- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
"Anyaghasználatban elméletben jobb a HTC, de sokkal sérülékenyebb, már sok alu telónál láthattuk, hogy mennyire sérülékeny ez az anyag"
- időnként mindig előkerül ez a tévedés, hogy az aluminium sérülékenyebb mint a műanyag
az anyagában színezett polikarbonátnál biztosan, de a samsung "hyperglaze" cuccánál tartósabb az száz
itt egy kép balra hogy mi a hyper glaze sorsa kevesebb mint egy év alattaz én fém one S-emen nincsenek ilyen kopások, karcok, hiába nem vigyázok rá
szóval én továbbra is fémre szavazok -
enginev3.0
félisten
Hát ahogy írtad:
Anyaghasználatban, designban valóban. Ui megint szubjektív (szerintem ui-ban is)
Akksiban is változott a helyzet mióta van 4.1 onex-re, persze ebben az S3 még lehet így is jobbSzervizről nem sokat tudok, eddig nem nagyon kellett javíttatnom a telefonjaimat, csak a Desire HD-t de az szolgáltatós volt és 2 hét alatt elkészült
Kijelzőben is jobb vagy legalább olyan jó, fényerőben biztos jobb, szinekben élethűbb kivéve a fekete
De ne részletezzük kinek ez kinek az
(#98) sgery@
Azt hiszem én is pont egy év múlva fogom beszerezni, mint a One x-et -
sgery
őstag
Ha nem lenne elmebeteg ára rögtön futnék érte. Így várhatok 1 évet rá, amíg emészthető lesz
Amúgy mennyivel fakóbb a sony kijelzője e mellett. Még csak meg sem közelíti a one képminőségét.
-
Entryy
aktív tag
Mit kell tenni,hogy véletlenül elveszítsétek ezt a telefont, de valahogy úgy, hogy én találjam meg?
-
Balinov
titán
Info: doboz szerint gyk. egesz EU ugyanazt a felszereltsegu valtozatot fogja kapni
-
Burt1793
veterán
Nagyon jó volt a teszt, még a telefonnál is jobb, gyorsan eltelt ez a pár perc, amíg végigolvastam (ez is ritka). Szerintem ez az ultrapixeles kamera jó, mert ugye kisebb méretű képeket csinál, ráadásul nem is mindig rosszabb minőségben. Az én telefonomban is van egy 8 MP-es lehetőség, amivel 4-5 megás képeket csinál, ami nálam sok (32+16 gigás és sok képem van), aztán van egy széles 6,5 Mp-es és 3,2... Én a 3.2-t használom, szóval jó ez a négy (nekem).
Persze ettől függetlenül sosem venném meg a csúnya, mindig látszódó óra miatt, a Blinkfeed miatt és mert az S4 biztosan jobb nála (persze S4-et se vennék, de ha mégis, akkor...).#Ghost: Egy normál felhasználó (az emberek 99%-a) mindent normál módban fotóz!
-
Koczó93
őstag
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
Nem vagyok elfogult samsung fan, remélem nem leszek megkövezve
De azért szerintem erősen szubjektív hogy jobb a One X mint az SGS3. Miben? Anyaghasználatban, designban valóban. Ui megint szubjektív.
S3 mellett szól a bővíthetőség, elég jó support és az hogy ha bekrepál valami kijönnek hozzád és fél óra alatt megjavítják. Htc nem a jó szervízhálózatáról ismert ezt tudja mindenki. Mielőtt valaki beszólna hogy elfogult samsungos vagyok jelezném hogy nem, mivel volt Desire-öm, Sensationom és a desire-t a mai napig emlegetem. A legjobb telefonom volt -
-=Ghost=-
őstag
a Boomsoundnak nevezett megoldás valóban jól szól, az irtó masszív hangerő mellett a mélyek is erőteljesek, a feléig feltekerve viszont már masszív a torzulás
Sajátos... Máshol nem olvastam hasonlót, sőt! Legtöbben külön kiemelték, hogy max hangerőn is torzításmentesen szól. Sajnos mo-n még nem kapható, de mit is várnánk Ugandában... Így nem tudok biztosat mondani, de ezt a kijelentést azért fenntartásokkal kezelném...
A "már fél hangerőn is MASSZÍV" dolgot meg egyenesen nettó faszságnak merem titulálni.probléma csak az, hogy a HTC nem a bajnokoknak kijáró oldalon foglal helyet. A Nokia 808 PureView sokkal részletesebb és minden szempontból szebb képet lőtt,
Biztosan az én szememmel van baj, de az első képen a pureview pl szerintem kifejezetten elmosott képet készített. pl az oldalsó fa kérgét nézve...de rendszámtábla tekintetében ugyanez mondható el a Sony készülékéről is
Iiiiiigen? Mostmár biztos rossz a szemem...Az meg, hogy mindent nomal módban fotóztok, nem a telefon hibája, a műszerfalas képre pl kifejezetten jó hatással lett volna a HDR...
Zoe
A dolog szépséghibája, hogy a feltöltött felvételeket mindössze 30 napig tárolja a szerver.
A little more useful is if you upload it to the HTC Zoe Share service. (Even more useful than that is when you upload more than one Zoe.) By doing that you get a public link that's good for 180 days Khm.Nyelvtani hibák, hibásan feltüntetett adatok, stb...
Kár, hogy nem Bog vagy Bocha írta a tesztet. -
drzsoo1
aktív tag
fotók témaválasztása kritikán aluli. A makrókép egy famintázatú bútorlapon készült?!
-
h3lios
addikt
Egyébként a szerkesztőség tagjaihoz lenne 1 olyan kérdésem, hogy a fém perem (gyémánttal vágott) mennyire sérülékeny ? Képek alapján az iPhone 5 re hasonlít és az nagyon hamar kopik és az él "kicsorbul".
-
g0n21
senior tag
Up!
Hogy idetaláljak, ha megvan a telefon. -
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #86 üzenetére
majd jön egy elfogult samsung fan, és jól beszól neked!
-
enginev3.0
félisten
Aki ért hozzá az már tavaly is jobbnak tartotta a One x-et mint az S3-at, és most ha csak a designt nézzük akkor a Samsungnak megint esélye sincs
Ráadásul most már a Sense sem olyan erőforrás igényes tehát sebességben sem lesz gond az S4 ellen
De várjuk meg az összehasonlító tesztet
(#87) batai15 @ Hát!
-
gergobox
tag
Egyre jobban tetszik ez a telefon
-
enginev3.0
félisten
Hát nekem ez egyre jobban tetszik
Bár ha megkapom a Sense 5-t HOX-ra akkor nem biztos hogy cserélem, de nagyon tetszik
A kamera sem rossz, és örömteli hogy végre nem lehetetlen képeket készíteni vele ha bemozdul az emberMindenesetre azért azt nem érzem hogy cserélnem kéne a One x-et, bár a 2 GB ram jól jönne
-
FeRRaR1
őstag
Nagyon jó és részletes teszt.
A végét viszont nem értem, minden része megér egy misét, legjobb androidos telefon, nehéz belekötni, mégis csak ajánlott?
Szerintem megérdemelte volna azt a különöset, mint annak idején a Desire.
Egy indoklás jó lett volna, hogy miért "csak" ajánlott, illetve nem tudom hogy a super amoledes kijelzők mikor voltak csúcson egyáltalán.
-
Koczó93
őstag
Design szerintem 5 csillagos
visziont az új sense nem tetszik annyira de ez szubjektív.
-
lcee79
addikt
Bebizonyosodik mindig hogy a szenzor méret a lényeg, nem a szoftveres halandzsa
Pureview-ban nagyobb szenzor van mint egy kompakt gépben, tehát jó képet lehet vele csinálni
Telefonba belefeszegetnének egy APS-C-t azzal meg még jobb lenne...
Addig csak minimális különbségek lesznek a képek közt (és úgy hogy egyik sem jó), amíg van egy mikrószkópikus szenzor ami 13 megapixelre fel van tuningolva...
-
HXY
addikt
A diktafon müködik a hivások alatt?
A távirányito alkalmázs képes megtanulni az ir kodokat az eredeti távirányitotol?
-
Mr. Byu
aktív tag
Képek alapján kifejezetten tetszik, hosszú évek óta az első és egyetlen androidos telefon, ami (az én ízlésem alapján) formaterv és anyagminőség terén az iPhone 4/5 nyomába ér. Mondom ezt úgy, hogy Apple szerető vagyok, tehát ha belőlem valami ezt a hatást váltja ki, az nagy szó.
Ha sok pénzem lenne, és második telefont szeretnék az iPhone 5 mellé, tuti ezt venném.
-
batai15
félisten
A felső hangfal
Ezen jót nevettem..nem hangszóró vagy valami? -
satz18
őstag
Szépen sikerült telefon, viszont nekem 1 problémám van vele. Ha valaki FHD filmet akar nézni, ami kb 15 Gb, akkor a 64 Gb-os micro SD kártya el kellene hozzá sztem. Unibody házba is bele lehetne tenni, ugyan úgy mint a microSIM-et. Ezzel tuti bukik pár vásárlót a HTC, mivel a konkurenciánál hasonló az ár, a vas, de van memóriabővítés, de hát ők tudják.
-
Dominó85
addikt
Köszönet a cikkért. Nagyon szép telefon, bár a hátlapi része nekem nem jön be. Abban egyet értek, hogy nehéz belekötni, de 1 dolog nagyon zavaró. Mégpedig az örök dilemma, azaz a kamerája. Kiábrándítóan zajos, pixeles, hiányoznak az élek. Nos egy 200k-s termékbe illett volna jobb kamerát tenni. A Nokia PureView köröket ver rá. Elég ha megnézzük a színkezelését a két készüléknek. Messze a Nokiáé a szebb. A másik fájó pont az "egyedi dizájn és formaterv", nos akit érdekel keressen rá a kínai webshopok androidos (2 magos) telefonjaira. Lesz egy rakat klón, ez tény, de sajna ez a HTC One is egy hatalmas klón, még pedig egy előtte majd 1 évvel megjelent kínai telefoné.
-
h3lios
addikt
Nem szeretem a HTC telefonjait, viszont a ONE még nekem is tetszik, mindössze a gomb kiosztása és a kamera birizgálja a csőrömet. Ha visszatérnének, a One X -nél használt kiosztásra és a MP számot feltolnák 8-ra, akkor azt mondanám, hogy ez már valami, viszont így számomra mindig csak egy majdnem tökéletes telefon lesz.
Az üzemidőn felesleges vitázni, minden csúcsgép nagyjából 1 napot fog elmenni. Csupán az a kérdés nap végére mennyi töltöttség marad az aksiban 30 v 20%, igazából nem jelent sokat.Viszont ha a riválisokhoz kellene hasonlítani, akkor egyértelműen a Z felett áll, nagyjából mindenben. Ugyanakkor, ha az S4 féle Octa tényleg 20-30 %-os üzemidő növekedést jelent, akkor vele szemben már biztos, hogy hátrányban van. A kijelző terén egyenlő felek (ízlés kérdése kinek melyiknek a képe tetszik jobban). Anyaghasználatban elméletben jobb a HTC, de sokkal sérülékenyebb, már sok alu telónál láthattuk, hogy mennyire sérülékeny ez az anyag. Tehát itt sem vagyok benne biztos, hogy annyival jobb mint a minőségi plasztik. Viszont a Samu féle UI sokkal, de sokkal jobban tetszik. A Sense a szememben évről évre egyre rondább lesz, a nem kikapcsolható blinkfeedről már nem is beszélve.
-
muratomi1
senior tag
Nekem tetszik. Ez lesz a következő telefonom 5 év múlva amikor ki tudom fizetni xDD
-
Sztbeni
őstag
Nagyon jó lett, és az iPhonehoz mérve nem is drágba. Ha 1 év múlva 100.000 körül lesz, akkor elgondolkodok majd rajta
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy nagyon jól eltalált csúcskészülék, az idei felhozatalból talán ezt választanám. Külön örvendetes, hogy 4,7 hüvelyken jön az FHD felbontás.
-
Blyan
félisten
Ezeken a jobb a hw dolgon mindig mosolygok. Miben jobb (mert nagyobb pontszámot ad benchmarkban)? A kijelző miben jobb (ez utóbbi pl erősen szubjektív, pl egy phonearena összehasonlító tesztben a One kijelzője találtatott jobbnak)?
A két telefon maximálisan egy ligában játszik, és objektíven nehéz egyiket vagy másikat komolyan jobbként kihozni.
-
MrSummer
aktív tag
ONE X csere lesz
-
wozzy
tag
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
Sztem meg ez kevés!
S4 kisebb, ennek ellenére jóval nagyobb és jobb kijelző, jobb hw, frissebb sw, jobb készülék támogatás, hosszabb készenléti idő és majdnem biztos, h jobb kamera ! anyaghasználat pedig szubjektív. -
Blyan
félisten
Amúgy a kamera összehasonlítás azért sántít főleg, mert a visszaméretezett képek sokkal jobban elfedik a hibákat, mint egy natívan készült fotó.
-
kokyt
senior tag
Nagyon tetszik, és főleg a kamera. Ami eddig telefon a kezeim közé került rossz fényviszonyok között egyszerűen használhatatlan volt. Ha volt vaku, az nem lőtt elég messzire, és sikerült egy másfél méter mély részletet kifotóznom a történésekből, ha meg nem volt, akkor bemozdult, homályos lett.
Ilyen kamerából akár csak egy 2 megapixelest is szívesen látnék a középkategóriában, vagy egy jófajta olcsó PV-t -
roypapa
tag
Szerintem teljesen ok ez a kamera. Az esti kép nagyon jó. Ha nem akar kivágni az ember belőle csak egész méretben nézi, akkor a felbontás is elég (nekem). Inkábbb legyen minden fényviszonyok között jó kép 4 megapixelen, mint 8-12 ön világosban überkirály gyengébb fénynél meg sötét.
-
ferob
őstag
Engem leginkább az érdekelne még, amiről viszont nem szól a teszt és sehol se lehet róla olvasni, hogy az értesítő LED ugyanúgy abbahagyja-e a villogást 5 perc után, mint a One X esetében, ha az ember addig nem nézi meg, hogy milyen esemény történt vagy itt végre ezt az időt kitolták, esetleg állíthatóvá tették-e?
Valamint még az is érdekelne, hogy SMS érkezésekor még a One esetében is csak az értesítő LED kezd el villogni és a kijelző be se kapcsol, mint a One X-nél vagy végre ezen is változtattak?
Mert némított telefonnál egy megbeszélés közben pl. észre sem veszi az ember, főleg ha 5 perc után már az értesítő LED sem villog. -
sixpak
nagyúr
Nagyon tetszik, szinte biztos, hogy beszerzek egyet. Azt hittem, hogy a hangszórókról többet beszéltek majd, akkor mégsem annyira jók?
Hogy a francba számoltátok meg a furatokat? :-) -
Dr.Anonymus
addikt
alig várom hogy a kezem közé kerüljön...
szerintem amint jön azonnal beszerzek egyet, igazi über brutál telefon -
cr4sh-
tag
Egyébként kár szerintem a 808-hoz hasonlítani, mert ezzel elferdítitek a valóságot. Az az optika egyetlen `okostelefonban` sincs jelen (pláne nem androidban), ráadásul azzal a készülékvastagsággal mindennek mondanám, csak használható telefonnak nem. Ennyi erővel a samsung smartkamerájával is össze lehetne hasonlítani, kb annak is ekkora lenne a valóságtartalma. Ami ténylegesen érdekelné az embereket, azok a mostani flagshipek minden platformról ( i5, l920, one + Z) Mivel ezek már piacon lévő cuccok.
-
Greentea
senior tag
Kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni a szolgáltatóknál.
-
Bdanyy
addikt
Must have
i4 óta vártam már, hogy legyen egy hasonló stílusú és anyagminőségű droid. Szinte tökéletes nekem, 64gb mellé egyedül a cserélhető akksi kéne még (meg 4.3").
-
Wa2x_
veterán
Azért ezzel vitatkoznék.. az iPhone 5-nak van az egyik legjobb kamerája most a piacon. Ez a technológia akkor lesz jó, ha kicsit emelik a MP-t, mert arra szükség van, pl. ha vki ki akar vágni részletet egy képből, nem mind1, hogy 4MP-es képből vág vagy mondjuk 8MP-es ből és stb..
-
bobace
addikt
Sajnálom, hogy a kamera dolog nem jött be teljesen.. Kár érte. Reméljük szoftveres frissítésekkel fel lehet javítani még.
A többi dolog, pedig maga a tökély. Le a kalappal.
Azért kéne -
-
biztos szép lesz..mondjuk ezek a kijelzőbéli különbségek tényleg akkor jönnek ki ha egymás mellé tesszük a konkurens kijelzőket
...
Blyan:
Köszi, de istenigazán jobban örültem volna annak ha mindegyiken egy mondom.. Kanári-szigetekről készült kép van, azon jobban kihangsúlyozódnak a különbségek -
Criton
veterán
Ha jól veszem ki, akkor a HTC most megmutatta, hogy a megapixel háború egy nagy hülyeség. Minden gyártó jön, hogy 8 meg nem tudom mennyi giga megapixel, de a htc most megmutatta, hogy a 4megapixel-el is lehet jó képet csinálni. Nem vagyok nagy android fun, de ez a készülék megfogott, nem kicsit. i5 képekhez hasonlítva ez szerintem szebbeket csinál...semmi baja a kamerájának
a sebessége a telefonnak 5* na és a külső
-
batai15
félisten
apukám, das ist telefon!
-
Blyan
félisten
válasz
BenceShearer #41 üzenetére
Már a 2 is jó volt, szóval ez nem várható volt.
-
cr4sh-
tag
Lehet tudni, hogy melyik szolgáltatóknál lehet majd kapni?
-
culas25
tag
Nekem tetszik a kamerája. Számomra lényegtelen, hogy látszik -e a rendszám, vagy sem, de én a hétköznapi életemben 60-70%-ban rossz fényviszonyok közt szoktam telefonnal fotózni, szóval szerintem igen is jó dolog ez az Ultrapixel. Aztán persze ennél is lehet majd a későbbiekben felbontást növelni, de első lépésnek kiváló. Na jó, nem egy pureview, de azzal nem is lehet összehasonlítani
-
Márkosz
tag
Jó teszt, jó telefon!
-
gabancs
addikt
válasz
Stanley-B. #28 üzenetére
Az S4 még meg se jelent, elég érdekes ez a kijelentés.
-
Kíváncsi lennék majd egy SLCD3 (one),Super Amoled (s4) egy IPS (optimus g pro) és esetleg TFT (Z) kijelző összehasonlításra
.... Szép lett, drukkolok hogy sikeres legyen
.. jó az ha one az embernek miből választani.(
)
-
Sundesz
addikt
Remélem fellendül a HTC forgalma, mert a kedvenc androidos márkám, kár lenne értük. A telefon meg majdnem tökéletes, kamerán reszeljenek még.
-
lcee79
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Ja erre gondoltam, amikor írtam, csak nem emlékeztem melyik oldal volt pontosan és már nem volt kedvem megkeresni
Bár még csak fejlesztgessenek, van még ráció ebben
-
Stanley-B.
őstag
nem kevéssel jobb az s4-nél ez bizonyos.
-
Brutális teljesítménye van, de nekem külsőre nem jön be...
Mellesleg vicces, hogy külsőre egy Jiayu G3-ra hasonlít!($200-os kínai telefon, lassan 1 éve kapható már)
-
sz.gabor11
tag
Must have mobil..
-
Tewe013
őstag
Jó teszt, jó gép, kamerában egy kicsit csalódtam, de még biztos csiszolnak rajta, a külseje pedig 5*.
-
BenceShearer
aktív tag
válasz
FragMaster #21 üzenetére
Jó kérdés. Azt se tudom, hogy a HTC kiadta-e már az új SW-t.
Lehet, hogy a 4.2-vel jön. -
HUNPablo
tag
A csúcs gép ... Csorog a nyálam . Igényes telefon mellé igényes cikk ,köszönöm
-
FragMaster
addikt
válasz
BenceShearer #19 üzenetére
Nem a legfrissebb szoftverrel készült az itteni teszt?
-
gabancs
addikt
Azért az durva, hogy a "Blinkfeed," nem kapcsolható ki. És ha én nem akarom használni? Miért kell ezt ráerőltetni mindenkire?
-
Maxentius
addikt
Igényes lett, az tény, de vannak számomra hiányosságai (nincs microSD, se cserélhető akku, Jelly Bean-értesítések kinyithatósága), és ez a Blinkfeed is kissé furcsa lett.
-
Švejk
őstag
Köszönjük a tesztet
Amennyit hypeolták ezt az ultrapixelt, olyan nagy csalódás volt. Látszott, hogy nagyon erőlködtek, hogy összehozzanak valami egyedit, az tény, hogy így felfigyeltek rájuk, de a képminőség boncolgatásánál jön a hidegzuhany. Egyébként egy normális kamerával tökéletes telefon, én el is fogadnám Z, vagy SIV (anélkül, hogy tudnám milyen lesz) ellenében, az Optimus G Pro viszont nagyon szimpatikus...
G Pro teszt mikor lesz? -
lcee79
addikt
Kíváncsi vagyok, ha megjelenik a 4.2 és a legújabb htc javítások is rajt lesznek mondjuk pár hónap múlva, akkor javul a kamera vajon? vagy marad ilyen? (mert arról volt már szó külföldi oldalakon, hogy javítottak rajta valamit már mostanság is...)
-
bok92
addikt
Jó lett a teszt, a telefonról nem is beszélve...
Nagyon jól néz ki, csak "kár",hogy testreszabhatóság meg kompaktság terén van "jobb" is.
"A működési sebességgel nincs probléma, nem nagyon tapasztaltunk akadást."
Tehát még egy ilyen erőgép is képes megakadni? -
Wa2x_
veterán
Köszönjük a tesztet! Hát ezek a képek nem épp... vis épp, hogy ultapixelesek
-
pezs89
tag
Remek készülék, igényes teszt, köszönjük!
-
joey04
titán
Pöpec gép lett, a kamera meg ha nem is lett jobb a konkurenciánál, de legalább felnőtt melléjük. Eddig szerintem kicsit a többiek után kullogott ebben a HTC. Szép lett nagyon a készülék, az egyszerűbb Sense nekem pedig jobban tetszik, mint a régi csicsás verzió.
-
desigo
senior tag
Korrekt írás !
Akik a benchmark pontokra izgulnak azoknak most csoroghat a nyáluk... -
Švejk
őstag
A Van-One poén kezd már unalmassá válni
Pl.: One V-Legenda csak egy One -
janes1976
őstag
Gratula a cikkhez!
-
iOce
tag
Kellemes teszt, a telefonra pedig erősen rákívántam, pedig nem vagyok android fan.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
maximilian4 #4 üzenetére
javítva, köszi
-
maximilian4
addikt
(angolosan uniboy) alumínium készülékház
Sztem inkább unibody.
-
amisis
aktív tag
Jó cikk és minden jó, csak az ára nem.
-
szentespeter
tag
Információk, tudnivalók a téma összefoglalóban
[ Módosította: mukibuci ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kompakt vízhűtés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged