- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell a szabad RAM-ot értelmezni HTC-n?
0,96/1,7 GB. Tehát ez most azt jelenti, hogy 960 mega foglalt? Szóval több, mint 700 MB szabad? o.O
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #29784 üzenetére
Hát akkor Isten éltesen sokáig!
-
Kocsó
aktív tag
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29793 üzenetére
És hogyan kell a névnapokat beszinkroznizálni? :3 Nekem egy ideje nincsenek névnapok egyik telefonomon sem. 4.3 óta, azt hiszem.
-
Laca1212
őstag
válasz
marlboromen #29755 üzenetére
AirDroid és kész. Minden gond megoldva.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29791 üzenetére
Ez tudja a névnapokat is?
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29789 üzenetére
Annak a naptáras widgetnek mi a neve, ha szabad tudnom? :3 Nagyon jól néz ki.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29785 üzenetére
őőő gondolom nem gyári ROM van a tieden...
Én letoltam 4 pályát, még multitasking közben sem állt le a játék (messengerre váltottam + vissza a játékra).
-
s3nsitivity
addikt
Akkor ez
Igen, azok elég megbízhatóak és minden processre(legalábbis root-al biztosan) bellíthatóak.
Én anno használtam a fent említettet mikor még semmi mást csak a böngészőt nyomkodtam.Arra tökéletes volt, végülis neked is valami hasonló kell.
De ez csak én vagyok, hátha mond más is valami okosságot.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29782 üzenetére
s3nsitivity (#29782): Köszi a segítséget de ez nekem azt hiszem nem fog felmenni, ugyanis a leírásban kapásból ezzel kezdi:
"ATTENTION: ROOT REQUIRED!!!" És nekem nincs root-olva
Más ötlet, javaslat esetleg?(#29784) enginev3.0: hát akkor heppi börszdéj tú jú!!!
(#29787) s3nsitivity: tehát mindenféleképpen valami tűzfalat javasolsz, ezek szerint?
-
jozso1989
őstag
Akit egy érdekel egy gyönyörű játék (tényleg az, imádom az SLCD3-at <3
), ahol picit gondolkodni is kell néha és tele van optikai csalódással, akkor íme: monument valley. Ritka játékok egyike, amik nem lassulnak be Adreno320-on.
-
Kocsó
aktív tag
Abban tudna nekem valaki segíteni, hogy ha roaming hálózaton szeretnék netezni (3 nap Lengyelországban), akkor hogy tudom szabályozni, hogy melyik program érhesse el a netet és melyik ne? Gondolok itt pl. arra, hogy a Google maps, GMail, stb. kimehessen a roaming netre, a facebook, prg-k frissítése, stb viszont ne, mivel eléggé korlátozott az adatmennyiség (Vodafone Roaming Net 690Ft / 25MB / nap)
-
jozso1989
őstag
válasz
enginev3.0 #29769 üzenetére
Szóval most One a nagy nap? Boldog Szülinapot!
-
Bulcsu47
újonc
igen már meg is oldódott ez a probléma
köszönöm a segítséget de azért az még érdekel hogy hol tudom megnézni a telefon verzióját és mi is az a CID ?
-
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Bulcsu47 #29770 üzenetére
A helyedben ellenőrizném a telefonon az APN beállításokat, hogy egyezik-e a szolgáltató által megadottakkal. Illetve ha be sincs állítva, akkor addig nem is fog menni a mobilnet.
Mellesleg milyen verziót kaptál tőlük? CID? Illetve a magyarítást a morelocale-al oldották meg? -
s3nsitivity
addikt
válasz
Akkor akit tegnap láttál utoljára már egy éve nem láttad.
Isten éltessen!
-
szekra
addikt
válasz
Isten éltessen!
-
Bulcsu47
újonc
Tegnap érkezett meg a HTC one-om. Expansystól rendeltem, örülök mint majom a farkának iszonyatosan jó telefon, egy apró hiba azért mégis van amire remélhetőleg tőletek kapok választ. Amikor felakarok csatlakozni mobilnetre akkor azonnal kiírja hogy "leválasztva". Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni? Sim kártya csere is volt bár nem gondolom hogy ez lenne a probléma válaszotokat előre is köszönöm
-
enginev3.0
félisten
Ez így csak EGY nap, még is egy évet oregedtem
-
csacsi67
addikt
válasz
marlboromen #29763 üzenetére
A htc usb driverek meg a sync alatt nem nem árt kikapcsolni a tüzfalat meg a virusirtot a készüléken meg az usb hibakeresés kapcsold be .Ha feltelepültek a driverek kapcsold vissza.
-
-
s3nsitivity
addikt
-
marlboromen
aktív tag
válasz
win 8,1
ez Csacsi67-nek ment a 29756-ra, csak mellényomtam
-
Radarz
csendes tag
Elnézést de nem tudom hogy olvastad-e az első írásaimat de leírtam hogy rádugom a gépre és nem ismeri fel a gép nem csinál semmit telefonon meg csak anyitt jelez hogy a htc sync manager telepítése nem sikerült meg hogy lassú töltés, szóval ennél többet én se tudok mondani, gépen is telepítettem a htc sync managert de nem történt semmi usb drivert is telepítettem de semmi
-
Radarz
csendes tag
hát sajna ez a total commanderes dolog nem vált be mert ígys látja a telefont
-
csacsi67
addikt
válasz
Milyen op rendszer van a gépeden? Ez hátha segit mind2- nek. [link]
-
marlboromen
aktív tag
-
Radarz
csendes tag
öö elnézést kérek ha félre értetek valami csak küszködök a gép előtt hogy felismerje a telefont és nem jövök rá
elnézést még1x
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29743 üzenetére
Ez már ott bukik, hogy # és twitter.
-
Radarz
csendes tag
nem segít senki ??
-
Radarz
csendes tag
htc sync manager tepítése nem... meg hogy lassú töltés
-
Radarz
csendes tag
az micsoda??
-
Radarz
csendes tag
Hello!
Ma lettem tulajdonosa egy Htc One dual simkártyás készüléknek de nem csatlakozik a gépre amikor össze dugom és a telefon is kijelzi hogy a htc sync manager tepítése nem... mert nem látom a többit!esetleg ötlet ?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
pedro7 #29738 üzenetére
Megelőztek
(#29739) Edenyke
Na ja.
Kimagyaráztam magam!
Amúgy ha már szóba hoztam, elevaten most nagyon megy ez a #TheOneWay nevű project.
Ez a "szlogenje" : [link]
Érdekesnek ígérkezik.
" As an HTC owner, you are part of a movement of free thinkers, innovators, and those that play by their own rules. You aren’t afraid of going against the grain, shaking things up, and celebrating your individuality.You are a member of #TheOneWay, a lifestyle that highlights how your phone, the HTC One, is used to make the most out of your life’s best moments – with friends, on the road, out at parties, in nature – anywhere that inspiration strikes.
This is your movement. And we want to see how we (your HTC) fit into your lifestyle and how you live life #TheOneWay. "
Ha ez a nagyközönség előtt is beindul akkor igen felhasználó közeli lesz a HTC.
Jelenleg videó és fénykép verseny zajlik az elevate 4 fala között.
Remélem átvág majd monumentálisra is." Start thinking about #TheOneWay – what it means to you and what it means to be part of it. More will be revealed soon! "
-
Nightfall75
tag
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #29737 üzenetére
Csodálkozom, hogy egy ilyen nyilatkozatért nem dobtak ki onnan.
-
pedro7
tag
Régebben valaki link-elte, hogy lehet megtalálni a telefonodat valós időben.
Nem találom most ezt a hozzászólást.
Azt hiszem google fiók adatok kellettek csak hozzá és megmutatta hol a telefonod. -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #29733 üzenetére
Teljesen megértem, 2009 óta csak TouchFLO 3D/sense-es htc telefonom van, mást el se tudnék képzelni.
-
Jolet
őstag
válasz
Nuada herceg #29734 üzenetére
10 nap
-
Nuada herceg
őstag
Akinek volt szervizben a telefon, mennyi idő alatt jött vissza?
2 hét rémlik, annyira számítok. Volt akinek hamarabb? -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29732 üzenetére
Hát ez nekem már nagyon "olcsó" kínai telefon
Basszsu, igazából vonzana az új telefon varázsa, csak mi van ha nagyon hiányozna a HTC érzés, Sense, és minden más
De ha meg 100 alatt vagy 100 körül meglenne a mi4 akkor meg túl jó ajánlat kihagyni -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29731 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29730 üzenetére
Hát nagy reményeket fűznék hozzá
Hol van fél áron? -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29729 üzenetére
Hát kínából kb fele árért lehetne hozzá jutni.
Csak hát akkor a gari intézés kicsit nehézkes.
Legalábbis nekem biztos mert nem tudok kínaiul. -
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29728 üzenetére
130 sok, annyiért nem kell, pedig engem is érdekelne
-
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #29727 üzenetére
Jajj most nézem már van nekik előrednelésben.
[link]130. Hmm, ha megvárom még az új nexust aztán lehet beújítok egy ilyet.
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29707 üzenetére
Tegnap tapicskoltam meg egy Mi3-at, hát annyira nem rossz élőben. Bár tegrás volt, pont mondta is kolléga, hogy melegszik, mint a fene, mondom nem csodálom, sokan szenvedtünk velük eleget.
Mi4-en viszont nagyon gondolkodok, hogy ha ideiglenesen is, de érdemes lenne hozatnom egyet. Bitang jó áron megy most megjelenéskor, csak a nyavajás készlethiány a kezdetekkor... -
s3nsitivity
addikt
Ha érdekel valakit, CM11S: YouTube
Összegzésben, irdatlan gyors, repül mint a szél, apróbb megreccenések vannak csak viszont aksiban nagyon gyenge és a hangzás is elég béna(még) ha tudják implementálni a beast audio enchantot sé tökéletesre tudják optimalizálni akkor visszatérek rá.
Szép, teljesen személyre szabható és gördülékeny.
Viszont számomra jelenleg még kevés. -
Balinov
titán
válasz
enginev3.0 #29721 üzenetére
mire varsz, m9?
-
enginev3.0
félisten
Jöhetne már az új One
Telefont akarok cserélni
-
jozso1989
őstag
válasz
Nuada herceg #29719 üzenetére
Full HD pedig, de nekem is feltűnt, hogy eléggé homályos valamiért.
Azért zoomoltam, mert azt még nem próbáltam videózás közben. Érdekelt, hogy mennyire ront a minőségen.
Amúgy nem értem, nálam nem tud valamiért normális videót felvenni sosem. Az esti videók akadoznak, nappal meg homályos... Pedig automatában hagyom mindig.
Néha jól sikerülnek, néha szörnyű.
-
toeki
senior tag
válasz
Klaus Duran #29697 üzenetére
beats kikapcs után is?
nemlehet h csak az erősitőt hallod? -
Laca1212
őstag
válasz
"1+1-et jelenleg csak invittel éri meg venni."
Ezt nem értem...
-
jozso1989
őstag
Azt hiszem, így kell torzítás nélkül fülsüketítő, istentelen undorító hangot felvenni.
-
jozso1989
őstag
válasz
Az történt, amit mondtam. A Sonys program nem tudott lementeni semmit 1/4 órán át. Inkább kiikszeltem. -_-
A gyári program nem működik, ez kész. A te appoddal fél perc alatt megvoltunk.
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29710 üzenetére
Nem baj
Csak ha az egyik (fő) SIM-ről lefogy az adatmennyiség, akkor utána SIM csere nélkül a másikra átváltva a sebesség, hát elég karcsúúúúMivel ugye az egyik SIM slot tud csak HSDPA-t, a másik csak EDGE-t tud.
Tudom, erre megoldás a nagyobb net csomag -
Kocsó
aktív tag
válasz
knyitogato #29656 üzenetére
Helló!
Nekem is 802w van és Vodafone SIM (+ T-Mobile). A helyedben megnézném az APN beállításokat. Nekem szerencsére viszi mindkét SIM-mel, bár a másik slot ugye csak edge-t tud (de a semminél az is jobb)
-
-
Laca1212
őstag
válasz
s3nsitivity #29695 üzenetére
Egy mi3 vagy majd a mi4 sem egy rossz alternatíva.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29703 üzenetére
Amúgy tudtam, hogy tőled kéne megkérdezni!
Köszi szépen mester!
-
jozso1989
őstag
Tudtok valami appot, amivel le lehet menteni az SMS-eket, aztán átrakni másik telefonra? Sonyról kéne Sonyra... Megpróbálom még a gyári Sonys progival, PC Companionnal, de az szerintem nem működik (SP-n sem működött a gyári biztonsági mentés és visszaállítás... mindig kifagyott, értitek, a GYÁRI). Tudom, hogy nem pont idevaló, de hol máshol kérdezhetném meg?
Ti értetek mindenhez... előre is köszi.
-
jozso1989
őstag
válasz
Klaus Duran #29700 üzenetére
Az Xperia Home jobb. A Z-re kijött 4.4.2 Home-mal jobban járnál. Még a beállítások menü görgetése is akadozik. xDD
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest