Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szpisti
addikt
 - 

- 

dani3l
őstag
En is ugyan igy voltam a Desirevel, megvettem, utana meg felve olvastam a topikot, hogy mennyien panaszkodnak alaplaphibara, kijelzöhibara, gombok meghibasodasara, stb, aztan megvan lassan 3 eve, de meg semmi baja volt, meg csak meg sem koptak a gombok, nemhogy ne müködjenek..

Remelem lesz ilyen szerencsem a One-nal is. - 

kezdő
senior tag
Jól csinálják basszus.....
A pofám szokott leszakadni a ~200e Ft-os kezdőárak láttán, aztán jön egy ilyen akció és be kell valljam, bennem is elindult a vezérhangya, hogy ~140e Ft-ért, de jó üzlet lenne....
pedig lássuk be, még ez is horribilis összeg egy telefonért.... Mindenesetre a brand managernek jár a pacsi
 - 

ForRedGlory
félisten
Gorilla Glass 2 My Ass...
...és igen, van rajta mikrokarc, amikor csak a zsebemmel és a levegővel találkozott. Nexus 4 két hónap alatt nem hozott össze ennyit. Mondjuk pont leszarom, mert nem látszik, de pl most lehet nem leszek népszerű, de egyik Samsung Galaxy S szériával sem volt ilyen balesetem, hogy ennyi idő után karcolódjon. Állítom, a HTC kijelzői jóval könnyebben karcolódnak, mint a Samsung kijelzői.

(#1921) Xaels: megyünk kajálni, meg inni, mert ott fent kurva drága minden. Jól lehúzzák a "turistákat".
 Ha hazaér a barátnőm, majd lefotózom az új tokokat használat közben. - 

mumk1
addikt
Elég jó az a távkapcsoló.

Én beállítottam egy LG tv-hez, egy Denon házimozi erősítőhöz és egy HelloHD set top box-hoz.
A kezelést most úgy végzi mint egy Logitech Harmony távirányító, tehát a csatorna léptetést a set top box-on végzi, a hangerőt az erősítőn állítja. Ha valamilyen egység nem szerepel az adatbázisában, azt a szokásos módon meg lehet tanítani, feltéve ha meg van az eredeti távirányító. - 

biztos szép lesz..mondjuk ezek a kijelzőbéli különbségek tényleg akkor jönnek ki ha egymás mellé tesszük a konkurens kijelzőket
...Blyan:
Köszi, de istenigazán jobban örültem volna annak ha mindegyiken egy mondom.. Kanári-szigetekről készült kép van, azon jobban kihangsúlyozódnak a különbségek

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 24 GB-os RTX 3090 OEM
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
 - AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de erre nem lehetett kérni részletfizetést. Flottas előfizetés, abszolút semmi kedvezményt nem adnak rá. Két éve még a netre lehetett hűséget kérni a telefon árából, már az sincs.

...