd kártyaként ugye. Ki hogy, s mint állított már vissza adatot? Ma egészen lemerült és bekapcs után a fele eltűnt, persze előtte minden megvolt... Lehet az ES hülyült be és az vitte amúgy a süllyesztőbe, de akkor is... Ezek a trial "magic" cuccok semmit se érnek. Utoljára HOX-on csináltam ilyet, de akkor még MTP-nek se fülse, se farka nem volt, szóval baromi egyszerűen meglehetett oldani, most meg mindjárt a földhöz vágom, hogy egy piti feladat miatt már órák óta szüttyögök.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28464 üzenetére
Az már minőség!
(#28469) MaddeNNNN: Hehe
Szeretném személyesen levonni a konklúziót a mai nap: Kapja be a Nokia!
(#28467) kdennis: +1! A One a One, vagyis az egyetlen.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28466 üzenetére
S/N : SH3BSW9 és még sok szám...
Mindegy, az enyém is úgy vesz fel mint kdennis-é, szóval ebben sincs HDR miki.
-
kdennis
aktív tag
Na még utoljára egy!
Csak hogy 1 kategóriában induljon a verseny! HTC One vs Sony Xperia ZEddig azt hittem hogy a Sony a tökéletes mikrofonos!
Még a kamerája is behülyül amikor a lézer oda villant! Nagyon durván kiakad szegény!
Csak a One a király!!!!!! -
kdennis
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #28458 üzenetére
Kemény!
Az enyém is ilyen mikrofon, már meghallom!
Egyébként meg a régi One X-nél még mindig jobb így is!
Érdemes fülessel halgatni, nagyon durván felvette a mélyeket a Sony.
Viszont az Ákos koncertet a Sony Sola-m nem bírta, de az már a fülemet is bántotta, nagyon hangosan nyomták! Kár hogy akkor még nem volt meg a One!
-
MaddeNNNN
addikt
Ha már szóba jött a mikrofon téma: 2013. szeptemberi az enyém, szóval elvileg ebben már nem a HDR mikinek kellene lennie, ennek ellenére szerintem szépen vesz fel
Saját videó, nem tudom hány dB de élőben elég hangos volt -
dani3l
őstag
válasz
Ununqatrium #28455 üzenetére
Az biztos, hogy nem mikrofon problema, hogy a hivas elejen par mp-ig nincs hang.. Nem tudom egyebkent, mi a banat ez, szerintem több, mint valoszinü szoftveres, de eleg sok HTC-nel jelen van..
Anno Desirenel is volt, ott volt ra egy call delay patch, ami vagy megoldotta, vagy nem. Nem tudom, mi okozza, en mar kezdem megszokni, reflexböl nem is szolok 2-3 masodpercig a telefonba...
-
Ununqatrium
aktív tag
Erről a mikrofonos dologról jut eszembe... én a mikrofont is meg akarom gariztatni a hívások kezdete miatt. Aki emiatt felküldte, ugye a hangrögzítéshez szánt mikit nem cserélik valami gagyira?
-
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28428 üzenetére
s3nsitivity:
Igen ez nem a kőr és nem is a az Edda hanem EDDA musical! Előző nap volt az igazi Edda!2014. februárjában vettem, végülis a 120 decibelt bírja torzítás mentesen, akkor ezzel menőztek nagyon még úgy emlékszek.
-
dani3l
őstag
válasz
kdennis #28451 üzenetére
Nem a HTC-t perelte be, hanem az ST-t, egyebkent teljesen jogosan, függetlenül attol, hogy ez nekünk One tulajoknak szar vagy nem szar.
De remelem azert ha szervizbe küldöm, azt nem cserelik ki benne..
Mondjuk azt nem tudom, mind a ket miki egyforma, vagy csak a hatso volt HDR? Akartam mondani szervizbe adasnal, hogy szar a hangminöseg telefonalasnal, de lehet nem mondom megsem, hatha cserelik, raadasul amugy sem a mikrofon a baj szerintem.. -
kdennis
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
Semmi gáz nincs a mikivel, egyszerűen csak az irigy szemét Nokia (aki már eladta a lelkét az ablakgyártóknak) beperelte a HTC-t hogy a saját mikrofonjukat használták a One-ba. A pert meg is nyerték így kb a 2013 június utáni telefonokba már nem HDR mikrofon volt. Enyémbe sem HDR van, reméltem hogy azért közel azonos minőség lesz a másik mikrofon, de ez a koncert Disneylandba tényleg nagyon király miénkhez képest!
&#@$ßĐ Nokia!!!!
Itt a ír a HDR mikrofonról aki még nem látta. Kb 3 hónapig lehetett kapni.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28449 üzenetére
de az enyém is ilyen (mármint olyan mint kdennis-é)... szóval, amelyik ezt a videót rögzítette, az valami különleges csoda One volt.
keressük meg és öljük meg... aztán egymást és az utolsóé a telefon!
Bár ez így is teljesen jó, mert az előző telefonom, az Xperia SP az így rögzített... : fos Sony
-
jozso1989
őstag
-
Bdanyy
addikt
Sense 6 kameranal lehet valahogy kenyelmesebben váltani a módok közt? régen sokkal jobb volt egymás mellett a video és a fotó gomb...
-
dani3l
őstag
válasz
s3nsitivity #28444 üzenetére
Pont azert lett müanyag, mert E. Vagyis azert lett E, mert müanyag. Erted. E, mint "emmüanyag"..
Hatha igy versenykepesebb lesz, alacsonyabb arral, szerintem az emberek 90%-anak tökmindegy.
Hozzatehetnem, hogy tökmindegy, ugyis samsungot vesz, mert azt latja mindenhol..
De azert a versenykepesebb ar nem hatrany. -
s3nsitivity
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
s3nsitivity #28441 üzenetére
Nagyon remélem hogy minél előbb, de inkább addig üljenek rajta míg tökéletes lesz még ha az +heteket jelent is. Mert ezzel a Sense6.0 frissítéssel többet ártottak mint javítottak, mondhatni elcseszték vele az eddigi munkájukat.
-
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #28440 üzenetére
Ez szerintem már egy-két hete kint van, csak nem jelzi külön. Viszont! A TV alkalmazás frissült, van benne T-home meg UPC. Nekem a Mindig TV hiányzik alapvetően, de lehet szerkeszteni is a listát. Tényleg kb, mint egy élő műsorújság, ha valami megtetszik ráböksz és átvált arra a csatornára. A VB meccseket meg külön is írja az alkalmazás, eredménnyel együtt, elég pofás összességében.
(#28441) s3nsitivity: Sense 6.5 nem? (Asszem neked is bejön az E8, keress rá, már vannak sample kamera képek, bemutatók, meg minden fityfene)
-
s3nsitivity
addikt
Pár héten belül itt a Sense 6.1 / Android 4.4.3 M8-ra!
Remélem a miénkkel sem késlekednek sokáig. -
baani59
aktív tag
válasz
concrete #28414 üzenetére
Most olvasom a dilemmádat, hogy digitizer vagy komplett LCD.
Az összetört digitizer cseréje nem lehetetlen de nagyon kockázatos, mert nagy felületen össze van ragasztva az LCD vel, ami rétegekből áll és könnyebben szétválik mint a ragasztás.Az LCD+digitizer+keret szerelvény kb. 15-16e Ft, kell még hozzá egy méretre szabott kétoldalas ragasztó egy szabályozható hőfokú hőlégfúvó és átlagos kézügyességgel otthon belevághatsz a cserébe egy videó alapján.
A digitizer csak 3000 Ft körül van az ebayen, ha nem sikerül az LCD leválasztása, akkor utólag vehetsz azt is.
Én a komplett szerelvény cseréjét javaslom.
-
Nightfall75
tag
válasz
kdennis #28424 üzenetére
Nem tudom mikor vetted a One-t, de ha 2013 nyara után, akkor már elképzelhető, hogy nem a Nokia féle HDR mikrofon van a készülékben.
A HTC azt ígérte akkor, hogy ugyanolyan minőségű mikrofonnal helyettesítik majd ha elfogynak a készletek, de aztán nagy csend lett azóta. Ha jól emlékszem az M8-nál bemutatónál már nem volt szó erről a funkcióról, ellentétben az M7-nél, ahol ezt külön kiemelték.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #28433 üzenetére
Igen feltűnt.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ez az új verzió, a "Gabona kör közepén állok"
-
toeki
senior tag
válasz
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #28425 üzenetére
Nekem is így veszi fel a hangot. Mintha a közép le lenne húzva az equalizer-en.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Nuada herceg #28429 üzenetére
Gyári garancia az 2 év és a T gyári garanciát ad.
-
Nuada herceg
őstag
Csak hogy tudjam, hány év gari van a telefonra? 1 vagy 2?
Tavaly augusztusban vetten T-Mobilos.
A kamera már vállalhatatlanul lila, még nappali fényben is beüt a lilulás.
Egyszer már majd ráveszem magam, csak tudni szeretném, mennyi időm van,
nem szeretnék kifutni a garancia időből.Nekem 2 év rémlik, de az sosem biztos.
-
kdennis
aktív tag
Hétvégi Sörfesztiválon lőttem munkatársammal egy rövid videót a koncertből!
HTC szebb, mélyebb, a Sama cincogósabb. -
Jolet
őstag
válasz
s3nsitivity #28418 üzenetére
Lilulàs. Életlenség. Gyenge akku. Újra indulás. Mikrofon hiba. Hangszóró recsegés.
-
Jolet
őstag
Na másfél hetet igértek és kaptam egy samu s2-őt
-
concrete
csendes tag
válasz
s3nsitivity #28415 üzenetére
írtam egy privátot, légyszi nézd meg köszi
-
s3nsitivity
addikt
válasz
concrete #28414 üzenetére
Fura is lenne ha nem lenen összeragasztva.
De még mindig jobb mint a csak plexi csere.
Egy ismerősöm azzal cseszte el az SGS4-ét, hogy csak plexit próbált meg cserélni. Na azóta csak a fiókba van az a Samu.
De szerintem a digitalizer csere simán kivitelezhető, mint írtam nekem is az volt anno a DHD-n. -
concrete
csendes tag
válasz
Derrewyn #28411 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot egy szervízzel, azt mondják senki nem vállalja el csak a plexi+panel cseréjét, mert össze van ragasztva az LCD-vel, és amint azt leválasztanák, eltörne a kijelző maga, így 42ezer az árajánlat.. Komolyan gondolkozom, megéri-e cserélni. Így is még egy évig fizetem a havi 6700-at a telefonra.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #28408 üzenetére
Most legalább látszódnak a menüpontok. A Samsung hirdetéseket nem tudom kik tervezik, de borzalmasak, mert a fejléci menük fele nem látszik...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Derrewyn #28407 üzenetére
Nem tudom, akkor az statikus lenne. Nekem pedig emag-os van.
Bár most ahogy ránéztem tény, hogy nem hajaz google hírdetésre.Szerk.: Gyah, kajak, ha MA-s forumra megyek akkor ott van.
És ez tényleg csak egy köcsög bg
Hát beszarok, azt hittem a headerre gondoltok.
/Én PH-s forumokat használom mindegyikre./
-
Derrewyn
senior tag
válasz
s3nsitivity #28402 üzenetére
Az a helyzet, hogy ehhez a pandawill reklámhoz semmi köze a google-nek. Ezt az MA rakta be háttérnek.
-
Badboys
őstag
válasz
concrete #28396 üzenetére
Ezen már egybe van minden itt vagy leveszed valahogy az üveget vagy kompletten csere. Bizva a HTC leleményességébe csak 1 féle csatlakozót használ típuson belül. Mivel annó típuson belül is volt 3 féle csati. Én úgy jártam,hogy megrendeltem a komplett kijelzőt Ebay ről 17 ezer ft volt és már akkor szar volt amikor megjött. Tehát ezt is bele kell kalkulálni. Mivel ez Magyar eladó egyszerűbb a reklamáció probléma esetén.
-
Jolet
őstag
Na beszéltem az ügyfélszolgálattal.. indulok az Allébe, leadni a telefont
-
jozso1989
őstag
Bonyolult rootolni a kicsikét? BL-t nem szeretném nyitni, mert akkor könnyen téglát "varázsolhatok" belőle... :S
Szóval BL nyitás nélkül lehetséges?
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28402 üzenetére
Az szép mert közelébe sem járok a Pandawill-nek meg a hasonló oldalaknak... Mobilos portálból is leginkább csak ezt olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest