- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Üdv.
2 évig gyári állapoton használtam a telót, semmi problémám nem volt vele, pörgött a rom, talán ha 1-2szer volt FR max, nagyon meg voltam vele elégedve.
Aztán eltelt a 2 év, felraktam custom romokat.
Az miért van, hogy 1-2 hónap után (tökmindegy melyik rom) elkezd akadozni, belassulni a telefon.
Már ott tartok h visszarakom a gyárit, fel is raktam az ARHD-t de mostanában meg vmi hibaüzeneteket dobál, tehát az se az igazi, valamint az se olyan már mint 1 hónapja.Van olyan stabil rom ami nem lassul be? Tokmindegy h Sense 6 vagy 7 csak pörögjön.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Látom lassan csordogál az M9 6.0-s update.
Van esély hogy portolják M7-re? Bár túl sokáig már nem leszek M7 tulaj de csak jólenne egy 6.0 + Sense -
szegto
senior tag
válasz
Mano66 #37200 üzenetére
Ahogy látom a napokban jelent meg új build az ElementalX-ből, bár én még nem raktam fel.
ElementalX-m7-22.3-Sense -
szegto
senior tag
Lollipop alapú MIUI rom-ot találok valahol?
XDA-n csak 4.4.x -t találok... vagy csak átfutottam rajta.
Ha valaki tud infót írjon, thx -
szegto
senior tag
Üdv.
Valahogy az megoldhato, hogy a főképernyő elforduljon?
Régen volt ilyen feature még néhány sense verzioval ezelött de azota ez kikerült.
Custom rom vagy vmi patch?
Most artMod + ElementalX van.Thx.
-
szegto
senior tag
De ennél a környezetfüggő képernyőnél mikor be volt kapcsolva volt olyan, hogy mikor felvettem csak az időjárás és az óra jelent meg a többi sötét, majd ha hozzáértem akkor jött elő a lockscreen.
Olyan volt mintha egy előző képernyő még lenne a lockscreen előtt mikor felemelem a telót....Sajnos nem találok ilyen billentyűzetet, csak Magyar (QUERTY) van, ez a problémám.
Mindenesetre köszi
-
-
szegto
senior tag
ARTMod V10 + ElementalX kernel.
Melyik beállítás az, mikor felveszem a telefont az asztalról akkor automatikusan bekapcsol a kijelző?
Vagy hogyan tudom ezt kikapcsolni?Előre is köszi a választ.
-
-
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam az ARTMod V10-et.
Az a problémám, hogy valami miatt a facebook contactokat nem szinkronizálja a névjegyekkel... nem linkeli össze őket.
A fiókok és szinkronizációnál a facebooknál és a messengernél is ki van szűrkítve a "szinkronizálás most" gomb a menüben.
Mi lehet az oka? Sense 6-nál ez kifogástalanul működött. -
szegto
senior tag
Üdv.
Most tervezem végre nyitni a bootloadert.
Mi a vélemény a Viper és InsertCoin romokról?
Régen Sensation-ön ezeket használtam...viszont nem nagyon vagyok képben mostanság már.
Melyik csapat a nyerő ha nem ez a 2, melyik romot érdemes napi szinten használni ami gyorsaságban megfelelő?
Valamint melyik kernel az amelyikkel megy a dupla klikkes felélesztés... és az is érdekelne hogy a dupla klikken kívül melyik a legjobb kernel fogyasztásban és működésben?Köszi a választ.
Üdv -
szegto
senior tag
Megvolt a FR és látványos javulás történt, bár hogy meddig tart ez az kérdéses.
Eddig úgy volt, hogy nap végére kb 30%ig merült az akksi.
Most FR után ugyan olyan használattal 1nap 11órát ír és most érte el a 30%ot.
Ezt jó eredménynek könyvelem el, a kérdés, hogy meddig marad ilyen.Köszi a segitséget.
-
szegto
senior tag
Nahát ez nem jó hír.
Főként azért, mert root nélkül nem tudom lementeni a telefonom adatait...
Mi az adatok mentésére a legjobb megoldás, hogy a lehető legkevesebb adat vesszen el?
Főképp itt az alkalmazás adatokra gondolok.
Ha felhőbe csinálok backupot, az asztal elrendezése megmarad restore után?
Vagy csak az alkalmazás lista kerül mentésre és miután letöltötte FR után a play-ről az alkalmazásokat, pakolhatok ki újra minden ikont és beállítást?BTW kösz az infót, akkor próbálkozok ezzel amit írtálm, hátha megjavul.
-
szegto
senior tag
Üdv.
Mostanság olyat csinál a telóm, hogy 30-40%ról hirtelen energia takarékos állapotba kerül, tehát 14%-ra ugrik le, onnan pedig már rohamosan kezd csökkenni a szint.
Tegnap készítettem egy fotót és újraindult a telefon, ekkor következett be a fenti jelenség.
Gondolom a vakuhoz már nem volt elég kráft az aksiban vagy tévesen mutatta a 30-40%ot és újraindította magát.Ilyen esetben van esély, hogy cseréljék az aksit gariban attól függetlenül hogy nekik ott bent a szervízben mit mutat a tesztprogram, vagy minden esetben a tesztprogram a mérvadó és tökmindegy hogy mit mondok?
Csakmert eddig kibirt egy napot a teló, de az utóbbi időben nap végére van hogy kikapcsolásig merül az aksi.What to do?
Thx a választ.
Üdv
-
szegto
senior tag
Jó hogy írod.
Felhívtam a HTC-t és kiderült, hogy ami a gari kiskönyvben van dátum, azon még tulmutat, ugyanis nem novemberig, hanem január végéig garis a telóm, mivel elvileg nem 24 hanem 27 hónap gari van rá, ezt az ügyfélszolgálatos mondta... annyit hozzátett, hogy ha kell róla igazolás akkor emailben elküldik.Ez jó hír
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
OK, viszont én mint magánszemély honnan tudnám kideríteni, hogy van e rá gari vagy sem?
Egyébként itt néztem, a 2 év garis változat:
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=1025
A srác annyit mondott hogy áfás számla jár hozzá és bontatlan csomagolás, tehát a gari kisfüzet vélhetően a dobozban van. -
szegto
senior tag
Üdv.
M9 topicban is feltettem a kérdést, de gondoltam itt is.... sorry ha off.
M9-en gondolkozok, de arra lennék kiváncsi, hogy abban az esetben érvényes a garancia, ha a bolt számlát ad és nem nyitja ki a dobozt h lepecsételje a HTC-s kiskönyvet, mert futárral jön, de ideadja mert benne van a dobozban?
Ekkor érvényes, hogy IMEI szám alapján megy a gari?
Valakinek van ebben tapasztalata?
Mert a bolt állítja h gyári gari van rá, de igy hogy nincs kitöltve a garifüzet nemtudom mennyire érvényes...
Üdv -
szegto
senior tag
Üdv.
Most fog lejárni a gari a készülékemre, viszont szeretném valahogy kicseréltetni az akksit, csak nem tudom hogy milyen ürüggyel adjam le hogy kicseréljék.
Valakinek van tippje? Mégis csak jólenne új akksival indítani a gari nélküli időket.
Ha van tipp, szivesen fogadom.Üdv
-
szegto
senior tag
Előjött nállam egy olyan probléma, hogy hívok valakit és a hívó fél nem hall engem.
Van erre megoldás, vagy csak a szervíz? -
szegto
senior tag
válasz
no more #36197 üzenetére
Ez szomorú.
BTW valaki itt nyomkodott már M9-et?
Mennyire lesz megérős készülék ha kicsit mérséklődik az ára?
pár hónap mulva 120 környékén már elgondolkoztató használtan.... márha lesz használtan mert egyelőre elég gyér a használtpiaci kínálat.
Máskülönben nem nagyon tudom mi lenne az M7 utóda, egyelőre egyik gyártó új mobilja sem fogott meg... esetleg G4, de LG-m sose volt, bár a támogatás eléggé előremutató. -
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #36184 üzenetére
Mi a hiba pontosan? És hol van lagg?
Nálam a lolli gördülékenyebb mint a kitkat volt.... sőt nincs is vele gondom azóta sem.
FR volt frissítés után? Mert az nem árt. -
szegto
senior tag
Üdv.
Úgy tűnik meghalt a töltőm.
Tartozékra van valami garancia, vagy vennem kell újat?
Gyári garis a telóm, de gondolom tartozékra max 1 év van.
Köszi. üdv -
szegto
senior tag
válasz
Ununqatrium #34717 üzenetére
Azigen
Mégis mi a xar konkrétan?
Laggolás abszolút nincs nálam, vszin nálad lehet a gond.FR volt?
-
szegto
senior tag
Valaki itt próbálta már vmelyik Sense 7 romot?
Tapasztalatok?
Egyelőre még S-ON van nálam, kecsegtető az S-OFF, már csak fél év gari van a telóra, csak nem lesz már baja. -
szegto
senior tag
válasz
Loboda #34613 üzenetére
Ez pontosan hogy működik?
Sunshine Video
Megcsinálom ami a videon van a programmal és S-OFF lesz a teló. Után már csak recovery kell és tudok felrakni custom romot?
Recoveryt melyiket érdemes?Vagy rootolni is kell? Kicsit kavar van.
Utána vissza lehet állítani gyári állapotra ahogy most is van?
-
szegto
senior tag
válasz
Derrewyn #34340 üzenetére
Ez tévhit.
Én már mindent próbáltam.
FR után nem állítottam vissza az adatokat, letöltöttem mindent újra, Óra adatait is töröltem az alkalmazásoknál, a gyári beállított ébresztőket is majd újat adtam hozzá, ma mégsem keltett.
És mindezt az után miután update volt és nem ébresztett...Úgy tűnik vannak esetek hogy nem ugyan úgy működik a rendszer minden eszközön valamilyen csillagállás esetén...
De már nem érdekel, külső programmal ébreszt aztán annyi.
-
szegto
senior tag
válasz
no more #34242 üzenetére
Nálam ismét nem ébresztett.
Megvolt a FR-t pedig.
Viszont az a fura, hogyha most beállítom h 1 perc mulva ébresszen próbaképp akkor működik.
WTF?
Ez igy eléggé gáz h pont az órával vannak problémák.
Este nyomok még 1 FR-t, aztán csak a legszükségesebb appokat fogom visszarakni, semmi mást... -
szegto
senior tag
válasz
szegto #34158 üzenetére
Biztonsági másolatot hogyan tudok csinálni lollipop alatt?
Csak egy kapcsoló van hogy be/ki, viszont attól hogy bekapcsolom, gondolom egyből nem csinálja meg a backupot a google fiókomba.
Hogyan lehet kikényszeríteni? Mert egyelőre csak annyit látok hogy Adatok biztonsági mentése = ON, azt nem látom hogy sikeresen meg is csinálta. -
szegto
senior tag
Ma nálam sem ébresztett az óra.
Azon gondolkozok, hogy nyomok egy FR-t...
Akinél nem ébresztett az óra, az csinált FR-t? Mert ha igen akkor vszin FR után is lesz még ilyen úgyhogy akkor hagyom az egészet. -
szegto
senior tag
Tegnap én is frissítettem sikeresen.
A tapasztalatom egyelőre igen pozitív.Ami feltűnt, hogy gyorsabban indulnak a programok.
A sebességgel eddig sem volt bajom, de most mint a villám. Nyomom és megy.
A napokban nyomogattam egy S5-t, de a TouchWiz közelébe sem ér a Sense-nek és ezt csak az tudja akinek már volt HTC-je.A notification panel sokkal jobb lett szerintem, a lezárási képernyőn is mostmár jelez minden értesítést, ezt hiányoltam már.
Bár jól jönne azért néhány skin/theme, valamivel feldobni a felületet root nélkül...
Röviden: maradok a HTC-nél továbbra is
-
szegto
senior tag
Vagy csinálsz egy backupot a google fiókodba (Biztonsági mentés és visszaállítás), majd FR után restore.
A programok adatai el fognak veszni, pl játékokban a mentések, stb, de a programokat újra le fogja tölteni a play-ről, valamint az összes beállítást visszaállítja.
A zenéket meg képeket addig átmásolod egy gépre, aztán vissza... vagy az előző hozzászólás szerint jársz el. -
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tud ajánlani valami normális autós tartót?
Próbáltam már néhányat, de mindegyik silány minőségű volt...
Van valami tuti ami nem gyári 10+ ezerért, hanem pár ezer és jó minőségű?
Erről a kialakításról van tapasztalat?
LinkKÖszi.
Üdv -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #31874 üzenetére
Ezt meddig birja kb? Mennyire ragad rá a készülékre?
Levételkor nem hagy nyomot? (ragasztó pl.) -
szegto
senior tag
-
szegto
senior tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a Telemaxhoz leadott telókhoz tudnak adni valamilyen cseretelefont?
Smartshopban nem adnak, az meg elég tré hogy 2 hétig legyek telefon nélkül.... -
szegto
senior tag
válasz
s3nsitivity #30947 üzenetére
Épp ez a problémám, hogy nincs bekapcsolva semmi ami tiltaná.
Mindent próbáltam már de csak nem akar rezegni.
Eddig 3 HTC telóm volt, ez az első amelyik gariba megy ha a FR nem segít.A HTC szervíz még itt van?
1102 Budapest, Szent lászló tér 20 ? -
szegto
senior tag
Üdv.
Valami miatt olyat csinál a telóm, hogy nem rezeg semmilyen üzenet érkezésekor.
Rezgés be van kapcsolva...
Próbálok egy FR-t, viszont azt nem tudom, hogy a telepített programok adatait mivel tudom lementeni?
Gyári az egész rendszer, igy TB kiesett.
Van erre valamilyen másik program ami az adatokat is menti, nem csak a programokat?Thx
-
szegto
senior tag
Üdv.
Wifi problémával kapcsolatban írok.
Munkahelyen WPA2 enteprise AES titkosítás van beállítva a WIFI hálózatnak és a probléma az, hogy nem tudok rá csatlakozni.
Azért érdekes, mert a kollégák 2-3 éves telefonjain tökéletesen megy.... nekem meg a csúcsszuper HTC One-on nem.
WTF????
Aki tud megoldást erre az irjon pls.
Köszi -
szegto
senior tag
Üdv.
Felhős biztonsági mentés esetén milyen adatokról csinál mentést a telefon?
Programokról és azok adatairól igen? (játékállás, stb....)Valamint mi a különbség ha a HTC acoountra csinálom vagy a Google-sre?
FR-t akarok csinálni, de nem igazán szeretném ha az adataim elvesznének.
Thx
-
szegto
senior tag
Üdv.
Az alábbi problémám van még mindig:
3 betűs navit használva a teló be van dugva tölteni a szivargyújtóba.
Gyári töltő kábelt használok és egy 1A/2.1A-es töltőt.
Az 1A-be dugva, mobilnet, gps, bluetooth + navigáció megy egyidőben és az 1A nem képes annyit tölteni a telefonon, hogy ne merüljön.
A 2.1 A-es dugóba dugva éppen tölt annyit, de kb szinten tartja a telefont, tehát lehúzva navigáció után kb annyin van az akksi mint amikor ráraktam vagy + néhány százalékkal feljebb.
Ez normális jelenség?
Ha a 2.1A-es dugaljat használom, elcseszheti az akksimat?Köszi aki tud vmi megoldást.
Üdv -
szegto
senior tag
Üdv.
Olyat csinál néha a készülék hogy a felületen oda nem illő dolgok jelennek meg.
Pl a screenen lévő mappát megnyitom ami tartalmaz vagy 3-4 program ikont és a mappa kerete eltűnik.... vagy pl most a FB ikon mellett ott egy kocka ami fogalmam sincs mi.Olyan mintha szétcsúszna kicsi a Sense felülete, újraindítás megoldja csak van hogy naponta csinál ilyet.
Gondolom nem ártana egy Factory reset neki.Valahogy megoldható hogy a telepített programok újra visszamenjenek olyan állapotban ahogy most vannak? (user data mentéssel)
Vagy az csak root + Titanium backup? -
szegto
senior tag
Üdv.
Gyári 1.57es HBOOT-ra még mindig nincs root+soff?
Vagy ez már nem is lesz soha csak htc dev-es nyitás? -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #29136 üzenetére
Dolphint senki?
Az tetszik benne amit más böngészőben nem találtam, hogy a lehető legegyszerűbben elérem a könyvjelzőt, egy hüvelykujj jobbra csúsztatással így reggel pillanatok alatt végigfutom a szokásos köröket. -
szegto
senior tag
Üdv.
Esetleg találkozott ilyennel valaki....Próbálnám csatlakoztatni a telót Media kimeneten a beállításoknál az LG LA690-es Smart TVhez, de folyamatosan azt irj hogy nem lehet csatlakoznia következőhöz: "TV neve"
A TVt látja a teló és a Youtube-ot is sikerült már egyszer kirakni a TV-re, viszont a teló képernyőjét még nemnagyon.
Valaki tud erre valami megoldást vagy állítási lehetőséget? -
szegto
senior tag
Üdv.
Autós töltőből milyet érdemes venni?
Van egy 5V/1A-es töltőm, vszint navigálás közben kiírja hogy a teló túl sok energiát fogyaszt, ezért kapcsoljam ki az alkalmazást és hagyjam tölteni üresjáratban mert nem ad le annyi töltést amennyivel +ba menne.... nyilván ez nem túl jó ha navigálni akarok.
Mennyi az az érték ami még nem b*ssza el az akksit?
1,5A? A 2A-t már soknak tartom....
Valakinek tapasztalat?
Köszi a választ.
Üdv -
szegto
senior tag
válasz
enginev3.0 #27119 üzenetére
Factory reset előtt mivel érdemes lementeni az adataimat és a programokat?
S-ON van, TB sajnos nem jön szóba.
Olyan kellene, ami a programok felhasználói adatait is lementi.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest