- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #30188 üzenetére
De ha egyszer így van!
Amúgy meg az lettem, igen. Nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy normálisan működő androidos telefonom, ami megbízható és nem kell minden nap újraindítgatni mint az SP-t pl... Már Nokiát akartam venni. És azt is vettem volna, ha a T-nél nem láttam volna akciósan ezt.
És nem bántam meg.
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #28135 üzenetére
Az Sp-mnek is ugyanez volt az egyik fő hibája... a Sony úgy látszik nem tud olyan telefont csinálni, amiben van egy gramm fém is. Az SP is 1 lépéssel odébb már nem mutatott max wifi jelet... Sőt.. az utcán a One még kettesen van, a Sony ott régesrég eldobta a jelet és nem látott semmit. Sőt, a kedvencem: metrón pl. maxon van a 4G jel (ez nagyon tetszik a One-ban, hogy mindig fullos a 4G vétel), Sp-n csak 2G-ben működött és néha egy, vagy 2 csík volt 3G-ben. De össze-vissza dobálta a hálózatot, meg ugrált.
-
-
dani3l
őstag
válasz
spawn21 #27749 üzenetére
HTC azt nyilatkozta, hogy a dunaujvarosi piacra szant keszülekekre sanos nem lesz elerhetö..
De valaki homalyositson mar föl: Sense 6 elött ugye alulrol kellett fölhuzni az orat a zarkepernyön, az oldotta föl a telefont. Ha volt ertesites (nem fogadott hivas, sms), akkor az alatta volt es ha azt huztad föl, akkor direkt oda ugrott. Na de most fölül jelzi, szinten az ora alatt, de hiaba huzkodom, böködöm, simogatom, baszik reagalni.. Ezt is kivettek volna? :/
-
Derrewyn
senior tag
válasz
spawn21 #27359 üzenetére
Erre gondolsz?
http://www.argep.hu/trend/SONY/Sony-smart-headset.html
Ha zenehallgatásra kellene, akkor én valami ilyesmit javasolnék inkább:
http://us.urbanista.com/collections/headphones/products/london-5
Ez 10k körül ténylegesen kapható.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27326 üzenetére
Én erre csak két dolgot szeretnék reagálni. Az egyik az, hogy a stílusodból kicsit vegyél vissza. Köszönöm.
A másik, hogy én egy szóval sem írtam, hogy valaki ne vegyen jobb telefont, ha tényleg komoly újításokról van szó. Persze ettől még mindenki azt vesz, amit akar, de véleményem azért lehet, amit véletlenül sem fejtettem ki, hogy senkinek ne legyen oka indulatból lereagálni. Egyébként sem erre irányult a válaszom, csupán némi sebességkülönbségről volt szó tudtommal
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27315 üzenetére
Szerintem amit a Sony művel rendszer terén, az valami ritka hulladék. Van családban Tipo, Ray (ismerősöknek Sola és Z), annyit szívunk velük, hogy leírhatatlan. Egy órát nem bírnak ki úgy, hogy ne akarjam falhoz verni. Érdekes, hogy a kis Wildfire S tud egész normálisan működni. Jó, itt most magas árkategóriáról van szó. Vegyük tehát a Z-t, amihez volt már szerencsém... akarom írni szerencsétlenségem. Szintén egy kalap szar a rendszere. Bugok milliói, és a frissítésekkel csak egyre több, hibás működés (összevissza hülyül) és még sorolhatnám.
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21 #27312 üzenetére
A Sonyról tudnék mesélni, 2 telefonom is volt tőlük... többet nem szeretnék. Jó nem csúcstelefonom volt tőle, de nem is mernék venni ilyen negatív tapasztalatokkal. Volt egy Xperia U (ez 10 másodperc volt, mire megnyitott egy tárcsázót, ha hívtak azt sem tudtam felvenni úgy lagolt, alig vártam, hogy megvegye vki), és egy Xperia SP.
Az SP valami szánalom volt... annyira rossz a memóriakezelése, hogy elviselhetetlen. Full bug a szoftvere. Azon nevettem, hogy hallgattam a zenét, Dolphinnal megnyitottam egy oldalt és kilőtte a zenelejátszót. Átváltottam a lejátszóra, akkor meg bezárta a böngészőt... nevetséges. Arra is volt példa, hogy facebook közben leállította az egész Nova Launchert. Nem működtek a gombok, semmi, csak restart segített. És hiába baromi erős a hardver ahhoz a kis kijelzőhöz (sokkal jobban futnak rajta a játékok mint One-on, SŐT!), ha a játékot csak úgy leállítja használat közben... az egész egy sz*r. Aztán jött egy frissítés, android 4.3... többé-kevésbé javult a memóriakezelés, helyette elkezdett az addig gyors telefon lagolni... És még van hibája bőven... Odaadtam tesómnak azt a sz*rt egy tizesért, így megvolt a One kezdője.
Ezért vettem a One-t. Úgy gondoltam ezzel már csak nem tévedhetek, nem véletlen lett 2013-as év telefonja. Ha mégis, akkor ezek szerint az android nem működik, iOS lesz... Amióta kijött, akartam ezt a szépséget... egyszerűen tényleg, meseszép! A One-ban nem csalódtam, szerencsére. Számomra tökéletes! Sőt, eléggé meglepő, hogy gyorsabb a multitasking pl. mint a Z2-n. Azon lagol.
-
Juliuska
senior tag
válasz
spawn21 #26720 üzenetére
áhh fenéket...! Engem még vernek is mellette
(=küzdősport)
HUTCHDB: hogy van még erőd edzés után ennyit szüttyögni...?
Azért ez a magas hőfok elgondolkodtatott egy percre...a peptideket magas hőn (a sütőd segítségével) aminosavakra bontod...lehet, h talán mégis megéri ennyit "szüttyögni"...?De mi van akkor, ha már eleve aminosavakat fogyasztasz...?
-
Nightfall75
tag
válasz
spawn21 #26630 üzenetére
A T webshopjában most 16 ezer szállítással együtt. Amazonon egyébként 80-100 font között vesztegetik, szóval ez tényleg ütős ár érte. Lehet én is rendelek egyet.
-
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26565 üzenetére
Nem tudom azóta hogy van. Az SGS2-es dolog pedig saját tapasztalat, (tehát nem zagyvaság). A csere készülék pedig akkoriban a Galaxy Ace volt. Nem kötözködök, pusztán nem értek egyet ezzel a politikával (és így veled sem).
(#26566) Steve1207 Azért nem jó a hasonlatod, mert a TV nem lehet például munkaeszköz, míg egy telefon igen. De nem vitatkozni akarok, az ellentétes vélemény jogát pedig fenntartom.
-
adodaniel
őstag
válasz
spawn21 #26561 üzenetére
Miért ne kéne adniuk egy prémium kategóriás készüléknél? Ne viccelj már. Eleve elvárható lenne, hogy ne kelljen a kamera miatt szervizbe adni, ezen felül még tartsak (vagy vegyek hirtelen) egy bármilyen cserekészüléket?
A Samsung ebben például köröket ver a HTC-re. SGS2-mnél kijöttek a munkahelyemre, kértek egy 1x1 m-es helyet az asztalon és helyben orvosolták a problémát. Ha nem tudták volna, akkor is adnak cserét addig, nyilván nem ugyanolyat, de ne a felhasználónak kelljen már erről gondoskodni szvsz. (Megjegyzem, hogy csak a Customer care-ben jobb a Samsung.) -
Kocsó
aktív tag
válasz
spawn21 #25465 üzenetére
Azért
mert meg akartam várni a 100 napot és utána újra indítani, mert néha rosszalkodott (bekapcsolt állapotban azt mondta az engem hívóknak, hogy nem vagyok elérhető
de ha indítottam egy hívást akkor egyből jó lett). Ezért igyis-ugyis újra akartam indítani, de csak ha már megvan a 100. nap
Na de majd legközelebb... -
Gulyopapa
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #24796 üzenetére
Nem baj, nekünk jó ez a hTc márka....
Ehhez a gondolatomhoz tartozik, hogy feltettem a román srác romját, és most meg az ElementalX 14 kernelt hozzá.
Hát srácok, ez brutálisan jô!
Olyan gyors és smooth a rendszer, hogy csak na.
Nagyon kevés helyen, és ott is csak nagyon minimális laggocskát tapasztalok. (pl. a gyári böngésző is vaj sima)
Ilyen jó még soha nem volt a one szerintem.
Ez már így, kategóriákkal jobb a gyári rendszertől.(#24797) Koris !
Köszi a visszajelzést! -
migabi24
nagyúr
válasz
spawn21 #24293 üzenetére
Nekem ugyan nem szar, mert nincs se oneom se G2-őm, de látom kollegám G2-én, hogy szinte termeli az energiát, volt hogy 98%-on már 1óra kijelzőhasználat megvolt neki, aszidtem elájulok mikor megláttam, szóval hihetetlen, hogy az új one ennyivel túlszárnyalja, de majd kiderül
-
F_Gergely
őstag
válasz
spawn21 #24271 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, mert ha ugyan ennyi pénzért 3 gigás van akkor inkább azt veszi az ember, legalábbis én. Nem egy hónapra veszek telefont, és a Nexusnál emlékszem milyen volt az amikor a telefont megjelent királyság volt a memória mérete, aztán kijött pár android verzió és egyből rohadtul kevés volt, arról nem is beszélve hogy a fecbook is indult 10-20 megáról, kijött pár frissítés és egyből megeszik 100 megát... Oké a 2 giga elég de meddig... Nem hype-olom egyik gyártót sem, és nagyon vártam már az M8-at de valami tényleg elgurult a HTC-nél, mert sokkal jobb készülékkel is kijöhettek volna. És nem is lenne gond ezzel ha nem kerülne annyiba mint a többi készülék, amik viszont jóval jobb hardverrel rendelkeznek. De ez csak az én véleményem.
Kíváncsi leszek a Z2 tesztjére meg természetesen a M8-ra is, főleg ami a kamerát illeti... -
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #24274 üzenetére
A One nem olyan vészes, a 2 GB -al lehet már gazdálkodni. 1 GB már a kevés. Arra akartam ezzel rávilágítani, hogy vegyük figyelembe mire kell 2,3 Ghz processzor? Mi más hajtja meg a legjobban a processzor mint a játékok. De ha nem is játék, akkor ami maximálisan kihasználja a processzor tényleges erejét annak memória hely is szokott kelleni állatába. Szóval elfért volna 3 GB-is, de nem vészes ez a 2 se.
-
kdennis
aktív tag
válasz
spawn21 #24271 üzenetére
Én elmagyarázom. Játszok egy játékkal ( de valami nagy játék, pl Assassin's Creed) De tegyük fel hiv valaki, és akkor ugye a háttérben fut tovább a játék, de én még gyors megnézem a leveleimet, meg még egy kicsit facebookozok, akkor elkéri a csajom hogy egy kicsit Flappy Bird-ezik. Ezek után én folytatnám az AC-t de addigra elfogyott a memória és kidobta a francba, újra megnyitja és a játék állásom elveszett. Na tessék tök jo, kevés a memória. Már oldalakat elolvastam hogy kevés memória is elég.. hát rohadtul nem. A TAB-omon amibe 725 MB ram van az még ennél is rosszabb, mert ha kilépek egy kisebb játékból és benyomom a facebook-ot akkor megint várhatok 1 percet mire betölt a játék, mer kibaszta a memóriából. Oké ennél a One 2 GB-al sokkal jobb, de a konklúzió akkor is az hogy: több memória --> happy
Tessék. -
tildy
nagyúr
válasz
spawn21 #24129 üzenetére
En is igy gondolom
Mar tukon ulok, sosem vartam meg telefont ennyire
( A ONE X-em apu elkerte, mert a dezije mar nagyon memoriaproblemazott, igy fel evig nem volt HTC-m)
Zsinorban ez lesz a harmadik htc telom, a ONE X-nek muanyag boritasa volt, ott nem volt gond, viszont lattam mar ONE S-t csunyan kopni itt, azert gondoltam, hogy rakerdek.
Akkor nyugodt szivvel veszem, koszonom
-
s3nsitivity
addikt
válasz
spawn21 #24091 üzenetére
Hát elevate-en már elég régóta röpködnek a képek így már elég sokszor láttam és az istenért sem tudom megszokni.
(#24093) hurrikan
Hát kinek mi.
Nekem még az új kamera se jön be, mintha egy lyuk lenne ott.
Én egy ultra vékony vízálló HTC-t várok már.(#24094) Steve1207
-
s3nsitivity
addikt
válasz
spawn21 #24086 üzenetére
Hát azért sokkal íveltem és lekerekítettebb.
Ha nem lenne ez a prémium anyaghasználat még azt is rá merném mondani, hogy játék telefon kinézete van
Míg a One szép "katonás" élekkel büszkélkedik aminek szvsz nincs párjaDe persze ez csak személyes vélemény, de én semmi pénzért nem adnám oda a One-omat az új One-ért
Bár a gesture-k elég királyok, remélem megkapjuk őket mi is.
-
hurrikan
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest