- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flyme
senior tag
válasz
enginev3.0 #27295 üzenetére
És tényleg durva, mikor még nem volt meg az M8-am, hanem egy Smart Minit használtam, mindig amikor elmentem egy T mellett megcsodáltam az M7-et, hogy milyen hihetetlen smooth, erre M8-at használva nem azt mondom, hogy az M7 lassabb, hanem az M8 gyorsabb.
Na de az igazi okostelefon tényleg a Note 3
pjen: angolul folyamatos, egyszer nem akad meg
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #27295 üzenetére
Ti nem értitek ezt az egész okos telefon témát az eladó is megmondta hogy a note 3 a legjobb leggyorsabb, mikor megrendeltem az arany M8-at
Nekem megérte 110 GBP az M7 130 az M8 így az utóbbit vettem, de még megtarthatom az M7-et is, majd eldöntöm ha kézben van (holnap)
Más:
Valaki tok M8-ra? csak retkeket találtam, megy a gyárit, bár az tetszetős, de én a kihúzósat szeretem.
dani3l
Ugyan az a csomag.
-
Nuada herceg
őstag
Milyen durva.. Pedig el sem tudom hinni, hogy az M7-nél van ami gyorsabb.
És most még a sense 6 is segít majd talán 1 picit...De mondjuk azért a snapi 801 és a 600 között van különbség, szóval biztos jobb
az M8. De én nem cserélek még.... Talán majd a prájmra.... Csak legyen vízálló. -
-
stilo18
addikt
Kéne egy kis megerősítés...
Érdemes még megvenni ezt a telefont? T-Mobile-nál venném...
Vagy inkább már az M8-at vegyem?Végleg eldöntöttem, hogy megválok az LG-től...
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Ununqatrium #27287 üzenetére
Egy kis nitró-vagy kromofág néha csodákra képes...
-
farena
tag
Sziasztok!
Kamera lilulás miatt szeretném a telefonomat vissza zárni. Ehhez kérnék hozzá értő segítséget. A készüléket használtan vettem, akkor már nyitva volt. Én sajnos nem értek hozzá, ill. win 8.1 van a Pc-n. Amiről azt olvastam, hogy megse próbáljam. Aki tevőleg is tudna nekem segíteni az privátban legyen szíves válaszolni. Ott meg adom az elérhetőségemet és mindent megbeszélünk. Székesfehérvár közelében estleg B.pest. Válaszokat előre is köszönöm
-
Nuada herceg
őstag
válasz
JaniWalker #27269 üzenetére
Tőlem sem kértek!
Ha meg elődfizetéses vagy, akkor megvan ott minden,
utána tudnak nézni.
Pedig többször is vittem már telefont, de egyszer sem. -
JaniWalker
csendes tag
Amúgy tudtok valamit a sense 6 frissítésről? Mikor lesz?
-
-
nbalint
csendes tag
válasz
JaniWalker #27269 üzenetére
Neked adtak cseretelefont?
-
Cobyka
csendes tag
Sziasztok!
Erdekes dolog tortent a telommal:
Az felso es bal oldalan futo muanyag burkolat szinte teljesen besargult. Az also es jobb oldal koszoni jol van es szep feher :-) Lehet hogy kiszivta a nap? Azert ez eleg para.
Szerintetek ezt gariban javitjak? Valamint az, hogy a BeatsAudio logo kb 10% a nem kopott meg le szinten alapot adhat hatlap cserere mondjuk?Elore is koszi a valaszt!
Udv
-
nbalint
csendes tag
Helló!
Tmobile-osokat kérdezném, akik adták már le szervizbe a telefonjukat, hogy kérték-e tőlük a garanciapapírt vagy pedig látják bent a számítógépben, hogy még garanciás? Ha szeretném, hogy kicseréljék az akksit is akkor mit mondjak, hogy feltűnően gyorsan merül? Előre is köszi.
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #27264 üzenetére
Az utolsó mondatod az, amit én mindig is fújtam itt a fórumon...
Nincs olyan telefon, ami rendes használat mellett 2 napot elmenne (G2 se olyan)...
1 napot bírjon egy telefon. Hiába marad csak 5% estére ha hazaérek, a 40 se vigasztalna, ugyan úgy tölteni kell, hogy másnap ne merüljön le délben...Egyébként jó eredmény.
Fényerő min volt?
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Van egy teljesen szűz állapotú telefonom, 4.4.2-vel. Garanciavesztés nélkül lehet rootolni a készüléket?
Köszönöm előre is az esetleges válaszokat.
További kellemes hétvégét mindenkinek!(#27263) enginev3.0:
-
BenHans
addikt
Úgy néz ki hogy mehet szervizbe a telefonom.
Azt vettem észre hogy amikor a beats nincs bekapcsolva akkor sistereg/serceg a hangszóró. Amikor videót nézek mindig aktív a beats, de amikor hívnak nagyon is jól kivehető mert ugye olyankor nem aktív a beats.
Ez lehet az update hibája? Csak mert sosem használtam maxon mindig alatta 2fokozattal mert úgy is elég volt. Valaki kipróbálná?
Lehet megvárom a szervizzel azt hogy amikor a többiek is megkapják az updatet akkor hátha kapok hibajavítást és hátha megoldja. Ha beküldöm akkor mit érdemes még cseréltetni, ami meghibásodásra erősen hajlamos? Kamerából a régi van benne de eddig nem volt baja, max még akkucserét kérhetnék mert néha erősen megnyúzom RR3-mal....
-
dani3l
őstag
válasz
Nightfall75 #27250 üzenetére
Nincs.
Basszameg...
Akkor valoszinü ezert nem tünt fel eddig sosem, mert nehany hettel ezelöttig mindig be volt kapcsolva az energiatakarekos funkcio..
Csak miota frissitettem kikapcsoltam, mert a proci orajelre ugysincs hatassal, a többit meg ne allitgassa, plusz igy csak gyülnek az allando ikonok fönt.BenHans: Esetleg probalgasd a kamerat, ha melegebb a telefon, hata sikerül elöcsalogatni a lilulast. Illetve akksit erdemes beprobalni szerintem mindenkeppen, ha mar egyszer szervizbe megy es megbontjak. Azzal en is azt fogom tenni..
-
Nightfall75
tag
válasz
dani3l #27232 üzenetére
Neked nincs Kezdőképernyő opció a Beállítások - Kijelző és mozdulatok menüben?
Ha a lehúzható értesítő sávban megjelenő információkra gondolsz, azok viselkedése az android 4.1-től érvényes irányvonalat követik. A fejlesztő kétféle értesítési típust tud létrehozni: normált és nagy nézetűt. Ha csak egy értesítés van és kapott nagy nézetű beállítást a fejlesztőtől, akkor az nyitva fog megjelenni (az összes gyári kommunikációs program ilyen: sms, htc mail, gmail stb). Több értesítés esetén, csak a legfelső jelenik meg nyitva (nagy nézetben), a többi már csak normál nézetben. Ezt egyesével szabályozni nem lehet, legalábbis a gyári appok esetében nem. Lehet vannak olyan sms és mail programok, amiben ezt is lehet állítani, esetleg keress utána.
Csinálhatsz olyat, hogy kiteszel egy állandó értesítést (pl. energiatakarékos mód, ez csak normál (kis) nézettel rendelkezik, és a fontos prioritása miatt mindig legfelülre kerül), és az összes többi értesítésed alatta mindig normál nézetben lesznek (zárva jelennek meg).
-
shadowcam
tag
Nekem szerda óta van fenn a Sense 6, hibával eddig nem találkoztam. Hatalmas újításokra azért ne számítsatok, szerintem TTW - re se. 😕
-
Badboys
őstag
Én szívesen cserélek akit érdekel a telóm. Sense 6 van rajta. T mobos makulátlan fekete. A lényeg,hogy T mob. legyen és szintén makulátlan szin nem érdekes. A mit tudni kell a kamerát teljesen agyonvágta abban nyilvánul meg,hogy teljesen lila,de működik. A lényeg az 5.5 Sense
-
dani3l
őstag
válasz
BenHans #27242 üzenetére
"Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re..."
Nyugodtan el is felejtheted szerintem.. Gondolod a telefonok felere kiadtak a kesz frissitest, aztan gondoltak egyet, a többire meg majd meg csiszolgatnak egy kicsit aztan kiadnak egy masikat?
De ne legyen igazam.
Egyebkent ha valami, a DT2W pont nem eyecandy szvsz, marha hasznos feature. -
BenHans
addikt
válasz
szekra #27241 üzenetére
Én feltettem. De igen valószínű hogy megint az lesz mint KitKat-nél. Én mondjuk még nem vettem észre hibát, csak annyit hogy miután kilövöm a task váltóból a RR3-at és egyből utána húznám le a notification bar-t akkor kicsit szaggatottan gördül le. Mondjuk se előtte sem utána nem reseteltem, de úgy döntöttem addig nem is fogok míg ki nem derül hogy miért vonták vissza, és ha kapunk egy javítócsomagot a többiek akik nem tették fel meg már egyből a javítottat majd akkor jöhet a reset.
Viszont így még lehet remény a doubtap2wake-re, bár annyira engem nem izgat, csak amolyan eyecandy. Ha valaki meg vagizni akar a Samus vakításokkal az meg letölt egy gasture control appot playről aztán jedizhet a képek felett.Visszatérve az updatekre, én még örülök is neki hogy a HTC-nél ilyen önkritikusak, mert van olyan gyártó aki kiad egy bughalmazt aztán fél évig vagy kövi (hasonlóan ratyi
) főverzió frissítésig csak ímmel ámmal toldozgatja de jobb nem lesz. Persze nekünk az nagyon jó ha esetlegesen gyengébb SoC-ból is smoothabb rendszert hoznak ki, mint más erősebbel, de kérdés ez mennyire kifizetődő amikor a Steve Blood bemegy telefont venni és azért visz el Samsungot mert +300MHz, a gyakorlatban meg nem érdekli hogy a gördülékenységben az M7 veri a legtöbb s800-ast. (azért csak a legtöbbet mert csak az M8-at nem
)
-
szekra
addikt
Szerintem örüljön aki nem rakta fel, lehet hibásat adtak ki, és javítanak még rajta, azért tartják vissza. Nyugalom, inkább több idő, de az alapos legyen.
-
toeki
senior tag
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
lövésem sincs milyen cid-ek vannak de például 001 végűből van htc, orange, telstra meg még vagy 10 - ebből az jön le, hogy 032-esből is lehet különböző
-
csacsi67
addikt
válasz
Ununqatrium #27237 üzenetére
Nincs itt a cid lista [link]
-
MaddeNNNN
addikt
Szerintem kompenzálás képpen a HTC belerakja a 032-es t-mobile-os frissítésbe a Tap 2 Wake-et, azért késik ennyit
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #27228 üzenetére
Ha meg bealliod az 5 soros homescreent, pont jo lesz..
Egyebkent en vagyok hülye, vagy kivettek az uj senseböl a home gomb hosszan nyomasara a menü gombot? Vagy ha nem, akkor hol van? Összes menüt vegigneztem, de nem talaltam.
Illetve az ertesitesek tovabbra is kinyitva jelennek meg, ami mostmar kezd idegesiteni, arra esetleg valaki valami megoldas, hogy lehetne atallitani?
-
Loboda
senior tag
Próbáljátok így feltenni, hátha sikerül:
[link] -
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #27227 üzenetére
Nyugodj már meg.
Befezejznétek ezt a primadonnáskodást? Majd megkapjuk, nincs az messze
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #27224 üzenetére
Már nekem is az agyamra megy. Mi a ***át csinálnak?
-
Mano66
senior tag
Nem tudom,de egy szemüveg nem ártana!
Ja látom van,csak gyenge.
Ez tartozik a zip fáljhoz:
modelid: PN0710000
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__032 - Szerinted ez mi.
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016
mainver: 5.11.401.10
btype:1
aareport:1
hbootpreupdate:3 -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #27218 üzenetére
No sracok, az ARHD 71.1 + ElenetalX 14.8 kernel egy ejszaka minden mokolas nelkul KESZENLETBEN 1, azaz 1 %- ot fogyasztott:
Nem volt repulo mod, nem volt energia takarekos mod, semmi.
Tudom, hogy az "elejen" kicsit lassabban esik (talan nem is realis) de akkor is tobb, mint 6 ora alatt minimum 6 %- ot kellett volna csokkennie a toltottsegnek.
Na majd latjuk... -
Nuada herceg
őstag
Hú de mérges vagyok már mindenre... A HTC - re is, azokra is akik felrakták már a frissítés. Meg magamra is, h én akkor délben nem.
Hol van már az a frissítés? Haloooo
-
F_Gergely
őstag
Sikerült véletlenül leformázni a telefonomat...
Egyébként az OTA-t azért nem tudom telepíteni mert "cid check fail" és újraindul a telefon normál módban. -
Najz
tag
Sziasztok!
hozzájutottam egy HTC One-hoz ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
hogy tudok rá magyar nyelvet tenni ha a MoreLocale 2 nem akar működni (lehet csak én vagyok béna )
sw : 4.4.2
Sense: 5.5 -
Guresz
tag
válasz
enginev3.0 #27203 üzenetére
Értem, köszi a választ!
-
shadowcam
tag
válasz
BenHans #27206 üzenetére
Nem, nem akad. Nagyon smooth. 😉. Szerintem szebb, mint a gyári, ugyanakkor tökéletesen beleillik a Sense arculatba. Lehet színt állítani, betűméretet. Szerintem később lesz több lehetőség is, bár nekem így is tökéletesen megfelel. ☺ magyar nyelv egész jó, bár még csak béta fázisban van, ígérik hogy mihamarabb fejlesztik. Itt is kell néha szarakodni a toldalékokkal, ám ha türelmes vagy és szépen begépeled az adott szót, akkor azt a program elmenti és a későbbiekben elsőként ajánlja fel. Mint mondtam, kis gyakorlást / megszokást igényel, de nagyon szerethető. 👑
-
BenHans
addikt
válasz
shadowcam #27184 üzenetére
Köszi. A magyar nyelv támogatottsága milyen? Engem gyáriban nagyon felidegesített, hogy egyszerűen buta (bár ez minden telefonon így van) és ha az ajánlott kifejezésre rábökök és beilleszti de ha egy szótagot hozzá akarok tenni akkor berak egy szóközt még akkor is ha az utsó betűjét töröltem a szónak, szóval csak akkor tudok toldalákot hozzáírni ha 2-3betűt visszatö9rlök az eredeti szóból.
Mennyire testre szabható? Nem akad, mert volt már olyan bill appom is ami laggolt írás közben kb a leütött betű fél mp-cel később került az üzenetbe...
Köszi az észrevételeket!
-
Badboys
őstag
Kérdezném az okosokat nem lehetséges az,hogy itt is a googl bekevert és nem látja a telefon a tárhelyet? Mivel itt nincs külső sd akkor valami más gebasz van. Mivel a 4.4 ben megint elvette a külső SD re telepítés lehetőségét. Igaz eddig nem volt ilyen jellegű problémám,hogy nem látja a térképcserélőt. A sense 6 telepítése óta van ilyen gondom hiába írom be az elérhetőséget akkor sem látja a cserélőt. Ez van a Sonynál is,de ott roottal megoldották és így látja a külső SD t. Itt viszont ugye nincs SD kártya, erre valaki aki vágja a témát. Root lehetőségem ugye az nincs mivel 4.4.2 Sense 6 tal .
-
GALARDO
addikt
Szerintetek ez a füles működne a telefonnal?
-
Guresz
tag
Ez vagy a One X+ lő jobb képeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali fotós kérdések órája
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest