- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #26795 üzenetére
A jelenlegi példa azt mutatja, hogy a frissítés késett kb. négy hónapot, és nem a HTC hibájából!
A T-mobil és más szolgáltatók, akiknek saját CID számmal rendelkeznek, saját hatáskörükbe adnak vagy nem adnak ki szoftver frissítést!
Az hogy ez mikor történik meg, csak rajtuk múlik!
Ha úgy döntenek, hogy nem támogatják már tovább az egy éve piacon lévő készüléket, akkor nem lesz rá hivatalos frissítés!Nem egy példa volt már rá hogy a szolgáltatóknál kimaradt egy egy verziószám frissítés, illetve pár frissítés után már egyáltalán nem adnak ki újat, hiába jön ki a független CID számúakra!
-
Reddevil84
tag
válasz
Reddevil84 #26796 üzenetére
KÖzben rájöttem a görgetésre!
2 ujjal kellett görgetni így ki tudtam kapcsolni
-
Reddevil84
tag
S.O.S! Véletlenül bekapcsoltam a Talk back funkciót,de kikapcsolni nem tudom mert nem tudom hogy kell a menüsávot görgetni így! Mindent elmond amire rákattintok,de a görgetést nem engedi így nem jutok el a talkback menüpontig,hogy kikapcsoljam! Valaki Help! Az újraindítás nem oldja meg.....
-
-
Nuada herceg
őstag
Na engem is meghülyítettetek ezzel a kint az ápdét dologgal.
Közben meg semmi...
na de a héten már hátha itt lesz. -
bajoros
csendes tag
Üdv urak.
Az egyik ismert hirdetési oldalon M8-at hirdetnek szinte hihetetlen áron.Felmerült több kételyem.
Erősítsetek vagy cáfoljatok
A képen Verizon doboz látható de azt állítja hogy független.
Tudom idehaza használni?
Letiltás mennyire jellemző?Kell ettől is féljek?
Ha valóban amerikai a készülék akkor a garancia is felejtős európában?Hirtelen ennyi.
De minden infót,tapasztalatot szívesen meghallgatok.Köszönettel
ajoros
-
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26787 üzenetére
26775-ös posztban olvashatod.
-
Loboda
senior tag
válasz
Semmi jót!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Hogyha nem ma jön akkor majd máskor
-
CptAdamica
veterán
Azt írtja, T-MOB101, ez mit jelent frissítés terén?
-
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26781 üzenetére
Nem.
-
Steve1207
veterán
Na, nekem már nem lesz fekete JBL Play UP-om, enyém volt az utolsó, de rossz, azt mondják, most hívott egy srác az ügyfélszolgálatról
A többi szín viszont elég... hát nem raknám szem elé, az a helyzet.
-
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #26778 üzenetére
CID Getter, fent írja nagy piros betűkkel, úgy, hogy alig lehet észrevenni (tényleg).
(#26781) san01: csak elindítod és kiírja, nem kell hozzá semmi.
-
Balinov
titán
válasz
CptAdamica #26778 üzenetére
san01: nem, nem kell hozza semmi mokera, stock rommal, root nelkul is megy.
-
spawn21
veterán
Már azt hittem, hogy itt az áápdét .....
végre lerakhatnám kicsit a z1c-t.
-
hurrikan
addikt
válasz
Nazara #26771 üzenetére
Mert nem EU CID-etek van.
Az EU az CID01 és CID32. (meg talán a 38)
Nektek ez valami nagyon speciális CID. Ilyenről eddig csak USA-i T-mobilosaknál halottam.
A hazai T-seknek mindenkinek CID-32
Nekem is T-s, hazai Magyar T-s, CID-32-vel. És rögtön frissült a függetlenekkel együtt Januárban. -
Steve1207
veterán
válasz
CptAdamica #26767 üzenetére
Kamuznak, ügyfélszolgálat meg update infó mindig is vicc volt, ha kijött az update, még akkor is ezt az infót mondanák... Ha az eddigi frissítéseket vesszük figyelembe, akkor az ígért hónap 20. napja körül jött eddig mindig nekünk. Anno is voltak mendemondák és így jött akkor is. Szóval a héten legkésőbb pénteken jön, előző 3 update ugyanígy volt. Szerintem amúgy még ma ráengedik nekünk is, ilyenkor már nem vacakolnak sokat...
-
hurrikan
addikt
válasz
CptAdamica #26767 üzenetére
Kizárt.
Mindenhol leírták hogy Európában "late of May" tehát május végén.
Ez tulajdonképpen a mai naptól bármikor bekövetkezhet.
XDA-n azt írták ezen a héten jön az EU update. De még a jövőhét is május vége.
Az ügyfélszolgálat hülyeséget beszélt. Kb. ugyan annyit ér a HTVC hazai ügyfélszolgálata mint a Sonyé.Ununqatrium
Semmi köze a Huaweihez
hacsak nem azt értetted az ihlet alatt, hogy a Huawei koppintotta le először és ez megihlette a másik kicsi Kínait is.
ugyanis a cikkben is említett Kickstarter gyártó, aki ezt kitalálta már több mint 2éve forgalmazza. Még anno 2012 februárjában az Xperia S-cikkjével tettem ki SErian. Mikor akciósan volt hozzá rendelhető. (és már akkor is forgalmazták egy ideje) -
CptAdamica
veterán
Ügyfélszolgálat szerint Európai modellek számára még pár hónap a Sense 6.
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #26763 üzenetére
Nem lesz az olyan nagy szám.
Jo ez a Sense 5.5 is
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #26759 üzenetére
Lehet hogy azt meg se kapod!
-
szekra
addikt
válasz
CptAdamica #26757 üzenetére
Én január végén, T-mobileos HTC_032 cid.
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #26755 üzenetére
Jó későn ért hozzád
-
Nazara
őstag
válasz
CptAdamica #26752 üzenetére
Nálam is! T-mob101-es CID-del.
(#26755) san01: Nekem még csak települ, de akkor ezen kivül lesz még valami? Mi változott neked?
-
kdennis
aktív tag
válasz
CptAdamica #26752 üzenetére
Nekem tegnap frissült a TuneIN Radio Pro. Olyan zöld színű lett mint a Sense 6... már ők is modernizálódtak.
Kezdődik, kezdődik.
-
CptAdamica
veterán
Nekem is kint az ápdét, már települ is.
-
Steve1207
veterán
válasz
Zirowe #26739 üzenetére
Én fogkefével végigcsutakoltam most az egészet hétvégén (hangszóró és mikrofon részt is). Hangszórók érezhetően jobbak lettek (ég és föld, érték szerint eddig fél fölött használtam, most hangosabb alatta is egy egységgel), az értesítő led fénye is jobb lett.
A mikrofont direkt teszteltem előtte, utána hívásnál, azt mondták az is jobb lett, bár múlt héten kihangosítva se volt problémám vele, de így is javult. -
Balinov
titán
Sracok, masnak is gondja van neha-neha az M7 mikrofonjaval beszelgetes kozben? Havernak is, nekem is kb 1 eves One M7-unk van, srac most kerdezte, nekem is van-e olyan, hogy hivott fel panaszkodik, hogy neha nemm hall es jobban belegondolva igen, elofordult parszor az utobbi par hetben.
Ezen a linken ossze van gyujtve par tipushiba, ahol irnak errol a jelensegrol is:
There have been lots of HTC One owners complaining about the microphone. During calls the other caller may report that you sound muffled and the sound quality is poor. Switching to speaker alleviates the problem, but no one wants to have to use speaker phone all the time. There are two microphones on the HTC One: one on the bottom edge and one on the back at the top to the right of the camera
Az ott irtakon kivul van meg valami, amivel szerviz nelkul lehet a hibat orvosolnI?
koszi
B -
Koris
aktív tag
-
Juliuska
senior tag
válasz
spawn21 #26720 üzenetére
áhh fenéket...! Engem még vernek is mellette
(=küzdősport)
HUTCHDB: hogy van még erőd edzés után ennyit szüttyögni...?
Azért ez a magas hőfok elgondolkodtatott egy percre...a peptideket magas hőn (a sütőd segítségével) aminosavakra bontod...lehet, h talán mégis megéri ennyit "szüttyögni"...?De mi van akkor, ha már eleve aminosavakat fogyasztasz...?
-
jozso1989
őstag
Valahogy megoldható, hogy a hangerő billentyűkkel zoomoljon kameránál?
-
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
Május elején én is csatlakoztam, az elégedett HTC One használok táborába T-s szolgáltatónál.A kérdésem, a hálózat váltáshoz vonatkozik. Eddig csak Nokiám volt, és mivel sokat mozgok határ közeli településeken, ezért muszáj volt át állítanom a teflonomat, hogy nem váltson automatikusan hálózatot. One on viszont nem találok ilyen beállítást. A névjegy-hálózatban megtalálom, a T…. de nem tudom állítani, hogy az kizárólagos legyen.
Esetleg valaki tudja hogyan tudnám azt beállítani, hogy csak a T… hun hálózatán „működjön”
-
SanyikaDC
tag
válasz
enginev3.0 #26727 üzenetére
Akkor egyertelmuen vigyem/kuldjem vissza es vagjam a fejukhoz?
-
SanyikaDC
tag
Egy kerdesemre meg nem kaptam valaszt: penteken vettem at a sajat one keszulekemet es figyelmes lettem 2apro pixelhibara...
szerintetek kuldjem vissza vagy ez csak szeriahiba ami magatol vagy szoftveresen helyrejon? Mivel neten rendeltem ha jol tudom barmifele hiba eseten 8 napon belul kotelesek cserelni a keszuleket. Varom a tanacsaitokat (:
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a reakciókat. Hol tudom megnézni, hogy a telefon független e? (első ötletem a névjegy volt, de ott nem leltem ilyen opciót)
Illetve a blinkfeednél amikor mondjuk a "mobilaréna" kifejezésre rákeresek csak youtube illetve twitter forrásból keres. Ezen lehet finomítani?
-
markyy18
aktív tag
Azt meg hogy?
Mi a CID számod?
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok! A telefon kijelzőjét csak a bekapcs gombbal lehet életre kelteni? (vagy van rá más mód és lehetőség) A készülék teljesen gyári és rövid távú terveim közt nem szerepel a mókolása.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26700 üzenetére
Köszi a receptet!
Jövö heten kiprobalom..
En nem vertem kemenyre a tojashabot, csak eppenhogy habosra es egyböl kivettem a sütöböl, valoszinü azert esett össze utana..
ElementalX-böl a 14.5-ös nekem kicsit bugos volt a wake gesture-öknel, a 14.7 eddig jo. Mondjuk egy idö utan kikapcsoltam az MLG-t es csak a dupla tap-os ebresztes maradt, mivel az kernel szinten fut, joval gyorsabban reagal, motion launch gesrtureöknel mindig kellett varni egy masodpercet, mire feleledt a kijelzö, raadasul eleg erzekeny is egyelöre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest