- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
no more #35755 üzenetére
Nálam az M7 stabilan hozta a 3,5-4óra közötti SOT-ot. Ugyanazokkal a felhasználási szokásokkal ritkán sikerült 3óra fölé menni N5-el. Volt olyan nap amikor elindultam otthonról és mire hazaértem, 2,5óra SOT-nál jártam amikor 5%-on volt az akkum... Lollipop alatt sem javult a helyzet, egyik nap jó, másik nap meg titaniceffekt és nem csináltam semmit. Fényerő meg lehető minimumra húzva.
(#35756) kárátékutyá: nekem az tűnt fel nagyon, hogy betekintési szöggel nagyon fakul az N5. 5.X alatt már nem indult újra egyszer sem, de úgy belassult néha, hogy földhöz tudtam volna csapni, egyszer majdnem buktam egy fontos hívást miatta.
-
Xaels
félisten
válasz
Bdanyy #35752 üzenetére
SoT nálam átlagban egy órával kevesebbre jött ki. Pedig ugyúgy ugyanazokat használtam. A szoftver sem százas. Állandóan volt valami, 4.4-el simán újraindult a kezemben pedig csak Opera, FB+M és Poweramp ment maximum. 5.0.X és 5.1.0 alatt a memory leak verte ki a biztosítékot, a kamera bug is idegesítő volt. Olyanokról nem is beszélve, hogy a kijelző sem olyan jó, a hangzás sem. Na meg a szétrepedő keret és kipotyogó felirat. Nekem a Qi sem jött be.
16GB elvoltam, mivel motorozom sok holmi nem kell rajta legyen. 1-2 album meg játék maximum.
-
Xaels
félisten
Hiányzik ez a dög. Azóta sem volt ilyen jó telefonom. Kellene egyet szereznem, de sajnos most motorgumira elmegy a lóvé. A Nexus 5 bokorban sincs ehhez képest. Annyit életben nem szidtam telefont mint azt... Van még bolt ahol lehet normálisat kapni, nem tudjátok?
-
Xaels
félisten
válasz
jozso1989 #31565 üzenetére
Telóval együtt? Szerintem rá lettél szedve, miért kellene a telefon a headsethez... Egyébként a gyári headsetek többsége tényleg nem jó, a Sennheiser sem az igazi ebben a kategóriában. Egyébként a HTC gyárija kb. a normálisabb 6-7k-s kategóriának megfelelő hangot tud, csak headsetben nehéz jót találni.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31466 üzenetére
Ne legyünk telhetetlenek. Még a Nexus 5-re sincs Lollipop OTA-n, annyira gyorsan meg nem megy még a HTC-nek sem
-
Xaels
félisten
válasz
capulet75 #31337 üzenetére
"within first 6 months." - fél évnél fiatalabb a készüléked? Illetve tudtommal egyelőre ez még csak az USA-ban van bevezetve.
*Some benefits may be limited time offers and may not be available in your region/country or for your carrier or device. One-time screen replacement at no charge within the first six months of purchase; available to original purchasers of HTC One (M7), HTC One max, and HTC One mini purchased on or after 2/18/14, and to original purchasers of the HTC One (M8) purchased on or after 3/25/2014.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31301 üzenetére
A Desire család legalján nincs igazi Sense, de az tényleg nagyon az alja.
(#31302) batai15: azért azt tegyük hozzá, hogy téged közel sem a Desire 210-es szint érdekel. A MA-s ármegnyílvánulásokat meg inkább ne is vedd figyelembe. Egyik esetben sufniárat néznek, másikban meg a lehető legdrágább gyártói garisat. Komolyan mondom, számomra egyre kiábrándítóbb, hogy nem képesek fejlődni, nincs konkrétabb akkuteszt sem csak beböfögik a teszt legvégén. Az árral sem bánnak rendesen, össze-vissza veszik az értékeket.
-
Xaels
félisten
[link] RE Camera Hands On
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31067 üzenetére
Óvatosan fel kell melegíteni, hogy a ragasztó engedjen. XDA-n volt ennek topikja is.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #31062 üzenetére
Az alsót különösebb gond nélkül igen, mert az csak ragasztva van. A felsőt nem ilyen egszerű.
-
Xaels
félisten
válasz
yodee_ #31036 üzenetére
Kinek mi. Lehet, hogy az elnevezés "telefon", de a felhasználási mód szerintem messze van már a 3210-esétől... Én is gyakorlatilag már csak akkor telefonálok amikor muszáj, csomagot is azért váltottam, hogy több legyen ugyanazért a pénzért az adatforgalmi keretem.
Ugyanez igaz az okosórákra. Kb. csak annyi a közös a klasszikus órákban meg az okosokban, hogy a csuklódon hordod meg mind a kettő tudja mutatni az időt, de az utóbbit nem emiatt fogja venni az akinek kell, hanem az összes többi funkciója miatt.
-
Xaels
félisten
[link] Butterfly 2.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #30537 üzenetére
A hardver OK. Bár az UP előlapi kamera érdekes, hova fér ott a szenzor? egyébként meg egy elég jellegtelen készülék, olyan tipikus "kínai"
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #30526 üzenetére
Maszekban nem hiszem, hogy olcsó lenne, vehetnél lehet teljesen új telefont a végén...
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #30056 üzenetére
Tartozékokra 1év.
-
Xaels
félisten
válasz
Millerchris #29870 üzenetére
Először is, önmagától nem merül, meg kéne nézni mi az ami miatt merül. Ha ez nehézkes akkor csinálni egy gyári visszaállítást és az alkalmazásokat csak fokozatosan visszatelepíteni, hogy kiderüljön azok között van-e a bűnös.
Másodszor: a törvény nem kötelezi a boltokat cserekészülék adására. A javításra annyit ír, hogy törekedni kell 15napon belüli javításra, de ha ezt túllépik sincs szankció.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #29863 üzenetére
Igazából ez mindig is így volt. A gyártók egyedi megoldásai előbb utóbb megihletik a Google embereit is. A Holoban is volt 1-2 Sense áthajlás.
-
Xaels
félisten
[link] vajon ez lesz az új Butterfly és vajon lesz Japánon kívül is?
-
Xaels
félisten
[link] ez most jó ajánlatnak tűnik
-
Xaels
félisten
E8 kamera teszt. Szerintem teljes méretben nem kifejezetten acélos.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #29488 üzenetére
Az előlapi felsőt sem tudod normálisan cserélni ugyanis be van csavarozva 1helyen. A hátlap meg egybe van öntve, a 2 műanyag csík csak az antenna kivezetéseket takarja.
-
Xaels
félisten
válasz
Krisz79 #29281 üzenetére
Tavaly fél évig M7 tulaj voltam, el kellett adnom anyagi okokból. Most Nexus 5-öt vettem, mert ez fért bele a keretbe.
Az M7 sokban jobb mint a N5 és sebességre majdnem tökéletesen ugyanolyan. Az N5 szerintem legnagyobb erénye a Multitasking. Több mindent elbír a háttérben és kb. itt ki is fújt gyári rendszernél. Ha valami érdekel dobhatsz privit is.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #29194 üzenetére
A GSMArena tesztje alapján mondtam. Ott elég jól szerepelt.
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #29190 üzenetére
A 816 nem olyan vészes üzemidőben, pláne ha az M7-hez mérjük.
-
Xaels
félisten
Azt hiszem, ha jön az "L" akkor ez lesz a tökéletes választás, nem kell majd azokat az ocsmány minimál navigációs gombokat nézni
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28801 üzenetére
[link] vizuálisan egyre kevésbé tetszik az L...
-
Xaels
félisten
válasz
s3nsitivity #28402 üzenetére
Az szép mert közelébe sem járok a Pandawill-nek meg a hasonló oldalaknak... Mobilos portálból is leginkább csak ezt olvasom.
-
Xaels
félisten
Nálatok is van ez a Pandawill reklám itt MA-n?
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #28265 üzenetére
Én nem sajnálom. Inkább üljenek le, nyissák ki jobban a szemüket és gondoljanak át egy készüléket és hagyják a piac reformálását azokra akiknek van tőkéje arra, hogy bukjanak 1-2-t. Ők inkább arra törekedjenek, hogy megerősödjenek újra.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #28260 üzenetére
Múltkor olvastam valahol, hogy azt abban a formában nem adják ki.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Ahogy Markyy írta, költeni kell rá illetve kérdés, hogyha a 16GB elfogy akkor át lehet-e tenni az alkalmazásokat az SD-re, mert más gyártóknál ez gond szokott lenni. Ne spóroljanak, 32GB ezért az árért illett volna a mSD slot mellett.
Mint írtam az M7 nem volt drágább a 32GB ROM ellenére sem, vagy még az előtt a One X sem. Egy mSD foglalat meg ne akarják nekem bemesélni, hogy olyan nagyon drága dolog lenne...
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #28218 üzenetére
Nem igazán értem ezt a stabilizálásos magyarázatot hisz a kisebb kamera csak a mélységeket "méri" míg a fő kamerával fotózunk. Tudtommal a DUO kamerához tartozó funkciók nem is működnek mindig mert másodlagos kamera valami szutyok csak.
Nekem igazából az M7 is elég hangzásra és mivel beépítve több a ROM ezért nem kellene mSD-t sem vennem a zenéimhez. Az M8-nál ezt kifejezetten pofátlanságnak érzem, hogy csak 16GB és ezen spóroltak amikor a két előző csúcsot alapból 32-vel dobták piacra.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #28215 üzenetére
Nem éreztem azért az M7 után annyira nagy számnak. Nekem az M7 jobban bejön arányaiban meg, hogy kicsit szögletesebb. A DUO kamera szerintem ebben a formájában mellélövés, inkább tartották volna meg az OIS-t, egyébként lett volna a kétkamerás rendszerben sokkal több potenciál.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25699 üzenetére
Igazából a önmagában a MP növelés nem elég. Lehet valami 8-13mp-s és trágya minőség ha a tömörítés drasztikusabb a kelleténél. A legtöbb netes közösségi oldal vagy népszerű képmegosztó sokszor 2mp-s méretben menti csak el a feltöltött képeket és ezekre csak feleslegesen pazarlás feltölteni 8-10MB-os fájlokat. A HTC féle utómunkákra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen nagy méretű képnél mennyire tudnának olyan gördülékenyek maradni mint most.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
[link] például itt az egyik, de a többi nagy oldalon is megjelent különböző formában.
Én amúgy a kislányom a One-al fotóztam szinte kezdetektől, előtte meg One X-el és előhívatva semmivel sem rosszabbak mint a konkurensek képei. Egyszerűen 10x15cm-es méretben sokkal fontosabb a dinamikatartomány és, hogy rosszabb fényviszonyok között is értékelhető a végeredmény. Abból is látszik, hogy aki nem ért hozzá annak bőven elég amit a 4mpx-es One tud, hogy párom azóta is hiányolja, hogy "a HTC milyen jó képeket csinált".
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #25688 üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.
(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25685 üzenetére
Én nem akarok a többiekről nyilatkozni, de míg az előző években mindig elfogott valami kell érzés amikor az új HTC-ket fogdostam, most ez kimaradt. Egy aranyszínű M7-re hamarabb lecsapnék, a dual kamera biztos jópofa ideig-óráig, de az OIS hiányát meg bek@phatják... Azon felül érdemi előrelépés nem sok van, legalább is nem olyan ami indokolná a felárat.
-
Xaels
félisten
Nem nagy eresztés az idei Veletech. Van kint 3 HTC One M8 és más nincs náluk, mondjuk annyira nem is nagy baj. A Sony korrekt standot rakott össze. A többieket csak átfutottam de nem volt kifejezetten érdekes. Az M8-ról annyit, hogy nálam ki fog maradni idén. Szerintem túlságosan elszálltak az árával ahhoz képest amit "fejlődött", persze remek telefon és jó volt kézbe venni, de nem győzött meg.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #25656 üzenetére
Úgy néz ki egyedül megyek, így valószínűleg motorral megyek.
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #25043 üzenetére
Valószínű inkább a keleti piacon honos Butterfly széria.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #25041 üzenetére
Próbálkoztak ők anno. Titan 2-ben 16mpx-es volt azt az sem váltotta meg a világot.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #25039 üzenetére
A MPX szám nem minden. Láttunk már olyan 12mpx-es képeket amiktől tényleg sírva fakadtunk.
-
Xaels
félisten
Annyira nem rossz ez.
-
Xaels
félisten
válasz
Ununqatrium #24440 üzenetére
Nem ritka, hogy a régi telefonok még nem mind az Apple féle jack kiosztást használták, valószínűleg a Desire sem míg a One már igen.
-
Xaels
félisten
válasz
Steve1207 #24235 üzenetére
Az a gariopció csak USA-ban van egyelőre. Ez a 214k vagy mennyi meg botrányosan sok. Tavaly megjelenéskor sem volt 200 a One, ez meg annyival nem lett jobb, hogy egy 100-ast még ráfizessen majdnem az ember az előd mostani árára...
Ha nem esik drasztikusan rövid időn belül az ára, akkor nálam tuti kimarad az M8.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest