- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #29698 üzenetére
Frissítsd le Sense 6-ra...
-
-
Üdv mindenki.
Nemrég hangszóró hibával javíttattam a készüléket, és amikor visszakaptam pár nappal később, kipróbáltam a gyári fülesével,(egészségügyi okokból nem a akartam használni). És amikor hangot küld kifele hangos alapzaj kíséri, megállítom a lejátszást akkor utána még pár másodpercig hallani a zavart az erőben.Érdemes szervizbe vinni? Hardveres vagy szoftveres hiba lehet?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egyetértek! A 1+1 ahh... az telefon. Csak hááát... esélytelen szerezni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29694 üzenetére
A huwi jó lenne ha nem erőltetnék a saját soc-ot (amit mellékesen a mediatek gyárt). Egy 801-es snapival igen komoly lenne az a készülék.
A Sony-t meg hagyjuk, az xperia UI valami förmedvény.
Illetve tetszős, nekem bejön, de olyan gagyi az optimalizálása, hogy az valami hihetetlen.Attól már csak az LG UI-ja ami szarabb.
Oppo Find 7 / Find 7a / OnePlus One / HTC One M8
Kb ezek azok amikre megérné váltanunk a többinél mindenhol kompromisszumot kell kötni.
-
jozso1989
őstag
Ma ismét teszteltem a One-t a többi telefonnal szemben. Próbáltam egy P7-et... hát valami szörnyű. Még egy sima menüs görgetés is akadozik rajta. Viszont a hardvere miatt hasonlóképp egyszerre indultak el az appok (ha épp nem szaggatott be valami XD). Volt, ami gyorsabban töltött be, volt ami lassabban... Aztán a kedvencem. Megnéztem a szupergyors villám csodatelefont, a Z1 compactot. Hát majdnem kettétörtem, olyan lassú. Minden app késik, lagol... de ez az egész telefonra elmondható. Irritált a használata... semmi sem indul azonnal ilyen Samsungos fura késés van minden érintésnél. Mintha be lenne szívva és és nem fogná fel "jaj, megérintettek, bocsi, indítom!!!". A Z2 viszont nagyon korrekt lett, ott egyedül a multitasking lassú (valamiért gyorsabb az M7, Z2-n lagol), minden másban villámgyors és bitang érzékeny, smooth a görgetés (viszont már túl nagy nekem).
Egyszerűen basszus nem fogok tudni venni semmi más telefont ezután, csak ezt a k*va HTC One-t (és azt hiszem ezzel nincs baj
), mert ehhez képest minden telefon sz*r.
Legalább is Android téren.
Jah, meg még próbáltam a csoda G3-at a szuper kijelzőjével... hát olyan, mint egy Sony TN kijelző a One-hoz képest. Nagyon furcsák, fakóak a színei. Viszont akár hiszitek, akár nem... élesebbnek hat a képe picit. Pedig ez is brutálisan tűéles, de az odab*sz nagyon. De hát ilyen 5 bites színekkel... A működését meg hagyjuk. Szörnyű... Csomó animáció ki van kapcsolva azon gyárilag és még úgy is akadozik, lassú....
-
i400
senior tag
Valaki használja a Tumblr appot? Az utolsó frissítés óta nálam nagyon laggol és borzasztóan eszi az akksit emellé persze forró a telefon hátulja. Egyedi eset vagy más is tapasztalt hasonlót?!
-
Levente17
tag
válasz
Krissz1983 #29682 üzenetére
Nem egy erőgép de normális használat mellett nekem elmegy általában egy napot..
Ha meg nem elég veszel egy powerbankot és azzal nyugodtan indulhatsz akárhova. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Ununqatrium #29684 üzenetére
Hát 4 óra kijelző időnél nem igazán tud jobbat
-
Bdanyy
addikt
System UID Inconsistent hibaüzenet volt már valakinek? Hogy sikerült lementeni az adatokat?
-
i400
senior tag
A Beállítások/Tárolás alatt kinek mekkora az Egyéb? Mert én nem tudom mit ért egyéb alatt, de nekem bő 7 giga és sokallom...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29683 üzenetére
Tényleg nem egy izomgép akku terén, de nem kéne így leszűkíteni. Nekem két napot simán megy, és nem csak hívásra meg üzikre használom. Net, fotózás és egyéb is megy bőven, rendszeresen.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Krissz1983 #29682 üzenetére
Egyetlen gyengéje a készüléknek.
Olyan 1 napot megy el.
Este szinte mindenképp töltőre kell raknod.
Szerintem viselhető, ha meg nem akkor be kell szerezni egy bankot mellé és nincs probléma, én is használok. -
Krissz1983
aktív tag
Köszi a válaszokat srácok.
Akksi hogy bírja? -
-
Norbi.
őstag
válasz
Krissz1983 #29677 üzenetére
S4em volt a hárommal ezelőtti telefonom, aztán Xperia Z1 majd Note 2, de egyik sincs a nyomába se.
-
válasz
Krissz1983 #29677 üzenetére
Nem kérdés
Akár s5 ről is
-
Krissz1983
aktív tag
Sziasztok.
Gyors kérdés samsung galaxy s4-ről érdemes váltani one-ra?
Mondjuk jó helyen teszem fel a kérdést tudom de Ti használtok ilyen telefont ti tudjátok a választ -
válasz
s3nsitivity #29675 üzenetére
Miben más a 4.4.3 a 4.4.2 től?
Csak mikor egyszer a sense 6 frissítettem akkor össze omlott a rendszer. -
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29660 üzenetére
Már van V2 most szedem le, kíváncsi vagyok rá nagyon.
(#29674) Tiger.
Ezek az appok már nem úgy működnek mint régen. Régen az UI-ba voltak integrálva és onnan frissülgettek teljes frissítésnél.
Most viszont már csak olyan mint egy beépített system app a googletől. Csak itt ugye a HTC építi be. Így könnyebben frissülhetnek a dolgok nem kell system frissítést várni.Ergo nyugodtan frissítheted őket Store-ról.
4.4.3 + Sense 6.0 -on simán frissült minden nekem is. -
válasz
s3nsitivity #29673 üzenetére
De nekem nem gyári romom van honnan tudjam hogy ront e rajta vagy sem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Tiger. #29672 üzenetére
" A HTC szervizcsomag egy támogató frissítési szolgálat, amely egyesíti a korábban kiadott frissítéseket és a HTC élményt még megbízhatóbbá teszi. A szervizcsomagok ingyenesen biztosítottak. Győződjön meg arról, hogy telepítse a legújabb szervizcsomagot, ami segít, hogy a HTC tapasztalatok naprakészek legyenek. "
-
válasz
s3nsitivity #29671 üzenetére
Van valami különbség?Vagy mire is jó pontosan?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Steve1207 #29664 üzenetére
Igen kimarad a 4.4.4.
Viszont mindössze csak a nevében lesz másabb.4.4.3 néven fog futni Sense 6.0-al de tartalmazni fogja a 4.4.4-es biztonsági patcheket.
Már nem compilolnak egy új firmwaret hanem inkább ebbe implementálják, hogy utána ráállhassanak az L-re.(#29665) Tiger.
Nyugodtan frissítheted.
-
Fenn van a playen htc szerviz csomag frissithetem?
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #29663 üzenetére
Csak nekem újdonság amúgy, hogy nem lesz 4.4.4? Kihagytam pár napot itt, de visszagörgetve nem olvastam róla. Jelenleg úgy fest, hogy a 4.4.3-at nem törölték, azt adják ki végül, meg jön majd biztonsági frissítés hozzá és csá. Gondolom utána meg az L-lel akarnak foglalkozni, hogy fajin legyen. Plusz egy-két fajin dolog lesz már most is, de nem emelték ki, ez inkább valami Sense cucc-ra utalhat.
-
Steve1207
veterán
Naptár alkalmazás, szerintem baromi jól sikerült és rengeteg sok hasznos funkciója lesz még, mivel csak béta, csekkolja aki szereti az ilyesmit: [link]
OneplusOne CM11S rom szintén elég jó, ahogy nézem, bár jöhetne a v2 lassan.
ColorOS 2.0-t keresnék égre földre egy tesznek, arról tud valaki bármilyen port-ot? Kínai oldalakon se találtam belőle One-ra... -
enginev3.0
félisten
válasz
knyitogato #29656 üzenetére
Vagy a vodás neted rossz, nekem egy napig volt rossz, mert valamit csinálnak a vodánál, azt mondták minden ügyfélnek lesz pár óra hogy nem lesz internete, egy eszköz frissítés miatt
-
pjen
félisten
válasz
knyitogato #29656 üzenetére
Valószínűleg a vodás kártyát kell elsődlegesnek beállítani,ha van ilyen lehetőség.Duál sim es telókon szokott lenni.
-
knyitogato
őstag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Vettünk egy dual simes HTC One-t (802w), és nem akarja felismerni a vodás netet, azt írja ki az adatkapcsolat bepipálásánál, hogy "leválasztva". Mit lehetne tenni, hogy működjön?
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29654 üzenetére
Elhiszem neked, nekem valahogy nem sikerült lockedet bármikor tudtam unlockolni .
-
Nightfall75
tag
válasz
csacsi67 #29653 üzenetére
Csak hogy nekem is legyen erről empirikus adatom, most kipróbáltam. A fastboot oem lock paranccsal megkaptam én is a ***relocked*** státuszt a bootloaderben, viszont ennek ellenére tudtam utána nyitni és zárni is a bootloadert a megfelelő hosszú paranccsal.
Nálam annyi a különbség markyy18-hoz képest, hogy 4.4.2-es főzött romot használok, de ennek itt nem hiszem hogy van jelentősége. S-off és root szükséges csak a sikerhez.
-
csacsi67
addikt
válasz
Nightfall75 #29652 üzenetére
Tapasztalat fél napig szenvedtem vele.
-
Nightfall75
tag
válasz
markyy18 #29649 üzenetére
Kell root vagy temproot, anélkül nem fog menni. A #29596-os (bocs, nálam most valamiért nem működik a linkelés gomb) hozzászólásban leírtam hogyan tudsz Android 4.3-at temproot-olni.
(#29651) csacsi67
Tapasztalatból mondod, hogy a relocked-en nem fut vagy olvastad valahol? Mert ezen az oldalon (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2475914) rögtön a második sorban azt írja, hogy működni fog, és szerintem igaza van.
-
markyy18
aktív tag
Ehhez nem kell root? Egy S-OFF gyári 4.3.3-on működik a leírás?
Be kell írni ezt és visszaáll LOCKED-re?
*** LOCKED *** állapot visszaállítása:
adb devices
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloaderTelefont bekapcsolt vagy bootloader módban kell csatlakoztatni?
-
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29647 üzenetére
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #29646 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, bocsánat:
Kértem csere telefont természetesen.
Rögtön mondták, hogy hát hasonló telefonra ne számítsak, mint ami volt...
Mondtam hogy nem is kell, csak azért valami mégis, hogy hívni tudjanak.Kaptam 1 galaxy youngot talán! Vagy mi ez. Jó is teló, nem is értem miért vettem meg a one-t.
Úgy érzem ehhez a telefonhoz én már nem vagyok elég fiatal.
De hosszú lesz ez a 2 hét. -
Nuada herceg
őstag
Na, végre sikerült! Leadtam a telefont szervizbe!
Garanciapapír persze nem volt nálam, így kedves módon 1 ezresért nyomtattak másikat.A teló problémáihoz odaírattam, hogy kamera lilulás, hálózat ledobálás, meg kijelzőn a sárga folt...
Ezek így igazak is, nem akarom lehúzni szegény céget.Augusztus 8.-ig kell hogy kész legyen. Vagy az előtt, ha szólnak.
Utólag eszembe jutott, hogy nem csináltam képeket a telótól, a külsejéről.
De bízom a legjobbakban, remélem nem kókány munkát kapok vissza. -
A playen fenn van egy htc szerviz csomag, erre ra frissithetek?Fozzott rom van fenn.
-
szekra
addikt
Amióta frissült ez a htc input program a playen, azóta kb. mindent félregépelek. De tényleg, 10 szóból 8at félrenyomok a billentyűzeten. Persze van szövegjavító de nagyon idegesítő. Mintha félrekalibrálódott volna az érzékenység, vagy nem tudom. Valaki tapasztalt ilyet?
-
csgabi1986
csendes tag
válasz
csgabi1986 #29636 üzenetére
Kikapcsolt állapotban elvileg tölt.
-
csgabi1986
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni "host mode"-ot? Nem tudom, hogy kapcsolódót be de most nem tudom tölteni a telefonom, meg amikor telefonálok állandóan kihangosítja magát.
-
Draeko
csendes tag
BTW most jelezte nekem hogy megjött a sense 6,mi a tapasztalatotok, érdemes feltenni?
-
Draeko
csendes tag
válasz
s3nsitivity #29631 üzenetére
ezek szerint a snapdragon 8xx-es szériákban a folyamatosan figyelő low-power DSP core csak energiagazdálkodás szempontból van benn, nem kizárólagos feltétel.
köszi hogy rámutattatok, utána olvasok, érdekesen hangzik az a kernel!
-
Ununqatrium
aktív tag
Jött egy olyan frissítés, hogy HTC szervizcsomag. Tudja valaki, pontosan mi ez? A leírásból nekem nem tiszta.
-
-
Kocsó
aktív tag
válasz
trémobil #29528 üzenetére
Találtam egy komplett leírást az ebay-en Kínából történő rendeléshez, érdemes átolvasni:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
JunkieeeBoy
-
Kocsó
aktív tag
válasz
enginev3.0 #29484 üzenetére
Nekem a Telemax kicserélte, teljesen jól dolgoztak.
-
-
Kocsó
aktív tag
-
Draeko
csendes tag
attól tartok a double tap to wake funkció nem lesz elérhető az M7esben, mert (javítsatok ha rosszul tudom) de ez a folyamatos képernyő figyelés snapdragon 8xx-es funkció, az M7es snapdragon 600asán nem lesz implementálható szoftveresen. (egy áthidaló megoldás ami a samsungok amoled-jén működött hogy feketén tartotta a kijelzőt de valójában nem volt sleepbe a telefon és így monitorozta az érintést, de lcd-n ez nem nézne ki jól világító feketével)
-
Kocsó
aktív tag
Igen, nagyon jó ajánlat!
(pláne hogy még az ÁFA-t is visszakaptam)
Meg is vettem júl.10-énMost az IMAK tokot és fóliát várom, hogy megjöjjön Kínából, amit ebay-en vettem.
HTC_032 CID, 2 év gyári garancia. 4.4.2 és Sense 6 már fenn is van, de azt nem tudom, hogy a Double tap to wake-et hol lehet beállítani? Vagy ahhoz root és custom rom kell? -
Steve1207
veterán
válasz
Balinov #29619 üzenetére
Az SMS alkalmazásban van olyan, hogy export a beállítások között, majd a másik telón import. Simán mentheted e-mail-be is vagy sd-re. Ehhez nem kell külön app se, én már nem tartok emiatt semmit, amióta a gyári tudja
Szerk.: ha nagyon alkalmazás, akkor nekem ez jött be: SMS Backup & Restore, anno offline volt szintén, csak mentetted és kész, legegyszerűbb, legstabilabb
SMS Backup+: mentette felhőbe, de nem tetszett, hogy teleszemétszinkronizálja a gmailem (volt, hogy elvétette), így inkább hanyagoltam, de használtam ezt is egy évig kb, nem volt rossz azért, tuti fejlődött.
-
Balinov
titán
Sracok, M7-rol M8-ra migralnam magam, HTC Transfer tool segitsegevel. Gyonyoruen atviszi a kontaktokat, hivaslistat, mediatartalmat, csak amig a HTC Transfer tool szerint az a 1000+ SMS completed, addig M8-on futo Transfer tool szerint 0 jott at.
Milyen egyeb megoldassal lehetne atvinni az sms/mms-eket? Ajanlana valaki egy megbizhato, egyszeru, bevallt modszert.
-
porkiy
aktív tag
Nekem több navi is fennvan (a hátombetűs, Navigon, Sygc) a biztonság kedvéért ha az egyik nem működne....lehet, h ebben az esetben a kevesebb jobb lenne?
-
ferob
őstag
válasz
Zirowe #29606 üzenetére
Nem a ROM küldi, de nyugodtan megkérdezheted a HTC ügyfélszolgálatán, mert meg tudják mondani, nem magamtól találom ki ezeket, hogy látják, hogy hányszor lett telepítve.
(#29607) csacsi67: A leírt módszerrel akkor nyitod és zárod, amikor kedved tartja.
(#29609) csacsi67: Csak simán használd abból a hozzászólásomból az Unlocked állapot beállítását és már nyitva is van, de mint írtam, S-OFF kell hozzá.
-
Zirowe
nagyúr
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Nem, a htc akkor értesül a nyitásról, amikor lekéred tőle az unlock.bin-t.
A nyitáson kívül amúgy olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Semmilyen rom nem küld ilyen jellegű információkat senkinek.
-
ferob
őstag
válasz
s3nsitivity #29602 üzenetére
Engem leginkább az foglalkoztat, hogy mi történik akkor, ha valaki nem próbálta anno a temproot módszerrel S-OFF-olni a készüléket vagy csak az után tett rá szert, hogy már nem működött ez a módszer, és tegyük fel, hogy most állna neki nyitni htcdev-en keresztül, akkor vajon mennyire lenne nyoma a dolognak, ha egyből vissza is állítaná a zárt bootloadert egy S-OFF után, mielőtt internetre engedné a telefont?
Mert ugyebár a HTC csak akkor értesül a nyitásról, ha a telefon csatlakozott a netre, viszont ha még előtte vissza van zárva és megmarad az S-OFF, akkor nincs mi megjelenjen az adatbázisban.
Valamint a nyitáson kívül olyan információkat is meg lehet tudni a készülékről a HTC adatbázisából, hogy melyik nap és hányszor lett rá új ROM telepítve, viszont akkor ezek az információk csak htcdev-es nyitott bootloader esetén kerülnek elküldésre, ha már felment a készülék a netre.
Ezek fényében, ha ez így működhet, akkor elvileg bárki nyithatná a bootloadert htcdev-en keresztül, majd csak gyorsan vissza kéne zárnia S-OFF után, ezért a kérdésem az, hogy van-e valaki, aki ezt így megcsinálta és vagy tud róla, hogy nincs nyoma az adatbázisban ennek, vagy van konkrét szervizes tapasztalata, hogy simán átment a garanciális javításon?
Tehát egyértelműen nem az a kérdés, hogy htcdev-es nyitott bootloaderrel, de nyom nélkül visszazárt készüléket javítanak-e, mert az lutri, hanem hogy amennyiben nem volt a nyitás és visszazárás közben kiengedve a netre a telefon, akkor lesz-e nyoma ennek az adatbázisban?
-
ferob
őstag
válasz
csacsi67 #29599 üzenetére
Miért kéne újra kinyitnia?
A telefon S-OFF, így egyből csinálhatja, ami a célja, oda-vissza működik a nyitás és a zárás.(#29601) s3nsitivity: Pedig elég egyszerű, mert pontosan ez változik meg, amikor valaki kinyitja a bootloadert, ezért ez ténylegesen zárja, ha vissza lesz írva, ami egyszerűen megoldható az S-OFF miatt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29601 üzenetére
(#29603) ferob
Csak elég hihetetlen volt, hogy átirsz egy stringet és öröm van meg boldogság.De megtaláltam xda n
És tényleg valós váltás.
Brszarás, hogy ilyen elérhető helyre pakolta a HTC sehol se találkoztam még ilyennel.Viszont az adbs operálás miatt kell a root mert systemböl végzed a dolgot
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nightfall75 #29596 üzenetére
A root az csak a jelenlegi systemre vonatkozik semmi köze a bootloaderhez.
(#29598) ferob
Ez szép meg jó, dobnál egy sourcet?
Csak mert ez egy sima echo ami átír egy bizonyos stringet így nem értem ,hogy miért van írva, hogy „nem csak vizuálisan ”
Nem azt mondom, hogy hülyeség csak érdekel ,hogy melyik az a string amivel így lehetne operálni.(#29600) g.gergo
Semmi, csak ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged