- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
válasz
Nuada herceg #33142 üzenetére
Köszi remélem nem rontok el semmit!
Még annyi ,hogy anno láttam itt leirva,hogy kilehet nyomozni hol mikor gyártották a telt M8-nál is ügy működik?
-
viktor82
őstag
Üdv,ma megválok a hőn szeretett M7 telómtól M8-ra váltok ,olyan kérdésem lenne,hogy a biztonsági mentés sms,tel számok és a játékok mentéseit is lementi a fiam az angry birds epic-el játszik és nem szeretné újra kezdeni esetleg hogy tudnám a mentéseket lementeni?köszönöm
-
viktor82
őstag
Megjött nálam is a frissités csak kár hogy 14%-os az akum
-
viktor82
őstag
válasz
jozso1989 #27476 üzenetére
4év Htc-s korszak után gondoltam kipróbálok mást (ne tegye itt senki) hát nagyon nem jött be a képernyő,az érintő, a csengések hangzása na meg a zenék lejátszása!ezek voltak a negativumok viszont ami tetszett az a akku időtartama, irásnál nem kell átállitani a nyelvet mivel automatikusan felismerte az idegen ékezeteket!És már nekem túl nagy volt !
-
viktor82
őstag
Ma visszatértem két hét kitérő után Z1-et váltotta az M7 megváltás !
Készülék Nov 10-i gyártás remélem nem lesz problémás! -
viktor82
őstag
válasz
Ununqatrium #27345 üzenetére
akkor felejtös,nagyon jó árban van pontosan 380euró 2év garanciával!
-
viktor82
őstag
Üdv
Olyan kérdésem lenne ,hogy a két sim-es M7-es és a sima M7-es közt hardvelilag nincs semmi különbség?
Levehetö a hátlap véget nincs tapasztalat ropogás vagy hasonló jelenséggel? -
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
Üdv
Htc One-t szeretnék vásárolni meg is a kiszemelt megvan a széria száma mit lehet tudni róla?
SN3AGW902216 -
viktor82
őstag
Az én sorszámom
SH35MW903131
Erről mit lehet tudni? -
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #24410 üzenetére
Igen,ha nyáron cserélem az M7-et akkor tuti ez lesz az utódja!
-
viktor82
őstag
Az én véleményem :ez a telefon gyönyörű
-
viktor82
őstag
Köszönöm,kipróbálom mindkettőt!
-
viktor82
őstag
Valaki nem tud hasonló programot mint a Htc FootballFeed ami mutassa a bajnokságokat is ?
-
viktor82
őstag
Kezd felidegesiteni az android nem tudom a tegnapi meccs összefoglalókat megnézni mert rinyal a kiegészítő ért valahogy nem lehet megoldani a flasht már több böngésző t is megpróbáltam eredménytelenül
-
viktor82
őstag
Olyan problémám lenne,hogy mióta frisitettem kit-katra nagyon lássú a net az itthoni wifi hállózattal mi lehet a probléma ,más is tapasztalt hasonlót?
-
viktor82
őstag
Ilyennel,ha összekötöm a routert akkor a rá csatlakozott eszközökön lesz hálózati elérés,sokszor kiesik a netem nagyon jó lenne,ha addig a mobil netemmel megtudnám oldani valahogy!
-
viktor82
őstag
Nekem is jött független a készülék viszon 300valamennyi mb kicsit keveslem
-
viktor82
őstag
válasz
Avicularia #20983 üzenetére
Szint úgy a szolgáltató behajtja biróságon keresztül igaz néha 2évet is várnak ,hogy minnél több legyen az összeg nem a telefonnal fognak szórakozni
-
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #20313 üzenetére
Anno az one X nekem is 12nap alatt elkészült egy rossz szavam sem lehetett +még törlőkendőd is csomagoltak nekem!
-
viktor82
őstag
válasz
enginev3.0 #20232 üzenetére
Köszönöm.rendeltem ebay-röl egy Nillkin burkot az X nél is azt használtam nagyon minőségi és jól is védte!
-
viktor82
őstag
Üdv
Ma belétem a klubba egy ezüst one-val!
One x-ről váltottam nagyon szép letisztult a tel öröm kézben tartani az X után pedig az is egy szép darab.
Mire kell odafigyelni kopás ,vanak tipikus hibák mint az x -nél mondjuk a wifi,kijelző sárgulás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi note 14 pro 5G
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest