-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
MaddeNNNN #37611 üzenetére
keress rá a topikban az insertcoinra, elementalx kernellel kiváló.
-
vakqaag
tag
válasz
MaddeNNNN #35026 üzenetére
Köszönöm,én se nagyon találkoztam még kékkel,vöröset láttam már,állítólag van arany színben is.
Igen szerintem is eszméletlen szép ezzel a ciános metállal.Az meg hatalmas megtiszteltetés ha én vagyok az egyetlen aki ilyennel operál itt a fórumon.jahh és magyar gyári garis...
Itt akadtam rá az aprón,azonnal le is csaptam rá.de láttam valahol még 1et bár az feketének hírdeti de egyértelműen látszik h kék.
Észak eu-s cucc mint olvashattad a hsz ben. -
Derrewyn
senior tag
válasz
MaddeNNNN #33988 üzenetére
Háttérképekre (meg hangokre) ott van a Zedge, iszonyatos mennyiségből lehet válogatni.
PIN kódos képernyőzár feloldásnál nem rezeg az érintéseknél, ez most új feature vagy bug lehet?
Illetve tényleg zavaró, hogy az energiatakarékos módot is kirakja lezárt képernyőnél az értesítések közé.Egyébként azt kaptam, amit vártam. ART.
Sőt, ahogy nézem semmilyen rezgést nem produkál érintésre, ami fura, mert be van kapcsolva.
-
-
no more
veterán
válasz
MaddeNNNN #33825 üzenetére
Reménykedjünk benne, hogy minimalizálják a bugokat.
Azért van mit javítani Lolliban, főleg a memória zabálós bugot. Még a 3GB RAM-os telefonokat is hazavágja, hát még mi szívnánk a 2GB-tal!
Aztán ott a merülés bug is... M8-on elvileg kegyetlenül feldobta az üzemidőt a Sense-es Lolli (tehát a HTC fixálta ezek szerint). Böngészés közben jelenleg csúcstelók között M8 bírja legtovább.. 12,5 órát! Nem tudom, már, hol olvastam, ha megtalálom, majd belinkelem.
Reméljük M7-et is sikerül a HTC-nek feltuningolni picit.
Szerk: Meg is van!
Íme!
Ami érdekes, hogy a Nexus5-öt -enyhén fogalmazva- gyakorlatilag tönkretette a Lollipop...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
MaddeNNNN #33606 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy az M7-eken hogy fog viselkedni a lolli.
Nálam sok gond nincs vele, de sokan panaszkodnak rá!
Amit én észrevettem, az fb messenger app "fagyása", inkább akadozása!
Meg hogy nem jó a T-Mobile TVGo alkalmazása, de ez az ők hibájuk!
Az 1 lollin sem megy. És kb. ennyi!Amúgy minden gyorsabb.
-
no more
veterán
-
Greg-77
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #31641 üzenetére
Nekem a füles egyik oldala némult el és mivel ilyen fülesük nemvolt a központi raktárban sem, bekérték a telefont is a cseréhez. Mondtam annyit nem ér. De jött a kamera lilulás, így már beadtam és mikor a készüléket visszakaptam, akkor kaptam egy új fülest. Töltő hibánál is gyanítom ugyan ez az eljárás. Igen 1-év a tartozékokra a garancia.
-
kdennis
aktív tag
válasz
MaddeNNNN #28458 üzenetére
Kemény!
Az enyém is ilyen mikrofon, már meghallom!
Egyébként meg a régi One X-nél még mindig jobb így is!
Érdemes fülessel halgatni, nagyon durván felvette a mélyeket a Sony.
Viszont az Ákos koncertet a Sony Sola-m nem bírta, de az már a fülemet is bántotta, nagyon hangosan nyomták! Kár hogy akkor még nem volt meg a One!
-
jozso1989
őstag
válasz
MaddeNNNN #25765 üzenetére
Engem a fényképező része annyira nem érdekel (bár szerintem így is szebb képet csinál, mint akármelyik Sony
), inkább a sebessége, ami nagyon megfogott, de ez nyilván a Sense optimalizáltságának köszönhető. Szóval tényleg nem egy Touchwiz, vagy Xperia Home... És gyönyörű a kijelzője is.
Ami még nagyon tetszik benne, hogy gyönyörűen vesz fel videót és hangot is. Koncerteken szoktam videózni néha és sajnos kevés telefon bírja a nagyon hangos hangokat rögzíteni...a One itt is ötösre vizsgázott. És gondolom mindezeken felül jó hangosan játszik le zenét headsetten is, nem csak hangszórón. Szóval mondhatnám, hogy számomra tényleg társ lenne a mindennapokban a kicsike. És valóban, egyszerűen csodaszép!
-
Juliuska
senior tag
válasz
MaddeNNNN #22716 üzenetére
Futottam pár hete egy kőrt a fülhallgató topikban, h megtudakoljam, mi volna a telónkhoz leginkább passzoló db. A szakik a Soundmagic E10-t és a Shure SE215-öt ajánlották. Az utóbbi mellett döntöttem és nagyon NEM bántam meg... Ha fülhallgatót választasz, ezeket mindenképpen próbáld ki.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
MaddeNNNN #17693 üzenetére
Hát nem csoda, a 2 kb. összemérhetetlen.
Az a telefon 3 éve sem a csúcskategóriát képviselte.
Szóval váltottál egy 3 évvel ezelőtti középkategóriáról egy mostani csúcskészülékre.
Teszem hozzá a legjobbra!Mert e mögött az összes idei zászlós elbújhat.
Gratulálok, idén az 1ik legjobb döntésedet hoztad meg.
(megváltál 1 halom pénztől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest