- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Na aki függetlenül akarná részletre venni az most pár napig próbálkozhat az Edigitalnál [link] 0% THM van.
(#6100) NandorHUN: a képeket 6óra előtt készítettem. Közel sem volt verőfényes napsütés, szerintem a rózsás képek kifejezetten jók lettek minden effekt meg javítás nélkül.. Amúgy tény a Panoráma nem sikerült túl jól, el is csúsztam vele több helyen.
-
-
Xaels
félisten
Kezd a topik legelején...
(#6095) NandorHUN: HDR mikrofon csak egy buzzword. Inkább az elnevezés mögötti tartalom a lényeg. Nem tudjuk még milyen felépítésű/gyártású mikrofont tesznek a helyére. Majd amikor már tuti lesz, hogy nem a Nokia féle Dual-Membrane(HAAC) került bele akkor lesznek összehasonlítások.
-
NandorHUN
addikt
Ez a HDR mikrofon mizériát amúgy nem teljesen értem, elvileg az új verziók is HDR mikrofonnal jönnek, legalábbis nyilatkozat alapján nem lesznek rosszabak, mint a Nokiások.
Amúgy ha megnézed a gyártási időt akkor május elejeiek azok amik még Nokiával jöttek többi meg vagy igen vagy nem. -
Gee_-
tag
Sziasztok.
Lecseréltem a DHD telefonomat egy one ra és érdeklődnék hogy melyik a legjobb kijelző fólia amit érdemes rátenni a telefonra ?
Mivel lehet tisztítani a oldalán a fehér csíkot ? mert úgy vettem észre hogy picit élszíneződőt. Hogyan lehet kideríteni hogy HDR mikrofonnal szerelt-e a telefonom ?Előre is köszönöm a válaszokat
-
Xaels
félisten
-
adodaniel
őstag
válasz
anonym1s #6081 üzenetére
Lehet kapni hozzá külső akkumulátort, amivel tudod tölteni. Anno SGS2 tulajként soha nem is értettem, hogy valaki miért csúfít el egy ilyen telefont azzal, hogy a hátlap (és ennek következtében gyakorlatilag az egész telefon) úgy néz ki, mint a 20 évvel ezelőtti nokia téglák. Véleményem szerint a kivehető akkumulátor se olcsóbb, ha gyárit veszel és nem az ebay-es, kínai 10 dolláros gagyikat.
-
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
egy apró kérdésem lenne: másnak is recseg/pattogó hangot ad a hangszoró telefonálás közben? mivel lehet orvosolni?
köszi.
Üdv.
-
anonym1s
őstag
válasz
Nightfall75 #6070 üzenetére
Az 1-1,5 ev csak pelda volt. Masik pelda, hogy garancia ido utan valoszinuleg nehez lesz eladni, epp az akksi miatt mert rovidesen esedekes a csere. 1000 toltest birnak a jobb fajta akksik. Mïvel minden nap kell tolteni, az 1000 nap, kevesebb mint 3 ev (2,5 evre saccolom). Harmadik pelda, hogy ha esetleg venni akarok bele nagyobb kapacitasu akksit, mint pl. a mostani s2-be, azt nem tudom megtenni mert nem csrelheto, emiatt valoszinuleg nem is gyartanak nagyobb akksit hozza. Nekem nagyon tetszik ez e telefon, jobban mint az s4, de ezzel az akksival elegge el lett szurva. Hetvegen bemegyek a varosba, szemrevetelezem a jelolteket.
-
HUTCHDB
nagyúr
lehet, hogy en voltam bena, de a beallitasokkal is manipulaltam, de nem lett jobb, sot, talan rosszabb kepek lettek, mintha nem nyultam volna hozza.
egyedul a kamera " idegesit"....
agyalok, hogy mi legyen, rendeljek-e ujat, de felek, hogy meg mindig vannak hibas darabok a t-s modellek kozott.
raadasul nekem a femes szinu (aka. feher) tetszik es azokban tobb a hibas. -
NandorHUN
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Neten van 50 teszt már angolul, de még youtube-on is, illetve szavazások is: [vote]
vote
vote
teszt
tesztA lényeg, esetek 80-85% aki probálta mind2-t, (gondolok itt a netes teszterekre) a HTC -t választaná.
Pl. olyan public szavazást még nem találtam ahol S4 nyert volna minden marketingjének ellenéreAngolul érdemes egy két tesztet elolvasni lehetőleg minél frissebbet (ott már valoszeg nem laggol annyira az S4, illetve A HTC One kameráját updatelten nézik).
Összességében amiben jobb a HTC:
- éjszakai kamera, foto
- közeli tárgyak fotozása
- sebesség (itt pl. jól látszik, hogy a galaxy S4 alul marad: video
- képernyő (fehér kevesebbet fogyaszt, kb 2x fényesebb, nagyobb a ppi száma, szebbek a színek (kivéve a fekete) , napos időben is látszik
- kamera nagyobb szögben lát
- kamera szoftver (ez szubijektív)
- videoban a hang, illetve a video stabilizátor, illetve szerintem a felviétel minősége is jobb, de ezt lehet csak én látom bele, de az biztos, hogy nagyobb szögben tud felvenni
- anyagminőség
- tárhely (belső mem. gyorsabban futnak a dolgok, S4-en lévő belső 7Gb lehet csak appot tenni, ami mem. kártyán van azt lassabban olvassa
- tökéletesen fut, nem laggol mint az S4 (ezt valoszeg javítják majd)Hátrány:
- nehezebb szerelhetőség
- nem cserélhető az aksi, csak szervízben
- ha betöröd drágább cserélni a képernyőt szerintem(bár azzal nem lesz könnyű dolgod
video
- ha leejted szerintem jobban sérülhet mint az S4
- fényes nappal az S4 jobb képeket csinál (ez zoomolásnál jön elő főleg - de pl. a nappali videoknál szerintem megint csak az One nyer)
- nincsen egy csomo (feles) feature, amit mellesleg sokan fagyasztanának mert emiatt laggol az S4
- szervizelése több idő (nem jönnek házhoz mint a Samunál, illetve szerintem ha lejár a gari akkor drágább javítani)
- kesztyűben nem lehet használni (van spec. kesztyű erre)
- nincs multiwindov, csak multitaszking (az mind2ben van)
-nem bővíthető mem. kártyával (kinai verzió 2 simes és azt pl. lehet bővíteni, de az itt nem fog megjelenni)Kb ennyi.
Amugy valaki szerkezthetné az 1. hsz,t mert ezt a kérdést kb. minden 2. nap megkérdezi valaki....
-
Szpisti
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Szeva.
A 2 év garanciába a az akksi is beletartozik, de azután sem probélma, mert egy normális szervízben kicseréltetheted.
A menüsor pedig (most már biztos) kikapcsolható lesz a következő (4.2.2-es) frissítéssel. (Vannak itt linkek, olyan sokat nem is kell visszaolvasnod.) -
Nightfall75
tag
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
"Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?"
Ha nem sufnigsm boltban veszed, hanem ott ahol gyártói garanciával adják, akkor két évig kicserélik ingyen az akksit, ha bármi gondod lesz vele. A HTC Li-polymer akksit használ, ezekre nem jellemző az, hogy zárlatosak lesznek és nem is érzékenyek annyira a túltöltésre mint a Li-ion társaik.
"Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb"
Attól függ mire használod. Ha napos időben készült tájfotókat szeretnél plakát méretben szeretnél kinyomtatni, akkor jobb az S4, de még jobb egy dSLR. Webre, közösségi oldalakra, vagy simán csak a monitoron visszanézésre jó minőségű fotókat tudsz a HTC-vel is lőnni. Az esti, illetve a beltéri, kevés fénnyel készült fotók esetében viszont a HTC mossa le gyakorlatilag a jelenlegi teljes mobilpiacot (a Lumia 92* kivételével).
"a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett...allandoan ott volt"
Erre a hamarosan (várhatóan 1-2 héten belül) érkező frissítés fog nyújtani megoldást. Be lehet majd állítani a Home gomb hosszan nyomását a menü aktiválására, és ezután már nem fog megjelenni többet a fekete menücsík. Ez a mizéria egyébként az ICS-el kezdődött, a Google javasolta is akkor a androidra fejlesztőknek, hogy építsenek be egy szoftveres menügombot az általuk írt alkalmazás kezelőfelületébe, csak sajnos sokan még azóta sem végezték ezt el.
Mivel mindkét telefon tudását tekintve hasonló kaliber, szerintem azt a telefont vedd meg, amelyik neked tetszik, ne pedig azt amit mások ajánlanak. Kicsit olyan ez, mintha egy minőségi órát venne az ember. Mivel nekem kell majd hordanom minden nap, személy szerint el nem tudom képzelni, hogy mások ízlésére hagyatkozva, ne azt vegyem meg, amelyik nekem tetszik.
-
anonym1s
őstag
válasz
Redplee #6068 üzenetére
Sziasztok.
Uj telefont keszulok venni magamnak.
Az egyik jeloltem ez a htc one, a masik a galaxy s4.
Eddig szinte mindenki az s4-et ajanlotta, de nekem ez a htc one sokal jobban tetszik, ezert vagyok most itt.
Van nehany problemam ezzel, ami miatt nem tudok donteni az s4 es ez kozott.
Egyik a nem tul bika akksi, ami raadasul nem cserelheto.
Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?
A masik a kamera. Sokat szoktam fenykepezni meg videozni, es tobb helyen olvastam mar hogy nem tul jol sikerult ez az ultrapixeles dolog, es a 4 megapixelt is sok helyen keveslik. Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb.
Harmadik az a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett. Lattam nehany teszt videon, hogy az allandoan ott volt, pl. jateknal vagy bongeszonel is, elfoglalva a kijelzo eleg nagy reszet. Ki lehet azt kapcsolni hogy ne legyen allandoan a kepernyon? -
Redplee
senior tag
válasz
Avicularia #6065 üzenetére
bocs, sokat éltem kinnt
-
-
Spark_777
tag
Sokan feleslegesen hergelik itt magukat,hisz minden gyártó fő célja a profit,ez így működik a kapitalizmusban...nem a két szép szemünkért adnak nekünk valamit...az hogy ki miképpen tálalja pedig a cégek dolga...a fontos csak az hogy mit veszel majd anno a kezedbe,hisz ez egyes egyedül a te döntésed kell hogy legyen...
-
keIdor
titán
válasz
NandorHUN #6039 üzenetére
Persze a HTC tudatos az Apple meg egyből manipulatív, hát persze.
Azért vegyük már le a szemellenzőt, mindkét cég kapitalista és csak a pénzed kell neki. A Samsung is ugyanilyen.
Semmivel nem kevesebb vagy több az, aki 300k-ért vesz valamit, az irigy csórókat biztos idegesíti, de az sem jobb ember. Én sem mutogatok arra, aki 50 millióért Ferrari-t vesz 3. csak mászkálós autónak, megteheti, valószínűleg meg is érdemli, hogy arra a szintre jutott. Mindenki előbb a saját háza táján nézzen körül, a saját pénztárcájában turkáljon. -
InFRaReD
csendes tag
Igazad van, bár nem hiszem hogy egy ilyen egyszerű reklámnak a meggyőzés lenne a célja, sokkal inkább a figyelemfelkeltés. De még mindig jobbnak találom, mint amikor a tv-ben úgy megy a reklám, hogy a kép közepére beraknak egy elfektetett S4-et és abban megy székrekedés elleni bogyó
-
Spark_777
tag
Tudom ez a cégnek nem érdeke,de szerintem nem olyan nagy gond hogy egy bizonyos réteg,akik tényleg utánajárnak,és nem csak a vakítás oldalát látják meg,ritkább készülékkel mászkálhatnak.Imádom a HTC-t,ez már a 4-ik,és csak reménykedni tudok hogy azért az alsóbb régiókban is elérnek sikereket.
-
doggie
aktív tag
válasz
HUTCHDB #6028 üzenetére
Ezzel sajna egyet kell értenem.
2 hete próbálkozom vele, de a nagylátóként használt gyári kamera és a sw is elég gyenge és nem túl jó minőségű képeket is csinál. :-( Ehhez képest még a DHD-m is jobb képeket csinált.
Valóban a közeli és makró felvételekkel nincs baj, de a tájképek, városképek nagyon gyengék.
Nem voltam túl optimista az új érzékelővel kapcsolatban, de sajnos beigazolódni látszik, hogy van még mit javítani a sw-en (remélem nem hw hiba). Egy ici picit mintha a camerazoom jobb képeket csinálna távoli dolgokról, de lehet már csak bemagyarázom magamnak, mivel DHD-n azt használtam nagy megelégedettséggel. Már próbáltam a neten fellelhető tanácsok alapján az utólagos élességet visszavenni, de sokat nem segített. Ha van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete, szívesen venném. (camera sw verziója a friss) -
ThorsHUN
őstag
A desire-ben a helyhianytol kapok sikitofraszt...
Meg a support hianyatol.
Meg mostanra behalkult de rettentoen es kezdenek a gombok is erzeketlenedni.
Meg a 2 pontos hibas multitouch(#6052) sipy888
Kb sose... sztem lefekudtek a samsungnak.
Legalabbis az elado srac arcarol kb ezt lattam visszatukrozodni a van e one kerdesre adott "niiiincs" valaszbol. -
Spark_777
tag
Megjött végre Badboy fórumtársunk Nilkin telefonvédője,rápróbáltam az enyémre és mit mondjak tökéletesen passzolt rá,és még a felülete is igen minőséginek érződik.
-
sipy888
aktív tag
Nem tudja vki media markt-ban mikor lesz?
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
NandorHUN #6039 üzenetére
viszonylag sokat rendelek külföldről, főleg ebay-ről. A posta nagyon rászállt a külföldi csomagokra, ha nincs ráírva mi van benne, vagy gyanús, szemrebbenés nélkül felbontják. Nagy mák kell hozzá, kis csomagokkal (4-500g alatt, de főleg borítékkal) lehet sunnyogni, egyébként 40EUR felett fizetni kell mint a katonatiszt. Meg hát: mi van, ha külföldről bejön és pixel vagy illesztési hibás, azzal nehezebb bármit is kezdeni. Számomra az egyetlen megoldás most a türelem - bármennyire is nehéz
-
NandorHUN
addikt
válasz
Redplee #6042 üzenetére
Én volt már hogy megusztam a vámot, nem tudnak minden csomagot átellenőrizni, meg persze meg kell kérni az eladót, hogy nehogy feltüntesse mi van benne, EU-n kivülről természetesen, de igazábol ott vannak nagyobb árkülönbségek és sokszor még a k... drága szállítással is jobban megéri. (Azért nyilván nem fogok egy ilyen telot onnan rendelni, de pl ha iPhone kéne akkor valoszeg elgondolkodnék, mert ott a gari mindenhol érvényes illetve a készülék több mint valosziű, hogy teljesen hibátlan).
-
HUTCHDB
nagyúr
ez nem is olyan rossz, viszont itt is sotetebb, vagyis nem napsuteses ido van, es kozeli a fenykepezendo villamos, igy a viszonylagos elonyei jonnek elo a kameranak ennel a kepnel is.
mindjart keresek kepet en is, aztan latod majd, hogy nalam eleg gyenguszok voltak a jo idoben, tavolabbra "nezo" kepek. -
NandorHUN
addikt
A vicc az, hogy én pl. láttam már Galaxy S4-et 120k ért használtan. Ennyit a sok hülye birka emberről,a sok reklám miatt megveszik aztán szabadulnának tőle, meg cserélnék vissza iPhone 5-re meg HTC-ra (utobbi a tudatos vásárló, elöbbi az aki szintén hagyja, hogy vezessék.)
(#6022) InFRaReD Spec. én most megyek egyetemre, de ez nagy általánosságban nem igaz, nekem is van sok dolgozó ismerősöm, én is úgy gyüjtök pénzt, illetve adás-vétellel stb...akikre te gondolsz azok azok, akik mennem megvenni az iPhone x-et megjelenéskor 300k-ért, már az első napon, mert nem bírnak várni.... na az ilyen embereken lehet látni, hogy egész életükben nem tettek még le semmit az asztalra (gondolok itt az ilyen 14-19 évesekre), ha megdolgoztak volna azért a pénzért akkor nem vernék el, hanem tudnának várni.
Még annyit hozzátennék, hogy külföldről már tudsz rendelni 150-160 ért is, de jobb ha megkéred az eladót, hogy ne irja rá, hogy mi van benne, ha mázlid van akkor nem kell vámot fizetni, ha nincs akkor az itteni árak 27% még rádverik. De én nem rendelnék külföldről, mert a garizás szerintem elég bonyolult + ha hibás az is problem lehet.
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6036 üzenetére
Értem hogy értem, de attól még, hogy más mit hogy csinál, nem tartozik ránk, ezért engem sem érdekel. Ott élek ahol te is, de engem nem zavar, hogy 15 éves kezében vélhetően 2éves hitelre vett iphone5 van.
Sőt, inkább örülni kéne neki, hogy i5 öt vesznek, mert ezzel sok áfát fizetnek az állam bácsinak, amitől Neked is jobb lesz
Minél többen vesznek One-t, annál jobb lesz
Így kellene nézni. OFF vége
On:
Holnap után én is csatlakozom a táborhoz egy feketével a speedshopból8 év samu után...
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Én ezt nem értem. Mindenkinek apu-anyu veszi? De ha mégis, nem hiszem, hogy egy idegennek ennek zavarnia kellene a szemét. Mindenkinek van egy pénzmennyisége, amivel gazdálkodhat, és eldönti, hogy neki mi és mennyiért éri meg. Hidd el, vannak olyanok, akiknek megér 200k-t, vagy 300-at, de attól még nem rossz emberek és nem anyu-apu vette. És attól még, hogy Neked 150-et ér, attól még nem biztos, hogy másokra rossz jelzőket kellene aggatni. Szerintem mindenki a saját ingével foglalkozzon
A kérdésre pedig, 150 szerintem legalább még 3-6 hónap.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6029 üzenetére
A desire-m még mindig megvan, és használom második telefonként (lsd.: aláírásom) fél évig nem én használtam, akkor "unrootoltam", amióta visszakerült hozzám meg lesz.rom, mert csak azért van, mert van hozzá egy számom.
S-off volt, root volt, ext2sd volt, stock rom maradt, és nem volt bajom 20 telepített alkalmazással sem.A 150-180-at úgy értettem, hogy ha valaki össze tud dobni egy telefonra 150-et, akkor egy-két hónappal később lehet abból 180 is... de ez meddő vita, és lényegtelen is
De valljuk meg kár összehasonlítani egy 1ghz-s, 512 RAm-os telefont, egy 4x1,7ghz-s, 2gb ram-os telefonnal.
-
InFRaReD
csendes tag
Igen, láttam nagyon szép képeket és ultrazajosakat is. Egyértelmű: nem arra van kitalálva, hogy utána kinyomtasd és kirakd a falra, de azért mégis
Én kifejezetten szeretem a minőséget és amatőr hobbifotósként bántja a szemem.
Viszont a kamerán nagyon sokat segít a stabilizátor, amiről - nem tudom miért - nem beszélnek annyit a promókban.
-
InFRaReD
csendes tag
Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.
Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.
Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.
-
porkiy
aktív tag
Én is Desire S-ről cserélek, 2 éves a telefon, szinte alig volt kikapcsolva, semmi gondom vele, feleség kapja meg....
-
Red@Arc
tag
Egy kicsit részletesebb lista a 4.2.2 frissítés tartalmáról.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Akkor úgy gondolod, hogy mi itt "apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek" vagyunk? Vagy mi vagyunk apu-anyu, vagy dolgozunk, és talán még keresünk is (normálisan)? vagy szolgáltatótól veszünk kedvezőbb kondíciókkal? Mert a mai világban a független telefon kevésbé releváns, hacsak nem cserélgeted a számod évente.
meg ha már 150, akkor a 180 sincs onnan messze...Desire-féle rémálom? miszerint? A desire óta a One az első telefon, amivel maradéktalanul meg voltam elégedve. De mi baj volt a desire-vel?
-
InFRaReD
csendes tag
Szerintetek mikorra várható, hogy egy kicsit lejjebb megy a gyári független telefon ára?
Baromira bejön a teló, nagyon sokat agyaltam rajta, hogy adjak-e mégegy esélyt a HTC-nek (Desire-féle rémálom), egészen meggyőzött. A sok pozitívum (kijelző, sebesség, új letisztultabb Sense, alu ház, stb) még azt is elnyomja, hogy én ezt az ultrapixel kamera dolgot hatalmas mellényúlásnak gondolom, mert a 4Mpx szerintem nevetségesen kevés: belenagyítasz egy képbe: hát 2013-ban egy flagship telóban ez édeskevés. De: még szerencse hogy van fényképezőgépem.
Így közel 5000 bejegyzés végigolvasása után azt látom, hogy végre elkezdi kinőni a gyerekbetegségeket, ami pedig az illesztési hibákat/sorjákat illeti: ami szarul néz ki, ott kell hagyni a boltban. Egy ilyen telónál, ennyi pénzért hülye az aki kompromisszumokat köt és azt mondogatja magának, hogy "ááá, ez nem olyan gáz, nem fog zavarni" - mert dehogynem.
Viszont: 180-190ezer forint egy telefonért - számomra - erős túlzás. Ezt max az apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek "engedhetik meg maguknak". Kérdés, mikor indul meg az ára lefelé egy kicsit: ha olyan 140-150-ig lecsúszna végre, már mennék is a boltba érte.
-
BenHans
addikt
[Ezt] olvastátok?
-
porkiy
aktív tag
Megrendelve, hétfői szállítással kértem...
Hogy működik ez a sima sim-mikro sim, a jelenlegi kártyáról át lehet tenni kissimre a telefonszámokat, vagy adnak egy üres mikrosimet és vezessem át őket én? T-mobile..... -
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #6014 üzenetére
Nehany eve ez volt az iPhone-nal. Bementem akar egy szolgaltatohoz, akar egy Saturnba/Mediamarktba, volt egy rakat iPhone, meg 3 falnyi iKiegeszitö, meg volt egy fel falnyi minden mas..
Most ugyan ez van Samsungban, söt, talan meg rosszabb.. Mobilos reszleg minimum felet ök foglaljak el. Amit nem nagyon ertek, pont amiatt, amit az elözö hszemben irtam, hogy tök ugyan olyan mindegyik, szoval böven eleg lenne egyet kirakni, aztan tudod, hogy a dragabb az ugyan ilyen, csak kicsit nagyobb, a tablet ugyan ilyen, csak sokkal nagyobb, az olcsobb az meg ugyan ilyen, csak egy kicsit kisebb..#6015 g0n21: Köszi, ezt jo tudni! Volt egy ilyen erzesem, akkor majd figyelem, bar remelem minel hamarabb sikerül hozza tokot beszereznem.
-
keIdor
titán
válasz
NandorHUN #6014 üzenetére
Apple és Samsung már jó ideje ilyen, nyomatják a cuccot, bár a szolgáltatókat sem kell félteni, megvannak a kedvenceik. HTC-n azért érezni, hogy pici cég, nulla marketinggel.
Szerk.: Szerintem a One után az SGS4 a legszebb telefon, amit mostanában kapni.
Hozzáteszem én nagyon kerek párti vagyok, az Xperia Z meg Nokiák nekem nem jönnek be. Amellett, hogy nem is kényelmes, nem is praktikus, ergonomikus egyik sem, még rondák is, sima téglalap.
-
NandorHUN
addikt
Akkor lehet csak én találom túlzásnak, igaz 3 éve először nézek magamnak új telót, de szerintem az nagyon durva, hogy külön pult van még a legkisebb T-pontban is az S4-nek (és persze még a pulton kivül is van kirakva belőle).
Hozzáteszem ha az S4 nem úgy nézne ki mint az S3 és még jo sok Samu mobil, illetve jobb lenne a képernyője valoszeg azt választanám, de kinézetre gyakorlatilag megkülönböztethetetlen, csúnya , képernyője illetve a TouchWiz se jön be. Igaz Sensen is van mit foltozni de azért így is messze a legjobb jelenleg.
-
Avicularia
veterán
Tegnap megnyomkodtam mind a one-t mind az s4-et egy szolgáltatói boltban. Nem értem, hogy tudja valaki az s4-et megvenni, ha már volt a kezében one. Gagyi műanyag fogása van, pedig nem akartam újra htc-t venni, de a one nagyon meggyőző kézbe fogva. A másik, hogy az s4 szépen belaggolt mikor lapoztam a főképernyőt, nevetséges volt. A one-nál semmi akadást nem láttam, pedig gondolom mindkét készülék rendesen szét volt nyomkodva.
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #6006 üzenetére
Ez a 4,5" -os a mini?
En legalabb egy honapja hajkurasztam a One-t, de egyszerüen sehol nem talaltam, ahol ki lehetett volna probalni, hetfön megjött az enyem, azota 2 saturnban voltam bent, mind a 2ben volt..
De legalabb tettek volna ki feketet akkor, mert mindegyik szürke volt..
Mas: Galaxy S4-et is sikerült megneznem. Hat.. Egy szoval lehet legegyszerübben jellemezni: Samsung.. Ugyan olyan tucatszappantarto, mint eddig..
Egyebkent akinek hosszabb ideje megvan az ezüst szinü One, nem hajlamos elszinezödni az a feher müanyag körben? Nadrag zsebetöl pl, vagy ilyesmi?
-
NandorHUN
addikt
Azt amúgy én se értem, hogy S4-ből van 10 egy boltban HTC One-t meg max eldugva 1-2 helyen mutatnak csak. Pl most láttam egyet a Arénában (voda) illetve állitolag van a Camponában is (T-mobile) kirakva.
T-nél meg már mindenhol van külön S4 sarok, egyszerüen nevetséges, hogy mennyire rátukmálják az emberre, illetve, hogy most még a csapból is az folyik... -
O N E
tag
válasz
Nightfall75 #6006 üzenetére
Én erre várok, és remélem nem csak találgatás, hogy 400 dollár lesz
-
Ordowick
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha az ember erre a telefonra szeretne fájlokat fel tenni, vagy leszedni róla, akkor az hogy működik? csak sima ctrl c, ctrl+v vagy esetleg valami programmal? Erről idáig nem nagyon találtam információt.
Köszi! -
Nightfall75
tag
Lesifotók a kistesóról, a HTC One Mini-ről (M4).
-
Tomate
veterán
Mikor bemegyek egy T-mobile boltba és a fél bolt egy Samsung sarok Galaxy S4-el minden színben, Samsung tablettel, megnyomkodhatod megnézheted és 5 LCD tv világítja ki a a fejed, hogy ezt vedd meg és még a samsungos csávó is lohol utánad persze, hogy mindenki samut vesz. A szerencsétlen htc-ből meg még egy műanyag telefon sincs kint a falon, hogy nagyjából így néz ki. Nem beszélve arról, hogy galaxy s4 reklámból naponta többet is látok tv-ben, de HTC-ből még egyet nem láttam.
-
adodaniel
őstag
A One az eddigi közel 6 nap alatt még nem döccent meg nálam.
Valóban, kreatív reklámok kellenének és itt nem a konkurencia lehúzására gondolok, amit ugye a Samsung csinált az elmúlt években. A kamerás funkciókra simán rá lehetne menni, azok már nálam eljutottak oda, hogy habár érdekelne a Nexus érzés, de ezek hiányát már nem tudnám elfogadni. (Szvsz az időszaki S4 promóció, amikor "ha egy óráig nem veszed le róla a tekinteted, akkor tied a telefon" zseniális ötlet volt. Igaz ilyet alapból nem tud a One, de valami hasonlóan kreatívval lehetne próbálkozni más téren is.Igen, nekem is ez az érzésem, hogy ilyen irányt kellene vennie a HTC-nek, amit zsoleer fórumtárs is írt, de reklám akkor is kell.
#6003: nem tudom változott-e már, de a One eddig webshop exkluzív volt, ezért nem volt az üzletekben kiállítva se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged