- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi89
tag
válasz
Geri89 #28997 üzenetére
Felhívtam a vodát segítőkész volt a hölgyike meglátjuk hétfőn mit fognak mondani..
Meglepő, hogy a One után mekkora egy selejt telefon(nak tűnik minőségben) az 500-as, tudom 1 esetből nem lehet konklúziót levonni, de a One a kezeim között nem volt kímélve és semmi baj nem volt, se karc se semmi, ez meg... -
sztomi89
tag
válasz
Majkee84 #28951 üzenetére
Nekem is előjött közel 1 év hibamentes használat után, így a meghibásodott fülhallgatóval együtt beadtam itt a debreceni vodafoneban.
Kaptam cserébe egy HTC Desire 500-at az első hazafele vezető úton (buszon utaztam, nem verte oda semminek) berepedt a kijelzője, ebben az esetben mi a teendő?
-
sztomi89
tag
válasz
Ununqatrium #26925 üzenetére
Esetleg megoldás lehet (nekem is ugyanezt csinálta), hogy megszakítottam a letöltést, újraindítottam a telefont, wi-fi be, szoftverfrissítés és szépen végig ment..
(ja és vodás vagyok, ha ez számít)
-
sztomi89
tag
Sziasztok!
Más is találkozott már olyan problémával, hogy ha skype-on hívàst akart indítani (legyen az wifin keresztül vagy mobilnettel ill. sima hívás v. videóhívás) akkor a program folyamatosan kiadója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest