- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Holnaptól Mr.
Én mondtam, hogy ma jön....
-
szekra
addikt
Van frissítés!
HTC_032, T-Mobile
-
JaniWalker
csendes tag
Én meg pont most nem vagyok wifi közlben.
Pedig nekem is jelzi.
-
Derrewyn
senior tag
T-sre nekem is megjött.
Régebben valaki nagyon várta, hogy az alsó menü alól eltűnjön a fekete sáv. No, most eltűnt.
-
Jolet
őstag
hol tudok további témákat ingyen letölteni?
a frissítés óta pl. a wifi gomb és társaiban a rajzok a téma színeivel jelenik meg
én egy sima kék hátteret használok, és azzal nagyon gáz a zöld, a lila vagy a narancs szimbólum
csalódott vagyok :-( -
Jolet
őstag
nekem is lejött és tré-s vagyok
hogy lehet azt a 3 pontos sávot eltüntetni alulról?
amúgy sokkal gyorsabb, de csúnyább is lett :-( -
BenHans
addikt
Megjött itt is pároméra. (voda-HTC_032) 5.11.401.10. ugyanez jött ki korábban is szóval nem hinném hogy azért jött ki ez később mert javítottak volna rajta, szóval sztem csak valami szerver leterheltség miatt függeszthették fel.
Mikor jön már a 4.4.3???
-
Juliuska
senior tag
Újabb feature-ra bukkantam a Sense 6 kapcsán -> híváskor csak a fejemhez kell emelnem a telót és máris beszélhetek (pict)
Asszem anno hurrikan okosította fel kütyüjét hasonlóval, melyet ki is posztolt a 3. pontban. -
_Flood_
aktív tag
HTC__001 semmi
-
Red@Arc
tag
Nektek, akik most kapják, mi a verziószám?
-
jozso1989
őstag
válasz
dani3l #27675 üzenetére
Köszi szépen... tényleg. Basszus, de hülyének érzem most magam, nem tudtam, hogy van több beállítás, mert csak annyit ír: értesítések: bekapcsolva. Azt hittem ott csak ki-be kapcs van és szevasz.
OMG.
(#27676) Steve1207: Neked is köszi.
Jujjj, magenta függőknek is van már Sense 6, vagy HTC-nél nincs különbség függő-független között mint Sonynál, mindenki egyszerre kapja?
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27672 üzenetére
Messenger - Beallitasok - Ertesitesek..
(#27671) Steve1207: Jaja, en is szeretem, mostmar letisztult, szep (egy-ket elem kivetelevel..) felület lett. Desire korszakomban volt CM fetisem, mert az akkori Sense egyreszt nekem kicsit tul cifra volt, masreszt szerencsetlen telefon rendesen elhasalt töle, keves volt az a hw mar hozza..
Nekem idönkent erdekes modon egyaltalan nem jelez a Messenger mostanaban, pedig ha megnyitom, ott az uj üzenet..
Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem.
-
Cruzolka
aktív tag
Apa kezdőődiiik!!!!
Sense 6, t-mobil, és -független, nálam má' csorog -
jozso1989
őstag
Hogyan tudom kikapcsolni a rezgő értesítést, hogyha pl. Messengeren írnak, ne rezegjen? Bár nem mindig rezeg, én nem is értem, hogyan működik ez.
Mindegy, azt szeretném, hogy egyáltalán ne rezegjen.
-
Steve1207
veterán
válasz
dani3l #27670 üzenetére
Aki szereti az AOSP-t annak menőbb az, kicsit pörgősebb, ahogy lestem videken. Nekem pl hiányozna a kamera funkcionalitása, mert elég gyér a GPE-s. Egy kigyomlált Sense 6-os csak a fő cuccokkal szerintem többet tud és nem sok különbség lehet sebességre, igaz nálam számít az UI is, szeretem, ezért van elvégre HTC-m.
-
dani3l
őstag
válasz
Steve1207 #27669 üzenetére
Jo lenne, mert az eddigivel nem vagyok teljesen megelegedve..
Meg ha jol lattam uj kernel forraskodot is adott ki a HTC, remelhetöleg abbol is kihoznak valami frankot, mert eddig azthiszem valami tavalyi volt a legfrissebb az M7-hez..Egyebkent probalt mar valaki GPE romot? Milyen a Sense-hez kepest?
-
Steve1207
veterán
válasz
Tiger. #27658 üzenetére
Köszi a tippeket, de nem ezek. Legjobban még a Füles mackó látványvilágához illik, de színesebb volt látványra, ahogy emlékszem. Ha van még tipped, inkább privátba, mert még OFF-ba se nagyon illik a topickba
A Sense 6-os egyébként akik nem kapták még meg ki fog jönni előbb, minthogy úja larendszeresre várjanak. Annak az elbírálása megint hetekbe telne, mindenki kapja, csak csúszásokkal.
(#27652) spawn21: úgy ám, jöhet egy nekem is
(#27668) dani3l: majd érdemes délután xda-t lesegetni, hogy készülnek-e vele a rom-ok.
-
dani3l
őstag
Akarmilyen meglepö, de a GPE is a HTC-töl kapja a szoftvert, raadasul elvileg Sense alapu az is, tehat lenyegeben csak kinezeteben nem Sense-es, de nem AOSP.. Csak egy lepucolt Sense rom.
En is racsodalkoztam multkor, ezert van az, hogy pl a Sense kernelek kellenek a GPE romokhoz is, nem az AOSP.
Szoval ott anyi elönye van a HTC-nek, hogy nem kell a Sense elemeket frissiteni, csak magat a rendszert. -
dns86
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy a GPE a szoftvert nem a Htctől kapja, hanem a Googletól. Szal a Sense-s telefonokra át kell ültetni a 4.4.3-t.
-
kenny123
addikt
A lockscreenről hogy tudom kiszedni az aznapi naptár eseményeket?
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Végül is volt időnk letölteni, jogos!
(#27659) stilo18: Úgy legyen!
-
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #27660 üzenetére
Ez így igaz
.
Mint már írtam szerintem akinek nincs, annak már csak a 4.4.3 al jön és csiszolják még.
-
stilo18
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ma délután jön a Sense 6...
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27645 üzenetére
1. Akárki akármit mond, nekem nem.
2. De igen, kevésbé van útba, "felülről" jön a kábel, nem alulról, ahol esetleg ha túl mélyre nyomom egy nagyobb lendülettel, meg is törhet. Nem akadok bele.
3. Te vagy az én párom.Én sem nyitok vitát, inkább lezárom, tényleg megszokás kérdése. Szerintem felül van a helye a jacknek és punktum.
-
spawn21
veterán
válasz
Red Bull fan #27653 üzenetére
Nekem az Ace kell!
-
MaddeNNNN
addikt
-
stilo18
addikt
válasz
Red Bull fan #27653 üzenetére
Azért ez az új HTC elég poWa lett...
ízig-vérig csúcs model most...! -
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27647 üzenetére
Egyetertek. Nekem mar a kapacitiv gombok is kicsit idegenek (voltak, mar megszoktam), de az, hogy teljesen elhagyjak, mar tenyleg rohadt zavaro.. Plane igy. Akkor esetleg lenne ertelme, ha leszednek onnan azt a a HTC logot is es eltünne az a fel centis fekete sav, na ugy azt mondom ok. Egyaltalan mi a francnak kell eröltetni a logot az elölapon? Ezt nem tudom megerteni..
Ezt bezzeg nem masolja le senki az Apple-röl..
Mindegyik gyartonak megvan a maga karaktere, ugyhogy eleg könnyü megismerni anelkül is, arrol nem beszelve, hogy többnyire egyebkent is a telefon hatulja latszodik "kifele", en meg mi a fenenek bamuljam evekig a logot, pontosan tudom mit vettem..
(#27638) szekra: Annyival kiegeszitenem az elözö hsz-em, hogy abban viszont egyetertünk, hogy az oldalt elhelyezett jack a legelcseszettebb dolog..
-
dave182
senior tag
Nah ma jött vissza a telóm a szervízből, 2 hangszóró plusz ház csere 23k...
Most jól jött volna a gari... -
dani3l
őstag
válasz
szekra #27638 üzenetére
1. Akarki akarmit mond, nekem akkor is ugy esik a legjobban kezre, ha fejjel lefele es kijelzövel befele teszem zsebre a telefont, mivel igy benyulok a zsebembe, kiveszem es mar kapasbol ugy van a kezemben, ahogy hasznalom, nem kell forgatni. Persze kisebb zsebböl ha nagyon akarom, ki tudom ugy is venni, ha nem fejjel lefele van (de tovabbra is kijelzövel befele), de akkor is az elsö verzio all a legjobban kezre. (Azokat mar plane nem ertem, akik rendesen allitva es kijelzövel kifele teszik zsebre a telefont, olyant meg nem lattam, amelyik nem forgatta volna legalabb haromszor körbe, mire hasznalatba tudta venni..
)
2. Ha bedugod a fejest, ne mondd nekem, hogy kevesbe van utba a kabel, ha fölülröl log ki, mint ha alulrol. Eleve ugye a gravitacio lefele huzza. Ha fölül a jack, akkor vagy a kezed fölött vagy alatt vezeted el, de mindenkeppen beleakadsz, alul viszont lefele log, nincs utba semminek..
3. Csipkebokorvesszö.
De erröl nem nyitok vitat, nyilvan mindenkinek megszokas kerdese, nekem mindenesetre ez tünik a leglogikusabbnak illetve mindenkeppen a legkenyelmesebb. Mas biztos maskepp van ezzel.
Egyebkent különösebben nem mozgat a dolog, mert telefonon kb soha nem hallgatok zenet, csak nagyon kiveteles esetekben, szoval tulelem a fölsö csatlakozot is.
Mondjuk az esö tovabbra is föntröl esik..(#27642) hurrikan: Vótmá.
Igaz nem ennyire reszletesen, de ha tenyleg ugy alakul az ara, akkor üdvözlendö. Egyebkent az unibody aluminium biztos, hogy jocskan megdobja az arat, mivel ugye egy darab femböl munkaljak meg, ha elbasszak, vagy anyaghibas, akkor kuka (beolvasztas). Müanyagot meg kifröccsöntik, bar talan a polikarbonatot is tömbböl marjak, de mindenkeppen olcsobb, mint az alu..
-
Pistakiss
őstag
válasz
Red Bull fan #27643 üzenetére
Háát!
Ha július végére a vodánál lenne, biztos erre váltanám a HOX-mat. A HOX minősége, bármennyire műanyag, jobb mint a többi kategória társé! -
hurrikan
addikt
Nem tudom mi látta már és ki nem
Bejelentésre került az M8 műanyag változata.az E8.
[link]
Az M8 áránál több mint 40%-kal alacsonyabb áron kezd.
Átszámolva 100ezer forinton. De ha minden adót, vámot hozzáadunk is, itthon sem lenne több 120-125ezernél.
Ennyire sokat jelentene a fém ház és az ultrapixel+duo kamera hiánya? Utóbbiak 13MP-es Sony BSI-re cserélése?Ennyiért BestBuy lenne, nem csak Kínában, Európában is.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #27640 üzenetére
Érdekességképpen hangerőgombokról: tegnap olyat játszott, hogy csatlakoztattam a headsetet, majd elkezdte kijelezni azt, hogy folyamatosan nyomva van a hangerő fel gomb, hiába nem nyúltam hozzá vagy éppen a hangerő let nyomtam, headset kihúzása sem segített, csak a reboot.
-
kenny123
addikt
Na, megjött a telefon, eddig nagyon jó, de lenne pár kerdesem.
A status baron van egy ikon, fentről egy csík, meg lentrol, közepén találkoznak (?) Ez mit jelent?
Ugyanitt, gepeles közben a billentyűzet bal felső sarokban, ezt ki lehet iktatni?
Valahogy be lehet állítani,hogy lezárt kijelzonel ne érzékelje a hangero gombokat?Illetve, valahogy meg lehet szabni hogy melyik appnek adok gps-t, es melyiknek nem?
Köszi
-
-
Steve1207
veterán
válasz
szekra #27635 üzenetére
Gondolom az, hogy ha zsebre rakja az ember a telót akkor fejjel lefelé teszi általában, így az alján lévő jack pozitív eléggé. Bekapcsnál meg középre, egy kézzel elérni, M7-nél kicsit necc feloldani egy kézzel, át kell nyúlni a hátán, hogy megoldható legyen könnyebben, de azért kényelmetlen.
-
dani3l
őstag
Egesz korrektül nez ki, annak ellenere, hogy müanyag. Persze a kerdes az, "mennyire müanyag".. Ha One-X szerü, matt, akkor meg jo is lehet, de ha fenyes csuszos lsz, akkor
.
Vegre a bekapcs gomb meg a jack is normalis helyre kerültek.. -
O_L_I
őstag
NA NE! Én nagy főzött ROM párti vagyok, de csak azért nekiálni unlockolni meg romokat próbálgatni (mert úgy sem lesz jó az első amit felteszel meg aztán nincs megállás, olyan ezmint az alkoholizmus) mert nem tudod kivárni az updatet...
Nekem megjött pár napja és megnyugtatlak semmi eget rengető újdonság nincs benne.
Nekem ez az első olyan telefonom amire azt mondom, hogy hacsak nincs valami olyan funkció ami neked kell és csak rootolással lehet megoldani akkor bűn rootolni a ezt a telót. -
dns86
tag
Melyik a legmegbízhatóbb stock alapú főzött rom + kernel kombó? Azért kérdem, mert erőteljesen elgondolkodtam a nyitáson, így hogy sehol még mindíg az OTA...
-
szekra
addikt
válasz
Red Bull fan #27620 üzenetére
Túl kicsi a mérete a képnek, rakj be nagyobbat, vagy szinkronizald össze fb-al.
szerk.: vagy kép törlés.
-
Red Bull fan
aktív tag
Sziasztok!
A hívásoknàl a nèvjegyekre ha rákatintok ès van kèp berakva akkor megjelenik picibe a kèp körbevève lyukas ràccsal ezt,hogy lehetne eltüntetni? -
Hannibal9013
újonc
Köszi az infót!
Üdv!
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans #27613 üzenetére
ui: a MA! tesztben azt írják hogy "a Lumia 920 az éjszakai fotózás királya", hát párom One-ja még szerencsére kéznél van és gyorsan ki is próbáltam őket egymás ellen, így tanúsíthatom hogy nagyon csúnyán odacsap neki az ultrapixel, és hazafele napsütésben is jobb volt. Ezt csak azért írom le, mert sok hater irogatta hogy az ultrapixelt egy alap PW-s nokia bármiben oda-vissza megalázza. Ezzel nem azt mondom hogy ne legyen jobb a HTC-k kamerája, de értitek...
Bocs az offért! -
BenHans
addikt
válasz
saintex72 #27609 üzenetére
Most nézem, hiába mondtam el 66x hogy a HTC supporttal egyeztettem és a hibajelenség hogy serceg az alsó hangszóró, csak annyi került a papírra, hogy "Telefon alsó hangszórója nem működik. Ügyfélmár egyeztetett a HTC szervizzel." De legalább annyit sikerült megjegyezni hogy HTC és hogy alsó hangszóró...
Remélem emiatt nem kell +kört futnom.
Mondjuk sztem ezt meg sem nézik, hogy mit ír egy ügyintéző, ha már beszéltem a HTC supporttal, és megmondták hogy küldik a mailt a szerviznek a panaszomról és hogy sürgős a javítás akkro már csak tudni fogják.Még csak fél napja van nálam a 920, de már elegem van ebből a ratyi rendszerből.
A kezem összeteszem így is hogy ezt megkaphattam cseretelónak, mert ha nem ez akkor valami alsókategóriás droid lett volna, de azért ez a teló kb. 85k és itt nem igazán lehet azzal dicsekedni hogy gyengébb vassal is lenyomja a droidot, mert ennyiért ha állandóra kéne vennem és csak újonnan akkor bármikor inkább Desire 816, vagy még One Mini is jobb. Egy szó mint száz, cseretelefonnak nem lehet jobbat kívánni, az eddigi közvetett és közvetlen tapasztalataim alapján. És bármilyen nehéz és ormótlan féltégla, a burkolat minőségéről még úgy is példát vehetne a samsung, hogy ez a műanyag sem olyan jó mint a One X-nél.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
jozso1989 #27610 üzenetére
Nem hiszem egyébként...
Szerintem csak simán figyelnie kell az érintést. Gondolom tudja úgy is, hogy nincs bekapcsolva a kijelző.
Szerintem ez 1-2 % mínusz akkuidő lehet és ennyi.1ik ismerősömnek most vettünk egy LG G70-et asszem. Valami alsó közép cucc..
2 mag, 1,2 ghz, 4.5 col ips lcd (480x800), 1 giga ram, és a lényeg, még az is tudja a dupla tappos ébresztést. Szóval nem hiszem, hogy abba lenne valami drága plusz hardver -
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet. -
Ununqatrium
aktív tag
Jön-e már az az átkozott Sense 6?
Újonnan túl keveset nyomkodom esténként a telefont, kéne egy jó indok a visszatérésre... egy nap erejéig
-
HUTCHDB
nagyúr
off:
probaltatok a hardveraprot mobilrol?
ez most komoly? szerintem hasznahatatlan...
meg a privatjaimat sem tudom megnezni....
hova kell irnom, hogy ezt azonnal csinaljak vissza?! -
hurrikan
addikt
válasz
dani3l #27567 üzenetére
Semmi ilyen tapasztalat, sokkal gyorsabb mint 5.5-el volt
pedig álmomban sem gondoltam, hogy tovább gyorsul. A frissítés óta ki sem volt kapcsolvade egy mikro lagg sem volt azóta.
RAM használat is takarékosabb, üzemidő is sokkal jobb.
Reggel fél 7-kor vettem le töltőröl1óra 43perc kijelző használat automatán, egész napos szinkron on, GPS on, volt zenehallgatás, G-mail, Facebook, Instragram, Blinkkfeed lapozgatás/hírolvasgatás, pár fotó, egy rövid videó.
Most van 73%-on
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest