Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
Tiger. #35493 üzenetére
Nem, leadod egy hivatalos szervizpartnernél!
-
Loboda
senior tag
válasz
Zsoca_D #35282 üzenetére
Ha gyári rom lenne a készüléken lehetne OTA-n frissíteni!
A piros felirat azt jelenti hogy nyitva van a telefon védelmi rendszere, valószínűleg a rajta lévő rendszer se gyári, illetve a CID száma is át van írva Super CID-re (11111111)
Kellene még pár adat a rendszerről, rom verzió, -
Loboda
senior tag
Akit érdekel!
Sunshine S-OFF 3.0.1
Changelog:
Version 3.0.1
Fix paypal crash
Added Mini2/Remix (s400) support
Now supporting all 4.4.4 HTC
Now supporting all rootable 5.0.x HTC -
Loboda
senior tag
Ha valaki ki akarja próbálni a Sense 7-et, már van portolt rom hozzá.
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #33419 üzenetére
A béta Windows 10-el tökéletesen eggyütt működ az M8, hihetetlen hogy a Win 8-ra nem tudnak kiadni valami hiba javítást!
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #33146 üzenetére
Ugyanúgy működik mint M7-nél.
Ugyanaz a táblázat vonatkozik az M8-ra is. -
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33041 üzenetére
Sikerült?
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33039 üzenetére
Elég a romot telepíteni, ezért is jó az S-OFF, felmegy minden szépen.
Csak S-ON alatt kellene a kernelt külön telepíteni. -
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33037 üzenetére
USB hibakeresést bekapcsoltad?
Próbálj drivert frissíteni amikor a telefon bootloaderbe van.Ha máshogy nem megy , tedd a telefont bootloaderbe, kösd össze a pcvel, fastboot usb módot kell kiirnia a telefonnak.
Majd nyiss egy parancssort a mini sdk könyvtárból, ahova a recoveryt másoltad, és a következő parancsokkal fel tudod tenni a recoveryt:fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot-bootloader -
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33033 üzenetére
Visszaállítás 100%-ban gyári rendszerre.
Nem olyan bonyolult mint amilyennek látszik!
Innen neked a
2.
3.
4. /a.
kell a vissza állításhoz.Most nézem, neked nem kell frissíteni a firmwaret, már ez van fenn!
Ennyivel is kevesebb a meló! -
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33033 üzenetére
6.09.401.11
Firmvare:
Letöltöd ezt, fw_6.09.401.11_custom_nored.zip.
Átnevezed firmware.zip-re, bemásolos a MINI-SDK könyvtárba.
Telefont bootloaderbe teszed, fastboot usb-be kell lennie.
A mini-sdk mappából nyiss egy parancssort(pl.:Intézőben navigálj a mini-sdk mappához, nyisd meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)
Parancsablakba egymás után a következő parancsokat bemásolni:fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot-bootloaderAz első "fastboot flash zip firmware.zip" nem fut le rendesen, ezért kell kiadni mégegyszer, figyeld mit ír ki parancssorba.
Ezután jöhet a rom telepítése.
Szedj le mindent ami kell, a romot másold az sd tárhelyre, és hajrá!
Minden letöltés melett van egy MD5 ellenorzó kód, ezzel tudod megnézni , hogy a letöltött fájl megeggyezik e a készítő által feltöltöttel.
Egyeznie kell!
Itt van hozzá egy program.
Wipet ne csinálj külön, csak amikor elindítod recoveryből a rom telepítését, és az aroma ilstaller felajánlja!
Ha előtte wipeolsz, töröl mindent a telefonról, és eltűnik még a telepítésre váró rom is.Ha van othol USB OTG kábeled és egy pendrived, másold rá arra is a romot, hátha véletlenül wipeolod a telefon tárhelyét.
-
Loboda
senior tag
válasz
kvojnovics #33028 üzenetére
Honnan származik a készüléked?
Kellene a verziószáma.
Esetleg egy fénykép a készülék bootloaderéről.Ha garancia vesztés nélkül szeretnéd nyitni, a SunShine nyitást kell megvenni, 25 dollár.
Letöltöd, telepíted, ha ki tudja nyitni a készüléket, kéri hogy vedd meg.
Ez egyben nyitja a bootloadert és S-OFF-olja a vasat.Töltsd le innen a szükséges HTC dirver-t, telepítsd fel.
Ha ez megvan, felteszel egy custom recoveryt.Töltsd le ezt:MINI-SDK.RAR, csomagold ki egy tetszőleges mappába, pl.: C:/mini-sdk
A One-on:
-Beállítások>Fejlesztői lehetőségek>USB hibakeresésE
-Beállítások>Energia>Gyors bootI
Nevezd át a letöltött file-t recovery.img-re és másold be a mini-sdk mappába
A mini-sdk mappából nyiss egy parancssort(pl.:Intézőben navigálj a mini-sdk mappához, nyisd meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)
Parancsablakba egymás után a következő parancsokat bemásolni:adb devices
adb reboot-bootloader
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot reboot
Ezzel fent van a recovery.Firmware:
Kell a készülék verzió száma.Főzött rom telepítése:
Töltsd le a kiválasztott romot, másold az "sd"-re
Recovery>install zip from sdcard>choose zip from sdcard>tallózd be a rom zipet>telepítés... (a Sense romok szinte kivétel nélkül megnyitnak ilyenkor egy telepítőt-"Aroma installer"-, itt végig kell lépkedni a beállításokon. Első alkalommal mindenképpen a Fullwipe lehetőséget kell a romtelepítés előtt választani).
Ha végzett>>>Restart -
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #32976 üzenetére
-
Loboda
senior tag
válasz
simon128 #32401 üzenetére
Magyar nyelvhez nem kell rögtön rommolni, itt a megoldás!
-
Loboda
senior tag
válasz
Diokhan #31986 üzenetére
Előfeltétele:
Pc-re telepített Android SDK, Vagy legalább android-adb_fastboot!
HTC drivers!Pc-n megkeressük azt a mappát, amelyben az ”adb.exe” parancs található!
Android SDK esetében az sdk\platform-tools mappa, ADB Tools-nál a kicsomagolt mappa!
Itt nyitni kell egy parancssort, a mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk, parancsablak nyitása itt.
Ide kell kiadni a fastboot parancsokat!Először ki kell nyitni a bootloadert, majd jöhet a gyári vissza állítás!
Innen ezt ajánlanám, 1. 2. 3.( ezt a kettőt ajánlatos a belső tárhely gyökerébe másolni). 4/a.Erre nincs szükség, a az előbb leírtak szerint bemásolod a két fájlt a gyükérbe!
"Másoljuk át a készülékre a Guru Bootloader Reset zipet a következő paranccsal:"Ha fenn van a RUU, jöhetnek sorba az OTA frissítések!
-
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #31555 üzenetére
Biztos átvágtad! Úgy adtad el hogy rossz volt a töltése, és csak most derült ki, mert három hétig nem kellett töltenie a vasat, olyan jó a fogyasztása!
-
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #31392 üzenetére
"Miből gondolod, hogy jobb?
Biztos vagyok benne, hogy nem jobb"Jobb mint az M7 vagy az M8, tudom , mert én árulom!
Viszont a feleségemnek nem kell, mert macerás cipelni az M7-ese mellett, és inkább a telefonnal fényképezget!
Neki bőven elég mindenre! -
Loboda
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
robit74 #30935 üzenetére
Semmivel se tud többet a HTC által betett fájlkezelő, mint a Playról letölthető, régóta megbízhatóan használható társai, pl. ES File Explorer File Manager, stb....!
Zárt rendszeren, a gyárival se fogsz tudni másolni sd kártyára, a Kit-Kat hülye védelme miatt! -
Loboda
senior tag
Ki kell nyitni a bootloadert majd S-OFF-olni újra, majd ezt megcsinálni:
http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=5269.msg637543#msg637543Innen is ezeket, és ebben a sorrendben:
2.3. Ezt a kettőt másold a készülék háttér tárába, hátha nem sikerül a másolás a 4./a szerinti
"adb push Guru_Bootloader_Reset_1.0.zip /data/media/" parancsal!4./a
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #30821 üzenetére
Így igaz!
-
Loboda
senior tag
válasz
balzs12 #30798 üzenetére
Itt megtalálható az összes létező gyári RUU (rom update utility)!
Meg kell egyezni a modelidnek, pl. PN0710000, CID verziónak pl. HTC__001, HTC__E11
HTC__102, HTC__203, HTC__405, HTC__Y13... és csak magasabb verziószámút tudsz feltenni mint ami fenn van!
Rom verziószámok benne vannak a fájlok nevébe, kiemelem hogy tudd mit keress:
RUU M7 U JB 50 HTC Europe 1.29.401.2 R Radio 4A.14.3250.13 10.33.1150.01 Release 311663 Signed 2 4 -
Loboda
senior tag
válasz
s3nsitivity #30769 üzenetére
A PFC-n már elég sok mindent össze szedtünk M7-el kapcsolatba, főleg nteeb !
-
Loboda
senior tag
válasz
Gino20 #30760 üzenetére
Miért akarsz másik androidot ha ez már magyar?
A HTC romokba benne van minden létező nyelv, csak a gyár, régiók szerint lekorlátozza ezek beállíthatóságát!
A morelocale csak felszabadítja ezt a korlátot, és ez nálad már megtörtént!
Jelen állapotba, ugyanolyan régiókódos romot tudsz feltenni mint amilyen most van fenn, és abba szintén nem lesz azonnal elérhető a magyar nyelvi beállítás !
Ahhoz hogy másik romot tudj feltenni, nyitni kell a készülék bootloaderét! -
Loboda
senior tag
válasz
Gino20 #30747 üzenetére
[Így talán ] menni fog!
-
-
Loboda
senior tag
válasz
Ununqatrium #30683 üzenetére
Beállítások, alkalmazások, megkeresed az alkalmazást, megnyitod, görgetsz felfelé az alapértelmezett beállítások törléséhez, rányomsz!
-
Loboda
senior tag
válasz
Redplee #30678 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést a beépített mentési lehetőséggel, Dropbox vagy Google fiókba!
Menti a levelezést,híváslistát, alkalmazásokat (adatok nélkül), beállításokat......!
A kontaktokat gondolom a Google fiókodba tartod, az rögtön vissza áll, amint bejelentkezel a fiókodba! -
Loboda
senior tag
Csak a Firewater S-Off, 1. Módszerhez (hboot 1.56) ami jó lehet ehhez a HBOOT verzióhoz!
Melyik ARHD romot raktad fel?
Átnéztem a Firewater forumot, itt azt ajánlják, ha nem megy, tegyél fel egy Bulletproof kernelt, és ezután próbáld az S-OFF-ot! -
Loboda
senior tag
Akkor bootloader nyitás, S-OFF!
Majd ezt kell megcsinálnod:
A MID (Model Identifier, Model ID) átírása!
Ha ezt megcsinálod, lesz egy gyári eus készüléked! -
Loboda
senior tag
Bootloader unlock-htcdev.com módszer!
S-OFF
Super CID!
Magyar nyelv!
És még nagyon sok minden! -
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #30043 üzenetére
Amikor lekéred a bin fájlt, el kell fogadnod a HTC garanciára (annak megvonására ) felszólító figyelmeztetését!
Ha lekéred a bint, még ha fel sem használod, ugrik valamilyen szinten a garancia!Nem hülyék ülnek a HTC-nél se, tisztába vannak vele hogy vissza lehet sok készüléknél állítani a gyári állapotot, ezért már a bin lekérésekor megvonják a garanciát!
Azt könnyen el lehet képzelni hogy a nyitás után, az első netre való kapcsolódáskor le is jelenti a készülék a nyitást, de ez tulajdonképpen lényegtelen, hisz a bin-nel már úgyis bukod a garit!
-
Loboda
senior tag
válasz
csgabi1986 #30021 üzenetére
Én anno az Expansysnál vettem, francia régiós volt!
Kinyitottam, rootoltam S-OFF-oltam, majd hangszóró hibával leadtam egy év után garanciális szervizre (persze előtte mindent vissza állítottam gyárira)!
Minden gond nélkül javították a készüléket!
Telemax helyi szervizpontjába adtam le javításra! -
Loboda
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #29113 üzenetére
Az M8-se laggol!
-
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #28886 üzenetére
-
Loboda
senior tag
válasz
dani3l #27968 üzenetére
Aki egyszer megkapta a 25GB-t például az ONE X-hez, az már nem kapott M7-hez!
Két évig adtak a HTC-nek a tárhelyet, ha egyszer igénybe vetted, hiába cseréltél készüléket amihez elvileg járna, nem adtak hozzá többet!Akinek nem volt előtte az, megkapta az M7-el két évre, de szerintem megváltozhatott valami a Dropbox és a HTC között, és ezért egy tavaly év végi szoftver frissítés után már a Google Drive-t lehetett igényelni!
-
Loboda
senior tag
válasz
dani3l #27964 üzenetére
M8-hoz 50GB Google Drive jár két évig , nem Dropbox!
Ha lejár a HTC-hez kapott tárhely, folyamatosan felajánlja hogy fizess elő prémium csomagra!
Nálam is ezt csinálja, küldi a telefonra és a pcre a figyelmeztetéseket!
Ha lejár nem tudom hogy azonnal törlik e a benne lévő cuccokat, de én nem is várom meg, mindent mentettem és ürítettem a fiókot!
Csak annyit hagytam rajta, ami elfér az alap Dropbox által adott, és az idők alatt összeszedett tárhelyen elfér!Én még az ONE X-hez kaptam két éve a 25GB-t Drobboxot, az M7-hez 25GB Google Drive-t valamikor tavaly egy frissítés után, majd az M8-hoz 50GB Google Drive-t amikor megvettem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest