Hirdetés
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ferob
őstag
válasz

Majkee84

üzenetére
						Persze, hogy nem látja, ha a Rendszer UI leáll folyamat, így engedélyezni sem tudod, főleg úgy, ha a drivert eddig fel sem raktad.
Ha a leírást követed, akkor működnie kell, ha semmilyen hardveres hibája nincs, mint pl. a hibás csatlakozó.
Másik ötletem, hogy használj minőségi kábelt, mert az olcsó vackokkal nem fog működni. - 

- 

ferob
őstag
válasz

Majkee84

üzenetére
						Nyitott bootloaderrel és ROM felrakás kapcsán gondoltam ez egyértelmű, de töltsd le az android eszközöket (és a HTC drivert, ha még nem raktad fel), majd tömörítsd ki az eszközöket és fogd meg a ROM archívumból kiszedett boot.img fájlt, majd másold ugyanebbe a mappába és nyiss egy parancssort, amiben vagy elnavigálsz ebbe a könyvtárba vagy egyből oda nyitod és kiadod az előbb említett parancsokat úgy, hogy előtte csatlakoztatod a telefont, majd bootloader módban indítod el.
 - 

farena
tag
válasz

Majkee84

üzenetére
						Szia!
Vissza lehet állítani e szerint:http://pdafanclub.com/forum/index.php?PHPSESSID=lo0nkt41b9vbjnkkqnlvnpase3&topic=5269.0
Itt ezt elolvasni: Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Ha sikerült akkor a bootloadert lefényképezni és "Istvánnak" (#29830) elküldeni a készített képet. Később felhívod érdeklődsz, hogy megkapta-e. Nekem júl. 17-én jött vissza kamera cseréről és a leírtak szerint sikerült gariztatnom.
Remélem a linkek jók, telefonról próbálok segíteni. - 

sztomi89
tag
válasz

Majkee84

üzenetére
						Nekem is előjött közel 1 év hibamentes használat után, így a meghibásodott fülhallgatóval együtt beadtam itt a debreceni vodafoneban.

Kaptam cserébe egy HTC Desire 500-at az első hazafele vezető úton (buszon utaztam, nem verte oda semminek) berepedt a kijelzője, ebben az esetben mi a teendő?

Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
 - LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
 - Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest