- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
A playen fenn van a sense input, es felajanlja hogy frissitsem, a kerdes az engedjem e?Fozott rom van fenn.l
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #29488 üzenetére
Az előlapi felsőt sem tudod normálisan cserélni ugyanis be van csavarozva 1helyen. A hátlap meg egybe van öntve, a 2 műanyag csík csak az antenna kivezetéseket takarja.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nightfall75 #29493 üzenetére
Köszi. Így igaz.
-
Nightfall75
tag
válasz
Ununqatrium #29487 üzenetére
Es Explorerben: device/sys/android_camera/sensor
Solid Explorerben: system root/sys/android_camera/sensorA sensor fájlt nyisd meg szövegfájlként a fájlkezelő beépített megjelenítőjével. Nem kell rootolva lennie a telónak ehhez, gyári rendszeren is meg lehet nyitni a fájlokat olvasásra.
Ha Omnivision kamerát kaptál (99%), ez fog szerepel a fájlban: ov ov4688 4M
(#29488) enginev3.0
És ugyan ezt a két kis részt hátul?
A hátlap egybe van öntve, nem cserélhető csak egészben.
-
markyy18
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29490 üzenetére
Ha arra a "menüre" gondolsz ami a hangerő le+power-el jön be akkor igen addig eljutok de ott vége.
Ott nyomok recoveryre kiírja h entering recovery és csak simán újraindul és megáll. Ha rámegyek h fastboot akkor mikor rádugom gépre nem írja ki h fastboot usb. -
markyy18
aktív tag
Olyan problémám lenne, hogy ismerősöm telefonja S-OFF UNLOCKED bootloader de a fűzött rom nem települt rendesen így a telefon a HTC logónál és piros feliratnál megáll, recoverybe se lép be. Gépre dugva a telefont nem ismeri fel így fastbootal sem lehet vele kezdeni semmit. Mit lehetne csinálni?
Sűrgős lenne. -
Ununqatrium
aktív tag
Emberkék, olvastam itt korábban, hogy valahogyan ki lehet deríteni, csere után az OmniVision kameramodult kapta-e meg a telefonom. Le tudná pötyögni valaki, hogyan? Nem találom, és böki az oldalam, mit raktak bele.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #29484 üzenetére
En nem ajanlom...de te tudod!
A szakavatott, minden nap telefonjavitassal foglalkozok sem vallaljak. -
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #29484 üzenetére
felejtsd el...
-
enginev3.0
félisten
Srácok
Veszek egy új komplett házat, otthon lehetetlen kicserélni ugye? Főleg hogy garis -
FeRRaR1
őstag
-
porkiy
aktív tag
válasz
enginev3.0 #29480 üzenetére
Köszi, ez segített.
-
porkiy
aktív tag
Mostanában a gyári galéria rendszeresen leáll, van esetleg helyette valami jobb?
-
enginev3.0
félisten
válasz
BenHans #29477 üzenetére
Nekem i-vel semmi bajom, csak kicsi mind, talán idén lesz nagyobb, de azért maradok HTC-s
Ultrapixellel sincs gondom, de ez a felbontás vérlázító
Egyébként a G3-ról még annyit, hogy, mondtam munkatársamnak, hogy nem akarom nyomkodni, csak így nézni, a főképernyőt, annyira szép, bár nekem a színek kicsit fakók, mondjuk persze neki ilyen világos fehéres háttere volt, de vagy túl erős volt a fényerő, vagy kicsit fakó, fakóbb mint a mi telefonunk, neki meg egy S3 volt előtte, ahhoz képest sokkal másabbak a színek, de azt mondta teljesen jók
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #29472 üzenetére
Szívemből szóltál
Mondjuk én nagyon szurkolok hogy ne térjen el nagyon az M9 formaterve az M8-tól, mert azon kisebbségbe vagy többségbe (nem tudom) tartozom akinek az M8 jobban tetszik mint az M7, és nem azért mert újabb, hanem mert masszívabb szóval egyszerűen tökéletesebb.
Jobb kamerának, nekem már egy 8UP 120%-ig megfelel annál nekem már tényleg nem kell jobb egy korrekt szoftverrel. Csak nem tudom hogy kivitelezhető-e. Amúgy sajnálnám ha kukáznák az UP-t mert aki használta már az tudja hogy nem világbajnok finoman szólva sem, viszont cserébe pár helyen még jobb is és nekem úgy tűnik hogy ha ezt lehet felbontásban toldani és szoftveresen még tovább javítani akkor ez egy nagyon jó út.
Azt sem tartom véletlennek hogy Apfel-ék sem mentek bele a mpx háborúba. Tudom itt sokan nem csípik, talán Te sem, de azért nagyon is korrekt cuccokat hoznak össze mert nagyon össze vannak rakva(kivétel a 4s amivel sok probléma volt a közelemben), és ha mondjuk azt vesszük, hogy a Samsung is közel ennyibe kerül akkor még jogos is az árazásuk.
Más téma: Az jutott eszembe hogy van-e valami esély arra, hogy elterjed a műholdas telefonálás és lesznek-e olyan tarifacsomagok amikbe belerakják egyfajta okos ráadás adventurer opcióban. Mert volt már rá példa hogy felmentem hegyekbe a párommal és a kutyánkkal és az erdőből kiérni ha futok is 30 perc lett volna, és lett volna egy nagyon nagyon fontos hívásom, vagy gondoljunk bele ha valaki rosszul lesz, vagy leesik a fáról/szikláról és eltörik valamije... És mondjuk ha lenne ilyen szolgáltatói extra, amit mondjuk 1-2 napra/hétre is lehet aktiválni akkor nálam igazi nagy innovációnak számítana ha ez irányba is fejlesztenék az okostelefonokat, még az is jó ha csak felső-közép kategóriától.
Tudom hogy léteznek már műholdas telefonok, csak így azért sokkal kompaktabb és kényelmesebb lenne.
-
Balinov
titán
válasz
enginev3.0 #29472 üzenetére
tenyleg, varhato meg ujabb felsokategorias droidos HTC a kovetkezo 3-4 honapban?
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #29464 üzenetére
Semmilyen melegedéssel nem találkoztam sem M7 sem M8 mellet, ami nagyon forró és égetni is tudott az a One X volt. Egyszer sikerült kicsit felfűtenem, mikor tűzött rá a nap a kocsiba, és navigáltam 2 órát, na akkor már érezhetően forró volt, de ez normális, ha leterheled melegszik, de azóta szellőző rostélyra tettem a tartót, szóval fújja a klíma = hűvös volt minden pillanatában amikor megfogtam, de szerintem klíma nélkül sem lett volna gondja, mert korábban sem volt.
jozso1989
Kellemes az M8 de az M7 inkább kézbarát, ezt mondom én is, asszony is, fater is, akik próbálták...
Tiger.
Azt, hogy nem csak az a nyamvadt mikro furat világít, ha nem átvilágít a burkolaton is, mivel már nem fém a hangszóró rács az M8-on.
-
baani59
aktív tag
válasz
Louis1 #29457 üzenetére
Én egy RC E240-est használok kb. 2 éve, még a HOX-hoz vettem, de One-al is ugyanúgy műkszik.
Éppen a távirányítási képességei miatt esett rá a választásom.
Működik a beats audio is. Nem tudom, honnan származik az az infó miszerint nem.
Teljesen elégedett vagyok vele, a maga kategóriájában ezekkel a "fícsörökkel" bajnok. -
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #29463 üzenetére
Nekem pl pont hogy kényelmesebb a kialakítás miatt...
-
Balinov
titán
Sracok, van olyan, aki M7-rol valtott M8-ra? Erdekelnenek a tapasztalatai.
Van lehetosegem kb 50€-ert elhozni egy M8-at az M7 helyett...erosen gondolkodom, de erdekelnenek elotte user tapasztalatok
-
Louis1
tag
válasz
enginev3.0 #29458 üzenetére
Köszi, utánanézek (MEElectronic?).
Esetleg más tipp? -
Louis1
tag
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, hogy melyik hangerőszabályzós headsettel működik együtt a készülék?
A sajátján sajnos nincsen, állítólag az RC E240 nem jó a beats audio-hoz, amit próbáltam Sony, JBL és LG azokra nem reagált a hangerő. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29451 üzenetére
Munkatársam vette, durva hogy 30percet nyomkodta, és 91%on volt az akksi, autó fenyeron
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29452 üzenetére
Pontosan.
Vannak olyan helyek, ahol mesesen mukodik, es vannak bagatel akadasok.
A baj az, hogy mire ezt az lg kijavitja kb. 3-4 honap.De lattatok mar a mi4 -rol mit lehet tudni?
Na azt meg kell nezni majd eloben....[link] -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, olvasom, hogy powebankot használtok, milyet érdemes venni? Egyeznie kell a mAh-nak, vagy lehet magasabb? Hol érdemes venni?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #29451 üzenetére
Nem kevés az, Find 7 ugyan azzal a soccal ugyan ilyen kijelzőn megy mégsem laggol.
Egyszerűen az LG bem képes optimalizálni az UI -jukat.. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #29449 üzenetére
Biztos gyönyörű. Csak hát kevés mellé a soc.
Majd ha kijön 805-ös snapdragonnal, akkor már én is
szemügyre veszem... -
enginev3.0
félisten
Ma nyomkodtam LG G3-at, az a kijelző
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggel kikapcsolt a telóm magától, a töltést sem veszi (88%-on volt hajnalban), be sem kapcsol.
A kérdésem az lenne, hogy először a htc szervízt hívjam fel és csak utána adjam le t-ben szervízre vagy fordítva?
A segítséget előre is köszönöm. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #29444 üzenetére
Jaa értem! Látod ez le sem esett!
Ha a képstabilizátort is próbálgattam, akkor is akaratlanul!egyébként előtte 2 napig ittam, szóval az a vasárnap kemény volt.
ég a mai is az lesz!Viszont így vissza a közösbe! Meg vagyok elégedve a fényképekkel!
Bátyámnál voltam. Van 1 samu tv-je, de kb hatalmas. Nem tudom hán colos lehet.
Oda ki streameltem a képeket, és olyan jól mutattak, hogy csak na.
Belenagyítani nem kellett, mert hát nagy volt a képernyő, és ennyi.
Szép színek, jól látható részletek. A videókról meg ne is beszéljünk!
Amelyik nem remeg. -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29443 üzenetére
Remegett a kezed, de lehet, hogy a képstabilizátort próbálgattad, múltkor én is így mozgattam, hogy mennyit bír kiegyensúlyozni
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #29441 üzenetére
Ezt nem értem! Nem is cáfolom ugyan!
De mért írtad ezt, miből gondolod? -
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #29441 üzenetére
Mi bajod az alkoholistákkal?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29440 üzenetére
Te rossz alkoholista
-
Nuada herceg
őstag
-
marlboromen
aktív tag
Sziasztok. Arra van lehetőség, hogy alkalmazást hozzáadjak az extrém energia takarékos módhoz? Konkrétan azt szeretném hogy a navi is fusson(nem a google térkép)
-
Ununqatrium
aktív tag
Miért van az, hogy újonnan, ha a BlinkFeed-ben rákoppintok egy ablakra, nem a Fosbook alkalmazásban nyitja meg, hanem böngészőn keresztül való bejelentkezést kér? Nem mindig, mivel néhány hír az alkalmazásban megnyitva ugrik fel, de nagyjából az ablakok 60 százalékánál nem. Valami beállítás kérdése?
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
s3nsitivity #29429 üzenetére
Nagyon szépek a képek
Kár hogy az új kameraszoftverben elvettek pár effektet, amivel szebb színeket lehet varázsolni a képekre
-
F_Gergely
őstag
válasz
s3nsitivity #29433 üzenetére
Én Note2-t kaptam cseretelefonnak leadtam a One-t javításra, nem rossz telefon, de egyrészt marha nagy másrészt lassú mint a dög
Meg a hangzásával nem vagyok kibékülve.
Akksiban szerintem a One messze jobb, a tollat meg nem igazán használom -
stilo18
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
G2:
Talán egy kicsit jobb minőségű panel. A 4. frissítéssel egész korrekt lett a sebesség, hol érezni,hogy Snpadragon 800, ott gyorsabb, mint a miénk...néha meg egész bagatel dolgokat tud csinálni...
Zenét hasonló minőségben tol,mint a One...csak halkabban.
Kamerában jobb a G2, bár a One gyorsabban lő képet,ez sokszor jól jön...
Videó kb egál, a One sokkal jobb hangot rögzít viszont.
Aksi sokkal jobb a G2-ben.
Anyagminőség egyértelmű, itt a legnagyobb szakadék a két telefon között...Felület. En úgy mondanám,hogy a Sense komoly, elegáns felület, a G2 színesebb, ha az effektekkel tűzdelt felület tetszik,akkor az a jobb...(nálam egyértelmű Sense...)
Ha sokat játszol,akkor G2 jobb választás Az erősebb GPU miatt...(illetve vissza kanyarodnék Az erősebb aksihoz megint...)
ÉnG2-ről jöttem ide, technikailag lehet jobb a G2, viszont a HTC tud valamit amit a többiek nem...Ennyi az egész. Nekem olyan a HTC,mint a fanoknak az iphone....
-
jozso1989
őstag
Baromi jól vesz fel hangot a telefon, zseniális!
A pénteki bulin gondoltam lövök egy röpke felvételt, kipróbálni, hogyan rögzíti a magas-mély-közepet. Hát nekem bejött, a Sony ilyen hangerőnél már csak susogva tudta rögzíteni a hangokat.
Ez még sztereó is, ráadásul! Nagyon kemény.
-
trémobil
tag
Srácok, köszi mindenkinek! Annyira azért nem vagyok hardcore user! A jelenlegi telóm (htc dhd) is majdnem kibírja a nap végéig. Szerintem jó lesz ez nekem! Még kicsit a g3 érdekel, a z1c amolyan c terv.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
trémobil #29417 üzenetére
A z1c közel sincs egyikhez se.
A G2 -ből a 32 gigás előnyösebb ha megtudod szokni a hátlap gombokat és nem zavar, hogy CM et kell futtatnod a gyári laggos szar helyett.
Úgy már üti teljesítményben is az M7 -et nem csak kamerában és aksiban.
Viszont multimédiás eszközként tekintve nem veheti fel a versenyt az M7 -el. Zenehallgatás, hangszórón vagy fülesen egyaránt tökéletes. Gyári rendszer is gördülékeny, lagg mentes. A sense egy életérzés. Mind ez egy alu házzal megfejelve.
Valamint szerintem kamerában se olyan rossz.flickr
Az aksi az egyedüli gyengéje.
Kell egy power bank ha nagyon aktív vagy, de az én hardcore használatom mellett is simán megy 7 órát folyamatos 4G n. Ha meg kicsit figyelek rá akkor van, hogy csak másnap délbe dugom rá a töltőre.
Szóval olyan átlag egy nap.
Na meg még annyi ami eszembe se jutna ha nem épp erről írnám a hszt.épp be van dugva töltőre, fut egy torrent és ide írok. Közbe érzem ahogy az ali hátlap szépen ropogósra süti a kezem.
( mondjuk azt tegyük hozzá, hogy nyaralni vagyok külföldön és a levegő is 30 fokos jelen pillanatban.
)
-
Dreamie
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Most az akksira gondolsz, mert nálam már egy éve megvan a teló, és hibátlan!
Nyilván, ha egész nap nyúzod akkor nem fogja kibírni, de nem is fogsz olyan telefont találni, ami ezt kibírja... Keresel egy lyukat a falon és töltöd, esetleg viszel valami hordozható aksit hozzá... -
FeRRaR1
őstag
válasz
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Hát, nekem szorgalmi időszakban kibírt 1 napot átlagos használattal(zene,mobilnet,wifi,facebook napközbe meg előadásokon), de akármennyin is volt este mindig töltőre raktam. Szóval annyira nem vészes, én átlagosnak mondanám. A kamerát is inkább átlagosnak mondanám, viszont éjjel tényleg szép képeket készít.
-
Ununqatrium
aktív tag
Valaki találkozott már Bugatti Soft Case tokkal? A cipzár dolog hogy van megoldva? Nem karcolja meg a telefont?
Hihetetlen, hogy minden univerzális, S3-hoz jó tok két milliméter híján kicsi a One-ra.
-
enginev3.0
félisten
Srácok, valaki adta már be garanciába a telefont és cserélték neki a külsőt?
Nővérem leejtetteés a sarka sérült,
Lilas kamerával beadnam gariba, meg rá kéne írni hogy a szélei barnulnak vagy valami, hátha cserélik
-
toeki
senior tag
válasz
a g2 többet bir
m7 tud közel 2-3 óra folyamatos üzemidőt egyfolytában max fényerőn, max procihasználattal (ashphalt8)
ezzel egyenes arányosan nő az idő minél kevésbé erőforrásigényes dolgot csinálsz.
sima screen on time 5 óra felett van.
Nekem bluetooth zenehallgatással, wifi on-nal, kb 1 óra telefonálással és Állandó viberezéssel simán kibirja a napotDe a G2-vel még másnap is tudnál délben telefonálni...
nekem ez nem szempont, este úgyis töltöm -
BenHans
addikt
válasz
Red Bull fan #29416 üzenetére
Igen, sajnos
Vodánál is csak 1 szín van (bár szvsz ez a legszebb)
-
trémobil
tag
Sziasztok! Most állok telefonvásárlás előtt és 3 teló közül szeretnék választani.
Mondanátok pár szót az M7-ről a G2-vel és a z1c-vel szemben?
Köszi!
-
BenHans
addikt
Nézegettem az E8-at is és képről elég minőségi benyomást kelt az a műanyag burkolat.
Hát igen a HTC először megcsinálta a "tudta nélkül" a prime verziót, és hogy legyen ellenfele az S5-nek utólag kiadták az E8-at...
De még így is felülmúlták... ejj ejj HTC, te sosem fogsz felnőni ehhez a feladathoz. (nagyon remélem
)
-
enginev3.0
félisten
Ez jó
[link] -
ferob
őstag
válasz
sveczo #29403 üzenetére
Az a tény, hogy egy GSM boltban van ismerősöd, nem nyújt az ellen garanciát, hogy akitől származik a telefon, az mit tesz a jövőben, de még csak az sem segít rajtad, hogy van ismerősöd a szolgáltatónál, mivel csak ezért egyetlenegy készülékről sem fogják levenni a tiltást.
Amennyiben mégis letiltják a készüléket, akkor polgári peres eljárás útján tudod érvényesíteni a kártérítési igényedet, feltéve akkor, ha tudod, hogy ki volt az eredeti tulajdonosa a telefonnak, mert minden egyéb esetben lényegében tehetetlen vagy.
(#29405) MaddeNNNN: A napszaktól függően változik a színe.
-
sveczo
tag
válasz
enginev3.0 #29406 üzenetére
Ragyogó😕. Akkor ezt még meg kell rágni kicsit. De köszönöm
-
MaddeNNNN
addikt
Közben lejárt a szerkesztés... Nem tudjátok, miért nem találom a HTC gyári 4x1-es időjárás óra widgetének fehér változatát? Délután beállítottam, most átraktam másik témát és csak fekete van.
-
MaddeNNNN
addikt
ONE E8 videó, azért ebben a szürke színben nagyon igényesen néz ki az a műanyag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Eladó 2db Samsung a52s
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest