- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s3nsitivity #29898 üzenetére
Nekem ez van fenn
7.1.772199 verzió -
válasz
s3nsitivity #29896 üzenetére
Nincs, és ez még a régebbi blenkfeed, ez még nem olyan mint a sense 5.5.
-
válasz
s3nsitivity #29894 üzenetére
Értelek, de már ott van ott van mellette a dátum 2014.08.01 azt írja hogy telepítettem már., pedig nem.
-
válasz
s3nsitivity #29890 üzenetére
Én úgy látom hogy nem fogom tudni frissíteni, mert ha rá keresek akkor ott van, de azt írja telepítve van.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Millerchris #29870 üzenetére
Ha vállalt rá garanciát és az érvényes papír is megvan, akkor kutya kötelesség javítani. Nyilván azért nem ijedt meg a fogyasztó védelemtől, mert sokan mondták már neki és kevesen cselekedtek.
Ha meg parasztba tolja, akkor neked is váltani kell hangnemet, vagy bemenni személyesen.
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29890 üzenetére
Pedig ez olyan tök vicces kifejezés lenne... Csempefeed.
(tényleg fujj) Ez egy okos húzás volt, mert bár annyira nem használom a Blinkfeed-et, de amikor épp igen, biztos úgy állt meg a görgetés, hogy még vacakoljak a "célzással" is, hogy el lehessen olvasni a "CSEMPÉT".
-
s3nsitivity
addikt
válasz
jozso1989 #29889 üzenetére
Nem épp Sense 5.5 -ös de olyan keverék.
Jó a görgetés és nem áll meg fél doboznál.// épp a wp miatt nem csempéztem le. pföjj.
+ Hát igen épp ezért lettek ilyenek a HTC appok.
Te nem vagy itt régóta nem tudod de mi megszenvedtünk anno a frissítésekkel a régebbi HTC-knél.(#29888) Tiger.
Majd jön nyugi.
Komplikált ez a frissítési procedúra. -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29886 üzenetére
Sokkal smooth-abb lett tőle a Blinkfeed. És újra olyan Sense 5.5-ös lett a görgetése (kár, hogy az animáció nincs).
Ez amúgy a Launcheren is frissített? Mert már Blinkfeednek hívja a launchert a telefon (vagy rosszul értelmezem).
Itt látszik, a HTC mennyivel a többi gyártó fölött van. Egy szar Play frissítéssel újjá tudnak varázsolni bármit és és még smoothabb lesz...
(#29890) s3nsitivity: Igen, nem áll meg "fél doboznál". xD Hívjuk csempének!!! WP POWA!!!!
-
A playen azt irja mar telepitve van.De frissitest nem ajanl fel, miert lehet?
-
válasz
s3nsitivity #29886 üzenetére
Pedig az elejen adtak ki frissitest a blenkfedhez es utan ossze omlott a rendszer,vagy azota valamit valtoztattak?Bar nekem meg nem mutatja az aruhazban.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
s3nsitivity #29879 üzenetére
Nekem is az van épp. Hiba és teljesítményjavítás a telefonomon.
Szóval nem tudom frissíteni a BlinkFeed-et.
Na majd ha megjön. -
válasz
s3nsitivity #29879 üzenetére
Ezt mar tuti nem frissithetem a rendszeremre.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
TechData #29882 üzenetére
Nem egyszer égette már az én kezem is.
Sőt nekem is volt, hogy hirtelen leszaladt az akku szint.Ha beakad valami az csak szépen lassan majszolja el az aksit. Viszont ha valami olyan akad be ami pörgeti mellé a procit akkor szépen leszaladhat az aksi és forró is lesz a teló tőle.
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29881 üzenetére
Nem riogatásnak írtam....ha szoftveres probléma lenne nem sütné meg a kezed egy alumínium vázas telefon + az akkumulátor szint csökken rohamosan,nincs az az alkalmazás ami ennyire megakasztana egy HTC One telefont...legyen igazad,de 99% -ra biztos vagyok benne,hogy szervizben fog kikötni a telefon. Főpanel és akkumulátor cserével fogják orvosolni a hibát. További szép napot!
-
TechData
tag
válasz
Szia.
Add le Budapesten a Telemax -nál a készüléket.
A HTC Magyarországi gyüjtőközpontja. Onnan felküldik Csehországba a HTC officiális szerviz központjába a Vsp Data a.s -be.
4-6 munkanapon belül meg is javítják neked. Szóval nem kell pánikba esni.
Ha melegszik nagyon és gyorsan merül akkor számolhatsz egy főpanel és akkumulátor cserével. Érdemes előtte a fontos információkat lementened.
További kellemes napot! -
jozso1989
őstag
válasz
Millerchris #29875 üzenetére
Be kell menni, ráborítani az asztalt, ha ilyen paraszt, utána ingyen fogja gariztatni. Tapasztalat.
Te vetted tőle a cuccot, ő vállalt rá garanciát, csinálja is meg.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Millerchris #29875 üzenetére
Ilyenek ezek a GSM boltosok..
Kivétel persze van, de ritka mint a fehér holló.
Beszerzik valahonnan olcsón aztán eladják itthon drágán, függetlenítve.
Aztán ha gariztatás van csak vakarják a fejüket. Hisz nekik azzal is a meló van, hogy vissza állítsák rendesre előtte.Kérdezed csak Kocsó kollégát ő aztán tudja.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Millerchris #29872 üzenetére
Ez is annak a jele, hogy fut valami a háttérben valószínűleg, csinálj egy gyári beállítás visszaállítását, és nézd meg úgy is, hogy telepített programok nélkül is csinálja e, mert 99% hogy nem fogja.
Szerk.: Kolléga megelőzött
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Millerchris #29872 üzenetére
A melegedés főleg nyáron azért lehet problémás.
Volt már olyan idén, hogy a buszon ültem a 40 fokba, játszottam és ment a 4G, Egy 10 perc után majdnem földhöz vágtam olyan meleg volt.Na de igazat adok Xaels kollégának, valami szívja az aksit és ezek szerint a procit is pörgeti.
Csinálj bootloaderből egy factory restetet ne pedig a beállításokból és egy napig a csupasz rendszert használd aztán fokozatosan telepítsd vissza a dolgokat és kifog derülni mi a baja.Szervízzel akkor foglalkozz ha a csupasz rendszer is ezt csinálja
-
Xaels
félisten
válasz
Először is, önmagától nem merül, meg kéne nézni mi az ami miatt merül. Ha ez nehézkes akkor csinálni egy gyári visszaállítást és az alkalmazásokat csak fokozatosan visszatelepíteni, hogy kiderüljön azok között van-e a bűnös.
Másodszor: a törvény nem kötelezi a boltokat cserekészülék adására. A javításra annyit ír, hogy törekedni kell 15napon belüli javításra, de ha ezt túllépik sincs szankció.
-
Millerchris
tag
Sziasztok!
Adott egy HTC One. Akku problémái vannak alig használom és 50%-ra lemerül.
Felhívtam a boltot erre a tulaj elküldött a fenébe hogy mindenki a szar telefonját akarja visszavinni. Azt mondja hogy a javítás 1 hónap törvénybe van iktatva és hogy csere telefont szintén nem tudom adni. (Ez is állítólag törvénybe van leírva) Szerintem ez mind kamu. Mit lehet ilyenkor tenni? Mondtam neki h elmegyek a fogyasztó védelemhez ha kell, erre azt válaszolta menjek nyugodtan. Kicsit ideges vagyok mert 131k-ért vettem fél éve. -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29868 üzenetére
Hát ezért a google -ra pont nem mondanám, hogy nincs esze.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #29863 üzenetére
Igazából ez mindig is így volt. A gyártók egyedi megoldásai előbb utóbb megihletik a Google embereit is. A Holoban is volt 1-2 Sense áthajlás.
-
válasz
s3nsitivity #29865 üzenetére
Ha megnyerem az 5-öst. akkor Made in Hungary lesz a HTC.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29864 üzenetére
Segítek!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #29863 üzenetére
Sosem lesz vége, felvásárolom a készleteiket
-
Nuada herceg
őstag
Pár fícsör az új androidról. Nekem tetszik ahogy kinéz.
Feltűnt a hasonlóság az új android kinézete, meg a sense 6 között...
De nem csak nekem, a videó végén mondja a srác is, hogy szerinte nagyon hasonlít a sense-re.Egyébként nem csak ezt koppintották. A Blink feed is 1 nagyon jó dolog szerintem.
Erre a google a stock androidba beleteszi bal oldalra a Google Now-ot.
A samsung meg a My magazint. Lehet hogy lassan vége lesz a HTC-nek, de
sok mindent letett azért az asztalra. Sok új dolgot. -
-
Chevalier
tag
válasz
Viktor0610 #29857 üzenetére
Én is arra gondoltam, forró viszont nem volt.
Engem az is meglepett hogy az üveg ilyen hajlékony.. A G Flex így már nem is akkora hoppáré. -
-
farena
tag
válasz
Majkee84 #29831 üzenetére
Szia!
Vissza lehet állítani e szerint:http://pdafanclub.com/forum/index.php?PHPSESSID=lo0nkt41b9vbjnkkqnlvnpase3&topic=5269.0
Itt ezt elolvasni: Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Ha sikerült akkor a bootloadert lefényképezni és "Istvánnak" (#29830) elküldeni a készített képet. Később felhívod érdeklődsz, hogy megkapta-e. Nekem júl. 17-én jött vissza kamera cseréről és a leírtak szerint sikerült gariztatnom.
Remélem a linkek jók, telefonról próbálok segíteni. -
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29846 üzenetére
Őőő... 71% a töltöttség. Levettem töltőről most nem villog...
-
jozso1989
őstag
Az mit jelent, hogy az állapotjelző LED piros és villog? Ilyet még nem csinált... o.O
-
Xaels
félisten
[link] vajon ez lesz az új Butterfly és vajon lesz Japánon kívül is?
-
Majkee84
aktív tag
Akkor először le kellene töltenem valahonnan egy gyári romot, majd a tampered eltűntetése, ez után s-off, locked és vissza s-on?
-
TechData
tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Az ö esetében S-ON van...de Unlocked.
De hiába Locked ,ha S-OFF...abban az esetben is ugrik a garancia. Mivel a szerviz alaplap cserével orvosolja amit neked kell álnod.
-
Majkee84
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29838 üzenetére
Azt honnan lehet tudni, hogy ott nyitották?
-
Nuada herceg
őstag
Köszi!
Igazából én is ezt szerettem volna már először is.
Mármint telefonon felhívni őket, csak nem találtam magyar számot!
az sem baj, ha nem ingyenesMost azt mondták nincs magyarul beszélő "ügynök"! Tiszta mátrix.
Na köszi, majd próbálgatom.Még csak 1 hete adtam le, szóval egyáltalán nem vagyok kétségbe esve,
csak hát ha már lehet ilyet, akkor kíváncsi vagyok. Hátha valami jó hírrel szolgálnak. -
Kocsó
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29829 üzenetére
Szia!
A helyedben én inkább a telefonos ügyfélszolgálatot választottam volna
Ingyenes szám, és ha felveszi István, (aki a HTC Magyarország Tech Support egymagában) akkor az IMEI-t bediktálva segít, hogy merre jár(hat) a telefonod.
Nekem, amikor 3 hónapig "szervizben volt"
mindig nagyon készségesen segített, pedig már tuti tele lehetett a töke velem, amikor hetente hívogattam!
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon szépen köszönöm!
Nincs telemaxos munkalapom, a T-Mobilnál adtam le a telefont, csak 1 jegyzőkönyvet kaptam.De most olvastam el.. Van 1 olyan kérdés rajta, hogy tapasztalta e a szervizes kollega a fogyasztó által jelzett hibát? És ott az van beikszelve, hogy nem...
Pedig látta a kijelzőn a sárga foltot is, meg mutattam a lila képeket is.... Fasza.
Na szóval rákerestem a HTC supportra a neten, egyből elvitt valami magyar csetes oldalra. Mondom fasza, akkor beszélgessünk. Erre Johannát kapcsolták, persze hogy angolul.
Kicsit lámpalázas lettem, de hát éltem már kicsit Angliában, meg előtte is angolból vizsgáztam, szóval éppen el tudtam neki mesélni, hogy mit akarok. De azért szegényt sajnálom.Na annyit mondott, hogy akkor a szolgáltatómon keresztül kellene érdeklődnöm. Nem akartam tovább fárasztani, megköszöntem neki a segítséget, és elbúcsúztunk.
Még kicsit próbálkozom.
Még egyszer köszönöm a válaszod!
-
Kocsó
aktív tag
válasz
Nuada herceg #29826 üzenetére
2 módszert is alkalmaztam e célból: az egyik a HTC support, István pontosan meg tudja mondani IMEI alapján, hogy épp hol tart a javítási folyamat. A másik, ha van Telemax-os munkalapod, akkor az IMEI és a munkalap számával a Telemax oldaláról lekérhető.
-
F_Gergely
őstag
Harmadjára megy vissza a One a szervizbe... Először kameracserével adtam le valamint jelezte, hogy az oldalt körbefutó fehér csik barna-fekete lett ezt cseréljék ki (a hátlapon maradt hófehér), mert szerintem anyaghibás, és nem sima a felülete hanem érdes.
A kamerát megcsinálták a fehér csíkot nem, ekkor küldtem be másodjára. Tegnap bementem mert elkészült, hozzá se nyúltak a HTC szerint ez a fajta probléma belefér az elfogadható kategóriába. Szerintem meg kurvára nem, gusztustalanul néz ki a készülék. Körbefényképeztem, felvetettem egy panaszlevelet, valamit egy jegyzőkönyvet. Ja és elhagyták a készülék garancialevelét, ezt is beleírtam. Harmadik hete hogy a készülék szervizben van. Fényképeket és a jegyzőkönyveket elküldöm majd a HTC felé, hogy reagáljanak, és igenis javítsák meg a telefont. Felháborító! -
Nuada herceg
őstag
Korábban láttam itt olyasmit, hogy akinek épp szervizben volt a telefonja, valahogy le tudta követni, vagy lekérni Imei szám alapján hogy hol van a telefonja... Van ilyen? Hogy lehet megtenni?
-
enginev3.0
félisten
-
válasz
s3nsitivity #29803 üzenetére
Azt mondom én is a kevesebb a foglaltat mutatja, bár én máshol nézem.
-
pjen
félisten
Üdv.Használ valaki HBO GO- t HTC M7 en?
-
Steve1207
veterán
válasz
s3nsitivity #29811 üzenetére
Engem egy Sense 2.0 érdekelne, ami a Desire-en volt (vagy még lehet 1.9-nek is nevezték). A fel-le húzható lockscreen-t imádtam feloldásra, hívásra is, nem a körös vacak volt. Bár múltkor nézelődtem Sense 4+ -os rom után One-ra és nem találtam sehol...
-
BenHans
addikt
Most [nézegettem] ezt az E8-at. A képekről úgy tűnik hogy hiába műanyag elég jól össze van rakva és jobban hasonlít M7-re mint az M8-ra.
De azért nem kéne az M7 helyett sem, pláne nem M8 helyett, mert [itt] kiütközik a különbség...
Az árkülönbség miatt persze simán jó ajánlat, sőt már csak azért is meg kellett születnie, hogy nyomjanak egy fricskát a Samsungnak hogy szappantartót olcsóbban is lehet, ráadásul ez még jól is néz ki.
enginev3.0: Boldog szülinapot!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29810 üzenetére
Ha gondolod backportolok egyet valahonnan.
Android 2.3 + Sense 3.5 HTC OneBár nagy eséllyel nem engedné fel a bootloader az enynivel régebbi verziót
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #29809 üzenetére
Jah, és akkor még mennyivel gyengébb volt a hardver
Azért lennék kíváncsi, hogy egy mostani hogy tudná futtatni -
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29808 üzenetére
Mondjuk az tényleg nagyon falta..
-
jozso1989
őstag
válasz
jozso1989 #29806 üzenetére
Jó, ez nyilván mellékes, mennyi a szabad RAM, a rendszer úgyis kilövi a felesleges dolgokat, ha tele lenne a memória, de mi sokkal több appot tudunk felrakni és futtatni ezek szerint, mint mondjuk egy Touchwiz, Xperia Home, vagy LG UI felhasználó.
És az a vicces a múltkor az egyik HTC teszt alatt szidták a Sense-et, hogy memóriazabáló... jah, az, látom.
bocsi, lejárt az 5 perc
-
jozso1989
őstag
válasz
s3nsitivity #29801 üzenetére
Ez nagyon kemény... nem csoda, hogy ennyire gyors a rendszerünk. A G2-nél pl. ha jól tudom első bekapcsolásnál is csak 500-600 MB szabad. Meg SP-nél volt 1 gigából szabad 200-300 nekem...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
enginev3.0 #29804 üzenetére
Nekem már régóta nem szinkronizálja
Ezt az appot használom helyette. Tökéletes.
Ha a fiókoknál megyek be a facebookba akkor is csak a névjegyeket lehet választani szinkronizálsára.
-
enginev3.0
félisten
Köszönöm Srácok
Azt tudjátok, hogy vajon miért nincs Factory reset után semmilyen facebook esemény a naptárban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged