- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #37515 üzenetére
ciki, de az van, hogy azok után, hogy csak minimálisan lett jobb az akksi insertcoin alatt (gondolom mert nem raktam még fel egy csomó appot, amit korábban rendszeresen használtam, pl. viber, skype stb), viszont a wifi igencsak elkezdett gyengélkedni, újraindítottam a routert. először csak annak örültem, hogy jó lett a wifim, aztán feltűnt, hogy nem langyos a telefon miközben wifin van alvó módban (a melegedés is csak az utóbbi két hétben állt fenn), aztán most ott tartok, hogy 22 óra 55 perce vagyok akksin, amiből 2 és fél óra kijelzőidő van, néztem videót, telepítettem appokat, használtam a vakkut, fényképeztem stb., és 25%-on állok. gáz, hogy ez nem jutott előbb eszembe, de legalább most már egy ideig talán jó lesz. ja, igen, szóval eredetileg azt akartam mondani, hogy ugye én gyári romon voltam kezdetektől, amivel semmi bajom nem volt, teljesen stabilan működött, igazából csak pár apróságot hiányoltam belőle, pl. vakku a gyorsbeállításokból. kicsit szebb a sense 7..., de ezek között a tweakek között egyelőre nem sokat találtam, ami nekem olyan hasznos lenne. bug-ot viszont találtam benne, pl. beállítottam, hogy vissza gomb hosszú nyomására ne "killed app"-ot csináljon, de továbbra is ezt csinálja, ha véletlenül rajta felejtem az ujjamat a gombon. szóval annyira nem lelkesültem be ettől a rom-olástól, de persze én csak egy mezei felhasználó vagyok.
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #37277 üzenetére
Nem minden esetben jelenti a frissebb verzió a jobbat, mivel régebbi ROM-ok AROMA telepítőivel lehetnek gondok, a témázhatóság teljesen megváltozott, sőt az indítóképernyő használata is, így aki ilyesmit használt vagy módosított, annak nem fog működni, míg nem csinálja meg magának vagy várja meg, míg a készítő kiad egy frissebb verziót belőle.
-
szegto
senior tag
válasz
Mano66 #37200 üzenetére
Ahogy látom a napokban jelent meg új build az ElementalX-ből, bár én még nem raktam fel.
ElementalX-m7-22.3-Sense -
ferob
őstag
válasz
Mano66 #37069 üzenetére
A firmwarenek semmi köze a biztonsági frissítésekhez, így a Stagefright sebezhetőségekhez sem.
Mellesleg, ha már hasonló fájlokat linkelsz, így a módosított firmwaret is, akkor illik azt megjelölni, ahol találtad, de legalább valamilyen forrást megemlíteni, mivel nem te készítetted, sőt konkrétan én tettem közzé XDA-n.
-
Badboys
őstag
válasz
Mano66 #36545 üzenetére
Ki lett nyitva a bootloader. Le lett töltve az Artmod 10es ROM. viszont gyári recovery van fent és nincs rootolva. Hogy kell feltenni ezek tükrében ezt a romot? Mit kell még csinálnom? TWRP kell hozzá??
Kérlek titeket, hogy kicsit részletesebben mondja valaki el a további tennivalókat. Előre is nagyon köszönöm!!
Üdv -
ferob
őstag
válasz
Mano66 #36488 üzenetére
Okkal nincs benne, hogy senkinek ne módosítsa vagy tegye tönkre a rendszerét.
Innen le tudod tölteni a friss 7.19.401.30 verzióhoz tartozó gyári boot.img és recovery.img fájlt.(#36494) n6230i: A frissítés nem függ a hálózati zár meglététől, ami inkább számít az a CID, így mivel ezek a készülékek rendre HTC__032 CID-del rendelkeznek, ezért egyszerre kapják a megjelenő OTA frissítéseket.
-
benfolds
őstag
válasz
Mano66 #36306 üzenetére
nem volt leírás. viszont ez alapján elkezdtem, pár dolgot másképpen kellett csinálni, mert letöltöttem a teljes fejlesztői környezetet a megadott file-ok helyett, mivel nem éltek a linkek, végül a bootloadert ki tudtam nyitni, de most a recoveryt nem akarja feltenni sem img-ből sem pedig appból. előbbinél "waiting for the phone"-t ír ki cmd-ben az app meg nem találja a telefon típusát.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Mano66 #36052 üzenetére
Köszönöm az eddigi összes segítséget.
Hát majd ha probléma lépne fel a jelenlegi GPE rendszerrel akkor áttérek Sense alapú romra.Más: telefon gépre csatlakoztatva nem akar másolni szinte semmit. Ezt még teljesen gyári állapotban is csinálta. Tölteni tölt rendesen, a gép is felismeri, a belső memórián lévő fájlokat is tudom nézegetni és simán másolni gépre. De ha gépről akarok valamit másolni nem működik. Van erre valami megoldás?
Remélem aki kitalálta az MTP-t forog a sírjában.
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35913 üzenetére
Rosszul tudod ugyanis azt nem ilyen célból küldik és igen, kötelessége lenne visszakérni, mivel neki ez van felírva.
Ilyen esetben persze, hogy szólnod kell, mivel azt se tudják milyen hibával küldöd vissza és semmilyen plusz nyomtatványt nem küldesz, így ez adott esetben felesleges is lehet, én magam nem ajánlom. -
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35882 üzenetére
Egyrészt kell hozzá root hozzáférés, másrészt egy normális fájlkezelő, majd a /data/data/com.htc.launcher/files/.htc_theme elérési úton megtalálható minden, ami a témával kapcsolatos.
Értelemszerűen előtte le kell tölteni a témát a HTC-től, majd alkalmazni, hogy könnyen meg lehessen találni.A te esetedben konkrétan a WeatherClock.apk fájlból lehet kiszedni a szükséges elemeket, ha egy tömörítő programmal megnyitod, majd a /res/drawable-xxhdpi/ mappából kimásolod.
(#35883) laci laci: A Beállítások > Névjegy > Hálózat menüpontban látható a hálózat típusa vagy aktív mobilinternet esetében külön ikonnal jelzi az óra mellett a kapcsolat típusát.
Ha sikerült telepítened az apk-t gond nélkül, akkor csak el kell indítani, itt nincs semmilyen elsődlegessé tétel, ha nem települ, akkor külön root hozzáférés kell hozzá, hogy le tudd cserélni.
-
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35814 üzenetére
Mivel, ha valaki S-OFF állapot mellett bármit flashel, mindig van valamennyi kockázat, ezért bár sokszor nem is gondol bele az ember, de bármilyen módosítással tud belőle téglát csinálni.
Maga a módosított teljes firmware csomagot le tudod tölteni innen, amit a megszokott módon kell felrakni.
adb reboot-bootloader
fastboot oem rebootRUUItt megjelenik egy ezüst HTC logó.
fastboot flash zip fw_7.19.401.22-NoRed_NoWipe.zip
Ezt követően a megjelenő üzenetet figyelmen kívül hagyhatod, de add ki ismételten a parancsot, ha megjelent újra a HTC logó.
fastboot flash zip fw_7.19.401.22-NoRed_NoWipe.zip
Ha lefutott és minden rendben ment, akkor az alábbi paranccsal a bootloaderbe lépve ellenőrizheted a dolgokat
fastboot reboot-bootloader
Ezek után, ha újraindítod a készüléket, akkor már nem lesz nyoma a figyelmeztető szövegnek.
-
Mano66
senior tag
válasz
Mano66 #35734 üzenetére
Ez a "Lassú töltés" a főzött romoknál is előjött.A megoldásra amire rájöttem pofon egyszerű és user hiba.Van négy USB kábel itthon 3 kínából rendelt 2,5-3 mm vastag(vékony belső kábelér),1 pedig itthon vásárolt drágább 3,5-4 mm a vastagsága mind max. 1 hónapos.Csak a vastagabb kábellel működik rendesen.A vékonyabb kábelekkel nem tudja a töltő leadni a megfelelő áramerősséget.A szervizig a vastagabb USB kábel volt használatban töltésre,de nem azt küldtem el,ha nem az egyik olcsót.
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35764 üzenetére
Leírtam, hogy mit kellett volna még csinálni, de akkor harmadszor is, hogy S-OFF nélkül szükség van a boot.img külön felrakására.
fastboot flash boot boot.img
Említettem azt is, hogy S-OFF esetén erre nincs szükség, de enélkül is lehet a fenti módszerrel.
Ettől függetlenül, ha akarod, akkor egyedül a SunShine módszer működik, ami 25 dollárba kerül. -
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35762 üzenetére
A boot.img felrakása S-OFF nélkül nem történik meg a ROM recovery-ből való felrakásakor, így azt parancssorból, fastboot alól fel kell tenni minden ROM telepítése előtt vagy után.
A boot.img tartalmazza a kernelt és a ramdisk-et, így ennek a felrakása nélkül a legtöbb custom ROM nem fog elindulni.
-
ferob
őstag
válasz
Mano66 #35744 üzenetére
Ha nem tölt kellő erősségű árammal, akkor azt pl. egy beragadt alkalmazás okozhatja, de ha odakerül valamilyen kosz vagy bármi más, ami megakadályozza az érintkezést, akkor nem létezik olyan, hogy kisebb erősségű árammal tölt, hanem szimplán nem történik semmi.
Nem tudom, hogy milyen szoftveres hibára célzol, de a szervizben egyáltalán milyen szoftveres hiba orvoslását vártál azon túl, hogy lefuttatnak egy RUU-t, elvégre ott nem HTC szoftvermérnökök dolgoznak, így furcsa is lenne, ha egyéni igények alapján külön szoftververziók léteznének.
-
Derrewyn
senior tag
-
no more
veterán
válasz
Mano66 #34696 üzenetére
Beállítások--->Biztonság---> Smart Lock
(#34690) ferob: El tudnád magyarázni, kérlek, hogy mit is csinál pontosan ez a Google Play Szolgáltatások? Ma ismét 1 órából 35 percet ébren tartotta a telefont... Tegnap 3 óra alatt merült 2%-ot (bár, nem használtam a telefont), ma alig 1 óra alatt 10%-ot... jó, messengereztem, meg zenét hallgattam, meg FB, de az 1 órából a Play Szolg. tartotta ébren a kicsikét. A Poweramp-nek lehet hozzá köze? Vagy Facebook-nak?
-
Mano66
senior tag
válasz
Mano66 #34114 üzenetére
Megoldodott!!!Egy jo tanács,több mint valoszinű akinek az ébresztés rossz arra is ez a megoldás.Ha csináltál frissités után HR-t és vissza raktad a mentést az elöző rendszerét,az a gond!!!HR után nem érdemes használni az elöző rendszer mentését!Kettő Hr után mindig ment vissza a mentés,hiba ugyan az.Majd egy sima ujra telepités megoldotta a gondot.A lényeg amig nem csináltam HR-t a telo jol müködött.
Más:a kezdő oldalra,hogy lehet vissza rakni az orát?
-
Juliuska
senior tag
válasz
Mano66 #32026 üzenetére
csatlakozom az előttem szólóhoz: tapasztalatom szerint, a G.-nek még nincsen magyar nyelvi támogatása (le is csekkolhatod -> itt). Alternatív megoldás lehet sok más mellett az általad említett Vocalizer ex és a TTS is, amik (szükség szerint) szépen meg is férnek egymás mellett a droidon (ld. pict). a Trükk csupán annyi, h be kell tallóznod a TTS fájljait a TTS beállításainál (ld. pict). ezt követően már lesz magyar nyelved a droidodon (ld. pict), amit más alkalmazások is gond nélkül el fognak érni...(pl. az eCID alkalmazás).
SanyikaDC (#32019) én a magam részéről köszönöm a pozitív bejegyzésedet, mert véleményem szerint, igenis szükség van ilyen tapasztalati úton szerzett posztra is, h az ide tévedő ne csak a sírdogálásokat olvashassa
Még annyit: vagyunk páran, akik Tőled régebb óta használjuk ugyanilyen megelégedéssel ezt a nem mindennapi telótKlaus Duran (#31908) -> Ennek ismeretében, kezelhetjük ezt már tényként is. Köszönjük a gyártónak, h anno 2 évvel ezelőtt állta a szavát
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Mano66 #28965 üzenetére
De az nem hivatalos és elveszik a formalitás.
A kontakt képek is jók, nekem a kedvenceknél csak nagyfelbontású képek vannak. Valami kavar egyébként lett, mert a legtöbbhöz volt képem és még KitKat előtt a szimpláknál is hq kép volt. Azóta csak kedvenceknél rakta be és áthelyezésre marad a pixeles.
Amúgy, majd a lollipop ezen is segít (azért szégyen, hogy ICS óta alig változott a google képkezelése e téren és az nem most volt ugye)... -
Kiskopika
senior tag
válasz
Mano66 #26517 üzenetére
Nekem is megjarta a szervizt meg szptemberbe es hagytak a st vd 6869 1.0 de a datum az 2013.10.15
Azt nem tudom mikorgyartottak de szeptemberbe vettem tehat ugyan arra csereltek, mindenesetre azota jo ez a lenyeg. De ha lejar a gari es beszarik akkor megkeresem azt a cseh gyokeret aki csinalta az tuti biztosFeribacsi555: nekem a viber 2-3 nap utan kb 500mb ram hasznalatra duzzad, es ilyenkor hasonlo jelensegek lepnek fel, mint amiket irtal. Egyenlore ujrainditassal kezelem a problemat
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mano66 #15003 üzenetére
áh, én akkor szoktam azt mondani hogy vége, ha már hazáértem, az az, 16:30
Ha a vonat nem késikEgyébként nagy nehezen, sok kompromisszum árán, de úgy látszik most már remekül megy az uzemido, ma 2g nettel 4+ óra kijelző, nem tudom pontosan mennyi, mert töltőre tettem hogy hazafelé is bírja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mobil flották
- Epson nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest