Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
jozso1989 #28797 üzenetére
Funkcionalitásban igen, úgy nem is hiszem, hogy alább adna a HTC, max a saját app-jait fogja majd erre a dizájnvonalra hozni. Viszont pont ez az a pont, ahol már érdemes azon gondolkodni, hogy akkor van értelme a Sense-nek végül? Évről évre kevesebbet ad UI-ban pluszba, nem úgy mint anno, amikor ránéztünk, hogy wow.
Szó ne érje a házat, a Sense miatt és anyaghasználat miatt van évek óta HTC-m, de ha tényleg csak ennyi váltás lesz az alkalmazásoknál, akkor nem sok értelme, mert lesz rengeteg alternatíva play-en és új google rendszer révén az alapján fogják kialakítani azoknak is a GUI-ját is, hogy összhangban legyenek.
Vagy a másik lehetőség, hogy totál átszabják a Sense-et, hogy maradjon egyedi.
-
s3nsitivity
addikt
-
Kocsó
aktív tag
A HTC Tech Support - Magyarország hivatalos álláspontja az üggyel kapcsolatban:
"Üdvözlöm,
A gép először Április 21.-én érkezett be a szervizbe és Április 23.-án jött ki kameracserét követően.
Másodjára egy hónappal később, Május 21.-én került be, és ekkor nem volt hibaleírás mellékelve. A szerviz alaplapot és akkumulátort cserélt a telefonon, és Május 23.-án kiadta a logisztikai partnernek.Felhívom figyelmét, hogy az alaplapcserét követően a készülék csak az angol O2 SIM kártyáival működik.
Az Ön által korábban küldött fényképeken látható sérülésekért a gyártó márkaszervize nem vállal felelősséget.
Minden jót kívánok!
István
HTC Tech Support - Magyarország"Szerencsére nekik legalább korrekt a hozzáállásuk és próbálnak segíteni amiben tudnak.
És mivel még mindig nem kaptam vissza elfogadható állapotban a telefonom, ezért érik a feljelentés (vagy a Fogyasztóvédelemnél vagy a rendőrségnél, bár utóbbinak nem tudom van-e jog alapja) -
-
-
Steve1207
veterán
Érdekes kis bemutató, ha még nem lett volna. Az új UI-ról rengeteg sample van
[link] (guidelines > alul tovább gomb a következő lapra)
Nem tudom így a Sense hogy fog labdába rúgni, annyira egységes az egész. Belenyúlni is vétek lenne és még nekem is tetszik, nem úgy mint a borzalmas Holo...
-
CptAdamica
veterán
Akinek német T-mobilos a telefonja, (T-MOB101) az nagy valószínűséggel, ezen az oldalon tudja követni a Sense 6 frissítési állapotát. Elég tré, hogy nem csipkedik magukat. Közben már a magyar t-mobil is megelőzte.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
SeatLeon08 #28787 üzenetére
Nekem sűrűn csinálja...
-
saintex72
aktív tag
Az automata felhőbe mentés funkció kikerült a kamerából vagy csak nem találom?
-
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #28787 üzenetére
Nekem volt hasonló. Én se értettem, de csak 1x vt azota semmi probléma nincs.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28785 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
mikor jön ki a végleges? mert akkor onnantol indul a 90 napos visszaszámláló
-
Megint egy szinte teljesen új Senset fogunk kapni gondolom, viszont úgy érzem, hogy egyre kevesebbet, inkább megtart sok elemet majd a HTC a Google felhasználói felületből, csak ne legyen túl színes
-
MaddeNNNN
őstag
Itt van pár kép az "L"-ről.
-
dani3l
őstag
Nincs most idöm vegigkövetni a keynote-ot, csak beleneztem, de itt-ott igencsak deja vum van..
De remelem nem lesz ennyire szines az egesz rendszer, ugy nez ki, mint egy doboz cukorka.
Viszont arra az Android One-ra kivancsi leszek, pozitiv kezdemenyezes, remelem lesz belöle valami.
Bar a 100 dolcsi alatti arcedulaban erösen ketelkedem.
No meg mi ez a One-ozas mar, nemigaz mostmar mindent One-nak kell hivni.. -
s3nsitivity
addikt
Kíváncsi leszek erre a Material Designe-ra milyen Sense-t húznak.
-
stilo18
addikt
válasz
Le a kalappal...jó hírek...
-
jozso1989
őstag
válasz
Szuper! Jó hírek! *-*
-
stilo18
addikt
Sony XB600-ast használók...!
Rettentő jól adja a mélyeket, aki az ilyen karakterű fejeseket szereti, imádni fogja...
-
Steve1207
veterán
A google nagyon rágyúrt, nézzétek a konferenciát
-
Stunts666
őstag
válasz
enginev3.0 #28744 üzenetére
Én ezt használom: sennheiser cx 300
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Sh-t felejtsd el, a gyárihoz képest lehet hogy elhiszed, jól szól. De ez csak addig a pillanatig igaz, ameddig ki nem próbálsz egy normálisabbat. Beats és társa túlárazottak, a nevükből élnek, annyira nem szólnak jól mint amennyiért vannak, de nem akarom tele offolni a topikot, gyere át fülesbe, másolj be párat ami tetszik / érdekel, és segíteni fognak.
-
Nightfall75
tag
válasz
Nuada herceg #28762 üzenetére
Új Google ficsőr (főleg csóró országok userei számára): Location Roulette!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #28762 üzenetére
Ingyen nyaralás, kell ennél több?!
Kapcsold be a GPS-t várd meg amíg beáll a helyzeted aztán kapcsold ki majd próbáld a hálóról lekérni a helyzeted.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #28759 üzenetére
Elindítottam a maps-ot, itt vagyok Tunéziában! Királyság....
Jebeniana-tól nem messze. Remélem mindjárt jön valami hatóság és lecsuknak...Nem buszoztam szerintem 3 éve már.
És nincsenek dűnék, szakad az eső!
Mondjuk egy teve kukucskál be az ablakon! -
dani3l
őstag
válasz
Nuada herceg #28756 üzenetére
Lehet csak rossz buszra szalltal... Nezz ki az ablakon. Latsz homokdüneket?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Indíts már egy mapsot ,hogy az is meghülyült-e.
Lehet csak összekeveredett valami a mobiladatról való lekérdezésnél. -
Steve1207
veterán
válasz
Engem érdekelne ilyen random átállás, legalább világot látnék kicsit
-
Nuada herceg
őstag
Kicsit meghülyült a telefonom.
Vagyis a google szolgáltatás.Azt írja hogy Jebeniana-n vagyok.
31 fok meg ilyesmi.
A google now behozza a pénznemet, meg a látványosságokat a közelben,
mármint ott a közelben. Ilyen olyan mecset...Meg hogy van a jó napot arabul.
Most ez mi?Másnak volt már hasonló. Eddig max akkorát tévedett, hogy a szomszéd faluban vagyok.
De nem a szomszéd kontinensen... -
MaddeNNNN
őstag
válasz
enginev3.0 #28738 üzenetére
A-Jays One+
-
Juliuska
senior tag
válasz
jozso1989 #28752 üzenetére
Ne is mondd..! Nekem is majd' "halálközeli élményem" volt, amikor megláttam a gyönyörűséges telóm kijelzőjén azt a két apró karistot, ami szemből egyáltalán nem is látszik, de vigasztalhatatlan akkor lettem igazán, amikor először konstatáltam a Beats felirat szürke szövegének pusztulását
Pfujjj, micsoda kókler cucc jutott nekem...! -
adodaniel
őstag
Na sikerült végre elérnem a HTC ügyfélszolgálatot. Már kész is a telefon, szerencsére értették a T-Mobile pongyola fogalmazását, így alaplap- és kameracsere is történt. Várom, hogy visszakapjam.
-
jozso1989
őstag
Én a gyárit használom. Poweramp-en nyomtam rá egy kis basszust és úgy szól a Hardstyle, mintha nagy stúdióhangfalon hallgatnám.
-
szekra
addikt
válasz
Sennheiser cx200 street II, nagyon jól szól, nekem tökéletes.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Szerettem a gyárit is, de van egy cx300 II-őm, egy skullcandy titán is. Legutóbb a Tescóban akciósan vettem egy TDK bass boost MC300-at piros ill. bronz színben. A bronzban erősebbek a mélyek. Nem volt 2000 ft sem!!! Ár érték arányban ennél jobbat nem lehet venni ebben biztos vagyok. Fantasztikus jól szól. A munkahelyemen megmutattam, délután mehettem vissza a Tescóba felvásárolni a készletet. Akusztikus zenéket csak azzal hallgatok amióta megvan.
-
sennheiser cx 500
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Én se használok sose drága füleseket, egy Sony MDR-EX50LP -t használok már régóta és teljesen korrekt. Na meg az ára is felhasználó barát volt.
De egyszer már én is kipróbálnék valami nagyot. -
dani3l
őstag
válasz
Emlekeim szerint azert, mert a felsö kategoriaval szemben az alsobbakban egyaltalan nem olyan kiemelkedö minöseg. Magyarul csak a nevet fizeted meg, vannak azon az aron sokkal jobbak. Mondjuk egy IE7 mar mas kategoria.
(#28742) FeRRaR1: Köszi! Ennek a beyernek utananezek. A DT770-em imadom, lehet fülesben is valami hasonlot kellene keresnem. Mondjuk a Turbine-nal sincs különösebb bajom igazabol..
-
spawn21
veterán
válasz
RHA ma750i (hiába apple telefonhoz lett csinálva, minden gomb hasznalható droidom is) , és egy monster pourity pro
-
válasz
FeRRaR1 #28742 üzenetére
Mindenkinek szól:
Nem tudom mért nem ajánlják a Sennh.-ert, Cx200at hallgattam az tök jól szólt, persze nekem sosem volt drága fulesem mindig a gyárit használtam lehet azért tűnt olyan jónak
Jó lenne valahol kipróbálni többet vásárlás előtt, de szerintem még MediaMarktban sem lehet -
Juliuska
senior tag
saintex72: igen van
köszönjük jól vagyunk. Bár korábban f*stam a kijelző karcolódásától (mert mindjárt az elején eredményesen be is gyűjtöttem 2 apróbbat) valamint a Beats felirat kopásától, de mára már bizton állíthatom: életmódomnak köszönhetően, a karcok száma nem növekedett, ellenben a Beats szürke felirata szépen kopásnak indult
(tok és képernyővédő fólia nélkül használom).
jozso1989: sajnos, a fórum topikját böngészve, ez nem mondható el minden korábban nyilatkozott kolléga telójának kijelzőjéről (azaz: néhányunknak karcolódik).
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Beyerdynamic MMX 101 iE
Füles topikban ajánlották, elég sokat beszéltem velük tavaly.
Mikrofonos, egygombos, szóval hívás fogadás, számléptetés megy róla.
Megkapta a 3x10 óra bejáratást, és utána tökéletes lett a hangképe.
De viccet félre téve, flat Eq, tök alap PowerAMP beállítás, gyönyörűen szól.
Viszont előtte a gyárival, vagy Sennheiserrel rendesen el volt tekergetve az Eq.Mondták is hogy innen már csak nagyon drágán találnék jobban szólót
-
Juliuska
senior tag
válasz
Shure SE215-t
-
adodaniel
őstag
válasz
MEElectronics M9
-
dns86
tag
válasz
Beats Studio illetve a gyári headset.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
s3nsitivity #28731 üzenetére
Xiaomi 10400mah
Olcsó és annyit tud+fém ház. -
example
csendes tag
Sziasztok!
Kisse lehet leragott csont mar ez a tok tema, de nagyon jol jonnenek a tippek. M7 dual simes valtozatra (nem tudom, hogy szamit-e) keresek atlatszo, vagy normalis szinben kaphato rapattintos tokot. Az ilyen flipes es bortokok kizarva. Szomoruan konstataltam ma, hogy a keszulekre nem mennek ra az m7 re gyartott tokok.
Ha valaki tudna nekem adni otletet, ami neki bevalt, vagy egy uzletet, ahol felprobalhatom es megvehetem a tokot, azt megkoszonnem!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
s3nsitivity #28729 üzenetére
Attól függ, kisker vagy nagyker, netto vagy bruttó
Árgépen már 7870 bruttótól elérhető -
Kocsó
aktív tag
válasz
jozso1989 #28705 üzenetére
Szerintem próbáld ki ezt, nekem bejött: YooBao Magic Cube 2 10400
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28720 üzenetére
csak amazonról, a rendes áráért tuti vannak sokkal jobb alternativák is!
3-4 teljes töltés tuti benne van, ugyan olyan gyorsan tölt mint a hálózat és kb akkora mint a telefon. -
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
Az egyik egy sony, a másikat meg angilskában vettem le egy hipermarket polcáról
Dani3l: pedig a k1 odakúr rendesen. Szerintem jöjjön csak, biztos vagyok benne, hog tanult a hibáiból az nvidia
-
BenHans
addikt
[HTC 'Volantis']
Már csak az kell hogy a következő nexus mobil is HTC legyen. -
toeki
senior tag
-
Sheepczx
tag
válasz
s3nsitivity #28717 üzenetére
anker astro 3E
-
Laca1212
őstag
"Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi."
A zsebedben miért tenné mindezt? Csupán e miatt felesleges visszavenni a procit.
"a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem."
Senki nem mondta, hogy ezt tedd. Pont erre való az automata fényerő. Problem?
(#28714) s3nsitivity:
Erről van szó! -
s3nsitivity
addikt
Hát de ezért van a deep sleep.
Én kifejezetten az adatkapcsolatra értettem, hogy vannak olyan funkciók amik midnig igényelni fogják az erőforrást.
Na meg az onedemand grovenor ami ha jól tudom a gyári teljesen jól kezeli a cpu sebességét.
Én csak akkor szoktam ráadni a power savet mikor már 40% alatt van addig meg menjen minden olyan sebességgel ahogy kell neki.
De pl ne az legyen, hogy nem kapok meg egy mailt ga fél órája a zsebembe van mert annyira bealudt a teló.(#28712) dani3l
Én is épp most akarok beszerezni egyet.
-
dani3l
őstag
No meg aze' akinek van penze One-ra es annyira nyomasztja a dolog, nehogymar ne fussa egy parezres powerbankra..
(#28701) s3nsitivity: Aztak..va, ezen besirtam..
-
jozso1989
őstag
-
toeki
senior tag
válasz
s3nsitivity #28708 üzenetére
nem értitek mit akarok mondani
nekem nincs időm egész nap a telefonomat nyomkodni meló mellett ezért nem tudom lemeriteni pár óra alatt, de :
Amikor ténylegesen használom az adott funkcióját akkor működjön, ne pedig egyfolytában. Ha elinditok egy erőforrásigényes játékot akkor dolgozza ki a lelkét, merüljön ahogy akar.
Számomra a zsebemben tartva akkor okos a telefon ha minden olyan funkciót kilő amire adott pillanatban nincs szükségem. Felesleges neki 1800mhz-en hasitani a semmit ha ezt csak és kizárólag az akksi elfogyasztás céljából teszi. Állandó adatkapcsolat nekem is megy, de cégnél wifin vagyok. Max fényerőn akkor használom a telt amikor sok a külső fény, ha este a szobában sötétben emailt olvasok, nincs rá szükségem h kisüsse a szemem. -
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28705 üzenetére
Jogos amit írsz.
Viszont lényeg pont az, hogy szar az üzemideje a ONE-nak sajnos. És attól nem lesz jobb az akku, meg minden, hogy butítva használjuk. És a SENSE 6 -nak se sok köze van a butított jobb üzemidőhöz szerintem.Igazából csak az zavar, hogy sokszor írogatják tűzijátékot lövöldözve, hogy így szuper az üzemidő, meg úgy elment a telefon 5000 napot egy töltéssel. Meg az új SENSE meg akármi.
Közben meg kiderül, hogy full energiatakarékos mód játszik minimális kijelzőfénnyel, vagy épp a fiókban van érintetlenül a telefon.Igenis, aki használja rendesen, minden varázslás nélkül annak még a napi 8 órát sem bírja ki, főleg ha mozgásban van az ember egész nap. Ez van.
Ettől függetlenül imádom a ONE-om.(#28706) toeki:
Lehet ezen rugózni, de pl. ha egy fontos emilt/üzenetet, akármit vár az ember akkor szerinted az ördögtől való, ha az adatkapcsolat mindig be van kapcsolva?
Na meg ha valaki visszaveszi a procit, hogy spóroljon az akkuval, tuti nem fogja sosem maxon használni(még ha szüksége is lenne rá,akkor sem), mert lemerülne idő előtt a telefonja, mert nincs módja tölteni. Nem?
És akkor elég neki a napi rutinjához/életviteléhez egy gyengébb teljesítményű telefon is, ami kevesebbet eszik. Nem?
Persze megértem, hogy SZÁMODRA az okostelefon az ami. SZÁMOMRA meg az ami. -
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
miért veszem vissza a procit amikor nem használom és minek nekem okostelefon - > mindezt egy mondatban???
SZÁMOMRA az okostelefon azt IS jelenti, hogy amit nem használok az ne fogyasszon áramot és ezt minél okosabb egy telefon annál jobban tudni fogja.
Ha szükségem van adatkapcsolatra legyen az bekapcsolva, ha wifire akkor az, ha semmire akkor semmi. -
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.
De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.
-
Laca1212
őstag
válasz
jozso1989 #28691 üzenetére
Sosem értettem ezt.
Vesz az ember egy jó okostelefont (M7).
Erre mit csinál?
Visszaveszi a CPU teljesítményt, adatkapcsolatot kilövi ha a kijelző ki van kapcsolva.
Aztán büszkélkedik, hogy milyen ihaj jó az üzemidő...Ez minden csak nem átlagos normál használat...szerintem.
Minek akkor egy ilyen teljesítményű telefon? Minek okos telefon, ha az adatkapcsolat is csak akkor működik ha felélesztem a telefont?
A kérdések természetesen költőiek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honda topik
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest