- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jotzo01
tag
válasz
Steve1207 #26385 üzenetére
Automatic Call Recorder, tökéletesen müxik, habár a honlapjukon azt írják, néha leállhat, de egy újraindítás segít. Nem kell hozzá root.
Tud valaki megoldást erre: felraktam a sygic navit, és a galériában is megjelennek az alkalmazásban lévő képek (sebességjelző táblák). Meg lehet oldani valahogy, hogy ne legyenek a galériában?
-
dave182
senior tag
Valaki tudja, hogy nem garis telót mennyiért javítanak? A hangszóró problémára gondolok, vagy vajon másik szervíz is foglalkozik vele? Kit lehetne megkérdezni?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kai_Rong #26391 üzenetére
Biztos hogy a VOIP a probléma. Nekem Mobile voip app van fent telefonálásra, és néha használat után megkergül. Hangerő gombokkal csak a hívás közbeni hangerőt állítja, de alaphelyzetbe is, semmi mást. Restart és megy. Mivel napi egyszer használom és akkor ase mindig nekem belefér
-
jozso1989
őstag
Hát emberek, ez a telefon valami eszméletlen gyors, stabil!
A kijelző meg egy Sony tft után maga a mennyország. És végre van normális multitasking is (Sonyban szintén hulladék), nem kell a k*va fekete, meg fehér háttereket (töltést...) néznem állandóan.
-
Koris
aktív tag
VIP Phone tapasztalat valakinek?Gariztatás stb.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Steve1207 #26387 üzenetére
Ébresztőből a gyárit használom, meg vagyok vele elégedve, mert praktikus. Az energiatakarékos módot kezdettől fogva használom, de a beépített HTC-s energy savert, nem külső app vezérli.
VoIP appek... valszeg itt kavarhat be valami. A munkám miatt muszáj vagyok több ázsiai chatprogramot is használni a kapcsolattartás miatt, telepítve van a QQ, WeChat, Line, KakaoTalk és a Sina Weibo app is. Ezek mellett a Facebook Messengert használom, bár ezt nem olyan régóta. Akkor megpróbálok ezekből törölni. Folyamatosan update-elem ezeket, de lehet, hogy pont valamelyik update kavart be és azóta is ez a baja a hangnak.Köszi szépen a segítséget
-
Nazara
őstag
Én energiatakarékosban használom, csakúgy mint a korábbi telefonjaimat (ahol elérhető volt) és egész nap bekapcsolt Wifivel, 3-4 óra zenehallgatás, plusz internet, közösségi appok, chat, néhány perc telefonálás, automata fényerőn 4 órát nálam kibir a kijelző.
A képek meg szerintem semmivel sem rosszabbak, mint az előző készülékeimben (talán a Note 1-et kivéve, az überfasza volt).
-
toeki
senior tag
válasz
petya1495 #26388 üzenetére
- akksija simán kibir egy napot normál használat mellett, de 2-3 óra alatt lemerül ha 100%-on van hajtva - mint az összes többi hasonló tel...
- kamera amatőr képekhez tökéletesen elég, ha a nyaraláson ezzel akarsz művészi fotókat csinálni akkor nem neked való
- gyári nexus után a legstabilabb, kategóriájában a leggyorsabb és leglagmentesebb(deszépszó)
-
petya1495
tag
Sziasztok!
A közeljövőben lehet, hogy ilyen telefont veszek, ezért szeretném kérni a véleményeteket róla..pl, hogy az akksija meddig bírja, 2370 mah nem tűnik túl izmosnak egy ilyen hardverhez és kijelzőhöz..illetve, hogy mit tud a kamerája, ezenkívül, hogy mennyire gyors-stabil android létére.Válaszotokat előre is köszönöm -
Steve1207
veterán
válasz
Kai_Rong #26386 üzenetére
Szerintem is valamelyik app okozza. Másik ébresztő van rajta? Más VoIP alkalmazás, ami nem annyira elterjedt? Esetleg valami akkukímélő vacak vagy profilkezelő? Ezek szoktak ilyesmit, nem csodálom, ha ennyire meghülyítené a telefont. (Am a legtisztább egy FR lenne, hogy akkor is csinálja-e, aztán felrakni a progikat apránként, hogy melyik kavar be)
-
Kai_Rong
senior tag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt már olyan jellegű problémát a One-nál, hogy egy idő után mindenféle hangjelzés megszűnik a készüléken? A restart megoldja a problémát, de elég idegesítő hiba, hogy ha hívnak akkor nem hallom. Az meg a pláne a dologban, hogy ilyenkor az ébresztő sem működik, a múltkor majdnem elkéstem a munkahelyemről, mert reggelre néma lett a telefon... Eddig sosem kellett napi szinten újraindítani a telefont, de most már elővigyázatosságból minden nap reggel és este is nyomok rá egy restartot. Vírusaim, malware-jeim nincsenek, azt már ellenőriztem.
Elképzelhető, hogy valamelyik app okozza ezt, de ötletem sincs, hogy hogy tudnék rájönni, hogy melyik a ludas... Gyári (T-Mobile-os) 4.4.2 van a masinán, kb. a 4.4-es update óta kezdett jelentkezni ez a probléma.Köszi a segítséget
-
Steve1207
veterán
Srácok, van valami CallRecorder, ami root nélkül működik One-on esetleg? Igaz kb esélytelen, mindig kellett mókolni system fájlokat...
-
enginev3.0
félisten
-
pjen
félisten
Üdv.Valami jó kép nézegetőt keresek,ha már gyárilag nincs benne,Ti mit használtok?
-
dave182
senior tag
Összehasonlítottam a Kedvesem Lumia 610-esével a 2 telefon hangerejét és a One-om a másik hangerejének kb a felét tudja hozni...úgy fest kezdi feladni a hangszóró...
-
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #26359 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült megmentenem a cuccost.
-fastboot parancsal Bootloaderbe OMM törlés
-majd szint fastbootba lépve úgy indítottam az RUU ZIP-et, ami így nem az elején, hanem a legvégén szállt el 566-os IMAGE FATAL ERROR hibával. (valószínűleg az S-ON miatt de legalább rnedbebaszta a Hbootot)
-ekkor a 4sarokba 4felkiáltójel és semmi más nem volt a telefonon, se szoftver, se működő HBOOT)
-ezután XDA-s tanácsnak megfelelően az ennek a ZIP-nek megfelelő RUU EXE jött előbb simán, majd a bootoladerből indítva, ami bár végig ment kiírta hogy hibás a telepítés, immár volt hboot, de a 4felkiáltójel még ott volt és a szoft nem indult, ezután az exe felajánlotta hogy valamilyen javítást csinál mert a készülék egyik alapvető része sérült, válasszam le, stb. majd csatlakoztassam újra
-csatoltam a felkiáltós képernyővel, elindult végigfutott,minden oké, teljesen gyári állapotba került, lett recovery minden
-innentől kezdve simán nyitotta a renove legelsőreNem könnyítette meg az életem a HTC
a Sonynál mennyivel egyszerűbben végrehajthatók mindezek. -
F_Gergely
őstag
válasz
enginev3.0 #26370 üzenetére
Fem keszuleket foliazni? Ezert felesleges fem telefont venni, ugyse a femet fogod
-
KunyA
csendes tag
válasz
enginev3.0 #26368 üzenetére
No és ezt mivel véded a kosz ellen? Vmi tipp/trükk?
-
KunyA
csendes tag
Na megvettem pár napja.... hááát gyerekek ez a legjobb telefon amit életemben a kezemben tartottam!
-
Majkee84
aktív tag
válasz
CptAdamica #26358 üzenetére
FA38YW903678
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26354 üzenetére
A bootloadernek nem kell nyitva lennie, viszont hboot-ot downgradelni csak s-off-al lehet (ezt saját tapasztalatból írom)
Kövesd a Loboda által javasolt lépéseket, ezt még annyival egészíteném ki, hogy ha nem akar működni a RUU.exe telepítős verzió, próbáld meg magát a zip-et manuálisan flash-elni fastboot segítségével. Itt egy kis segítség hozzá (az alábbi alcímet keresd az oldalon: Restoring using a RUU.zip).
Ha fent van az 1.28.401.7 rom, rootolj, majd utána már el lehet tünteni a relocked feliratot a bootloaderből.
(#26355) trixi78
Ezeken a gyűjtőpontokon tudod leadni a htc készülékeket.
-
Loboda
senior tag
válasz
hurrikan #26354 üzenetére
Elvileg azonos, vagy nagyobb verziószámút fel lehet tenni, az alacsonyabb számúhoz kell az unlock és az S-OFF, de még ilyet nem kellett csinálnom, utánna kell olvasni!
Viszont próbáld meg a gyári 1.44-es RUU-t feltenni úgy hogy a telefont bootloaderbe teszed fastboot usb-be, és így indítod al a pc-ről a telepítést!
Ha így se megy, tedd a telefont "fastboot oem rebootRUU"-ba és próbáld innen is !
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Van egy 801s-es One-om, ami elvileg az ázsiába szánt verzió.
A kérdésem az lenne, hogy a gyártás helyét és idejét hogy lehet megállapítani? (az összefoglalóban leírt módszerrel nem sikerült) -
L.L.
senior tag
zaibatsu,csacsi67,FeRRaR1, köszönöm első körben megpróbálom így gariztatni. Hová lenne érdemes bevinni?
-
hurrikan
addikt
Ezekhez nem kell nyitott bootloader?
-
hurrikan
addikt
válasz
Loboda #26346 üzenetére
De ha igaz hogy ahhoz is kell a recovery, akkor nem fog felmenni. :/
vagy te mit tudsz erről?zaibatsu
Még ebben a hónapban.Spy89
Ha gyári garit akarsz akkor Expansys. Ha boltit Partnero.
Bár ahogy visszahallottam a Partnerotól is Európait kaptak jó páran. Így ott is 2év a gari -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
One M8-at vennék! Melyik boltot ajánlanátok?
-
jozso1989
őstag
Sziasztok! Az új Sense mikor lesz elérhető?
-
hurrikan
addikt
válasz
csacsi67 #26332 üzenetére
Pont azt próbáltam hogy kinyitom. Arról szól a történet. És nem nyílik.
+se OTA, se RUU. Pedig utóbbinak fel kéne mennie ha vissza lett zárva. (locked, S-ON)
90% hogy az említett recovery lesz a gond.zaibatsu
Igen.
Megpróbálok belépni Hbootból és csak egy piros háromszög jön be helyette, az is csak vagy 5perc múlva.
Amiből kilépni is alig lehet 5percig, szó szerint 5percig kell nyomnom a power gombot mire újraindul.
Tuti biztos hogy itt lesz a gond. Azaz azzal, amit XDA-n írtak, hogy nem lett visszatéve a gyári recovery, ás úgy zárta vissza a tulaj és S-ON-olta.
Tehát itt meglőtte akkor a dolgot. Mert az RUU-hoz is kell a recovery, ahogy az OTA-hoz is, és ezek szerint a nyitáshoz is. És ami a legérdekesebb, (mivel gari úgy sincs) megpróbáltuk HTC Dev-ne, és ott sem nyílt, el is utasította a HTC Dev, mint nem nyitható készüléket. -
FeRRaR1
őstag
Először is ha van adásvételi szerződésed, méltányossági alapon megjavíthatják, mivel ők regisztrálták a nyitás dátumát, ha a szerződésed későbbi dátumra szól, akkor van rá esély, hogy javítják, mivel ismert hibáról van szó. Ha nincs szerződés, keresd fel az eladót és csináljatok egyet utólag vissza dátumozva kicsit.
Ha nem vállalják be, akkor még egyszer próbálkozhatsz, vissza állítod teljesen gyárira, hogy locked legyen a hboot, és eredeti a rom. Beadod, majd kiderül hogy javítják e, volt már rá példa hogy megcsinálták, arra is hogy nem.
-
Nightfall75
tag
válasz
hurrikan #26331 üzenetére
Az, hogy nem jön be a recovery mit jelent? Mi történik ha a bootloaderből megpróbálsz belépni a recoverybe?
(#26333) trixi78
Mivel S-OFF a telefon, a Relocked statust el lehet tüntetni, ha rotolod. Kérdés, hogy az előző tulaj hogyan nyitotta ki. Ha HTC oldalán, akkor kérdéses lehet a gari. Viszont a kamerát valószínűleg ki fogják cserélni, akkor is ha nem számít garanciálisnak a készülék. Legalábbis egy próbát mindenképp megér.
-
Gulyopapa
addikt
Na elcseréltem a One-omat egy iPhone-ra.
További jó mókolást mindenkinek
Üdv ! -
hurrikan
addikt
Na csak újra próbálkoztam most reggel.
Most okén futott le. De mégse nyitotta ki.... pedig a végén succes, meg minden volt.nos ez után végleg feladtam....
viszont az RUU sem fut le a cuccon. Tehát a telóval van valami gixer.Most próbából megcsináltuk egy másik, full gyári One-on, ami egy csaj ismerősé. Kinyitottam simán, majd tudtam zárni is, S-ON-olni is.
Aztán az RUU is simán ment. Úgyhogy ezzel a telóval nem tudom mi van de nagy gáz az biztos.Update:
Közben közölte a tulaj. Hogy korábban nyitva volt.
Majd vissza lett zárva ugyan ezzel a progival. Viszont azóta nem jön be rajta a recovery.
Lehet hogy ez az oka mindennek? Se nyitás, se RUU, se OTA?
XDA-n azt írják hogy igen, mert a gyári recoveryt minden telepítő használni akarja. És valószínűleg visszazárás előtt nem tették vissza az eredeti recoveryt úgyhogy baszhatom hogy ezt frissítsem.még jó hogy nem az enyém.
-
jozso1989
őstag
Sziasztok!
Mától én is beléptem a táborba! Ez a telefon gyönyörű, még szebb mint képeken! *-* A sebessége meg és és föld egy Samsung, vagy Sonyhoz képest... így képzeltem el azt a bizonyos minőséget, amiről áradozik mindenki!
-
F_Gergely
őstag
Hat gyerekek egyenlore a Z2-hoz se normalis autoskit sem asztali szinkronizacios dokkolo nincs... Ha M8 akkor csak Harmann Kardon kiadas, remelem nalunk is kaphato lesz. Errol van valakinek valami infoja?
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
baani59
aktív tag
elementax 14.4+ és sense toolbox 6.1+
Megosztanád velünk a lelőhelyüket?
-
adamboro
csendes tag
válasz
Vateraadd #26296 üzenetére
Írj a Tolvajkergetőknek, facebookon megtalálod, ha az illető készített olyan fotót amin lászanak személyek is, az már egy kiinduló pont és az olvasói adatbázisukkal akár még meg is található az illető. Nem egy sikerük volt már ilyen téren. Volt, hogy a tolvaj maga adta vissza a lopott cuccot. Egy próbát megér.
-
dave182
senior tag
Sziasztok, mostanában azt vettem észre hogy telefonáláskor mintha halkabb lenne a hangszóró... Vett valaki ilyet észre rajtam kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest