- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dani3l
őstag
válasz
dani3l #31439 üzenetére
Nos eljutottam odaig, hogy felment a ruu a telefonra, viszont valami különös oknal fogva csak a fastboot müködik, adb nem.
Tehat nem tudom a revonet föltenni a telefonra, hogy visszaallitsam s-onra.. Meg lehet azt oldani adb nelkül is, vagy mindenkepp kell hozza?
Locked feliratot vissza tudo allitani azzal a guru bootloader reset zippel, de az utan meg mindig s-off leszek.
Ez az egy dolog, amire nem tudok rajönni.. -
ferob
őstag
válasz
dani3l #31422 üzenetére
Szerencsére ez könnyen megoldható, hogy vissza tudjad zárni gép nélkül is a bootloadert, mert csak custom recovery kell hozzá és az ezen a linken megtalálható zip, amivel az aroma telepítőben ki tudod választani a kívánt műveletet kb. így.
(Aki ezt később találná meg, annak leírom, hogy a fenti művelet elvégzéséhez S-OFF szükséges.)
-
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
dani3l #28513 üzenetére
Ismét köszi. Nem jó hír. Nagyon nem jó. Itt a fórumon többen írták, hogy kamera garinál alaplapot is cseréltek. Volt, akinek nem. Hogy utóbbiak esetében jellemző-e, hogy visszajött a kamara probléma, nem tudom.
Esetleg tudja valaki, hogy a kameramodulon kívül mást is szükséges-e cserélni?
-
-
Loboda
senior tag
válasz
dani3l #27968 üzenetére
Aki egyszer megkapta a 25GB-t például az ONE X-hez, az már nem kapott M7-hez!
Két évig adtak a HTC-nek a tárhelyet, ha egyszer igénybe vetted, hiába cseréltél készüléket amihez elvileg járna, nem adtak hozzá többet!Akinek nem volt előtte az, megkapta az M7-el két évre, de szerintem megváltozhatott valami a Dropbox és a HTC között, és ezért egy tavaly év végi szoftver frissítés után már a Google Drive-t lehetett igényelni!
-
Loboda
senior tag
válasz
dani3l #27964 üzenetére
M8-hoz 50GB Google Drive jár két évig , nem Dropbox!
Ha lejár a HTC-hez kapott tárhely, folyamatosan felajánlja hogy fizess elő prémium csomagra!
Nálam is ezt csinálja, küldi a telefonra és a pcre a figyelmeztetéseket!
Ha lejár nem tudom hogy azonnal törlik e a benne lévő cuccokat, de én nem is várom meg, mindent mentettem és ürítettem a fiókot!
Csak annyit hagytam rajta, ami elfér az alap Dropbox által adott, és az idők alatt összeszedett tárhelyen elfér!Én még az ONE X-hez kaptam két éve a 25GB-t Drobboxot, az M7-hez 25GB Google Drive-t valamikor tavaly egy frissítés után, majd az M8-hoz 50GB Google Drive-t amikor megvettem!
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27879 üzenetére
Én ezt értem, de sajnos nem lehet mindenkinek az egyéni igényeire szabni valamit. Nem te/mi vagyunk a tervezők, ezt valaki megálmodta, elfogadták, megcsinálta és ilyen lett. A seggedet a földhöz is verheted, de akkor sem lesz ez másképp.
Ez a szép az androidban, ha nem tetszik valami, váltsad le a launchert, nem lesz ott alul rés, és kismillió widgetet, témát találsz ami tetszik. (Nem kifejezettem nekem címzem).
-
Nightfall75
tag
válasz
dani3l #27856 üzenetére
Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy szervizest egy ilyen trükk vissza tud tartani attól, hogy frissítsen. Az RUU-k nem dísznek vannak, ponosan a szervizek használják őket. Vagy gondolod elkezd wifin OTA-zni, aztán ha gond van a HTC update szerverrel, mint ahogy 2 hete történt, ránt egyet a vállán, oszt jóvan.
Légy nyugodt, nem a bekapcsolt telefonon a beállítások - névjegyben fogja megnézni milyen szoftverzió van rajta, hanem kapásból belép a bootloaderbe, ahol látni fogja az hboot és os verziókat.
1.44 hboot-al talán el sem indul a lefrissebb rom, de ha mégis, én biztosan nem zárnám úgy vissza s-on-ra, mert ha bármi gond van, könnyen lehet tégla belőle. Szerintem azt még a HTC sem teszteli, hogy hogyan fut egy ősrégi hboot egy új rendszeren, miért is tenné.
-
w.miki
veterán
válasz
dani3l #27839 üzenetére
de bejött, csak valamiért újra is indult, de most, hogy nyomogatom a lefelé-t, most itt van előttem:
piros háromszög, alul kilóg belőle egy felkiáltójel
ha tovább nyomom a LE-t, újraindulmég egy trükk, ha cache-t törölsz, a telefon visszaáll gyári állapotba, és ott BE van KAPCSOLVA a gyors rendszerindítás... végig kell menni a bevezetésen, és a beállításokban KIkapcsolni, különben nem lehet belépni
még1x köszönöm -
-
w.miki
veterán
válasz
dani3l #27764 üzenetére
alapfokon, de hosszú szövegbe belekeveredek
nincs ilyen pár lépéses gyik?Ez alapján próbálkoztam, és most elindul, de fogalmam sincs jól csináltam-e
És pl. a végén már nem is értem mit kérdez tőlem a srác...
Most elindul a teló, de most meg recovery-be nem tudok belépni... -
jozso1989
őstag
válasz
dani3l #27675 üzenetére
Köszi szépen... tényleg. Basszus, de hülyének érzem most magam, nem tudtam, hogy van több beállítás, mert csak annyit ír: értesítések: bekapcsolva. Azt hittem ott csak ki-be kapcs van és szevasz.
OMG.
(#27676) Steve1207: Neked is köszi.
Jujjj, magenta függőknek is van már Sense 6, vagy HTC-nél nincs különbség függő-független között mint Sonynál, mindenki egyszerre kapja?
-
Steve1207
veterán
válasz
dani3l #27670 üzenetére
Aki szereti az AOSP-t annak menőbb az, kicsit pörgősebb, ahogy lestem videken. Nekem pl hiányozna a kamera funkcionalitása, mert elég gyér a GPE-s. Egy kigyomlált Sense 6-os csak a fő cuccokkal szerintem többet tud és nem sok különbség lehet sebességre, igaz nálam számít az UI is, szeretem, ezért van elvégre HTC-m.
-
szekra
addikt
válasz
dani3l #27645 üzenetére
1. Akárki akármit mond, nekem nem.
2. De igen, kevésbé van útba, "felülről" jön a kábel, nem alulról, ahol esetleg ha túl mélyre nyomom egy nagyobb lendülettel, meg is törhet. Nem akadok bele.
3. Te vagy az én párom.Én sem nyitok vitát, inkább lezárom, tényleg megszokás kérdése. Szerintem felül van a helye a jacknek és punktum.
-
hurrikan
addikt
válasz
dani3l #27567 üzenetére
Semmi ilyen tapasztalat, sokkal gyorsabb mint 5.5-el volt
pedig álmomban sem gondoltam, hogy tovább gyorsul. A frissítés óta ki sem volt kapcsolvade egy mikro lagg sem volt azóta.
RAM használat is takarékosabb, üzemidő is sokkal jobb.
Reggel fél 7-kor vettem le töltőröl1óra 43perc kijelző használat automatán, egész napos szinkron on, GPS on, volt zenehallgatás, G-mail, Facebook, Instragram, Blinkkfeed lapozgatás/hírolvasgatás, pár fotó, egy rövid videó.
Most van 73%-on -
Geri89
aktív tag
válasz
dani3l #27477 üzenetére
Köszi a választ, így azért megnyugodtam kicsit.
Számla elvileg már nincs hozzá sajnos..annyit tudok, hogy alapból magyarországi régiós a készülék, így gondolom IMEI alapján még egész biztosan garanciális. No meglátjuk mi sül ki a dologból
a lényeg, hogy végülis akkor világosban ez nem annyira vészes hiba..
-
Geri89
aktív tag
válasz
dani3l #27473 üzenetére
húha... ez érdekes..
ez a kamera lilulás dolog egyébként hogy van itt? Egyre lilább lesz idővel? Ha a telefonon fényképezek, akkor a kijelzőn is látom már, hogy lila a kép? illetve van esély, hogy nyitott bootloader esetében gariban cserélik azt?
csacsi67: Te ismered a készüléket, vagy az eddigi infók alapján mondtad ezt?
-
hurrikan
addikt
válasz
dani3l #27444 üzenetére
A 4.4.3-at még be sem jelentették hivatalosan
a bejelentéstől számítva minimum lesz 2hónap mire megkapjuk. Tehát inkább augusztus lesz az leghamarabb.Más:
Már HTC M8+-ról is pletyóznak.
Úgy tűnik idén sok One lesz.M8
M8 Mini
M8 Ace
M8 Prime
M8+Ezekből az utolsó kettő QHD kijelzővel érkezik, hasonlóan a G3-hoz. +3GB RAM és 32GB ROM lesz mellé.
Csak míg utóbbi marad 5", a Prime 5,5" lesz. Kérdés hogy a Prime a Max-ot váltja vagy lesz Max is 6"-al.
Nem rossz felhozatal, kivéve talán hogy az M8 Mini ár érték arányát nagyon elcseszerintették. -
Bdanyy
addikt
válasz
dani3l #27378 üzenetére
Én csak a fotót küldtem nekik az elvált részről, küldtek egy újat.
Viszont meg a fulesre visszatérve. Ezek az agybadugos cuccok nekem nagyon nem jönnek be, akármilyen harangot használok, vagy kiesik a fulembol, vagy annyira beszorul , hogy elhalkul. A gyari htc headsetet, és a xears td ii-t sem tudom kényelmesen használni, sokszor viszont nem akarok magammal vinni egy fejhallgatot. A régifajta fulesek ezerszer kenyelmesebbek voltak, kár hogy alig kapni már belőlük bármilyet.
-
jozso1989
őstag
-
Nightfall75
tag
válasz
dani3l #27232 üzenetére
Neked nincs Kezdőképernyő opció a Beállítások - Kijelző és mozdulatok menüben?
Ha a lehúzható értesítő sávban megjelenő információkra gondolsz, azok viselkedése az android 4.1-től érvényes irányvonalat követik. A fejlesztő kétféle értesítési típust tud létrehozni: normált és nagy nézetűt. Ha csak egy értesítés van és kapott nagy nézetű beállítást a fejlesztőtől, akkor az nyitva fog megjelenni (az összes gyári kommunikációs program ilyen: sms, htc mail, gmail stb). Több értesítés esetén, csak a legfelső jelenik meg nyitva (nagy nézetben), a többi már csak normál nézetben. Ezt egyesével szabályozni nem lehet, legalábbis a gyári appok esetében nem. Lehet vannak olyan sms és mail programok, amiben ezt is lehet állítani, esetleg keress utána.
Csinálhatsz olyat, hogy kiteszel egy állandó értesítést (pl. energiatakarékos mód, ez csak normál (kis) nézettel rendelkezik, és a fontos prioritása miatt mindig legfelülre kerül), és az összes többi értesítésed alatta mindig normál nézetben lesznek (zárva jelennek meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Futás, futópályák
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged