Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
sziasztok
kérdéssel fordulnék hozzátok...lassan lejár a gari, és kérdezném hogy van esély még javításra, ha leadnám? a töltőnyílásnál "gyűrődött" meg az anyag, gondolom a sok ki-be mozgástol...
-
darál0w
Jómunkásember
decemberi eset, valoban
(#35361) gyraph csak törött érintő miatt adtam le, de cseréltek hangszorokat, mikrofont, hangszororácsokat...
én még pont abba az időszakban voltam, amikor megérte még megcsináltatni...
bevizsgálásért nem fizettem pluszba, mert ugye kértem a javítást....de gondolom a postázást és bevizsgálást ráverik az emberre, ha mégsem kéri
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
darál0w #34839 üzenetére
visszatérve a memoria problémára...olyan, mintha az alkalmazások nem zárodnának be, de az alkalmazás kezelő szerint a rendszer eszi meg az adott memoriat...rendszerindulásnál 200-400mb a rendszer, alkalmazások amik a háttérben futnak szintén hasonlo....aztán ha indítok el progit, akkor nyilván megugrik az alkalmazások által használt memo....viszont ha bezárom, akkor visszaugrik, ellenben a rendszer által használt folyamatosan nő....attol függően mennyire használom intenziven a telefont, 1 héten belül a rendszer több, mint 1gb-ot elnyammog, mig a háttérben futo továbbra is 400 körül...
mindez nem zavarna, ha nem lenne szemmel láthato lassulás is....
megprobálok majd eszközölni egy FR-t, hátha rendbe hozza...
másnál nem jelentkezett még ilyen probléma?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
madgie #35070 üzenetére
azért nem teljesen....szétnéztem én is a piacon, amikor meghallottam az árat....kicsit többért kaptam volna m8-at, de az m7 jobban tetszik...
55-60 környékén kaptam volna használtat, joesetben, de 1, nem volt rá ennyi gari, 2, mindnek volt valami esztétikai hibája...
ennek nincs, gari majd 1 év még...nekem ennyit megért
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
valakinél előfordul olyan, hogy a rendszer egyre több ramot eszik?
értem ezt ugy, hogy eddig 4.4.3-mal akár 1-2 honapot is elment ujraindítás nélkül bármiféle lassulás, vagy hiba nélkül...
lollival meg kb 1 hét után elkezdi használni a rendszer a ramot durvábban...300-400mb marad a "szokásos" 700mb-1gb helyett, ami nem is zavarna, ha nem lenne döcögős...ujraindítás megoldja...
a rendszer 1,1-1,3gb, a maradék pár alkalmazás....
-
darál0w
Jómunkásember
látom sokan nem keltünk fel időben
én is akkor keltem fel, amikor fel kellett volna venni az egyik kollegámat...csak 1 orával aludtam tovább...pedig 2 ébresztő is be volt állítva
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
szubence #33344 üzenetére
kb hasonloképp jártam most én is...kijelző és készülékház csere garancián kívül ( 70k )...aztán ma hívtak, hogy mehetek érte, de csak szombat lesz belőle...
...de megkértem, hogy szervízpapírra nézzen már rá, hogy pontosan mit cseréltek...aztán felsorolt nekem egy kb 30-as listát....fentebb említetteken kívül akksi, hangszoro, kamera...stb...
pontosabb dolgokat én is csak szombaton fogok látni
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #33238 üzenetére
az m7 jobban bejön
-
darál0w
Jómunkásember
nos....végül ugy döntöttem megcsináltatom a telefont....teljes készülékház és kijelző, 70K....
szoval ha valaki töri a kijelzőt vagy digitizert, akkor hasonlo árra számítson
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
BenHans #33192 üzenetére
iphone nem kell....3g után nem kell több, de köszi a tanácsot...
lehet az lesz, hogy feldobom aprora, aztán kapok, amennyit kapok érte...és utána veszek valamit...
csak előbb megtudakolom, ha nem kérem a javítást, akkor mennyivel huznak le bevizsgálás címen...mindent azért nem nyelek be...
aztán ha olyan összeget mondanak, akkor kénytelen leszek tényleg javíttatni....na majd holnap kiderül
-
darál0w
Jómunkásember
haho
a véleményetekre lennék kíváncsi....
céges bulin megtörtem a digitizert a telefonon...biztosítás nincs, t-mobile elzavart a halál f*szára a gyártohoz annak ellenére, hogy nem garanciális javítást kértem
szoval telemax, ők felküldték a gyártonak...mondtak egy árat, ami 70.000.- ( nélküle is lenne vagy 50k ) ugyanis készülékházat is akarnak cserélni....ez pedig azért van, mert már a vásárlás napján észleltem egy illesztési hibát a telefon alján...az also hangszororács elállt a készülék többi részétől, alig minimálisan...szoval nem szoltam érte...de majd 1 év alatt a micro usb használatábol adodoan, a ház középső része az usb aljzatnál kicsit puklis lett...ez sem zavart, nem érte meg ezért elküldenem a telefont, és nélkülözni hetekig akár...
szoval ezt a sérülést is az esésből adodo sérülésnek nézik...én meg ugye mit tudnék tenni ellene...ez van...
a kérdés az, hogy Ti, megcsináltatnátok, vagy inkább másik telefon után néznétek?!
szeretem, imádom ezt a telefont....nézelődtem és nem igazán akarom cserélni...de ez a 70K elgondolkodtato...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Derrewyn #33095 üzenetére
elég olcson vetted....most nézegettem aprot és 50-70 között fél-másfél éves zsebkopott, vagy ütött-kopott modellek vannak...
enyémen semmi nincs...még amikor megvettem rendeltem hozzá invisible shield-et...csak ez a fránya kijelző
szoval lényeg a lényeg....jo vételt csináltál...nyilván ha most lenne ilyen, azt választanám...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kirkri #33089 üzenetére
alaplapot nem cserélnek...előlapot írtam
ez alatt gondolom ők a két hangszoro rácsot értették, mert mutogatta ott nekem a képen a szervizes kolléga, hogy ezt így egyben érdemes cserélni...
szoval lcd, digitizer és a rács...de lehet a lengyelek a rácsot hagyják, és vagy olcsobb, vagy nem drágább...
-
darál0w
Jómunkásember
kérdés...
60.000.- ft-ot szerintetek megér egy kijelző, és "előlap" csere?
ennyiért akarják ugyanis megcsinálni hivatalos szervízben ( nem hivatalosan )...de holnap azért felküldetem velük a gyártohoz, hogy ők mit mondanak...
majdnem 1 éves a telefon, de nagyon szeretem és nem cserélném le most semmire...de ez a 60000ft gondolkodoba ejtett....
-
darál0w
Jómunkásember
csináltam biztonsági mentést a telefonrol htc fiokba...lenulláztam, mert ugy volt, hogy ma megy szervízbe, de mégsem...
a visszaállítás meg nem megy...nem látja egyszerűen a mentést...azt írja, hogy nincs...mi lehet a hiba?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #33015 üzenetére
na mondjuk erre nem is gondoltam...de azért mindenképpen megemlítem a problémát.
-
darál0w
Jómunkásember
ha elküldöm kicseréltetni a digitizert saját költségen, akkor garanciális problémát is javítanak egyben, vagy az megint egy külön kör? van egy kis illesztési probléma már a kezdetek ota, de eddig nem érdekelt, mert nem akartam nélkülözni a telefont...most meg már minden mindegy alapon, azt is megnézhetnék...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nightfall75 #32996 üzenetére
én semmiképpen nem állok neki, mert 1. nincs hozzá türelmem, 2. a finom mozgásokat nem az én kezemnek találták ki
szervíz lesz belőle...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Nuada herceg #32994 üzenetére
garancia van, de biztosítás nincs...így meg a garanciával kb kitörölhetem
#32993) Klaus Duranma is tanultam valamit
-
darál0w
Jómunkásember
tegnapi nap kicsit jobban sikerült a céges buli, és kicsit bizonytalanul vettem elő zsebből a telefont....le is pottyant, szerencsésen egy kavicsdarabra kijelzővel....digitizer betört.
valakinek csinálták már? cserélik külön, vagy csak kijelzővel? mennyibe kerül?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28785 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
s3nsitivity #28771 üzenetére
mikor jön ki a végleges? mert akkor onnantol indul a 90 napos visszaszámláló
-
darál0w
Jómunkásember
frissítés lesz azoknak, akik először kapták le?
vagy ugyan azt tolták ki most is?
-
darál0w
Jómunkásember
5 környékén még jo volt minden...látom időben kaptam le
-
darál0w
Jómunkásember
akadásmentesen letöltött és települt...032, T
-
darál0w
Jómunkásember
hallo
most érkezett meg a készülék...2013 novemberi gyártmány, Shanghai-ból...valami típushiba esetleg fellelhető?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest